СЗО възстанови хидроксихлорохина заради големи огнища в Южна Америка

Европа се съживява - Англия намали рязко жертвите, Испания сами с един починал за три дни

Обратно в новината

Коментари - СЗО възстанови хидроксихлорохина заради големи огнища в Южна Америка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

напук взехме че оцеляхме до туристическият сезон;)

Здравето е последното, за което мисли СЗО! Правете обратното, което казват те и ще сте живи и здрави!

Чиляка от снимката под новината с какво е свързан с ХИДРОКСИХЛОРИНА в Южна Америка?

Генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус - тая нещастна организация и този нещастник трябва да ги разследва МЕЖДУНАроден трибунал как са ДОпуснали пандемия, защото така всеки второразряден таблибан ще ни пуска вируси ли, много ясно, че може да се използва препаратът, много ясно че СЗО играе игри нон стоп, за съжаления липсва адекватен контрол!!!!

...е толкова ясно, че може да се ползва препаратът?! Аз като пия малко повече тоник швепс и ме заболява черния дроб, камо ли в по- висока доза!! ! Хората са различни. При едни - може, при други- не е препоръчително.

То достатъчно болни за нормална епидемия нямаше ти пандемия сънуваш... или трябва с нещо да оправдаем кономическата криза която от две години чука на вратата ни;)

СЗО са за съд, но не заради вируса. А за това, че изпращаха указания до патолозите да вписват фалшиви причина за смъртта на хората и да не се правят аутопсии.. Това е престъпление!!!

6 милиона заразени и близо 400 жертви на вируса,при строги ограничения и то само за 6 месеца си е внушителна цифра.Не ми се мисли,какви щяха да са тези цифри,ако живота беше продължил, да си тече свободно,без никакви мерки.