СЗО очаква през 2015 година да има ваксина срещу Ебола

Ваксина срещу вируса Ебола, разработена от британската лаборатория Джи Ес Ка (GSK) би могла да бъде обект на клинични изпитания още идния месец.

Обратно в новината

Коментари - СЗО очаква през 2015 година да има ваксина срещу Ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

русофилите дращят малоумни глупости защото и за тази страшна болест лекарството ще бъде открито във фалиралия запад! а путлер си брои само милиардите откраднати долари и фалшивия си рейтинг!

Виждам че много хора (по-скоро неуки идиоти) си мислят че могат да създадат биологичен вирус. Да ви кажа едно - НЕМОЖЕТЕ !!! Нито вие, нито руснаците, нито американците, нито ЕС. Така че простотиите кой какво създал и къде го пуснал с каква цел - това са простотиите на главите който са празни. Не се изказвайте по теми който хал хабер си нямате.

Те откога овци правят. По телевизията един нагъна бифтек за 200 000 долара и като го попитаха "Как е?". Отговори "По-добре от миналия път". Само дето не ни дадоха жокер, как да го тълкуваме, че е по-добре от оригинала или по-добре от предния експеримент...

Биологични оръжия се създават и винаги ще се създават в лабораториите не само но предимно на САЩ . Психотропни оръжия също . Особено бързо пламват където има американски мисионери защото повечето от тях са преставители на такива центрове и службите .

разбира се,че ще ИМ дадат ваксина! Загрижените за света ония оттатък океана винаги "помагат". Почти съм убеден,че ще е ваксина от тина на тази дето рекламира Бил Гейт.... -Много добра ваксина - щяла да доведе до 15% намаляване на населението по света... Който не вярва - да пусне в тубата: "ваксина Бил Гейт"

Тъпак. Ама от идиоти. Въобще не знаеш, че точно Гейтс даде 90% от парите си на основан фонд за развитие на медицината и науката. Ходи и си чеши косматгия тумбак келешче което ползва Windows нелегално както и всички Макйкрософт пакети. Мижетурка.

пари бате БИЛ не дава току така нейде...Тези дето са давани са на фондацията, дето е на бяща му.И му намаляват данъците мноого...Аман от зомбита!

Около 40 смъртоносни вироса създадени в САЩ бродят из света ( популярните канали на като Дисквъри го казаха) . С Ебола случая беше много необичаен , още не беше бяха я извели от самолета и не я бяха вкарали болната в стаята когато вече оповестиха , че има създаден препарат ???? АЙДЕ СТИГА където се появят американците и вече има смъртоностни вируси . Емисари с пагони на ЦРУ , така е навсякъде и сега ще се броят жертвите за да видят какво са създали . Дори и по филмите ви пускате смъртоностни вируси мога да изброя поне няколко . Това са изкуствено създадени и насочени вируси срещу човечеството !!! Вижте в ната кога се появи заразената американка и след колко време оповестиха , че има лек (но ОБАМА каза ,че не бил напълно тестван )

Науката не е напреднала толкова че да създава нови вируси. Само може да селектират по-опасни щамове.

Отново да ви напомня, ако сте забравили или пък не знаете - целта на онези там, "елита" от алчни и себични дегенерати, е да намалят населението на Земята до 500 милиона жители, а те да властват безконтролно! Пишете в гуглето "Georgia stones" и четете - там е официално обявено!

И що слагате минуси, олигофренчета?! И вие ще бъдете сред пожертваните - бъдете сигурни!

те на това се вика пазарна икономика. като не щеш война с американско участие на ти вирус. ключа за ваксината пак е в Америка. само ги глей - трепат народа при война и после предлагат на унищожената държава помощ , оръжия за защита. пуснат заразата и готовата ваксина уж ще се измисли до 1 год. после и нея ще им я продадат. и за това хАмериканците са веуики :-)

Грипните щамове вече излязоха от мода, затова фармацевтичните компании минаха направо на ебола. Чудно!

Грипните щамове работят - променят днк-то но много бавно явно защото реално караме птичи и свински грип на крак вече и затова нещо по-мощно! Явно няма време...

Глупости, ваксина разбира се ще бъде открита, но не от Англия, или пък, пази Боже от САЩ. Ще бъде открита от великата Съветска, пардон, Руска наука, защото тяхната наука е най-великата медицинска наука на света, а руския болен е най-болния болен на земята. Лично Путин ще й пререже лентата на руската анти-Ебола. Нали така драги русофили, пардон, Путинисти?

Да глупако, преди две седмици по техните медии заявиха, че имат ваксина срещу ебола. Малко си закъснял със злобата си, изпреварихате руснаците ! Бг клекало си ти, нищо повече !

Разбира се,ше има.срещу СПИН има,но не за всеки.плащаш луди пари и си жив!Това е парадоксът на съвременното общество.Майкъл Джордан е болен от СПИН ако не се лъжа,да ви прилича на аха готов да умира.Всичко е пари.

Лъжеш се.

jingiby

А дано, ама надали!

Точно това е целта - отново ваксина! А лек има, но, според фармацевтичните гиганти и контролираното от тях СЗО, всичко, което не излиза от лабораториите на тези бандити, не трябва да бъде допускано на пазара!

деер

Така да си дойдем на думата - има болест и има фирма с лекарство.......после ми говорете , че съвременното общество е интелигентно.......

заблуждава. Ваксини за СПИН, Ебола и други ще бъдат направени, само ако на фармацевтичните компании бъде дадена възможност да печелят луди пари от производство. В смисъл да бъде разселена в Европа и САЩ за да се появява периодично. За "маймуните" в Африка няма да си мръднат пръста.

Преди малко четох инструкциите които дават нашите към пътуващите в тези страни.Още в началото пишат ,че болеста е рядка (което вече е достатъчно остаряло)заразяването било трудно -което също не е вярно а това ,че не се разпространява по въздушно капков път щом вируса се среща в слюнката също не може да е вярно.Задържането за 5 дни в изолатор също не е никаква осигуровка уж ,че докато дойдели до нас минавало много време -ами ако някой им е помогнал с по-бърз транспорт а да не говорим ако са се заразили от други в близка страна .

браво бре чудим с е ниЕ що заразиха чрез нескопосани уж иследвания мас а хор а и създадоха психоза че заразени цели два направо щели д а помeтат целите USA, а те вече имали направо готова "ВАКСИНА" за скромните навярно един дв а трилиона долара

При този бум на вируса на Ебола в Либерия, Гвинея и Сиера Леоне медицинските екипи намиращи се в района започнаха масови кръвни тестове за да изолират вирусоносителите, нещо което се прави за първи път. Това е причината за последните 6 месеца да бъдат открити и хоспитализирани под карантине на пръв поглед толкова много хора, и тъй като при предишните пикове на болеста само болните потърсили медицинска помощ са включвани в статистиката определяща заболеваемостта и смъртността от тази болест затова в момента броя на развилите болеста и на умрелите от нея в процентно отношение са по-малки от предишните епидемии. Небрежното цитиране само на числата, па макар и да са верни, е предпоставка за създаване на психози които без съмнение нямат нищо общо с написаното в статията;)

и това. Инкубационния период е около 2 седмици. През това време не е толкова заразно, но тези седмици минават, а лекарство няма. Знаеш ли, че докторите и сестрите се отказват да лекуват, поради риска от зараза за тях. Половината от умрелите са медицински персонал... Това не си го включил в расъжденията си...

ква ваксина ?? пак пари ?

А бе ония още да ядат прилепи и маймуни, ваксини сега ще им разработваме. Ваксина против пушачите кога ще има. И за СПИН така говореха. Днес ще има лекарство утре ще има лекарство накрая минаха 30г.

Само една фирма ли предлага ваксина? За грипните ваксини има много кандидати. Може би чакат да порасне пазара.

Тази болест не е от вчера и световната и епидемия беше само въпрос на време .При скороста с която се рапространява и вече я има в Нигерия и Индия мисля ,че положението е неспасяемо .Въпрос е колко би помогнала ваксината догодина или следващата .Сега трябваше да се правят масовите имунизации а не да ни залъгват с изпитания и евентуално производство догодина.

Тоест всички ще измрем, просто е въпрос на време и да стискаме палци за ваксината ? Хахахахахах Колкото умряхме от свинския, птичия и рачия грип.Виж СЗО обаче забогатяха ЗВЕРСКИ около тия грипове... Говорим за милиарди...

Абе, ясна е тя, ама за еболата, която всички изкарват нещо несъществено, потърсете в гугъл статия Чернобилски щрауси в здравно и външно министерство

Arcadium

Интересно как изведнъж след като взеха да се разболяват американци и европейци се оказа, че има ваксина?