Сянката на импийчмънта: Джон Болтън пише в книга за шантажа на Тръмп

Уволненият съветник по националната сигурност вероятно ще бъде викан да свидетелства пред Сената

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можеш да се бориш срещу всички наведнъж. Много хора уволни тръмп.

Защо Тръмп уволни Болтън?! Защото той искаше САЩ да удари по Иран. После същото поиска и Помпео, накрая и Пенс. И Тръмп отстъпи и уби Солеймани. Тези го тласкат към война.

ЦИТАТ: По този начин се е опитал да шантажира украинския президент Володимир Зеленски да започне разследване срещу основния опонент на Тръмп за президентския пост - Хънтър Байдън и сина му Хънтър. Излиза, че Хънтър е баща на себе си?!

Ами така е, като не иска да започне война с Иран, ще правят всичко вързможно да го махнат и да го плюят. Ако вземе, че спечели втори мандат, може и по-крайни мерки да вземат.

Болтън не знае ли че в политиката , ПРАВИЛА и МОРАЛ , няма ?

Не разбирам защо никои не разследва байданови за корупцията, а се занимават с глупости!

Не се притеснявай. Това си го пазят в случай, че Болдън вземе, та изпревари Тръмп по рейтинг. Що се отнася до Болтън, самото му отстраняване от длъжност веднага след завръщането му от Украйна говореше, че то е свързано с опитите за намиране на компромати срещу политическия опонент на Тръмп. И след като Болтън не успя даоткрие такива или да притисне управляващите в Украйна да изфабрикуват поне нещичко, естествено е, че ще стане ненужен. Изобщо цялата работа смърди на мръсни ръце отвсякъде.

Трудна е битката срещу дълбоката държава и педофилската мрежа, управляваща света-... Давай, Доналд!

Най големия проблем в близкия изток е Иран. Той е в основата на войната в Сирия, Йемен. Иран създава и потдържа хизбула и хамас. Мир в Ливан, Израел, Ирак, Йемен няма да има докато Иран се меси. Ал шабаб, боко харам са тясно свързани с Иран. Иран търгува със Венецуела, изнася оръжие и потдържа мадурковеца. Уви Иран е съществена пречка за САЩ докато се меси във външната политика на други страни.

Болтън е войнолюбец, Тръмп не е...

Вече са му я написали

За едно НИЩО искат да махнат човека Ами за Борисов и шаиката всеки ден има чудеса и пълни офшорни сметки и те остават да крадат още, Докога ще ги търпим Ако си вземем нашето което те окрадоха ще има и заплати и пенсии и по 10 литра вода на ден за Перничани

Поредната либерастка надежда! Никъде не видях връзка между искането на Тръмп за разследване на сем. Байдън и помощта за Украйна! Самият Зеленски каза , че няма такава връзка. Прокрадва се внушението, че едва ли не Болтън преобръща процеса! Няма такова нещо. Либерастите се ловят за сламки!

Все още има свобода в Щатите. Това е абсурдно да се случи в "Большой страной". Там "Болтанов" ще изчезне в неизвестна посока при неизвестни обстоятелства, а "Moscow Times", няма и да си помисли да публикува нещо подобно за Володя....

Има, ама друг път. Няма държава с повече полицейщина, лицемерия и предателство...

PEYTSCH

Като не бил съгласен с шефа си, защо е приел да му бъде съветник ? Значи е имал задача да търси под вола теле...Каквото и да пише, нищо вярно няма...Помощ се спира или се дава по усмотрение...на шефа, а не на 3.съветник.