Децата на слободията са днешните убийци

Поредният видеоклип на жестоко насилие от деца върху дете се появи в YouTube и шокира с безпрецедентната бруталност на биячите-тийнейджъри.

Обратно в новината

Коментари - Децата на слободията са днешните убийци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е заради демокрацоята а заради безразличието на политиците ни. Държави които се водят демокрстични, такова нещо е немислимо да се случи, но ако все пак има такъв инцидент, има и много строги закони които се спазват и няма такива неща като дете на "някой си "с пари или известна личност. Проблема ГОЛЕМИЯТпроблем е корупцията а не демокрацията.

Преди всичко родителите са хората, които трябва да възпитаваме децата си и то с раждането им, за да не им липсват първите 7 години.Да ги учим на труд, уважение и любов.

Какви сороси или еврогейове бе малоумник, такива извращения се случват само в държавите от бившият източен блок. С автора се себерете и се образовайте малко.

Е децата ежедневно се обучават . Американските телевизии денонощно ги заливат с помия еврогейски цености и т.н

Байно, я си гледа съвеЦката телевизия и си пий хапчетата редовно.

но хората в България избраха демокрацията и тук няма кой да чете тия глупости.

Бягайте докато можете в този конц - лагер нищо няма да се промени. Няма материал както го каза някой. Не знам дали друг народ има такава мъдрост " Наведена главица сабя не я сече " но при нас това е истината. Всеки се е свил в черупката си и чака друг да му осигури достоен живот. Гласуваме за 30лв. и си мислим че сме големи терикати. Абе няма нито смисъл нито надежда така че млади хора бягайте и не се връщайте.

деца, бийте чикии, не деца!

Поздравление за чудесния анализ. Дано някой от политиците го прочете и му щракне нещо в мозъка. Обаче последното е чиста утопия от моя страна - нищо няма да се промени, защото избираме политици без знание, без самоуважение, без разбирането, че получават заплати именно за да градят държавността. За жалост още от преди 28 години стнахме като африканските държави, чиито политически и социален живот са единствено функция на интересите на САЩ и Западна Европа.

целият разврат ни го натрапват от Запада,Соровци и новите управляващи нехаят,защото така им нареждат,нали са в наведена поза...

С не много думи много точно казано.

Оппаа... Нали всичко лошо беше наследство от "комунизма"? А сега колкото по се отдалечаваме от него - толкова по-лошо става... Хайде обяснете го с наследството - "старите" ценности и новите ценности/евроатлантически!/.

Никаква "слободия", както разбираемо неграмотно го е написал дирника в стремеж да е оригинален, нито демокрацията са виновни за това. Виновна е държавата и липсата на прилагането на Законите! В САЩ застрелват дори тийнейджъри, ако не спрат на място, тук не смеят да ги пипнат. Айде да започнат да ги бият яко полицаите с палки при едно такова извращение, после справедлив съд, да видим дали ще е такова положението

2 млн българчета да следват и да работят в най високо развитите страни в света. А гнили ябълки си има навсякъде, точно децата на мутрите си станаха следващото поколение мутри. Това съществува само в България, където няма осъдени за нищо. Живеещите в среда на безнаказаност стават престъници. В страните, в които законът е за всички, проблемът е решим.

Глуости! Кое им е развито на тези страни - липсата на морал и пладнешкия обир облечен във формата на "законен" бизнес ли? Е, да, ползата от това, че е "отворен" светът е, че проумяхме безсмислието на така нареченият западен модел и варваризма му.

българи, живеещи добре в подредения свят.

Пак погледнах каква уникална глупост е написана в статията! Демокрацията била довела до съспиване на ценностите на Българина ?!?!?!?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Абе драскачи ненормални ли сте???? Как може ценност да се съсипе от демокрация - или иначе казано право да избираш? Или май сега ясно се вижда какви всъщност са ценностите на Българина и нещо не ни изнася?!?!?!? Ако няма някой тоталитарен идол с голям камшик май нещо не стават нещата а? Нещо май от най умните и най убавите се оказахме диво средноазиатско племе? И ся демокрацията ни е виновна....... Много жалка и неграмотна статия!

Статията е меко казано глупава и тенденциозна! Свободията в БГ беше създадена и подкрепяна след началото на прехода единствено и само от БКП и нейните структури! И съда и полицията работят с кадри на визши позиции основно налседници на тези структори! Така че тази статия е поредното нежелание на хората живяли през комунизма да си поемат отговорността за безгрижния живот на чужд гръб/сметка! Господа комунета вие си надробихте попарата време е да си я сърбате!

И кой не скача е червен нали. И боко, цецо, цецка, плюнката и т.н и т.н. са най-заслужилите борци против комунизЪма. И накрая мармота все пак уви шоколада..

Какъв е този пасквил!?! Напън за някакъв дълбокомислен анализ ли? Нещата са толкова комплексни, тя милата решила, че с две изречение и без грам проучване ще раздаде присъди за цели деседилетия!!

"Децата НИ"??? За вашите - на журналята отрочетата въобще не ме учудва като гледам за какво и КАК словоблудствате, слугински при това на силните на деня- измислени випове, чалгаджии, прости, но известни люде, в това число и политическите фигури, на които се подмазвате със свалени гащи, цигани. А зачестилите побоища са от цигански непълнолетни диваци, които вие журналята толкова обичате и премълчавате този факт.

До това доведе тъй наречената ви демокрация!Сега всички ще й сърбаме попарата!

Не, до това доведе вашият посткомунизъм, който за отмъщение, че комунизмът се взриви отвътре и не успя да направи нищо добро, се развихри тайно и явно и продължава да тласка държавата до пълна разруха.

Това са децата на хора израстнали в крадливия соц. Промиването на мозъците на родителите, автоматично рефлектира и върху потомството. Греховете на родителите, се предават по наследство на децата, тези деца не са самовъзникнали, нито са се самовъзпитани.

Абсолютно правилно!!!!

Гледайте филма "Идиокрация", а като го подплатим и с джендърството, нещата се подреждат напълно.

Е те затова трябва задължително военно обучение.Там да си изразходват енергията вместо да убиват.Вместо да се увеличават полицаите,парите икономисани от полицията да се дадат за военно обучение.

ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ БОКЛУЦИТЕ НАРОДИХА БОКЛУЦИ- ТОВА Е ИСТИНАТА,"ДЕМОКРАТИ"

Съвсем очевидната истина е казана още един път, освен: 1. В края казва: "И не се знае дали някой ден самите ние няма да сме една от техните жертви." - Напротив, знае се! Всички трябва да са сигурни, че и на тях ще им се случи! (за справка си припомни: "Щом у комшията заиграе мечка - няма начин и при мен да не заиграе!") 2. Като говорим за демокрацията в България, трябва винаги да разбираме "демокрация по комунистически". Това е съвременния ни принос към цивилизацията. 3. И всичко това от страх! Страй да наречеш простака - простак, престъпника - престъпник и т. н. Вярно, че мутрите ги създадоха комунистите, ама не само те. Не си ли спомняте страхливите шушукания "по съседски, приятелски, роднински", колко непобедими са мутрите (още от първия ден). Абе как никому не хрумна да се съберат десетина души и да пребият от бой първата мутра, която се появи в града, селото, махалата им! Ами ето как - страх и пак страх! Ама иначе колко сме смели като говорим против тютюнопушенето! (помните ли страшния плам, с който при комунизма громяхме алкохолизма - хем гръмогласно, хем безопасно!)

това за съжаление е абсолютната истина 28 години ДЕМОКРАЦИЯ - 28години провал,разруха и унищожаване на държавата,на всички ценности постигнати до тогава,върнахме се 50години назад

Много правилно е написано в статията. Днешните деца са такива- неграмотни, без ценности, подражават на фолк певиците, които са проститутки. Младите момичета са се превърнали в подобие на маймуни с надути устни- грозна картинка. И затова сме виновни всички, защото допуснахме да ни завладее простотията, по телевизията се изявяват само такива и децата гледат и подражават. Жалко за България.

По-скоро бих казал че подражават на родителите си! А сега да видим вие какви сте? Или пък децата не могат да намерят за какво да ви подражават и търсят образ навън? А въобще пука ли ви за децата които от 2 годишни са по занимални и по цял ден на училище и уроци???????????

Децата са лоши.И животът им ще е лош.Природата не търпи дълго такива недоразумения.Ще ги чукне.Където най-много боли.И родителите им нефелни.

Защо ли си мисля, че няма калпави деца, а родители, които масово имат нужда от училища за родителство.Всички сме били деца и буйни, ама я на ония години се оплачи, че учител те плеснал.То значеше, че директно си подписваш боя в къщи, защото се почва: "За да те удари учител, нещо си направил!Казвай какво е, то не е без нищо..." Това да закъснеехме час след училище и си имаше разпити, къде си бил, в колко свършва последния час, а що те няма? Бас държа, че поне половината родители сега не знаят, кога точно в дадения ден приключват уроците на детенцето и къде се мота в липсващите го от къщи часове, ако въобще са и наясно кога се прибира.И после са изумени, що това така добро тяхно детенце направило белята, ама то не било агресивно, такова и онакова... Какво да е, като се самоотглежда и родителя хабер си няма с кой се движи, какви са му интересите и заниманията?

Авторът грижливо е пропуснал ролята на ДС в основаването на Българската Мафия и Саботаж на Демокрацията. Но скоро и това ще влезе в учебниците.

ЕВАЛА, НАДЕ!

#европата убива! #европата е безсрамна! бандата на #желев убива ....

всеки ден виждаме такива деца в района на мола в нашия град, повечето учат в соу емилиян станев или в черпака, много нагли и самонадеяни са, нулева реакция на учители, родители или на полиция

Представяте ли си България, след още 30 години, с днешните дебили които училищата бълват - като преки ръководители на банки, общини, заводи и фабрики... Ох, малее! Те, тогава какво ще е?! И мангалите умножени по 5, най-малко. Те, не че са малко и сега, ... Не смея да си довърша мисълта... Много тъмна картина се очертава. Но, това искат господарите от ФАЩ и ЕС, да ни превърнат в аборигени. Честито!

Права за аборигените само, а нормалните хора са изтикани в ъгъла. Днес да си черен, безработен, обратен, в инвалидна количка, с 15 мангалчета и 4 забулени буркана е много престижно. 15 мангалчета, ама по-диви от Маугли, цивилизация не ги лови! Адвокатите по ''човешко право'' им дадоха само права, много права. А законите, те са за нас скапаните от работа, с превити гърбове европейци, дето издържаме тая паплач с данъци, да ни бие и убива след това... Агресия ли?! Къде са ТВУ-тата дето закриха?! Къде са задълженията на тия с ''правата и свободите''?! Като попривършат помощите, мангалите хукват на село - да бият и убиват баби и дядовци за 20 лева... Не мога да понасям натресената криворазбрана демокрация.

Децата на прехода наистина са отчайващо зле. Надеждата ми е в новите поколения- децата до 5 в момента.

"Свободата се превърна в слободия." "Днес деца пребиват деца и деца убиват възрастни." "Мълчанието е злато, но само на хартия. " ... Поздравления за краткия, точен и актуален коментар. БРАВО! Изчезна респектът към учителя. На негово място се настаниха арогантността, цинизма и безнаказността. Спомнете си случая с директорката, която прикри свой ученик-убиец на друг ученик и последствие нейният внук уби сина й! Безразличието и мълчанието се наказват.... Трябва ли човек да изпита на свой гръб свободията, та да реагира и да предприеме мерки?!

Реформите и новите ценности вече 21 години в образованието налагани в училищата от НПО-тата в МОН вече дават своите резултати: - насилие сред децата! Сега същите чуждестранни НПО-та искат да наложат и джендър пропагандата в училищата с чуждестранната джендър конвенцията!

Да, "колега", само "Америка за България" има над 400 партньорски организации у нас и обгрижва училища, университети, библиотеки, читалища, театри... Пренаписаха ни учебниците, подмениха ни паметта и работят по Джендър перспективите...

Добре бе, Наде, Добре бе, Христова, това го знаем. И си го говорим от години. Целта на подобни текстове БЕШЕ да разтърсят обещството за да се опомни. Беше ... вече и на тях (тия текстове) свикнахме и не ни правят впечатление.

в Бг няма демокрация и не е имало, това си посткомунизъм , поне не е военен комунизъм, който можа се спаси

Къв комунизъм бе, комунизма умря 89-та ! Ти ако си некадърник, само с комунистите се оправдавате !

Демокрация няма никъде, навсякъде е капитализъм с малки изключения.

либерална демокрация е това най лошата, но от нея няма отърване

Запитали ли сте се защо америчка ХАРЧИ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ за да пласира ,,демокрацията ,,по света.//Само фондацията харчи около 500млн лева/.Понякога дори и насила...Последното ,което може да си помислите е,че от МОРАЛ,алтруизъм,доброта и милосърдие .....Защото ако бе така резултатите нямаше да са такива-и при тях и при нас.Не сме само ние.Погледни само за 10 години в какво превърнаха Украйна....Ние сме играчка в ръцете на същите сили,ОГРОМНИ СИЛИ,ХИТРОСТ,АЛЧНОСТ, НЕПУКИЗЪМ.А като разбият и семейството/каквото остана от него/ ТЕРИТОРИЯТА вече е готова за ТЕХНИТЕ цели .....Ран,И ЪТ си го казаха в доклада навремето...

Прави впечатление, че на всички тези деца, родителите им са в чужбина и са ги зарязали сами тук, уж някоя баба да ги гледа.

за всичко е виновен ссср/русия и комунизма натресен ни от тях. те разрушиха България. набиите си го в кратуните.

Минаха 28 години, драги. Вече има деца, чиито РОДИТЕЛИ са родени СЛЕД 1989 ...

Деби, набий си го в кратуната, по времето на соца имаше ценности и ценностна система. При капитализма, такова нещо НЯМА, единствената ,,ценност" са парите.

Ценностна система при социализЪма: - Вечна дружба - Винаги верни на Партията - Шпионирай другарчето си, съседите, колегите и дори семейството си. - Учи за да не работиш - Колкото си по-прост, толкова повече пари взимаш. - Богатите (келнери, таксиметраджии, плочкаджии и т.н.) обслужваха бедните - лекари, учители, преподаватели в университетите, инженери, архитекти. - Тогава мълчанието също беше злато, но и здраве и живот, защото който си отвореше устата биваше малтретиран, интерниран или просто изчезваше безследно. - Беше въпрос на чест да се работи безплатно по бригади, разни съботници и так далее, но разните активисти и отрочета на номенклатурата изобщо не държаха на тази чест. - За 2 дена отпуска разстрелваха на границата цивилни, които искаха да избягат от натрапеното им "щастие" и "прекрасен живот". - Полуграмотни цензори решаваха какво да гледаме, слушаме, четем и т.н. - Особено важно беше да се изучава историята на БКП, на КПСС, научният комунизъм, диалектическият материализъм и други подобни дивотии. Можеше да си прекрасен специалист, но без тези идиотщини не можеше да вземеш диплома и да работиш. - Мога да ти говоря до утре за подобни ценности на онази система. Хубавото беше безплатното здравеопазване и образованието, както и ниската престъпност. Това можеше спокойно да се запази и да се отпускат полеко веригите на хората - да се увеличи постепенно икономическата свобода, да се освободят политически и т.н. Кой и защо разреши това дивашко разграбване и разрушаването на държавата? Трябва да питаме управлявалите и депутатите от началото на прехода. Знаят се кои са, но и днешни партии се дърпат да се разследва прехода. ЗАЩО?

Това което имаме не е демокрация, кой допуска такива самозвани и некомпетентни журналисти да пишат безразсъдно в официалните медии. Само и единствено правителството ни е отговорно за тези извращения. Не само сегашното а от когато определена група от хора рвши да образува мутренските шайки през 90те и отслаби МВРинституциите. Не са ни виновни нито Русия за това защото и те бяха слаби и неорганизирани, нито ЕС защото тогава нямахме дори и подготовказа започване на преговори с тях, и нито САЩ или сорос, само и единствено ние. И сега на политиците им е по лесно да си измиват ръцете си с разни външно сили защото са некадърни и некомпетентно за каквото и да е освен да усвояват пари от групировки, еврофондове и руснаци. Нека не се разделяме на западняци или русофили а да се обединим и ги поставим на мястото им.

Чалгарите си отгледаха поколение. Това стана.

стана фустана на стана

Българското общество ли отговаря за неприлагането на българските закони или българската управляваща върхушка? Нима намеквате, че българското общество трябва да поеме правосъдието в свои ръце? Или по подобие на разни платени клакьори от разни НПО, състоящи се от по един или двама активисти, да измисляме заробващи конвенции, в които да си гарантираме доходи за сметка на данъкоплатците, а срещу това да им гарантираме робство? В тази държава наистина животът става непоносим. До кога откраднатата с ред измами, държавна власт, ще си живее необезпокоявана от никого охолния и безотговорен живот?

Това е последица от либералния модел на управление - много права и задължения които не се спазват и нарушаването им не се наказва адекватно защото се нарушават правата на нарушителя. Тотална липса на дисциплина и изискване за такава.

са обобщенията. почти всички тук имат деца, родени в периода на прехода. и това непрекъснато повторение "децата ни" ме вбесява. внушението, че един ден можем да станем техни жертви също ме вбесява. имало е различни периоди в дългата човешка история и дорш в тъмни периоди като средновековието или през възраждането е имало всякакви деца, от които са израствали отровители, убийци или гении, или просто добри или зли хора. никой не избира момента и епохата на раждането си, така че министерството на образованието, медиите и останалите, иззели част от функциите на родителите да се заемат здраво за работа - пък родителите, роднините с малки изключения, стига да не изнемогват от болести и мизерия, или да не са от утайката (но дори те милеят за децата си) все да се заемат с възпитанието и да наблегнат на четмото и писмото за своите наследници.

които лично мен ме вбесяват: "Българското общество става все по-резистентно към подобни кадри и все по-дебилно отрича проблема. Защото това са чуждите деца.""Смешен народ сме" "децата-убийци ще стават все повече. И не се знае дали някой ден самите ние няма да сме една от техните жертви." и.т.н.

Е то си е нормално да те вбесяват. Седейки на столчето в офиса и чакайки да стане 5. Що не влезеш и /пу пу да не ти е уплах/ постоиш едно 5-6 дни в средно-статистическо българско училище и после да се изкажеш.Тоз път-компетентно? А една цяла учебна година? Е не бой се де-само на ужким, нема страшно, сЕди си у офисо и се изказвай гальовно за родените УБИЙЦИ. Ако поназнайваш чужди езици влез в некой сайт да се потресеш че там хора говорят същото-това поколение НЕ СТАВА!

Факт е, че в този провален опит за държава липсва обществен и личен морал. Защо? Причината е повече от ясна. Моралът се изгражда от малка детска възраст паралелно с вярата в Бога. Тук няма такова нещо. Вероучението е отделено от училището и обществения живот. Самата Църква и Мюфтийството са компроментирани, защото не са прочистени от хора, които са били агенти на ДС. Това е! Един човек го беше казал добре по-долу - заради всеобщото мълчание и апатия си отиваме като народ...

А щи се отнася до хленчещите по "добрия социализъм" идиоти, няма защо да хленчите - той си е тук, не си е тръгвал. Тази "демокрация" я направиха строителите на социализма - Луканови, Станишеви, Бокови, генералите от ДС чиито внуци са в парламента, Овчарови, Лилови и така нататък. Искахте социализъм - построиха ви социализъм, искахте демокрация - строят ви демокрация.

най-големият идиот. Де факто демокрация има, и капитализъм има, и това са резултатите. А че реалността се разминава с идеологическите ти мокри мечти си е само твой проблем.

И това са не са вашите деца, вие нямате нииикаква вина, а децата на "демокрацията"! Вие, видиш ли, сте добре възпитани от "соц-а". Не ви ли е неприятно да гледате на себе си като на животни, стока, същества неосъзнати, които не носят отговорност, защото отговорността е на онзи, който ги "храни" и "отглежда", "стриже", т.е. на държавата, институциите, строя и всичко останало?

Демокрация и капитализъм има , ама са си партизанско-комунистически.Само погледни управляващатат шайка-милиционер, партизански наследник-партиен секретар.Като сложиш и Цецко , къдЯ е тук нормалната демокрация.Потур.

Смешни сме, защото вместо да ги застреля на място, собственика на хотела се оплакал в полицията. Но скоро ще им замръзнат усмивките на подобни наглеци. Гейропа е стигнала до точката на невъзможност.

Имам гореща молба към всички. Да престанем да наричаме бандитизма, който властва в България, демокрация. В България ще се установи демокрация, когато бандитите, които съсипаха родината ни, отидат там , където им е мястото. Но ние трябва да помогнем за това добро дело. Ние, спящите и мълчащите като стадо. овце

Ами нали бандитите произлизат от вас. Станете почтени и трудолюбиви хора, току-виж бандитите изчезнали след 30-40 години.

Прав си. Боко също аз съм го раждал. Даже ушите на Тато, на сила му тикнах в ръцете. А той викаше "Не ща бре! Аз съм антикомунист!". Бе, вие ли сте прости, другите ли мислите за прости, не знам. Но яко ще ядете дебелия край. Жалко че няма да ви видя!

Българите живеем само в настоящето, страхувайки се за бъдещето, отричайки миналото. Ние оцеляваме поединично, като смятаме, че го правим за децата си, докато всъщност продаваме тяхното бъдеще, защото живот и оцеляване са различни, дори противоположни неща. България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат бъдещите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. България е първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза. Българите, някак си много леко и спокойно приеха, че единственият им шанс да се развивате, е като се пръснат по света в търсене на личен успех и сигурност, за сметка на борбата за общото благо, която сплотява един народ.

Спасяването поединично. Ако ти хрумва нещо по-добро - сподели! Защото това, което на мен ми хрумва като невъоражена човекоединица е масово пушечно месо, вместо да агонизираме направо да ни стрелят.

Не сме само ние.Погледни само за 10 години в какво превърнаха Украйна....Ние сме играчка в ръцете на същите сили,ОГРОМНИ СИЛИ,ХИТРОСТ,АЛЧНОСТ, НЕПУКИЗЪМ.

Абсолютно прав!!! Псевдодемокрацията в България създаде всичкия хаос и голямата агресия, която дебне всеки един от нас!! Децата ни са абсолютно безпризорни една не малка част от обществото, която не е и чула за домашно възпитание и елементарни обноски! Училището се е превърнало в един бардак където учениците не са ученици , а призванието на учителя е някъде в мъглявината на разни норми и нормативи на пошли законотворци!!