Ваксина срещу вируса Ебола дава 100% ефективност

Световната здравна организация съобщи, че е завършило изпитанието на експериментална ваксина срещу вируса Ебола със 100 процента ефективност.

Обратно в новината

Коментари - Ваксина срещу вируса Ебола дава 100% ефективност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тАЗИ СВЕТОВНА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ НЕ Е ЛИ УЧАСТНИК В СЪЗДАВАНЕТО НА ВИРУСА ,А ОТТАМ И НА ВАКСИНАТА

Който я създаде ,той направи и ваксината-САЩ

Има достатъчно инфо в нета! Не слушайте руските измамници!

За сведение: Петте хиляди дози на ваксината в Гвинея са руско производство. Това е първата 100% ефективна ваксина срещу Ебола.

Ваксината е на Великобритания!

jingiby

Браво...

стига бе!?! нали путлер направи ваксина против ебола?!

"Ваксина срещу вируса Ебола дава 100% ефективност" 100% ефективност в какво? :)))))))))))))))

Сега очаквайте конспиративни теории как на Запад е създаден вируса и е имало ваксина , обаче е трябвало да има много жертви преди да се обяви. Няма да ни оставят да има дори и една положителна новина - каквото и да се случи трябва да се чувстваме нещастни.

То тази теория я има от отдавна. И за СПИН. Че е бил пуснат от ваксини правени с маймунска кръв, който имали разновидност на ХИВ - бе друго името.

Първо този свят ( демократичния) създаде вируса, после ваксината, а можеби едновременно

СЗО е официалното лице на фармацевтичния клон на мафията на мошетата в САЩ. Цели постигане на съответното затъпяване на населението. И постигане на ефекта на дрогиране и наркозависимост на населението от лекарствени препарати. Доене на хората. За това се пласира "Световната " Здравна" "организация". Която трябва да дирижира кой и какво да купува. Същия театър играха с различните животински грипове. Сега за тая цел използваха Ебола. Не случайно руснаците изпратиха свои екипи, бързо произведоха ваксината и обезмислиха старанията на фармацевтичната мафия още преди 1-2 години. Това в момента се прави, за да инудват и рекетират слабаците и послушковците от калибъра на нашата държава. За да изцедят поне някой друг долар. За да спасят малко инвестиции след провала на генералната далавера.

Много бързо, чак си ме изпреварил. Тъй като е Коледа просто те съжалявам за жалкия нещастен живот, който водиш. Забрави за констиративните теории и се опитай да водиш един по-щастлив живот. Всеки ден от живота е ценен и никога не се връща. Дори безумната теория, че всичко се контролира от някакви чичковци да е вярна по-щастливи са хората, които не вярват в това. А умните хора избират да залагат на това, което има някаква вероятност да им донесе печалба, а не на това, което 100% води до загуба.

Хахаха, стандартна американско бла бла. Поне прочете ли си преди постнеш бозата? И какво искаше да кажеш? Ясно е, че си значително комплексирано човече. от къде знаеш какъв ми е живота и как без знания реши, че живееш по-добре от мен? Да приемаш желаното за реалност вече е синдром на психично заболяване и психастеничен вътрепен конфликт. Да, всеки момент от жовота е ценен. И не е редно някакви уроди в човешка форма, заради собствените им печалби да ни го развалят. Ние сме свободни хора, а не роби, каквито се опитват да ни направят. Ако много държиш да съжаляваш, определено требва да започнеш от себе си. Състоянието ти видимо е окаяно и наистина си достоен за съжаление. Моите съболезнования за което.

под личното ръководство на генералисимус путин.

Ботена е лично под шапката на агенцията за публично здравеопазване на Канада. Руската се казва HPIV-3 и не е минала сертификация и изпитания още.

Поредният пример за невероятните възможности на свободният свят и демокрацията. Прогресивното човечество реши най голямата заплаха за съвременноста, сега на ред са следващите от списъка.

пуснаха я от СЗО ваксината на ДИЗАЙНЕРСКИя вирус, сега - печалби с милиарди - оле малеее.. Британия закупи преди години ваксини за потичи грип за 5мл;др.. Добре дошли в мегабизнеса...

Великобритания сама ще се оправи, кажи нещо за турските ваксини.

Ей сега ще ти обяснят, че тя е ваксина на руски учен Зебов, както вече се пробутва по руските сайтове.

Първо този свят ( демократичния) създаде вируса, после ваксината, а можеби едновременно