Двама души пострадаха при катастрофа, станала малко преди 7:00 ч. тази сутрин на Околовръстния път на София, съобщиха от МВР.

Ударили са се две коли в района на бул. "Братя Бъкстон".

Пострадалите са откарани за преглед. Мъж е с травма на крака, а жена със затруднено дишане.

Във фейсбук групата "Катастрофи в София" предупреждават и за друга катастрофа на Околовръството, където кола е "паркирала" на мантинелата.

Снимка: фейсбук

"Избягвайте Околовръстното! Този е паркирал на мантинелата след Шела на Бояна. Преди разклона за Бъкстон, пред ОМВ има и челен удар между двама! Минава се, но бавно, предполагам ще стане по-зле. От челния удар тръгна линейка, вероятно има пострадали!", пише в пост Ива Тотева.

Има и друга катастрофа в квартал "Бъкстон" край 6-о РПУ, където шофьор се е забил в светофар, показват още кадри в социалните мрежи.

Снимка: Фейсбук групата "Катастрофи в София"

Тази нощ и таксиметров автомобил се е забил във витрина на телеком в центъра на София. Инцидентът е станал на Петте кьошета, показват кадри във фейсбук групата "Катастрофи в София". Очевидци разказват в социалните мрежи, че катастрофата е станала около 01:45 след полунощ.

По първоначални данни жълтата кола е преминала с висока скорост през кръстовището, идвайки по бул. "Прага", и се е забила в магазина на "Виваком". За щастие в таксито не е имало клиенти, които да пострадат, но според колеги на таксиметровия шофьор му е прилошало и е загубил управление. Шофьоръ е откаран с линейка в "Пирогов" с тежка контузия на ръката.

В "Катастрофи в София" хората се питат как така колата е успяла да мине зад загражденията без да ги изкриви или изкърти.

Сничка: Фейсбук групата "Катастрофи в София", Ива Вълчева