Такситата в София на два протеста днес, искат нова тарифа

Ще опъват палатки пред Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация"

Обратно в новината

Коментари - Такситата в София на два протеста днес, искат нова тарифа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Максималната цена разрешена в София е 1,30лв дневна и 1,60лв нощна. Тоест общината им е разрешила да карат на по-високи цени, само че те искат общината да задължи всички да карат на едни цени....

Събор на хората със средно образование ли е това?

Цял свят използва Убер, ние щото сме най-умни го забранихме. Щото искаме ниско качество на висока цена.

Ако бяха излезли на антифашистки протест срещу фашистките мерки всички щяха да взимат такси. Но те излизат само за прясно на печатани пари. Като Алибеговците.

Доживях ЧАСТНИЦИ да искат друг да им вдига цената! ха ха ха ха Частни таксита не смеят да си вдигнат цените и чакат друг да го направи вместо тях?!?! КАКВА Е ТАЗИ МАФИЯ ТАКСИМЕТРОВА? който иска да си вдига цените! Кави са тези протести? КОЙ ги спира да си вдигнат цените???? Те са частници и те си решават на колко да возят! Какво ни занимават с техните глупости?!?! ИСКАТ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ВДИГНАТ??? Къде е конкуренцията на пазара????

Всичките таксита в Лас Вегас карат на една и съща цена, а компаниите са най-малко 5. А конкуренцията им е Убер и Лифт. И познай кой е по-добре. Такситата разбира се.

От години не се качвам на тия мръсни и смрадливи таксита.Само тони стораро и азис гърми вътре,рисковано каране.Можем и без тях

ОК - Нека да вдигнат цените, но нека се вдигне и нивото на обслужване. Нека автопарка да е чисат а не миризлив като обор. И накрая след повипшението на цените ако хвана някой бакшиш че мами - къде да му завра таксито?

За максималната цена съм съгласен - да я вдигнат. Минималната обаче защо? това не е ли картел? Който иска да си вози на левче, който иска да си вози на 2лв! Ама те искат да задължат и тия дето са си доволни от сегашните цени да вдигнат цените, и да фалират , нали?

максимална цена за 1 км над 1 лев. Защо не я използват? Освет това синдикатите протестират пред работодателите. Къде са шефовете на техните фирми, защо не протестират пред тях?

На Бакшиша, все не му стига бакшиша ... клетите те!

НАЛИ СА ЧАСТНИЦИ,ВСЕКИ ДА ВОЗИ НА КОЛКОТО ИСКА.ДА АМА НЕ !ПОСЛЕ ГИ ПИТАШ ЗА ЦЕНАТА И ТИ КАЗВАТ ОБЩИНАТА КАЗВА НЕ СМЕ НИЕ.

Не си в час

50% повишаване тройно по-малко клиенти .. . ... . .. . ... .. . . ... . . .

Ааа, извинявам се. Всеки път като се вдигнат горивата и реват за увеличение. А миналата година, като паднаха до 1,70 лв. някой намали ли цените?

Да фалират, хич не ни трябват по пътищата, нито жалката им услуга. Мръсни псета, лъжци, дилъри на дрога и доставчици на проститутки. Крият данъци, агресивни са и нагли. А сега и с тях ще се занимаваме.

И с 1000% да ги вдигнат ми е все същата. Аз такси не ползвам :)

Таксиджии = Пладнешки крадци

Карай ти из този град по цял ден и си трови нервите с трафик и хора да те видя на края на деня какво ще говориш?!..

Спокойно, те таксиджийте отдавна си актуализират тарифите с помоща на всевъзможни "помпи", затова всеки път един и същ маршрут с кола на една фирма излиза различни пари. А иначе актуализацията на цените продължава и с вечната липса на дребни за връщане, както и с други тарикатлъци.

Нормално е да се актуализират цените. Но трябва и качество да се следи строго. Масово качество липсва.