Танкерът е в безопасност: Похитителите напуснаха кораба край бреговете на ОАЕ

Говорителят на иранското външно министерство Саид Хатибзаде категорично отхвърли твърденията, че ирански военни имат нещо общо с инцидента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иранците не се притесняват да обяват действиата си... Така беше и когато иранците арестуваха два катера с американски морски пехотинци, така беше и когато задържаха танкер охраняван от британска корвета, а може опозоряването на британските военни е разковничето за днешните им приказки;)

Абе британците поне имат военни и армия. А каква армия има България? Група от униформени дебели свини дето ще избягат при първия изстрел. Така наречената Българска армия позволи на американците да свалят с ракета български истребител в българското въздушно пространство, убиха един от най добрите ни пилоти. И всички знаят това, и всички нагло мълчат. Да не припомням масовото убийство на български военни в Кербала, Ирак извършено от Американци. Българската Армия няма с какво да се гордее. Страхливи мишки, слуги на Америка.

не чух "демократичните" страни да осъждат действията на Израел когато атакува кораби. не чух протести срещу "отвличането" на кораб защото превозвал нещо за северна Корея. кои са САЩ че да казват кой какво може и не. утре ако нещо не им хареса тук може и нас да ни избомбят "демократично".....както са го правили и преди...

......Абе важно е да поддържаме чалмите, така де нали са ислямокомунистни, значи наши хора.....

Вчера англосаксите казват, че танкерът е отвлечен, а днес - вече е освободен. То така може да кажат всичко. "Терористи от Иран завзеха Луната, ама днес са я напуснали". Супер ако.