СЗО: Светът е на ръба на катастрофална морална криза при разпределянето на ваксините

Над 39 милиона дози от ваксини са били доставени в 49 държави с високи доходи, докато за една от бедните страни - само 25 дози

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя му се привижда тарапана за ваксини. Насън вероятно.

Нито е на ръба, нито има криза, нито е морална. Има един п-рас който хленчи.

нишо, че убиват - важна е далаверата за трилиани на фара-мафията

Тоя етиопски комунист още ли е в СЗО? Това вече е скандално

за какво са им ваксини, нали си имат шамани

az sche vi dam mojta da vzemete i da ja biete na kojto izka

Стига си ривал, като гледам в любимата ти Африко нищо им няма, пък и да се смалят с някойи друг милион няма кой да забележи, те освен за тор за друго не стават

Всъщност Европа е пренаселена и трябва да не се ваксинират там.

тъй де! богатите трябва първо да ваксинират бедните африканци, щото ония са на свършване! пък богатите може да изчакат до като им си мине от самосебеси! дори се налага да им подарят коли, пари, дори черен хайвер за закуска, за да няма морална криза!!

Моралната криза е в СЗО - лъжци от третия свят, подлоги на Китай

може и да има друга причина за ваксинирането на третия свят, ако се не лъжа от Кения започнаха опитите на Били за редуциране на населението

кения викаш?? от там е почнало редуцирането на населението дето го правил някой си били?? а бе идиотино, населението на кения нараства с невероятен темп, бе!!! 2007 г.-36 913 000 1017г - 49 701 000! тоя били ще да е по тъп от тебе!

особенно 1017 г там им напраскаха едни 'хуманитарни' ваксини водещи до стерилност и мъртвородени

кения, население 2018г.- 51 400 000 , идиотино!

Ако СЗО беше безполезна организация, не е голям проблем. Проблемът е, че това е една много вредна и гадна организация, начело на която е поставен един комунист-престъпник, който нито веднъж не се е изказал умно. На хората им писна от лъжите, глупостите и празнословието на този.

Може да не де изказва умно, но пък как хубаво танцува :) Много гей (веселяк се превежда на български) го раздава

Там,където са парите - там са и ваксините, хората са без значние...

Заз кого говорите,да не би за военния престъпник,щефа на СЗО,който рано или късно ще се изправи пред Международният съд,за делата си както преди да го сложат за щеф СЗО,так и за сегашните идиощини наречени КОВИД-19.

СЗО показа че не върши нищо съществено ........

Кажи честно?

хм,... не знам колко са "пропадали морално" някакви дето се ваксинирали първи, но прочитам колко много пропаднали морално сънародници имам...за сведение - аз няма да се ваксинирам, защото го преболедувах, а не защото съм "антиваксър"

изпокараха се за разпределянето на комисионите

Хей вярно! Ако нациите с пари закупят ваксини за бедните ще трябва чрез СЗО да ги раздават! А всички приходи и разходи на организацията се покриват от именно тези развити нации. Тъй че на доста голяма печалба ще са!!!

Тия са като паднали от Марс! Нима сериозно очакват тези изцяло нови ваксини с ограничени количества да се раздават първо за най-бедните страни?! И при това да бъдат изцяло за сметка на развитите нации!? Ако се виждат в такова голямо чудо да питат шефа си как е да оставиш нацията си да бъде унищожена на два пъти от ужасни пандемии без да те е грижа за човешкият живот! Тъй знае това най-добре!!! Нали се наричате СЗО? Защо не поръчате вие еди колко си милиона дози и не ги раздавате на бедните страни, а очаквати развитите нации да свършат тази работа вместо вас?

СЗО да даде обяснения защо не изолира Китай и излъга света за началото на тази пандемия. Китайският вирус Ковид!

Ковид като наименование не обозначава самия вирус, а заболяването, причинено от него.

Ами бедните да си плащат, аз като работещ НЕ искам да плащам на търтеи!!! Парите за разработки на ваксините не са дошли от бедните держави, нали?

Аз подарявам моята на всеки нисш, който я поиска. Саждата да иде при отрепките от нощ да му я дадат.

СЗО откриха как се прави "топлата вода". Демек, в идеалния свят с NEW WORLD ORDER на "плоската земя", имало ръб на катастрофална морална криза. Преди да почине (4-и Януари 2016 г.) Кубрат Томов е написал за това, че към 2021 г. Абсолюта ще вземе мерки срещу крещящата бездуховност. СЕГА , СЛЕД 5 ГОДИНИ, ИМАМЕ ОЧЕВАДНИ КОЛИЗИИ НА NEW WORLD ORDER.

Нова порция пропаганда!!! Обекта се рекламира като рядко намиращ се и много ефективен....демек - накарат ли те, граби с две шепи, щото видиш ли после няма......къш бе мангал....

Абе то май няма нужда от много реклама..... идиоти има предостатъчно!

Учените Ангола, ЮАР и Нигерия защо не разработват своя ваксина ?

А ти защо не си засадиш банани?

На теб специално ше ти засадя един ОТЗАД !

Аз бананите си ги плащам, нали?

Не си нормален, а си обикновена промита тиква. Изобщо не си наясно как функционира света.

Аз не виждам проблем ваксините да се доставят само в т. нар. развити държави. Хората там са морално пропаднали търтеи, които заслужават масово изтребление.

Ами,пазарна икономика.

Това ми звучи като реклама. Не съм чул някъде да се бият за ваксини. Подарявам им тази която ми се полага.

Нещо доста се претурили след ваксината,А пък други се поискривили ката в Израел.Може и да им артиста дозите на богатите.

Тоя кво очаква ? За Шака Зулу да има повече ваксини отколкото за тези, които ги избобретиха и произвеждат ли ?

Аванатата си е чиста печалба , Ше поревем и все някоя сантиментална будала ше ни даде безплатно ...

Така е братчед Много по лесно е да ривеш, отколкото да работиш .

Ами да си купят !