Коментари - Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев в листите на БСП | Днес.dir.bg

Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев в листите на БСП

Oперният певец Калуди Калудов, стрелецът Таню Кирияков и издателят Мартин Захариев влизат в гражданската квота в листите с кандидат-депутати на БСП. 60 души са в гражданската квота, 12 от тях са жени.

Обратно в новината

Коментари - Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев в листите на БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Всички от ГЕРБ са мошеници и хайдути!

Не бъди Фидосова, а хармоничен. Бъди желязната лейди, а н е жената мъж- Цецка. Работи и обичай работата си, а не се влюбвай на на работнотното си място итака да прогресираш. Не бъди неграмотен. Не подражавай на Бойко. Не бъди от ГЕРБ- бъди смислен.

Емил Райнов - чист и свят лекар ? Хахахааааа :) Водач на листата в Ловеч :) Да им е честит на ловчанлии големия тарикат :) Гласувайте за такива ненаяли се и ползващи келепира комунисти !

Детелин е безспорно добър спортист, но много е глупав, милия!Той изречение с повече от три думи не може да състави!Явно кадровият проблем в БСП е огромен!

Жалко за Мартин Захариев, изглеждаше нормален човек. А разни боксьори и тенори какво да ги коментрам... скръб. И от нийде взора надежда не види. При всички партии. Тежко ни.

Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради : 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП 4. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари . 5. спрян проект БелЯНЕ 6. спрян руски проект Бургас Александропулис. и още много други. Само малоумниците се връзват на БСП помията . Комунистическата помия и масово оплюване свалиха от власт и сравнително добре управляващите НДСВ Сега отново го правят с ГЕРБ за да ни върнат на впряга на Бурлаки на Волге! Мислете Българи! БСП е враг на България.

Какво друго да ти кажа, освен поговорката, че "на калпавия к-р вълната му пречи"?

Мръсниците си изпраха парите с 10% данък и сега се сетиха да правят подоходно облагане и да си слагат в листите разни измислени певци, спортисти и други предатели

Явно БСП са доста объркани какво да заложат като програма - веднъж казват, че премахват плоския данък, сега пък започват да пеят, че това ще бъда само за богатите???? А кой ще каже кои са богатите???? Пълни глупости...

Пак почна да намирисва на татово време - писателите - в подкрепа, оперните пвци - също, стрелци, боксьори, общественици, пионерчета, чавдарчета ... Тази партия колкото и да и се иска все до там го докарва. И до това опак да нахлузи хомота на данъкоплатците, защото откъде пари за "разтеж на заплати" и т.н. Самое едно не видах в програмата им - в кой момент ставаме 16-та република на СССР и ще има ли ТВУ-та и лагери за несъгласните. Другото вече сме го яли

БСП пак бъркат нещо. Гражданска квота е тази която издига свои представители от своите редици, където има хора с различни партийни украски, а не на хора които симпатизират на БСП. Идеятя на гражданската квота е да бъде балансьор а на да гласува анблок.

Явно станишко си пада по списания от типа Playboy, еротични и възбуждащи имотентните мъже - Мартин Захариев беше издател на такъв тип списания.....Той е далеч от сериозната издателска дейност.... Мисля, че той е просто един комплексар, един от многото отгледани от найките си! kompleksar, ot tezi

Честито другари! Новият прогресивен данък, ще напулни държавният Бюджет. Ще има за всички НАС! Ще вдигнем и осигурителните вноски и ще намалим заплатите Честито другари! Ще има за всички.... НАС!

Таню Кирияков .......... първа дружка на Пешо Сумиста

да се смее ли човек или да плаче - зависи,кой от коя страна е,но бозата наистина е голяма!

Що не сложите и племеника на Първанов - убиеца от Соло ? Така ще го спасите от доживотен затвор

Комунистите и папата ще издигнат за кандидат само и само да захапят пак кокала.Но пасаран!!

Мръсни комунистически прасета. Отвратителни сте ейййй....60+ години само СПОЛУКА ни обещавате...живота ни мина с лъжите ви

Колкото и да ни" пеят" или да ни "стрелят" все ни е едно.Вече 25 год.все "едно и също" преди избори и друго пак "едно и също "след тях.Защо ни мислят за малоумни олигофрени.Помним Жан,Иван и Приятелите сменили гори по чукари с места по морето за хотели.Безсрамно ни дообраха 1997 за да си направят новите си"кредитни"милионери.Станишев е или тъп или наистина ни мисли за идиоти.

Тези нови политически звезди ще заслепяват със светлината си всеки опит да се изкара на светло управляващата ни мафия и да и се потърси отговорност. Заставайки на предна линия те стават съпричастни и подкрепящи всички, които ще крадат и ще работят срещу българския народ през следващия мандат. Те се припознават като част от пионките на световния интернационал отговарящи за делата му в България. Изопачават историята, радват се на настоящето и работят срещу бъдещето на страната.

Мартин Захариев е стойностен човек, безспорно. Но къде са политическите принципи? Спомням си как участваше в инициативния клуб за издигането на Борисов за кмет и беше чест негов тенис партньор?!!

Че ти къде виждаш нещо нелогично - точно политически принципи се защитават. Защото реално БСП и ГЕРБ са креатури и защитници на едни и същи хора - произтлезлите от върхушката на БКП олигарси.

Абе,ако ще и незнам кой си да е в листата,тия са обречени,електоратът им е на умирачка,к"во още очакват и на кой се молят,за да се доберат до кокала не знам,но ние ще им го докажем.,че са в заблуда....

Истинското име на Таню Киряков е ТУНДЖАЙ НАЗИФ. Това го знаят главно турците в България и малко от българите. Явно поставянето му в листите е някакъв реверанс към ДПС или заявка за коалиране .....

Ти не мой са кахъри. То убещаноту не е кът даденоту.

В коментарите дотук отдалеч се вижда простотията и простодушието на Герб...щом не ви е срам да пишете такива глупости, пишете. Това говори единствено и само за вашата интелигентност и умопомраченост!

Левица - "Корпоративния данък остава 10%","да не се повишава повече пенсионната възраст" /за сваляне не става въпрос, за увеличение на отпуски също/ ? На мене ми звучи антисоциално и супер дясно, а на вас ? Предлагат се някакви спорни лица и безспорно нефелна политика,досущ като на всички парламентарно представени сили.Долу се изреждат с безсмислици почитатели на двата големи отбора.Не схващате ли, че е ИЗКЛЮЧЕНО някой, който е бил на власт у нас, да повтори това при икономическите и всякакви други "постижения" на страната ?!

Аз искам Фидоска за премиер, ама барабар с кученцето. Та като застане на държавната амбразура, понеже е ячка, ни криза ще долети до нас, ни инфлация, ни бедност. Ще ни е хубаво и топличко под полата й, а може и сьомгичка да ни подхвърли като на пуделчо. И няма никой да й вида педераст, гей и тем подобни, както сега на мъжката част. Ох....мечти....и много хубаво си събува обувката под банката...а там също стои и едно кошче за боклуци, ами да, в него хвърля лошите закони и...люспичките от семки. Искам я!

Като не е, защо не е в затвора, защо поне образувано дело срещу него няма, но срещу Мирослав Найденов има? Хайде нали Боко СИКаджията се хвалеше, че всичките ще влязат за престъпленията си в затвора? Пречеха им съдиите - сложиха си техни хора, пречеха им прокурорите - назначиха си "доверен" съдия за Главен прокурор. Защо тогава питам аз Овчаров не е в пандиза? Или няма престъпление или Борисов е лъжец! Кое от двете е?

Добре де, някой може ли да ми обясни какво разбира състезател по спортна стрелба или тенор от законодателство ? Какво ще правят тези хора в Народното събрание точно ? Ще присъстват там за бройка на комунягите и ще гласуват против всеки закон на опониращата партия и за - за нашите, въпреки че хал-хабер си нямат от това, което е написано там. Защо не се издигат хора, които имат някакъв потенциал в съответната област или дейност ? Щото умните хора, които могат да свършат работа не са полезни на тази партия, а и такива хора не се афишират.

Какво правиха пожарникар, физкултурник, нотариус, склуптор и един куп Калинки във властта? Поне не ги намират по светофарите. Мисля, че могат и двамата да са полезни в областта на спорта и културата.

Принципно е така,но дали е тенор или учител но физическо каква е разликата?Оперните певци поне са по-образовани от физкултурника Цветанов

Каквото са правели и много такива преди тях - ще слушкат и много ще папкат!

Този трик на БСП-то сме го гледали през 90-те години на миналия век. Тогава пак привлякоха вниманието на гласуващите с т.нар. известни хора.И след изборите голяма част от тях се оттеглиха и влязоха партийните другари.Проверете.Едва ли К.Калудов ще стои в НС - за него е сцената.

БСП-то ще подсили предизборната си кампания, с "Ария на клеветата" ! Фигаро - тук, Фигаро - там...

Tова Bud Spencer ли е?

Абе и аз наредих едни саксии с цветя на балкона ама вътре си е същия смърдилник.

До сега нали Мартин Захариев беше от СДС - по Костово време. Беше секретар в ДКД, а сега е от БСП.Само на власт да е.Не става за нищо - фурнаджийска лопата.

Само, Захариев ли?

То бива простотии, но тези коментари ми дойдоха много вповече. Направо се отвратих от прочетеното. Това ли е нацията ни, която иска да се впише в европейската общност и има претенции да се равнява с европ. граждани? та ние сме оскотяли и не приемаме нищо друго освен нашето мнение, не признаваме превъзходството на другия и се заблуждаваме, че със злоба ще докажем, че сме прави.

Тц,Тц,Тц

Патко задръстена - Баския е в Европа, Корсика също, Северна Ирландия, Южна Италия, Гърция дето пощуря заради един убит от полицай боклук, английските фенове-вандали са европейци, серийните убийци от Белгия, изнасилвачите на дъщерите си от Австрия, канибалите от Германия - всички те са носители на европейските "ценности", които можеш да си завреш някъде... Бъдете БЪЛГАРИ и не се срамувайте от това!

КАЛУДИИИИ КАЛУДИ, ОНЕЗИ ДВАМАТА СА ГЛАДНИ КАТО ПЛЪХОВЕ, ЗАТОВА СЕ ПРОДАВАТ, МА ТЕБ МАЙКА ЯВНО ВЕЧЕ НЕ ТЕ БИВА, ЩОМ СЕ ХВАЩАШ С ТЕЗИ ХАЙДУЦИ!

ХЕХЕ,от жажда за власт и хората да му повярват хамстера се излага вече!!Спортисти,оперни певци и артисти!!!Серго Сергоо да беше поканил и цирка и Слави Трифонов!!И какво остава сега,да пеете песни в парламента,да се стреляте с Таню,и да направите някой филм с Ламбо!!

Като клиповете с трамвая и брадвата...

Този път, ама хич не сте познали, аз който никога до сега не съм гласувал за БКП - БСП, на тези избори ще извадя червения картон за ГЕРБ, защото там членуват хора не само неграмотни, но и безкруполно нагли в далаверите си и корупционните схеми и които си мислят че живота започва и свършва само с ГЕРБ!

Заплес - и ГЕРБ и БСП са от един дол дренки. Бесепарите поне си признават, че са наследници на (изродската) БКП, а тарторите на ГЕРБ са се пребоядисали външно, но са от същото котило. Изборът не е само между ГЕРБ и БСП, има алтернатива!

На ГЕРБ, алтернатива няма!

Браво!!! Много,много точно казано! Червени търтеи в кошера на трудолюбивите пчелички.Вън от кошера на 12 05?

Кога най после истинските българи ще си управляват държавата?Мартин Захариев-евреин,юрист,издател ,шоумен-сп.Егоист,Сп.Плейбой/български вариант/Собственик на радио Ретро-извадките са от "Пипалата на злото в България"раздел Списания.Самият Станишев ,майка му е украинска еврейка.Роден е в Херсон,пристанищен град в Украйна.Пак ще се получи смесица ,каквато е описана в статията "Две десетилетия чужда власт в България"После се чудим,че нещата не вървят.

Ааааа,нии ут Пусрану 20 ни смятъми тъка,шъ знаиш.Ние сме велики и хитри,шъ знаиш.

Герберската фабрика за редки лайна работи на пълни обороти.

ПОСЛАНИЕ ДО ГРАЖДАНИТЕ НА ВАРНА Граждани на ВАРНА, Не искате ТИМ.Искате промяна.Добре.Тогава гласувайте за ЧЕРЕПА. С.Станишев

Кой е тоя Орешарски.Какво като е човек на Черепа.Във Варна ще го изметем.

Политическия цирк почва отново. Не схващам какво може да разбира от политика, икономика или управление един оперен певец, един спортист и не знам кой си още. Иначе нищо ново - същтите политически проститутки, седящи зад фронтоваците-циркаджии се гласят пак да се намърдат - сега по стар обичай ще ни сложат на власт БСП, за да отхлабят примката, че народа много взе да скача, после след 4 години пак ще сме на улицата, за да им перем шута, по това време вече някоя друга еднодневка от типа на Боко ще изгрява, ще изберат нея, тя ще ни пийне сосеца, после пак на улицата, пак БСП и така до безкрай. Само дето за два мандата от по 4 години народа ще е намалял с още поне 6-700 хил, което чудесно се вписва в сметките на тея, дето дърпат конците отвън. Жалко, но българинът си заслужава управниците и мизерията, а и съдбата - защото при тези темпове на изчезване след максимум още 100 години сигурно ще са останали екземляри от нас само за показване по зоологическите градини.

Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев - умрехте ли от глад беее че така си го набихте

Същото важи и за Станка Златева, Свилен Нейков/съпруг на Румяна Нейкова - кану каяк/ и други спорни интелекти от спортната "гилдия" влизащи в листите на ГЕРБ! Посомените тук господа поне имат интелект!

Каквито и да издигат, всички заедно не могат да се мерят с малкото пръстче на Цвъцко.

по простотия Цвъко нема равен

Всички настоящи и бъдещи членове и симпатизанти на БСП-ДПС,да посетят очен и ушен доктор преди изборите!

А всички настоящи и бъдещи членове и симпатизанти на ГЕРБ на психолог...

Доганизъм + циганизъм + комунизъм - това предлага БСП

За доганизъм питай другаря Буда, те с агент Сава са стари бойни другари и любовници.

Иска ти се,ама Доган ага не сменя Станишчо за нишо.

Инфантили,кретени и помияри.Да живее бесепаро-депесарската помиярска дружба.

Много те моля, не използвай думата клептоман... Сложна е за тази неграмотна сган! Използвай хубавата българска дума КРАДЕЦ!

Ако с "неграмотна сган" се опитваш да визираш някого, то май ще си познал само ако си имал предвид представителите на ГЕРБерастията начело със себе си. И си промени ника, повече ще ти пасва IQ 0,000146, моля! Същество, което нарича собствения си народ "неграмотна сган" не може да се определи като човек, следователно не може да му се присвои стойност на интелектуалния потенциал. Ето това си ти, доказано безмозъчно същество, запленено от обещания за светло бъдеще при Тиквата, Цвъки и други гурута на новата българска битност. Хайде, лека нощ! Че то отдавна "слънцето", да се свути името Му, се скри и ще затваряме курника....

Забравили сте да включите Хю Хефнер.

Те го пазя като независим

Ако някой от плюештите, познава лимно хората да каже като какви ги познава. Знам, че харесвате хора с по 6 апартамента и минимум 1 милион спестявания. За ваше съжаление, това не са тези хора.

Калуди е мазна лойна топка...За 4 години мандат в "Оперно-Филхармонично Дружество" - Пловдив успя да съкрати оркестъра (с който Пловдив е известен), да назначи абсолютни кретени за солисти, да направи "ОФД" в "Държавна Опера" - Пловдив (при положение, че Пловдив няма сграда за опера) и да ограби до дупка цялата институция...А до това, че бил сред най-добрите хахахахаха пълен смях...айде да не се занасяме...Не знаех, че е червен..., но сега всичко си идва на мястото ...ВЪН ОТ НАШАТА СТРАНА!!!

се учудвайте,краденето е специалността на КОМУНИСТА.

Да, това е истината за "световно известния" тенор! Каквото можа да крадне - крадна, а каквото не можа се потруди да развали. Слава Богу, че го махнаха, иначе още малко и Пловдив оставаше без оркестър!!!

Коментари - Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев в листите на БСП | Днес.dir.bg

Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев в листите на БСП

Oперният певец Калуди Калудов, стрелецът Таню Кирияков и издателят Мартин Захариев влизат в гражданската квота в листите с кандидат-депутати на БСП. 60 души са в гражданската квота, 12 от тях са жени.

Обратно в новината

Коментари - Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев в листите на БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Всички от ГЕРБ са мошеници и хайдути!

Не бъди Фидосова, а хармоничен. Бъди желязната лейди, а н е жената мъж- Цецка. Работи и обичай работата си, а не се влюбвай на на работнотното си място итака да прогресираш. Не бъди неграмотен. Не подражавай на Бойко. Не бъди от ГЕРБ- бъди смислен.

Емил Райнов - чист и свят лекар ? Хахахааааа :) Водач на листата в Ловеч :) Да им е честит на ловчанлии големия тарикат :) Гласувайте за такива ненаяли се и ползващи келепира комунисти !

Детелин е безспорно добър спортист, но много е глупав, милия!Той изречение с повече от три думи не може да състави!Явно кадровият проблем в БСП е огромен!

Жалко за Мартин Захариев, изглеждаше нормален човек. А разни боксьори и тенори какво да ги коментрам... скръб. И от нийде взора надежда не види. При всички партии. Тежко ни.

Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради : 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП 4. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари . 5. спрян проект БелЯНЕ 6. спрян руски проект Бургас Александропулис. и още много други. Само малоумниците се връзват на БСП помията . Комунистическата помия и масово оплюване свалиха от власт и сравнително добре управляващите НДСВ Сега отново го правят с ГЕРБ за да ни върнат на впряга на Бурлаки на Волге! Мислете Българи! БСП е враг на България.

Какво друго да ти кажа, освен поговорката, че "на калпавия к-р вълната му пречи"?

Мръсниците си изпраха парите с 10% данък и сега се сетиха да правят подоходно облагане и да си слагат в листите разни измислени певци, спортисти и други предатели

Явно БСП са доста объркани какво да заложат като програма - веднъж казват, че премахват плоския данък, сега пък започват да пеят, че това ще бъда само за богатите???? А кой ще каже кои са богатите???? Пълни глупости...

Пак почна да намирисва на татово време - писателите - в подкрепа, оперните пвци - също, стрелци, боксьори, общественици, пионерчета, чавдарчета ... Тази партия колкото и да и се иска все до там го докарва. И до това опак да нахлузи хомота на данъкоплатците, защото откъде пари за "разтеж на заплати" и т.н. Самое едно не видах в програмата им - в кой момент ставаме 16-та република на СССР и ще има ли ТВУ-та и лагери за несъгласните. Другото вече сме го яли

БСП пак бъркат нещо. Гражданска квота е тази която издига свои представители от своите редици, където има хора с различни партийни украски, а не на хора които симпатизират на БСП. Идеятя на гражданската квота е да бъде балансьор а на да гласува анблок.

Явно станишко си пада по списания от типа Playboy, еротични и възбуждащи имотентните мъже - Мартин Захариев беше издател на такъв тип списания.....Той е далеч от сериозната издателска дейност.... Мисля, че той е просто един комплексар, един от многото отгледани от найките си! kompleksar, ot tezi

Честито другари! Новият прогресивен данък, ще напулни държавният Бюджет. Ще има за всички НАС! Ще вдигнем и осигурителните вноски и ще намалим заплатите Честито другари! Ще има за всички.... НАС!

Таню Кирияков .......... първа дружка на Пешо Сумиста

да се смее ли човек или да плаче - зависи,кой от коя страна е,но бозата наистина е голяма!

Що не сложите и племеника на Първанов - убиеца от Соло ? Така ще го спасите от доживотен затвор

Комунистите и папата ще издигнат за кандидат само и само да захапят пак кокала.Но пасаран!!

Мръсни комунистически прасета. Отвратителни сте ейййй....60+ години само СПОЛУКА ни обещавате...живота ни мина с лъжите ви

Колкото и да ни" пеят" или да ни "стрелят" все ни е едно.Вече 25 год.все "едно и също" преди избори и друго пак "едно и също "след тях.Защо ни мислят за малоумни олигофрени.Помним Жан,Иван и Приятелите сменили гори по чукари с места по морето за хотели.Безсрамно ни дообраха 1997 за да си направят новите си"кредитни"милионери.Станишев е или тъп или наистина ни мисли за идиоти.

Тези нови политически звезди ще заслепяват със светлината си всеки опит да се изкара на светло управляващата ни мафия и да и се потърси отговорност. Заставайки на предна линия те стават съпричастни и подкрепящи всички, които ще крадат и ще работят срещу българския народ през следващия мандат. Те се припознават като част от пионките на световния интернационал отговарящи за делата му в България. Изопачават историята, радват се на настоящето и работят срещу бъдещето на страната.

Мартин Захариев е стойностен човек, безспорно. Но къде са политическите принципи? Спомням си как участваше в инициативния клуб за издигането на Борисов за кмет и беше чест негов тенис партньор?!!

Че ти къде виждаш нещо нелогично - точно политически принципи се защитават. Защото реално БСП и ГЕРБ са креатури и защитници на едни и същи хора - произтлезлите от върхушката на БКП олигарси.

Абе,ако ще и незнам кой си да е в листата,тия са обречени,електоратът им е на умирачка,к"во още очакват и на кой се молят,за да се доберат до кокала не знам,но ние ще им го докажем.,че са в заблуда....

Истинското име на Таню Киряков е ТУНДЖАЙ НАЗИФ. Това го знаят главно турците в България и малко от българите. Явно поставянето му в листите е някакъв реверанс към ДПС или заявка за коалиране .....

Ти не мой са кахъри. То убещаноту не е кът даденоту.

В коментарите дотук отдалеч се вижда простотията и простодушието на Герб...щом не ви е срам да пишете такива глупости, пишете. Това говори единствено и само за вашата интелигентност и умопомраченост!

Левица - "Корпоративния данък остава 10%","да не се повишава повече пенсионната възраст" /за сваляне не става въпрос, за увеличение на отпуски също/ ? На мене ми звучи антисоциално и супер дясно, а на вас ? Предлагат се някакви спорни лица и безспорно нефелна политика,досущ като на всички парламентарно представени сили.Долу се изреждат с безсмислици почитатели на двата големи отбора.Не схващате ли, че е ИЗКЛЮЧЕНО някой, който е бил на власт у нас, да повтори това при икономическите и всякакви други "постижения" на страната ?!

Аз искам Фидоска за премиер, ама барабар с кученцето. Та като застане на държавната амбразура, понеже е ячка, ни криза ще долети до нас, ни инфлация, ни бедност. Ще ни е хубаво и топличко под полата й, а може и сьомгичка да ни подхвърли като на пуделчо. И няма никой да й вида педераст, гей и тем подобни, както сега на мъжката част. Ох....мечти....и много хубаво си събува обувката под банката...а там също стои и едно кошче за боклуци, ами да, в него хвърля лошите закони и...люспичките от семки. Искам я!

Като не е, защо не е в затвора, защо поне образувано дело срещу него няма, но срещу Мирослав Найденов има? Хайде нали Боко СИКаджията се хвалеше, че всичките ще влязат за престъпленията си в затвора? Пречеха им съдиите - сложиха си техни хора, пречеха им прокурорите - назначиха си "доверен" съдия за Главен прокурор. Защо тогава питам аз Овчаров не е в пандиза? Или няма престъпление или Борисов е лъжец! Кое от двете е?

Добре де, някой може ли да ми обясни какво разбира състезател по спортна стрелба или тенор от законодателство ? Какво ще правят тези хора в Народното събрание точно ? Ще присъстват там за бройка на комунягите и ще гласуват против всеки закон на опониращата партия и за - за нашите, въпреки че хал-хабер си нямат от това, което е написано там. Защо не се издигат хора, които имат някакъв потенциал в съответната област или дейност ? Щото умните хора, които могат да свършат работа не са полезни на тази партия, а и такива хора не се афишират.

Какво правиха пожарникар, физкултурник, нотариус, склуптор и един куп Калинки във властта? Поне не ги намират по светофарите. Мисля, че могат и двамата да са полезни в областта на спорта и културата.

Принципно е така,но дали е тенор или учител но физическо каква е разликата?Оперните певци поне са по-образовани от физкултурника Цветанов

Каквото са правели и много такива преди тях - ще слушкат и много ще папкат!

Този трик на БСП-то сме го гледали през 90-те години на миналия век. Тогава пак привлякоха вниманието на гласуващите с т.нар. известни хора.И след изборите голяма част от тях се оттеглиха и влязоха партийните другари.Проверете.Едва ли К.Калудов ще стои в НС - за него е сцената.

БСП-то ще подсили предизборната си кампания, с "Ария на клеветата" ! Фигаро - тук, Фигаро - там...

Tова Bud Spencer ли е?

Абе и аз наредих едни саксии с цветя на балкона ама вътре си е същия смърдилник.

До сега нали Мартин Захариев беше от СДС - по Костово време. Беше секретар в ДКД, а сега е от БСП.Само на власт да е.Не става за нищо - фурнаджийска лопата.

Само, Захариев ли?

То бива простотии, но тези коментари ми дойдоха много вповече. Направо се отвратих от прочетеното. Това ли е нацията ни, която иска да се впише в европейската общност и има претенции да се равнява с европ. граждани? та ние сме оскотяли и не приемаме нищо друго освен нашето мнение, не признаваме превъзходството на другия и се заблуждаваме, че със злоба ще докажем, че сме прави.

Тц,Тц,Тц

Патко задръстена - Баския е в Европа, Корсика също, Северна Ирландия, Южна Италия, Гърция дето пощуря заради един убит от полицай боклук, английските фенове-вандали са европейци, серийните убийци от Белгия, изнасилвачите на дъщерите си от Австрия, канибалите от Германия - всички те са носители на европейските "ценности", които можеш да си завреш някъде... Бъдете БЪЛГАРИ и не се срамувайте от това!

КАЛУДИИИИ КАЛУДИ, ОНЕЗИ ДВАМАТА СА ГЛАДНИ КАТО ПЛЪХОВЕ, ЗАТОВА СЕ ПРОДАВАТ, МА ТЕБ МАЙКА ЯВНО ВЕЧЕ НЕ ТЕ БИВА, ЩОМ СЕ ХВАЩАШ С ТЕЗИ ХАЙДУЦИ!

ХЕХЕ,от жажда за власт и хората да му повярват хамстера се излага вече!!Спортисти,оперни певци и артисти!!!Серго Сергоо да беше поканил и цирка и Слави Трифонов!!И какво остава сега,да пеете песни в парламента,да се стреляте с Таню,и да направите някой филм с Ламбо!!

Като клиповете с трамвая и брадвата...

Този път, ама хич не сте познали, аз който никога до сега не съм гласувал за БКП - БСП, на тези избори ще извадя червения картон за ГЕРБ, защото там членуват хора не само неграмотни, но и безкруполно нагли в далаверите си и корупционните схеми и които си мислят че живота започва и свършва само с ГЕРБ!

Заплес - и ГЕРБ и БСП са от един дол дренки. Бесепарите поне си признават, че са наследници на (изродската) БКП, а тарторите на ГЕРБ са се пребоядисали външно, но са от същото котило. Изборът не е само между ГЕРБ и БСП, има алтернатива!

На ГЕРБ, алтернатива няма!

Браво!!! Много,много точно казано! Червени търтеи в кошера на трудолюбивите пчелички.Вън от кошера на 12 05?

Кога най после истинските българи ще си управляват държавата?Мартин Захариев-евреин,юрист,издател ,шоумен-сп.Егоист,Сп.Плейбой/български вариант/Собственик на радио Ретро-извадките са от "Пипалата на злото в България"раздел Списания.Самият Станишев ,майка му е украинска еврейка.Роден е в Херсон,пристанищен град в Украйна.Пак ще се получи смесица ,каквато е описана в статията "Две десетилетия чужда власт в България"После се чудим,че нещата не вървят.

Ааааа,нии ут Пусрану 20 ни смятъми тъка,шъ знаиш.Ние сме велики и хитри,шъ знаиш.

Герберската фабрика за редки лайна работи на пълни обороти.

ПОСЛАНИЕ ДО ГРАЖДАНИТЕ НА ВАРНА Граждани на ВАРНА, Не искате ТИМ.Искате промяна.Добре.Тогава гласувайте за ЧЕРЕПА. С.Станишев

Кой е тоя Орешарски.Какво като е човек на Черепа.Във Варна ще го изметем.

Политическия цирк почва отново. Не схващам какво може да разбира от политика, икономика или управление един оперен певец, един спортист и не знам кой си още. Иначе нищо ново - същтите политически проститутки, седящи зад фронтоваците-циркаджии се гласят пак да се намърдат - сега по стар обичай ще ни сложат на власт БСП, за да отхлабят примката, че народа много взе да скача, после след 4 години пак ще сме на улицата, за да им перем шута, по това време вече някоя друга еднодневка от типа на Боко ще изгрява, ще изберат нея, тя ще ни пийне сосеца, после пак на улицата, пак БСП и така до безкрай. Само дето за два мандата от по 4 години народа ще е намалял с още поне 6-700 хил, което чудесно се вписва в сметките на тея, дето дърпат конците отвън. Жалко, но българинът си заслужава управниците и мизерията, а и съдбата - защото при тези темпове на изчезване след максимум още 100 години сигурно ще са останали екземляри от нас само за показване по зоологическите градини.

Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев - умрехте ли от глад беее че така си го набихте

Същото важи и за Станка Златева, Свилен Нейков/съпруг на Румяна Нейкова - кану каяк/ и други спорни интелекти от спортната "гилдия" влизащи в листите на ГЕРБ! Посомените тук господа поне имат интелект!

Каквито и да издигат, всички заедно не могат да се мерят с малкото пръстче на Цвъцко.

по простотия Цвъко нема равен

Всички настоящи и бъдещи членове и симпатизанти на БСП-ДПС,да посетят очен и ушен доктор преди изборите!

А всички настоящи и бъдещи членове и симпатизанти на ГЕРБ на психолог...

Доганизъм + циганизъм + комунизъм - това предлага БСП

За доганизъм питай другаря Буда, те с агент Сава са стари бойни другари и любовници.

Иска ти се,ама Доган ага не сменя Станишчо за нишо.

Инфантили,кретени и помияри.Да живее бесепаро-депесарската помиярска дружба.

Много те моля, не използвай думата клептоман... Сложна е за тази неграмотна сган! Използвай хубавата българска дума КРАДЕЦ!

Ако с "неграмотна сган" се опитваш да визираш някого, то май ще си познал само ако си имал предвид представителите на ГЕРБерастията начело със себе си. И си промени ника, повече ще ти пасва IQ 0,000146, моля! Същество, което нарича собствения си народ "неграмотна сган" не може да се определи като човек, следователно не може да му се присвои стойност на интелектуалния потенциал. Ето това си ти, доказано безмозъчно същество, запленено от обещания за светло бъдеще при Тиквата, Цвъки и други гурута на новата българска битност. Хайде, лека нощ! Че то отдавна "слънцето", да се свути името Му, се скри и ще затваряме курника....

Забравили сте да включите Хю Хефнер.

Те го пазя като независим

Ако някой от плюештите, познава лимно хората да каже като какви ги познава. Знам, че харесвате хора с по 6 апартамента и минимум 1 милион спестявания. За ваше съжаление, това не са тези хора.

Калуди е мазна лойна топка...За 4 години мандат в "Оперно-Филхармонично Дружество" - Пловдив успя да съкрати оркестъра (с който Пловдив е известен), да назначи абсолютни кретени за солисти, да направи "ОФД" в "Държавна Опера" - Пловдив (при положение, че Пловдив няма сграда за опера) и да ограби до дупка цялата институция...А до това, че бил сред най-добрите хахахахаха пълен смях...айде да не се занасяме...Не знаех, че е червен..., но сега всичко си идва на мястото ...ВЪН ОТ НАШАТА СТРАНА!!!

се учудвайте,краденето е специалността на КОМУНИСТА.

Да, това е истината за "световно известния" тенор! Каквото можа да крадне - крадна, а каквото не можа се потруди да развали. Слава Богу, че го махнаха, иначе още малко и Пловдив оставаше без оркестър!!!