СЗО: Светът е в нов и опасен етап от пандемията

Коронавирусът присъствал в отпадните води на Милано и Торино още от декември 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре, баста.

Тоя па търговец какво разбира от медицина? Само продава ваксини и страхове.

Няма ли затвор за вас ????!!!! Как никой не потърси отговорност ....???!!! Ако някой го е създал изкуствено този вирус , то няма ли да си понесе последствията ...???!!! Или това така ще си продължава ..., защото някой има полза от това ...???!!!

Марш бе изроди! Мама ви мръсна алчна! Лицемери долни!

върни парите чмаймунке аре стига тъпотий

От този ли да чакам становище и компетентност? https://www.facebook.com/v1infoportal/videos/1310404822630882

Майко мила...

Човече, клипчето от линка кърти мивки ;D :))))) (не го бях виждал) Ето това е човекът от когото гледат нашите НОЩ-ници! Няма какво повече да се каже...!

Етиопското комунде трябва да бъде залято с катран и оваляно в пера по стара традиция ...

отново безсмислено и напълно излишно изказване на този от СЗОто

живейте си и свиквайте да живеете ...в състояние на пандата емиии, преведено от китайски...в СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА...

За 20 юни : 2371 теста, 81 нови заразени. Трима починали. Хоспитализирани 314, в интензивно отделение 17. 67 са оздравели. Новите случаи за пореден ден са повече от оздравелите, а хоспитализираните всеки ден се увеличават. Общо починалите са вече 193

Всеки ден умират по около 300 души СЪС или без корона-вирус! Оказва се че по скоро хората умират СЪС бируса а не толкова от него! Иначе как ще обясните това: https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8

от кога търся такава статистика да я НАВИРАМ в лицето на всяка овца :) Искрено ти благодаря. Като видя здравомислещи хора, някак си се успокоявам.

такива статистики има за много държави ако се разрови човек се виждат подобни цифри пандемията е медиен балон няма умиращи по улиците, няма камиони с трупове, няма милиони заразени на ден това е

Душичка. Ма разбира се какво от това... ЧЕкай малко. Пилците се броят на есен. Балон с балон. Не сханахте, че статистиката е такава заради някои случки от март и април и май ... Щото има и друга статистика в страни които живеят хора подобни на тия у нас. И там статистиката е друга. Но не схванахте нали?! Мамините от страх не виждат. https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/21/world/coronavirus-missing-deaths.html

Тази статистика на парцала на истеричните демократи в САЩ - "NY Times" се повтаря периодично и хората вече ти я обясниха! В Държавите с повишена смъртност се касае за умрели хора с много заболявания , обикновенно над средната пределна възраст за района (до която в БГ дори и не можем да си помислим да даоживеем) и по скоро това е статистика показваща че там успяват с помощта на лекарства и добре работеща здравна система да дадат по още няколко годинки на хора които иначе биха се споминали! Щатите са особенно подходящ пример! Бил ли си там за да видиш колко възрастни хора щъкат насам-натам карайки или влачейки разни колички с кислородни бутилки и буквално дишайки на батерии? в тези държави на всеки няколко години някаква грипна вълна причинява това което едва сега медиите започнаха да навират в лицето на паникьори и наивници като теб за да подхранят още малко истерията , че хората вече взеха да се усещат какво РЕАЛНО СТАВА! Освен това коронасвирусът е използван от демократите в САЩ за да ударят Тръмп по здравната му политика (много болезнена за американците тема), така че по-полека като даваш политически весникарски парцал като контратеза на официални доказани статистики!

Този на снимката са го хванали викайки "ЯКО ША МРЕТЕ!"! А аз се чудех кой е ментора на нашия касапин!

Наистина ни пръскат от преминаващите самолети - не е иначе обяснимо как при почти затихнало разпространение изведнъж има такъв бум?!?

Правят го през 5G мрежата!

А сега аз да ви светна - разпръсква го Илон Мъск от новите си ракети! Затова те могат да носят толкова много товар - за да може да качат цистерните заедно с пръскачките! ;)

на снимката,докога,ще защитава комунистически китай за тази пандемия?

Измислен е нов вирус. Ще поразява всички, които носят фуражки.

СЗО всъщност ни обяснява, че китайският вирус е дошълмот Италия! След като е присъствал в Европа два месеца прединпървият официален случай в Ухан. Ташак организация.

Колко ентелект се лее... Мче те обясняват ,че е бил засечен месец два преди първите официални засечени. А дали не е било така и в Китай. М? Ама нещо ентелекта не стигнA до там нал тъй бе?

За 7 месеца този страшен вирус трябваше да е изтребил целия свят. А той си кара равномерно - вълничка след вълничка. Да се чудиш как го прави!

Всичко е наред, няма опасност а това е конспирация, докато ти не се капичнеш на командно дишане! Абсолютната липса на емпатия показва нивото на интелектуен и емоцинален капацитет.

Хубаво сте го казали. Но на дебили не се говори така. Говори се с тежки думи и псувни. Така по-разбират. А вирусчето не отбира. Та няма нужда да се дава акъл на дебила. Напразно е.

Гати и мандрила...........

Българските дебили, доказани 80% дебили, пишат против СЗО, където има доказани учени от цял свят... Е, няма такава нация от мисирки, като българската!

А ти си от мисирките нали? Или от мисирите?

отивам ДА ПУСНА МИСИРКАТА...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Определено ... 80 % чули недочули но крякат ... не моАт да Фанат, че някой не им е удобна СЗО щото им казваше, а те не слушаха. Неудобно е пред избори някак да е ясно как някак нищо не са чули или не са искали да чуят... Но 80% чули и недочули крякатсрещу СЗО та дори и незнаят какво е то.

Крайно време е тези Изроди да бъдат напълно игнорирани. Очевидно е, че докато шепа ненормалници не си постигнат целите които са планували няма да спрат да тормозят хората по света.

Тези от СЗО още ли са на свобода? ...че и трибуна им дават!

Те са полезни, а ти си безполезен и си още на свобода, а и трибуна имаш в Дир.

Някои смятат и хлебарките за полезни!

От самото начало мерките трябваше да бъдат такива. Хигиена, дисциплина, социална дистанция, карантина само за болните. С паническите си брутални действия, да затваряте здрави хора и да ги карате да ходят с парцал на устата се компрометирахте тотално, до степен хората да вярват повече в конспиративни теории, отколкото на вас.

СЗО не са те карали да носиш парцал. Мангъров те накара

Пробутваш невярна информация

Хубаво име си имаш! Много ти приляга! Накараха те да носиш маски онези терористи от НОЩ! Още от самото начало Мангъров е против простотиите на НОЩ и твърди че маските могат да навредят повече отколкото да помогнат! А ти си елементарен манипълатор!

Абе я си ебете майката.

А та гане, сипи ена ракия, да полеем 20 г дърт немски кенеф!

Защо се дава трибуна на тези дебили от разни СЗО, шайки, мутри и всякаква дебилна пасмина?

Не знам за ретроградния Меркурий, но че СЗО е ретроградна е очевидно! Такива дебилни, нищонезначещи и зловредно-противоречиви послания за толкова пари - просто си е безобразие!

Аз имам един много тъп въпрос към тия които казват, че вирус няма и всичко е конспирация. Може ли някой да ми обясни кой и как печели от това, колко са хората които печелят, от къде са тези хора или организация, какъв е смисъла на това. Ако някой знае да си направи труда да обясни, искрено ще съм му благодарен.

Ами ще спечелят фармацевтичните компании!

Прав си донякъде, но тези които са губещи са много повече - туризма, самолетните полети, автомобилостроенето, петролните компании и други. Те по малки хиени ли са, че да се оставят на фармацевтичните, и по глупави ли са. Освен това мъртвия пациент нищо не плаща, пациента трябва да е жив и болен. Така, че не си никак убедителен.

на легло дълги години...и ще цоца ...всякакви хапчета и други, които му пробутва фармацевтичната индустрия...и това ще продължи цяла вечност, макар и редуцирана...

Списъкът на спечелилите беше официално публикуван. Например Амазон.

Част ат големи компании ще сменят собственика. Това не е малко. Преразпределяне на ресурсите му е майката.

Виж какво стана с рейтингът на Б.Б. Хазната празна, икономиката съсипана, но рейтингът висок... Иначе си имаше очаквания за криза, която щеше да се изсипе на главите на политиците. А сега има удобно извинение -- пандемията.

А кой взимаше решенията за затваряне? Същите тези политици. Win-win стратегия за тях, Lose-lose за овцете.

Въпросът ти е лицемерен. Кой каквото и да ти каже имаш отговор - не си убедителен. Ако искаш да стигнеш до същността, търси, анализирай, игнорирай, мисли .. Никой не е длъжен да те убеждава. Вярвай в каквото си искаш .

Ами няма нужда от тъпи въпроси (като този) - имаш интернет, имаш гугъл, отваряш, търсиш и виждаш по колко МИЛИАРДА са спечелили "обичайните заподозрени" (всеки от тях, не общо) по време на тази "пандемия". Няма да ти слагам в устат я!

На какъв език може да ви се обясни, че положителният резултат на някакъв тест НЕ означава, че си болен и заразен!!!!! Болните и заразните ИМАТ СИМПТОМИ на заболяване! След като си затворен ДВЕ СЕДМИЦИ и нямаш никакви симптоми и какво от това,че някакъв доста спорен за тази диагностика тест бил положителен????Максималната карантина ЗА БОЛНИ е 40 дни!!!!Колко още искате да сме затворени без да сме болни?! Накрая хората ще измрат от глад и ще луднат от тази принудителна изолация! Жертви сме на страшна манипулация,следете какво качват като видеа лекари от цял свят и особено патолозите, на които забраняват да правят аутопсии,защото веднага видяха измамата!Не слушайте,какво ви говорят по платените медии, на тях им нареждат, какво да говорят! Слушайте свободни и мислещи хора!

Ти специалист ли си или една жена ти каза?

Изключителен тъпак си! То и ХИВ няма симптоматика, но има голяма вероятност да починеш в следствие на него, както и да заразиш друг.

По коментарите се вижда, че България е обречена страна. Разни хора, чието съществуване е напълно безполезно, искат да закриват СЗО, исказват се против професори, учени, и всички останали, които се опитва да се грижат за тяхното здраве. Е, ако това не са дебили, не знам какво са дебилите тогава!

Виж какво, те самите си противоречат а очакват да им вярваме. НЯМА КАК ДА СТАНЕ ВЕЧЕ. И оня Годжи да си гледа хирургията и да не се занимава с вируси. Иначе евала на докторите ама те се остават в сянка, и обират пешкира. Да си видял някой доктор от първа линия да излиза по тв. и да разказва кое как , НЕЕЕ само едни и същи и едно и също .

Ей измекяр, омитай се оттук, че ако те хвана ще ти натъпча кухата кратуна в задника, разбра ли, педераст миризлив?

Вирусът вече е абсолютно навсякъде. Грижете се за здравето си за да не попадате в рискувите групи (ако все още е възможно), спазвайте хигиена и дистанция, носете маска ако се налага, и единственото което може да ви притеснява ако сте доказано заразен е задължителната карантина, която си е буквално затвор.

Мечо Пух си извади оная работа от устата на това цигане и веднага заговори глупости отново. Мечо Пух, бъди така добър и продължи с фелациото.

Пълни глупости.

А какво прави тази безполезна здравна организация? Години наред ли ще трябва да си стоим вкъщи? А те ли ще ни издържат? Да намерят виновника веднага и да разработят ваксина!

Никой не Ви кара да си стоите вкъщи. Просто вече светът е различен и ще трябва да се съобразявате с реалностите, да имате адекватно поведение - предпазлизвост, хигиена, дистанция и самодисциплина. Свиквайте, така ще е в близко бъдеще.

Мама и тате не те пускат да излизаш ли?

Колкото по бързо я закрият тази поръкова организация, толкова по добре за света.

"Моловете не трябваше да бъдат отваряни, това са инкубатори. Освен това не произвеждат нищо, само купуват едни стоки и ги препродават с огромни надценки. Махането на задължителното носене на маски в търговски обекти също беше грешка. За всички тези грешки са виновни импотентното правителство. Инкубационния период е минимум 14 дни. Тоест до към 1 месец най-вероятно здравеопазването ще изпадне в колапс, защото броя на заболелите ще се увеличи драстично. Това директно ще се отрази и на всички останали хора, които имат нужда от здравни грижи. Ама кой ги мисли тези неща в България? Бай Ганьо освен ракия и салата, друго не знае! Физиологията на българите по нищо не е по-различна от тази на испанците, италианците, американците, така че не очаквайте някаква пощада от вируса. По-интелигентите да се пазят и да продължават да носят маски, да спазват отлична хигиена, да не си пипат лицето, да избягват местата с много хора и по възможност да работят отдалечено."

Ти си малоумен. Никой не те спира и скафандър да носиш.

Аз съм малоумен в държавата на 80% дебили, която е първа по корупция, бедност и смъртност? Аз, който се опитва да налее акъл и да помага на хората? А замислял ли си се, че може ти да си малоумния?

Българина пие ракийка, а тя е доказан елексир. Пий, разтривай и здравей на воля.

Досира ми се от СЗО.

Светът отдавна е в опасния етап наречен "Хегемонията на Елита"! СЗО е просто един от инструментите на този "Елит", който чрез внушаване на страх, контролира всички. Но...времето на всички тези минава!

Тези да вземат да се саморазпуснат и да отърват света от себе си.