Такси се заби във витрина на "Петте кьошета", серия от катастрофи на Околовръстното

Автомобил "паркира" и на мантинела в квартал "Бояна", друг се заби в светофар в кв. "Бъкстон"

Обратно в новината

Коментари - Такси се заби във витрина на "Петте кьошета", серия от катастрофи на Околовръстното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа , там работи едно момче Жоро се казва , всички ги е страх от него !

Бързал да си плати сметката, че са му спрели интернета......и така се получава....без facebook няма живот...

Така се получава,когато в место камък се слага в асфалта варовик /мидени черупки сплъстени като камък/. Така се получава и при земетресения със сградите,в които в бетона в место пясък се поставя "морски пясък/,тоест пак мидени черупки. При земетресението в Турция,сградите строени нормално оцеляват,а на "тарикатите" с морски пясък в бетона стават на купчина. Багерите,когато вдигат такава панела,тя се чупи като вафла от собствената тежест.

новияте млади шофьори :)

Липса на здрави гуми и акъл, нямат изтрезняване, все стари трошки на по 15-20 години!

Могучая, която правеше по над 1 милиард долара ДНЕВНО от продажба САМО на въглеводороди, за една година тридневна специална военна операция, си свърши дори и валутния резерв. Направа да падладейш, ти казвам.

подсъдно да караш хората да почват работа в 7ч сутринта. Кой е адекватен в 6ч сутринта, че и зимата, че и да кара кола. Вместо да слагат знаци и да променят правилата на движени просто да променят началото на работното време от 7ч на 10ч и ПТП-тата рязко ще спаднат. Толкова е просто, ама на никой не му отърва.

съгласен с това за работното време, ама другото е простотия!

Този по тротоара ли е шофирал? Не съм от София не мога да се ориетирам как точно се е забил във витрината, като на снимката има ограждения към булеварда/улицата

погледни на картата. това са 5 те кьошета - 5бр. Прага е точно направо в магазина. Оградата е на Патриарха

бързал е да си плати вивакома, да'н му спрат ньета. мда..

Сутринта в София беше -8 градуса и беше супер хлъзгаво. Ако някой се е позасилил с идеята, че ще спре както обикновено директно се е хлъзнал в магазина.

И по Цариградско имаше лед рано сутринта. Класика по български :)

Борисов е виновен, неговата ...

.....мама асфалтна:))

Оправете пощата.

за без пари - толкова

като гледам са все тиктокъри или друг вид интернет зависими

Лошото е че,освен тази зависимост имат и поне по още една или две-алкохол, дрога, хазарт! Нормално, такъв е живота!

Явно им е скучен и си имат доста забавления и хобита.. пътуване до Украйна може да ги възпита малко

когото трябва

Викаш, ако нямаше катастрофи ТикТока да е фалирал до сега.... Този с таксито как ли е прескочил мантинелата и се е забил във витрината?

няма как на широк прав и осветен път в градски условия да направиш такава простотия заради външни фактори. 100% е ровичкал телефона и като е погледнал вече е бил във вивакома. Същото важи и за паркиране върху мантинела в градски условия в локалното, на две ленти прав и обезопасен път. Сигурно на всички са им виновни случайно пресичащи улични кучета, ако ги питаш. Истината щ знаем - тикток, фейсбук, вайбър, инстаграм и т.н. дано поне като оправят ламарини с месеци в студа да им дойде акъла малко....

Нищо не викам, не съм викарий, ако знаеш какво е това! Свидетел съм, как детето(13 годишно), като си забрави телефона в колата на майка и! Рева докато не се прибра тя в 19,30!