Разпознаха двама US пехотинци, гаврили се с трупове

Двама от четиримата морски пехотинци, които бяха показани в клип да уринират върху телата на убити талибани, са идентифицирани, заяви пожелал анонимност представител на Корпуса на морската пехота на САЩ, цитиран от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Разпознаха двама US пехотинци, гаврили се с трупове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе като засвирят куршумите на 20см от каската ти човек се променя неузнаваемо! Не че ги оправдавам, ама на война стават такива извращения, че това тук си е наистина напълно безобиден случай!

Пушечно месо за евреите - и едните, и другите.

Високомерието на американците ще им приседне. И пак някой Буш ще пита що ни мразят толкоз. САЩ ще се срине с гръм и трясък и тези които днес пикаят по трупове ще загубят най-много. Защото не са свикнали да са равни с останалите. Смятат че щом имат техника с която могат да убиват като на видео игра са богоизбрани и непобедими но всеки има слабо място. Двете кули го показаха с безкайните си зверства много скоро в САЩ ще падат не кули а реактори.

Отвратително,независимо спрямо кого

И това, и Абу Гариб... И тези хора - американците претендират да са най-цивилизованите и хуманни в света. Срам за тях!

Тия са били ужасно тъпи. Като си на война може да изперкаш и да ги вършиш всякакви, но да записваш с видеокамера само за да се хвалиш после пред тези, които не са били там могат да го направят само истински малоумници. Дано ги накажат та да им дойде малко акъл :-)

Браво, пичове. И аз искам като Вас.

Хапчетата , психо , пак си ги забравил : ) Въпреки , че едва. ли ще ти помогнат.

Прав си,но имам няколко забележки - защо си включил в списъка Сирия,а си изпуснал Саудитска Арабия,където не терористи,а държавата обезглавява или пребива с камъни "виновните? Защото е послушна и е сол ташак на САЩ ли?

на война като на война

Империя на нзлото или демокрация по американски. Кой ги е канил там? ?? Утре ако решат, че не сме в "правия път" и тук ще дойдат и нас да "демократизират."

те са идвали вече, през 1944-45 година... и партизаните даже са крили свалени пилоти на бомбардировачи, нали са били съюзници на СССР - значи са добри... после стават лоши... диалектически материализъм в действие!

Ти май не си изтрезнял от снощи. Сложи си главата под чешмата за да се поокопитиш. С тоя си реторичен въпрос ти слагаш държавата в един кюп с така наречения тероризъм. И тук си прав.

айде народе, ринг свободен - тоя клип е манна небесна за всички леви прогресивни сили:) на времето съветската армия като намереше в Афганистан одрани живи съветски войници, много по-хуманно разстрелваше на момента целия катун барабар с чаветата и жените... но лошите американци си позволяват такива нехуманни деиствия, уау... помня преди време в Сомалия как един туземци влачеха по улиците голия и обезобразен труп на един американец - без да има възмутени, без да има шокирани, един вид - еми пада му се, империялистически гад... но ако на някой правоверен му се случи нещо, веднага има рев и сополи

Именно... Нали онези за "туземци", а американците - не са.

кое "именно"?? значи е ОК да се гаврят с тебе или сънародниците ти, но не е ОК да ти писне и в един момент и ти да отвърнеш със същото? Вярно че тия са направили доста голяма глупост с това видео, но ако гледаш месеци наред как тези около теб ги събират парче по парче от пътя след поредния атентат на някой фанатик, реакцията не винаги е цивилизована... не им било работа да ходят там - ами и на СССР не им беше работа да ходят там, нито в Унгария, нито в Чехословакия - но отидоха и поутрепаха някой друг в името на рекорда... само че тогава нямаше възмутени "другари" май а?

Българите както винаги сме спецове по критиката.Защо вие не отидете в тези райони да видим дали няма да изперкате

Какво майка си, търсят там? Да американизират маковите полета ли?

може и майка ти да търсят, не се знае...

Само американски животни могат да натворят такава гнусна свинщина. Хитлериските убийци които са били не по-малко жестоки никога не са били уличавани че пикаят и с----рат върху трупове на евреи от концлагерите. Гнусно !!! Повръща ми се !

наистина, това е интересен философски въпрос - кое е по-хуманно: да те бутнат в една камера и да те душат с Циклон Б или газове от ауспуха на камион - или да те застрелят и да се изпикаят върху тебе... между другото, не видях някой да е срал върху талибаните - това по дефолт ли го слагаш (дай да плюем, сега му е времето)

Америакнските военни са болни хора с промити мозъци. За жалост, половината висши политици на САЩ са бивши и настоящи военни със същите психически отклонения като подчинените им, което пък обяснява малоумните им действия - незачитане на човешкия живот и "играта" на война по света...

а когато талибаните обезглавяват войници.. крият се и взривяват хамари.. снимат всичко и качват в нета.. това нормално ли е .. честно ли е .. алах ли е пожелал така ???

Значи подкрепяш пикането върху трупове като справедливо възмездие за отрязаните глави ? Така ли глупако ?

....в собствената си държава, а свещено право на окупирания е да избира начина си на борба срещу окупатора!!!

Е това нормално ли е?

Хамериканска работа - ядат, убиват, пикаят и с...т, а след това искат и да им се плати за това.

Защото са ужким сеещите демокрация бели хора. Е, насила, е, демокрация по американски..

Да пречукаш някого е въпрос на геополитически отношения, но да пикаеш върху трупа му говори за индивидуални психични отклонения.

И ко ще разследват?

Малоумна работа ! нищо ново отвъд океана !