Коментари - Таксиметров шофьор загина при катастрофа в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не продават дрегери на хората, за да се тестват. Или да има във всичи лаборатории. За да няма изненади. Ако пиеш лекарство с наркотично действие, да задължават на описанието и на кутията да пише "контролирайте се с дрегер, ако шофирате". И тогава, коъто кара наркотизиран да му вдигнот завинаги книжсата та трупчета.

Написаното не е статия, а некролог.

МВР въвежда нов предмет сметизмисленаматематика. От днес 16 + 17 + 9 е равно на 23. Честито. Моля, БАН да напише това в учебницие по математика, които се изучават в Полицейската академия на МВР.

Човека си е заминал щастлив с вървящ брояч до безкрайност...

В рамките на изминалия ден са установени общо 23 водачи, качили се зад волана след употреба на алкохол. Общо 16 от тях са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 17 - с над 1,2 на 1000, други деветима са отказали да бъдат тествани. Аз ли не мога смятам или...?

С наркотиците трябва да се въдворяват, това не може с глоба!!

а " клиентката" дали е успяла да му изплюе пишката или я е погълнала?

С колкои е карал?

Тарикатът е бил без колан, щото нали го души... А жената вероятно е била на задната седалка закопчана и се е отървала невредима.

ей, голяма глупост изтърси

Странно, но МВР нито е обявило колко служители са участвали, нито колко проверки са направили, нито защо трябва да е обявена акция, за да проверяват за алкохол. В България по пътищата умират и са осакатявани много повече хора, отколкото умряха от Ковид, а за това къде и в кой е вината следва да питат всеки път МВР, политиците, прокурори и съдии.

"под въздействие" и "след употреба" са абсолютно различни неща. Ама от всичко печели представителството на Дрегер.

Тоест ако си употребил не ти въздействат и ако ти въздействат не си употребил, така ли?

Като знаеш какво е положението защо рискуваш? Не можеш без дрога ли? Щото ако не можеш значи не си просто потребител, а наркоман... А тогава имаш нужда от терапия. И аз обичах да пуша трева, но не пуша защото книжката ми е по-важна. И си карам спокойно, без да се притеснявам.

Да ама фалшивото тесче дръгчек тек мек 5000 не спира да звъни на анфети и производни на невинни хора, които са с колдрекс и подобни. Какво правим? Отново стадото е на заколение. Те че са тъпи пишещите закони е ясно отдавна но това с тестовете е нарочно някой се е налапал пак с десетки милиони под масата. В белите страни това тесче се прави на място при ПТП след това в лабораторията ако е положително и там се вижда дали водача е друсъл на момента или преди месец и дали изобщо не е фалшив самия тест. Имаше статистика три от десет май?

важното е да се пишат и приемат закони. а че са недоялани и пълни с противоречия никой не го интересува

19 с наркотици, само 1 отказал. Айде да почнете да вадите и статистика колко от положителните полеви тестове се оказват грешни след кръвната проба... Щото не вярвам всички да са друсали и да не откажат тест, доброволно набутвайки се.