Талибаните потвърдиха, че Мансур е убит и избраха нов водач

Талибаните потвърдиха, че техният лидер молла Ахтар Мансур е бил убит в американски въздушен удар, предаде БТА. Те са избрали нов водач - Хайбатула Ахунзада.

Обратно в новината

Коментари - Талибаните потвърдиха, че Мансур е убит и избраха нов водач | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мистър Бийн с повече коса ?

тоя новия ,хайбайтийал ахунзадамада, докато му запомним името , и него ще го зачислят в безсмъртният полк!

Вчера министърът на вътрешните работи на Пакистан Чаудри Нисар Али Хан заяви, че американският удар с безпилотен самолет, с който бе убит молла Мансур, е незаконен и е нарушение на суверенитета на страната му. "Претенциите на САЩ да ликвидират всеки, когото смятат за заплаха, независимо на чия територия се намира, е в пълен разрез с международното право", каза Али Хан.. ???--- сигурно е трябвало да му изпратят призовка !?!...

Новият молла няма да доживее до 52 години!! Ще има среща със хелфайър. А пакистанците заслужават бой. Те криеха Осама.

криеха го от руснаците докато го финансираха американците. В ПАкистан им бяха тренировъчните лагери.

Интересно тоя що ли е пътувал до Дубай? Вие как мислите?

Щот не му е наложена изходна виза като на Путин.

ами да. той и ал-багдади беше пуснат от американски затвор, защото- цитирам- не бил опасен.

А това трябва ли да ни радва?!

Вас това ви натъжава ли?Странна е путенофилската душа!Нас това ни удовлетворява не ни радва!

Алчо от комшииката ли е?

пакистан подкрепя талибаните както турция подкрепя ИДИЛ. И двете страни са съюзници на САЩ. Голям цирк, няма що!

САЩ се бие и срещу талибаните, и срещу ИДИЛ. Направо да ти се скъса сърцето! )))

Забравихте и прекрасната, демократична Саудитска Арабия. По съюзниците ще ги познаеш!!

"Талибаните ... са избрали нов водач..." ОК. Връщаме дрона за презалеждане - гориво, джепане, и сменяме целите... . :)

бяха хората на СЩ срещу СССР, А сега нещо не се понасят. Що така бе минке? Има ли някой, който е играл за САЩ и да не е предаден от САЩ? Само ,че тези с амалко по корави от американците и подобни загуби няма да ги спрат.

Глупости , ония бяха муджахидини и са врагове на талибаните!! Баси неуките.

Талибан (на пущу طالبان ученици, студенти) е ислямско фундаменталистко военно движение в Афганистан, възникнало в средите на пущунските младежи сунити,[1][2] които по време на съветската окупация се обучават в ислямски школи в съседен Пакистан. Натам се просвещавай сам.... кухарче!

когато Пакистан, нарушавайки всички международни правила играеха за САЩ.... поредните дружки май ще се извъртят.

Потърсете снимки на Афганистан от 70те години на миналия век: изглеждат съвсем нормално хората, най-вече жените. Значи, тази "система", за която някой по-долу писа, че не може да се промени, е от има-няма 50 години. С малко кютек и трудово-възпитателна дейност всичко може да се промени...ама няма ИНТЕРЕС да се променя нестабилността там към стабилност и конкурентноспособност.

Тьотка, две разбрадени мацки в Кабул не правят 98% от територията на Афганистан. Имало е и някаква съвсем реална причина населението да се настърви до краен ислям спрямо про-съветското правителство, заради което Съветите се набутаха в блатото.

тоз на снимката като емил димитров-последен период

Талибаните потвърдиха, че Мансур е убит и избраха нов водач И тоя ще искара ден до пладне и някой дрон ще му отнесе "чалмата".

Извинявам се "изкара".

По всяка вероятност нашите американски съюзници вече плетат паяжината около новия, ,мъченик''!И ракетата вече се зарежда в, ,Предейтора'',компютърни програми за разпознаване,джи пи еси оператори в САЩ или на хиляди километри от САЩ вече работят по въпроса с отстраняването на поредният кратунко койти си мисли,че е бог и е недосегаем или безсмъртен!

..."Аз паднах.Друг ще ме смени..." Не е ли крайно време да се разбере ,че не е проблемът в личността ,а в системата от разбирания на тази паплач? И какво ще направят САЩ , Русия .. за да се промени мисленето на мюслиманите/мусюлманите или както там още се наричат/?

Вярно е. А системата от разбирания на тази паплач си има и име - ислям.

Исляма нямя нищо общо с тия хора, исляма не е от 50 години, а тези са от 50 години, след като американците започват да организират революции в региона ...