Сянката на хартиената бюлетина минира диалога и преговорите за кабинет в НС

ГЕРБ даде знак за заден ход, ДПС заплаши с контрапротести, а след ултиматум от ПП и ДБ Нинова на практика скъса с доскорошните си партньори във властта

Обратно в новината

Коментари - Сянката на хартиената бюлетина минира диалога и преговорите за кабинет в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Квичат свинете от кочината на ПП и ДВ, истерично квичат от страх и ужас, че фалшифицирането на последните няколко избора ще излезе наяве със всичките му последствия. Когато се видят разликите между разсписките и улектронния протокол на "Мадурките" ще лъснат всички машинации с които дойдоха на власт Харвардските келеши. Кицата, Асен Швестера и Ристьо Мазника да се готвят за среща със бай Ставри и да си носят по кофа с вазелин мекеретата.

Браво! Отново сме при демократичните държави ,а не до Мадуро! Тоя келеш от Канада да се маха, ще се разбере,че % му е само от роднини и приятелски семейства!

Само Възраждане ще възроди България

възхождане ще се изходи, което е съвсем логично защото не сме нормална държава, ами корупционен кремльовский кенеф !

Като ще въвеждат всякакви начини за гласуване и всеки да си ПРЕЦЕНЯЛ сам, защо не въвеждат и електронно гласуване??? Или гласуване по пощата както е в цяла Европа?? Защо ми отнемате свещеното право да гласувам както на мен ми е гот според настроението за деня???

На изборите през март: 34 % за ГЕРБ, 16 % за БСП, 14 % за Турция. Всички останали вън, пълно възстановяване на статуквото, но заедно с това масово бинтоване на депутатски кратуни и сриване на шкембеджийницата НС до основи. 97 година ще им се види малка нощна музика в сравнение с това което ги чака за напред.

Основният въпрос е защо са толкова истерични от ПП и ДБ? Вероятният отговор е, че са участвали в манипулацията на машинния вот! Интересен факт е, че и днес на страницата на ЦИК не са обявени резултатите от преброяването на реалните бюлетини от машината! Друг интересен факт: твърди се, че машинният вот е демократичен, а хартиеният не! Обаче във всички демократични страни гласуват с хартиени бюлетини, а в някои страни като Германия са отхвърлени от Конституционния съд! Съгласно мащабно социологическо изследване желаещите да гласуват с хартиени бюлетини и машини е почти равен, разликата е около 1%, което означава, че е задължително НС да изпълни желанието на своя суверен - избирателя!

Връщането на хартията е връщане в миналия век. С хартията даваме възможност неграмотните и не знаещите български език да определят живота ни. Това ли искаме???

Пак от секциите в Турция ще ни определят изборите.

Щото пък чалгарите от Англия и Германия, какви са - висококвалифицирани работници. Който, не е живял последните 4г. в България да няма право да гласува, толкова е мандата на НС. Не е приятно тези хора, не живеещи трайно в България, не плащащи данъци тук, не получаващи българска заплата, не живеещи по закони гласувани от НС да ни избират управляващи. Трябва да се гласува, кой както иска - хартия, Интернет, по пощата, електронно и без ценз и етнически признаци. Всичко друго е дискриминация.

на следващите избори Простото, Кокорчо и Мравояда са аут, затва сега не спират да лаят.

Лежи на тая кълка

Kато разбраха,че с машинното гласуване ДПС и ГЕРБ не могат да крадат гласове,сега искат пак хартиените бюлетини и разнасянето на чувалите и безконтролното и отваряне и заместване на бюлетините по късно доби. ДПС са най смешни и неориентирани,преди искаха само машини,сега се обърнаха на 180 градуса,както да им наредили вАнкара и Москва..https://youtu.be/Ivil1nV3mU4

ДПС не искат машини, защото техният електорат не може да чете на български и няма как публично да им превеждат.

Затова станаха трета политическа сила, нали?!

ДПС стана трета политическа сила, защото ИТН, ПП, ДБ, ГЕРП и ДПС върнаха правото на гласуване в държави, които не са членки на ЕС. Мечтата на ДПС да бъде трета и балансьор се сбъдна отново благодарение на тези еничарски партии, които , за да си осигурят няколко хиляди гласа от чужбина, вкараха България в огромна беда.

Декларирам: Върл антикомунист съм. Другарката Нинова съсипа БеСеПето. Жал ми е за привържениците на тази на тази партия. Тези хора вярват в една утопия, а другарката Нинова съсипа всичко в което те вярваха. С тази неистова жажда за власт, тя съсипа партията си и идеалите, в които вярваха редовите комунисти. БСПто достигна дъното, а др. Нинова продължава да копае надолу. Всички антикомунисти сме и благодарни, че съсипа партията си и с това комЮнистическия идеал.

22:00 часа. Правна комисия на живо - хартиената бюлетина, изборен кодекс. ГЕРБ, ДПС и БСП мачкат всички смислени предложения и ни връщат в предното хилядолетие. Предложение поредно. Председателят Чолаков предлага текст в изборния кодекс: "Държавата да стане "собственик на операционните системи на машините за гласуване." Божидар Божанов иска думата: "Ама г-н председател, операционната система е на Microsoft, няма как държавата да ѝ стане собственик" Председателят Чолаков: "Ама моля ви се не завоалирайте сега с технически термини."

Сбогом Кокорчо Сбогом Ристьо И да знаете въобще няма да ми е мъчно за вас.

Нека всички да разберат какво се случва. „Коалицията на реванша“ - ГЕРБ, ДПС и БСП - се сглоби и имаше своето бойно кръщене в 18-часовото заседание на правна комисия вчера. БСП не просто върна хартиеното гласуване. Видяхме една много сериозна ревизия на целия изборен процес, без никакво обсъждане, при много сериозни нарушения на процедурата. Видяхме демонстрация на сила от едно ново мнозинство, което е готово или да управлява, или да проведе избори така, че да ги спечели и да взема властта. Ние няма да позволим това да стане тихо.

Нинова със своето шизофренично поведение ще докара партията си на следващите избори да се бори за 4% ната граница. ГЕРБ и ДПС само това чакаха малоумната Нинова да предложи първа връщането на хартиената бюлетина.

1. Министерски съвет през 2020 г (с премиер Борисов) гласува да бъдат купени машини. 2. Предишният ЦИК, с мнозинство на ГЕРБ, ДПС и БСП и председател от ГЕРБ поръчва и купува машините, които ползваме и до днес.

Пак щели да се събират да осират “Орлов мост”. Няма смисъл! Всички разбрахме, че освен да осирате друго не можете.

Мафията ПП и ДБ е в Парламента САМО благодарение на шашмите с машините. Естествено, че ще са истерични! Кирчо е пристрастен към боята за коса и вашето внимание.

Машините ги приеха и купиха ГЕРБ! Няма нито едно доказателство, че има манипулации с машините. Докато за хартиите има стотици хиляди документирани случаи.

Има преброени разписки в някои секции, които се разминават с резултатите, отчетени от машините в полза на ПП, ДБ и БВ. Затова отказват преброяване на разписките и сравняване на резултатите. Машините манипулират софтуерно крайния резултат. Машините се управляват от програма написана от хора, които предопределят резултатите чрез софтуера. Това може да стане по много начини, знае се от всеки програмист и е доказан факт. Заради това те са забранени в много развити европейски страни.

Между две четения посред нощ другарите от ГЕРБСПДПС опраскаха ЦЕЛИЯ Изборен Кодекс! Стигнаха до там да увеличат състава на ЦИК, да заличат машинното гласуване като превърнат машините в едни принтери, да заличат изборен район "Чужбина", да вдигнат прага за реггистрация на секции в чужбина, да махнат обществения съвет към ЦИК! Под воала на "икаме да има възможност за гласуване с хартия". Изроди нагли!

Айде стига си тролил ве!!!!! Само едни и същ човек пише едни и същи коментари прозрачен си и си смешен!!!! Колко ти обещаха от ПП и ДБ да тролиш по форумите??????????????????

Никой нищо не ми е обещал, троле. Мразя ГЕРБСПДПС абсолютно чистосърдечно и безплатно. Пиша собственото си мнение. Не съди за другите по себе си.

Когато БСП беше с ПП тогава защо не мразихте тази партия?

ГЕРБСПДПС, да ви бера лайката! Най-сетне се събрахте официално в едно! Всички знаем защо са ви хартиите! Всички знаем защо не искате да гласуват българите в чужбина (освен в Турция, където всичко се организира от една партия)! Всички знаем защо ви пречат машините, защо не искате пребтроителни центрове! Мустафа, Делян и Ментата да си свикват автобусите и да видим! Чакаме ви утре пред парламента!

Не сме против машините против сме да нямаме право да гласуваме с хартия и да сме принудени да гласуваме на машини! Няма гаранция че вота на машините не може да се манипулира това ще ви го каже абсолютно всеки компютърен специалист!!!!!!!!!!!!!!!

Глупости! Машините пречат на мафията да контролира вота и да манипулира резултатите! Машините бяха въведени от ГЕРБ! И изобщо не става дума само за хартиен или машинен вот! Машинния вот вчера го опраскаха ако не си разбрал. Заедно със още 100 други неща, ей така тихомълком, без обсъждане и посреднощ! За къде е това бърззане? Правиш се на неразбрал или обслужваш мафията? Не ми отговаряй!

Става въпрос за кражба на бъдеще. Става въпрос за реваншизъм. Става въпрос ГЕРБ, БСП и ДПС да си върнат тоталния контрол над държавата, който им се изплъзна последните две години. Целта е такова нещо да не се повтаря. Тези, които се осмелиха да им се противопоставят, сега трябва да си платят за смелостта. Трябва да си платят, че посмяха да мечтаят за една различна, по-свободна България. Ако се чудите кои са тези някои, това сме всички ние, на които ни писна да се подиграват със страната ни и нас. Ако си мислите, че разчиставането на сметки ще е само с политическите опоненти, грешите. Политиците на прехода целят да ни покажат, че България е само тяхна,

Абе вие сте много прости честно никой не ви забранява да гласувате с машини просто искаме да имаме избор а не насила да гласуваме с машини! Аз не вярвам на честността на машинния вот толкова не можахте да го разберете до сега? Няма никаква гаранция че вота ми няма да бъде манипулиран за това не искам да гласувам на машина мога и знам как се гласува но не искам!!!!!!!! Къв си ти че да ми казваш аз как да гласувам и да ме задължаваш как да гласувам кой си ти че да определяш избора ми??????????????

ПП И ДеБЪ скапаха всичко за 5 - 6 месеца , по лошо не маже да бъде.

Разсипниците в народното събрание си мислят че хората ще хукнат на избори.

Другари ПП-ци, ДБ-ци и техните активисти клакьори по форумите! Като ревете срещу хартиената бюлетина и опитвате да убеждавате, че с мадурките не можело да става манипулация, я от говорете защо на последните избори имаше отчетени 90000 "гласували" с "Не подкрепям никого" ??? Сериозно ли толкова много хора са се разкарали до секциите, за да гласуват като малоумници???

Така наречените "мадурки" знаеш ли кой и кога ги купи? Да, любимите ти ГЕРБДПС! Знаеш ли кой се съпротивляваше срещу това всички да имат достъп до кода и да има контрол? Да любимите ти ГЕРБДПС? Знаеш ли кой не иска да се премахнат мъртвите души от избирателните списъци? Да, любимите ти ГЕРБДПС! Знаеш ли кой не иска професионална ЦИК, а партиен орган? Да! Любимите ти ГЕРБДПС!

Що не ревете срещу машинния вот в САЩ?! И там са "мадуровските машини"...

Да не би в Америка да се гласува само с машини? Ако се гласува само с машини съм готов да ти подаря 1000 лв. Веднага ти ги давам! Аз не съм против машините против съм избирателя да няма право на избор да гласува както той си иска! Нека да има машини но да имаш право да си избираш да гласуваш с хартиена бюлетина! Аз например не искам да гласувам на машина и не защото не мога и не знам а защото не вярвам в честността на машините и че моя глас отива точно там където трябва!!!!!

В САЩ се броят хартиите, които разпечатва машината.

И с хартия ГЕРБ винаги са първи.

С изключение на случаите, когато не са...

на следващите избори да не разчитат на мен!

си харесват машинките -ми да призоват техните избиратели да гласуват на тях. Така няма да им се загуби нито един глас. Само че проблемът им е друг - искат и останалите избиратели да гласуват на машинките, та ако могат да прилапат още някой чужд глас.

На следващите избори хартиената мафия ще поеме кърпата с оцет! Тази лакомия за власт ще им приседне!

БЮЛЕТИНАТА Е ДОКУМЕНТ ФЛАШКАТА - НЕ Е и не се признава в съда по този начин МАШИННИЯ ВОТ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИОННОТО ПРАВО НА УЧАСТНИЦИТЕ В ИЗБОРА ДА БЛАМИРАТ ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ ПРЕД СЪДА ! МАШИННИЯ ВОТ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА НА СТРАНАТА всички замесениу с гаврата машинен вот СА ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ЕДИН

Чакам ви на жълтите павета, “ Продай България”, “Пълен Провал” и други подобни антибългарски партии.

Мадуровската мафия Мадуровската мафия Мадуровската мафия

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI ←←←←☼→→→→ Продължаваме Подмяната лишиха Българския Народ от честен и легитимен, съдебно издържан вот с трайни бюлетини, като го замениха с венецуелски машини податливи на манипулиращ тежестен коефициент и нетраен магнитен носител без стойност при съдебна касация на изборите тези се съюзиха с БСП и хвърлиха страната в хаос, инфлация и външна заплаха на тях ли да вярвам ? .............. ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ИЗБОРИТЕ ПРОВЕЖДАНИ С МАШИНИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ ТЕХНИ РЕШЕНИЯ И АКТОВЕ НЯМА ДА ПРИЗНАЯ ИЗОБЩО НИКАКВО РЕШЕНИЕ НА ФАЛШИВИЯ ПАРЛАМЕНТ И ЛЪЖЛИВИТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ СЛУЖЕБНИТЕ ХУНТИ НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО И ВСИЧКИ ТЕХНИ АКТОВЕ И РЕШЕНИЯ (полагали са анблок "клетви" заедно с човек подписал документи и клетвен лист с невярно съдържание, като са допуснали той да кадрува, подписва финансови документи и да участва в съвети по национална сигурност с достъп до класифицирана информация) НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО УЧАСТНИК В ИЗБОРИТЕ ДА НАЗНАЧАВА И КОНТРОЛИРА ЦИК НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ГЛАСУВАНЕ БЕЗ ТРАЕН ХАРТИЕН НОСИТЕЛ, КОЙТО ДА ПОСЛУЖИ ПРЕД СЪД ПРИ ЕВЕНТУАЛНО КАСИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТА ОТ КОЙТО И ДА БИЛО УЧАСТНИК В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМЕН СОФТУЕРА ЗА МАШИНИТЕ, ТЪЙ КАТО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЗАЛОЖЕН В НЕГО "ТЕЖЕСТЕН КОЕФИЦИЕНТ" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ "ФЛАШКИ и ДИСКОВЕ" ТЪЙ КАТО ТЕ НЯМАТ ЕДНОЗНАЧЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЗАПИСА НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ДЕЙСТВИЕТО ПО ДУБЛАЖА НА ЦЕЛИ МАШИНИ С ЦЕЛ "РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ", ТЪЙ КАТО ВСЯКА ТЯХНА ЧАСТ СИ ИМА СВОЙ ЗАВОДСКИ "МАК АДРЕС" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНА КАКВАТО И ДА БИЛО РАЗПЕЧАТКА, ТЪЙ КАТО ТЯ ИМА СРОК НА ВИДИМОСТ ОГРАНИЧЕНА ВЪВ ВРЕМЕТО И ИЗБЕЛЯВА (както избеляват бележките от касите на магазините) МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB ВСЕКИ С МАШИНИТЕ ИСКАТ ДА ПРОБУТАТ РУСКАТА АГЕНТУРА НЕ ПРИЗНАВАМ НИКАКЪВ ВОТ АЛА ДОНЕЦКИ РАШКИТЕ НАСАДИХА ФЪРЧИЛОТО С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ТОЙ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА ЮЖНЯ ФЛАНГ НА НАТО КАТО РЕАЗЦЕПИ БЪЛГАРСКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ВОТ И ДА ПРОБУТА С ФАЛШИФИКАЦИЯ РУСКАТА АГЕНТУРА НА КОСТЯ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН ......║..... ══╬══ ......║..... ......║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И ......║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

Много интересно русофилската партия възраждане е против връщането на хартиената бюлетина и са за 100% гласуване само с машини същото виждане имат и "про американските партии на промяната ДБ и ПП"! Дали това е случайно? Ужким американските и проевропейски партии може да се окаже че всъщност са русофилски партии под прикритие иначе възраждане щеше да искат да се върнат хартиените бюлетини! На мен тук ми мирише на нещо изгоряло и мътно! Друг много интересен факт е че тези уж американски при европейски партии които толкова много защитават машинното гласуване явно са слепи щото никъде в Европа не се гласува на 100% с машини даже не са склони да има и смесено гласуване те си държат на машинките на Мадуро! Партиите на промяната не са нито американски нито про европейски а са си чисто и просто партии на определен кръг мафиоти които им дърпат конците!!!!!

sawo

Нямат нито пари, нито структури да купуват гласове. Големите които купуват гласове им свалят процента. В България също не се гласува 100% машинно. А това с мадуро е толкова смешна опорка, че чак е тъжно.

Нито дума за Копейкин и Янев?! Тези хитреци кое подкрепят?

Оня соц сервитьор с кривата уста Кирчо е в истерия, защото с хартиена бюлетина не може да се краде!!

sawo

Всеки може да ти драсне нещо на бюлетината докато брои и вече нямаш глас. Айде стига сте си продавали отверстията за пари вече, не ви ли омръзна...

ша гу дуете и нама да влезелити! той народа уе полудял и ,найш А???

Машинният вот, барабар с машинките на Мадуро, трябва да бъдат забранени! Защото се обезсмисля ролята на наблюдателите, които не виждат нищо друго освен една бележка, която изплюва машината. Защото не се броят контролните разписки, а се приема само флашката като носител на информацията. И защото в обобщение - машинният вот е непроследим, невъзпроизводим и непрозрачен и никой от секцията не знае какво е заложеното в маншината. Бил съм три пъти наблюдател на избори в София, с хартиени бюлетини. Всичко в секциите се брои да последната бюлетина, описват се по партии, преференции, валидни, невалидни и т.н. Само една бюлетина да не излиза в сметката, всичко се брои наново, ако трябва до 3 часа през нощта. А машината какво - плюе ти един лист, който може да е резултат от манипулиран алгоритъм, а не от реалния вот на избирателите. Да, сигурно стават манипулации с хартиените бюлетини, може би дори и след като бюлетините заминат извън изборните секции. Може би в някои населени места са по-големи манипулациите, но в София, специално в изборните секции, всичко е точно. И не е толкова лесно, когато имаш комисия и наблюдатели/представители от различни партии да манипулираш на хартия. Докато с машините е съвършено лесно, при сегашните изборни правила. Една манипулация в кода на машината и никой не може да разбере какво е станало, нито има контрола с броене на разписки, нито нищо.

Категорично съм съгласна с Вашето мнение

Абсолютно прав си! И за това навсякъде машините са изхвърлени като мръсни котета от изборите...

Герб Дпс и Бсп връщат амбалажа Радев и енергийния министър саботират ВЕИ проктите Нищо добро не чака България в близко бъдеще. Който може да емигрира докато не са се влошили нещата съвсем

Дайте съвет че доста започнаха да се връщат от чужбина.

Бре, бре! Пепетата и дебътата ще им вадят зъби без упойка и отсега реват като убодени мечета. На следващите избори няма да вземат и 8%, защото няма да има флашки за мадуровките.

Няма нито една съществена теза срещу хартиената бюлетина - от една година слушам само простотии по тази тема и вече почвам да се дразня от тези псевдотези. Няма никаква логическа взаимовръзка, а само пропаганда. По-лошото е, че псевотезите, че уж всичко е в името на хората, всъщност залагат на ограничаване на права. Обяснявам си го с факта, че в политиката влизат хора без кауза и идеали, чисто и просто интересчии и службогонци - визирам ПП и ДБ, които създават шум, за да се чува за тях, защото ням с какво да блеснат. Просто маркетинг. Опаковка без съдържание. Всъщност не харесвам и БСП.

Добре де, по цял свят броят, повторно преброяват, за всеки глас се борят хората- ПРОЗРАЧНО, само тук НЕ може!? Та в касова бележка се допуска грешка, а аз да вярвам на финалния протокол на машините, без да се принтират бюлетините...!? П.с. Не съм против електронното гласуване, но без преброяване, моля, моля..

Това или е очевиден цирк или от ДБ и ПП са страхотни наивници. Това за хартиената бюлетина беше ясно поне 2 месеца ПРЕДИ да падне правителството на про100то киро.

Е що па да не драскаме по бюлетините ? То си е човещинка !

Където започва арогантно то вмешателство в суверенитета на една страна.

Как някой, който дори не е живял в БГ ще ограничава правото на вот българите, които са си дали живота и здравето за тази държава? Демокрацията е власт на народа, а народа иска да гласува и с машина и с хартиена бюлетина! Ако всички искаха да гласуват с машина, то ПП и ДБ щяха да имат 100 процента. Да се обединят всички останали партии и да почнат да се решават проблемите в страната, а не да гледаме циркове

Какво право искаш бе ?? От къде накъде ще имат право да фалшифицират изборите с протоколчета и чувалчета ??

Ти си пример за типичен ПП трол! Нямаш аргументи и говориш заучени фрази(а и нивото на изказ е харвардско). Манипулиране има и с машините и то много по-лесно. А и нито ти, нито "работодателите ти" имате право да налагате мнението си над по-голямата част от българите!

Нали има наблюдатели от всяка партия

неуспешна валидация на рекапча ! на герберите в устата !!!

На Киро, Асен, Ристьо и Гнома плащи с улични размирици, заради хартиената бюлетина, а не вижда бума на престъпността - изчезнали деца, грабежи, убийства, мигранти….. Мръсни крадливи копелдаци!

Абе... случаите на насилие и агресия се управляват много прецизно от редакциите - в смисъл, че когато трябва да се наложи усещане за безизходица, депресия и да се "събудят" негативни емоции у публиката се усилват негативните новини. Когато трябва успех, патриотичност, късмет (т.е. да се харчат парите от програмите) - веднага "успешни истории, българи, инвестиции, ..." Когато трябва да се решава демографския проблем - романтични комедии и други скучни предавания и реалитита. Останолото е набиване на (евродо-ларови)ценности от турски и американски бози.

Първо решиха проблемите на бугарските и руските македонци, после на стратегическите евроатл. партньори, сега решават своите проблеми, на пролет може и да решат проблемите на българите.

Тук не става въпрос за или против машинното гласуване, защото то остава! А става въпрос, че както решаваме за коя партия да гласуваме или за кой човек, така да имаме право да избираме начина си на гласуване, а не някой лайняр като Просто Киро, Кокорчо и Бойкикиев да решават КАК да гласуваме! Та ние сме техните работодатели, а те работят против нас! Страх ги е, че ако няма само машинно гласуване, на следващите избори ще гледан НС през крив макарон! Говорих за демокрация, а не да митове!

герб не е партия, а еднолична шайка! За пореден път клетите гербери гласуват точно обратно за по-малко от 24 часа! Евроатлантика бай хой нареди днес едно, гласуват го. На другия ден заповядва обратното и горките гробарчета гласуват обратно! неделко и стъки да попитат кумира си що е това гроб! Това не е партия, а частна шайка на тоталитарчика бай хой1 Дет съ вика - ОТВРАТ!

Комунистите от ПП и ДБ искат мадурките защото само така може да влезат в следващия парламент.

Той пък диалога така беше тръгнал, ама хартиената бюлетина го спря. И защо е този страх от хартиена бюлетина?