Мини-скандали помагат на един Борисов с ново самочувствие

Отдавна не е било тъкмо международната активност на българския политически елит да бъде централна тема за медиите и обществото. Но ето, че се случи - през юни.

Обратно в новината

Коментари - Мини-скандали помагат на един Борисов с ново самочувствие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къртите мивки ежечасно, смешни и жалки дираджийски дръжки на микрофони, с вашият Борисов и свирките, които му правите!!Продължавайте в същият дух, искрено ме разсмивате, "Работническо дело" от 80-те години на миналлият век, ряпа да яде пред вас!! Борисов, това, Борисов, онова, Борисов заповяда, Борисов отсече, отляво, отдясно на сайта ви, отгоре, отдолу, само банкянският Селяндур гледаме!!Я се прекръстете на Дир.ББ, смешници, сутрин вече само поглеждам колко Борисов сте натворили и моментално към другите сайтове!!!

Само че народа не иска вече да живее по-старому, а Той неможе да управлява по старому. Това е на практика революционна ситуая. Няко ще внесе орг. елемент,ще оглави недоволството,ще изготви програма-стратегия и тактика и нещата тръгват по учебника и се връчват номинациите За цялостно творчество. НАРОДА В БГ ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИ.

Толкова ли успяха да "измислят" тези смотани професори - хвалебествено-подмазваческо слово за малоумната мутреса бойка борисова (най-големият срам и позор в историята на България).

"Борисов се чувства политически все по-комфортно. Той е доказал, че безкрайните серии от мини-скандали във властта не се отразяват на неговия авторитет, а напротив, го превръщат в незаменим арбитър. " ... все едно чета в-к Работническо дело от преди половин век и за един друг "незаменим" .

Ако разбирам автора иска да ни каже че кратунко почва до изглежда се по умен и умен, може , на фона на останалите и д и о т и които вкарахме в парламента...

НЕма да го миеме у Искърот,бе.Че го давимо.Не си разбрал.

От мухъл, отвратителна комуняго.

Дали няма да си стане по хубаво да му пръднеш на дебелия.

...и ако позволите в ПоТака аспект/обхват, Колеги : - Румъния - макар И с туй-онуй Върви Напред... - Сърбия - Яко към Аргументирано&Искано членство в ЕС... - Гърция - добре-недобре ама Закрепиха положението... И ! : -> Турция - Отново Нещо ! (Да - днес.) -> Русия - Повече-от Въпросителни ! -> откъм ЕС + Америка - Clear&Loud Messages ! ...а у Нас - ВсеСъщата Воня ! ...ил вкратце - Е ли възможно да сме на прага на коджапатаклама Локално ?

Оплюхте го вече-доволни сте.Целия Искър няма да му стигне да се умие.Но има ли вина Борисов? Циганския проблем--не се ли появи още след 1989г.Кой даде на циганите свободията да правят ,каквото си искат? Не е ли това следствие на всички правителства до днес? Защо Костов,Станишев,Царя и другите не решиха този проблем?Защо не гласувате по изборите, а накарахте политиците да се обърнат към циганите ,като избиратели?Отговорът е-"Ние българите криво разбрахме демокрацията от най-висшите политици до обикновения човек".Защо вините Борисов за нещо,което сте вие самите виновни.

Непродаваемо.

Не търсете вината в другите,а в себе си.Кой какво направи за родината си.Тези Хелзински комитети и неправителствени организации защо не излязоха да кажат-"Ние зле си свършихме работата и ние сме виновни за това"-ами се крият,като плъшоци.

Единственото за което сме виновни е, че позволяваме карикатури от всякакъв вид да ни управляват. Което никак не е малко. Пък споделените от теб простадушни мисли потвърждават тезата на сегашния управляващ смешник, че много си "ходи" с простия електорат.

Заглавието е писано от сирийци учещи се да навързват думите в изречение.

писание, по времето на Сталин са му викали "култ към личността".

Гледате трети епизод на филма - Соросоиди хвалят Бойко, докато народа го "храни"!

Ще се пръсна от ГОРДОСТ. Много хубави статиийки пишете, а кой им вярва????? Кой се интересува от тази информация????? Чувстваме ли се по-добре????

На простака по рождение никой не може да помогне. Даже началникът Му (Господ). Защото насила можеш да вземеш, но не и да дадеш. В случая акъл!

по всички теми с и около тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла, издиславците и яките дупари с безграничната си тъпота и вселенска малоумщина, които го избират четири пъти и все очакват различен резултат, е излишно да се коментира. обаче, клозетните медии и социолози кога накрая ще попитат мутрониус приматус какво стана с командировката в катар, на която обеща износ на агнета и заради която разви концепцията айтитата да стават овчари и да копат картофи на къда на село, както и с тази в иран да продава реактор, все едно че е голф 2 нов внос. а, сетих се, нищо, както и всички останали политики на рапона, едно голямо нищо, пуйчене, харчене, милиарди заеми, резане на ленти, мачлета, тенисче, калинки, шофиране на секвоята с ръка на джама и това е. ами, след като е така, прост народ, слаба държава, мафиотско крадене и африкански стандарт. елементарно е, дори и за клепоухите гербаджии, тая измет проста и ибрикчийска. приятен ден.

... на къра на село...

Ех живот , здравей , здравей. The Great Pumpkin да си на този Свят.

Рядко те слагам плюсчета, признавам. Но този път имаш голям плюс от мен! Към изброеното от теб мога да добавя засирането на здравеопазване, образование, енергетика, концесии, обществени поръчки (включително преписаният от директивите закон), бежанския проблем, националната сигурност, съдебната система (тук вече с активното участие на БСП и ДПС)......

Че какво искате от проф. Петър-Емил Митев? Стара партийна партенка. А сега тоя с двойното име да чуе, че един премиер е ярък и добър, когато работи за народа си и издига неговото благосъстояние. Всичко друго е гадост и цинизъм!!!!

Абе, каква е тази поръчкова статия, стабилно било положението, дрън-дрън, на това ли да се радваме, че тези клоуни(които, уж ние сме си ги избрали...) са се закрепили. Да не стават сериозни катаклизми, та от само себе си, нещо, от време на време, да се подобрява, в тази заспала родна картинка, в която, както винаги от 27 години насам, не се управлява новаторски, а за да се крадат пари, а ако се налага, само, ако се налага, да се КЪРПИ. Добре, че света е отворен, та да имаме база за сравнение.

Без Катаклизъм - Няма да се Изправят Нещата у Нас, Колега ! ...и Да чукнем Яко на-дърво да Няма Никакви сакатлъци и/или бам-бум !

дърварю, дай приблизително описание на силата, която ще участва като атакуваща страна в този "Катаклизъм", моля!

не убягва таланта на борисов на поддържничество на обслужвяване в долния тил селектиранията не представляват това не са лукративни искри за заседналите теми в разярения броя4 или функцио- пудитини за разряда на грабматата нарочена дворна амлитуда а въвеждане на несъравнователно лобиране и други скандали не могат да го покрият, става реч

виа бяфте даммата с инсултът, предполагъм?

Безсмислени приказки на някой си журналист. Това дори не е новина. Това е разсъждения по картинка

Тя държавата гори от макси скандали, минитата му помагали на БХ ? Как , да го вдигне ли - хахахаахаах

jingiby

Това към рубриката: "Платена реклама" ли е?

Заеби

УГОДНИЧЕСКО ХВАЛЕБСТВИЕ, КАТО ИЗМИКЯРСКИ НАЧИН ДА СЕ ДОКОПАШ ДО ТРОХИТЕ ОТ ТРАПЕЗАТА НА ХВАЛЕНИТЕ ! КАТО ЧЕРВЕИ СА, ОТВРАТ !!!

Да ме прощавате дами и господа от ДИР-а, а и ти Ники Големанов, но до такова падение все още не бяхте се свличали. В момент, когато банкянската мутра се чуди къде да се покрие от гафовете на Цвъки, асеновградсата цигания, още по-голямата цигания около НДК и невиждания полицейски протест, вие анонсирате дописката с фейк заглавие. Срамота!

"Ярък премиер засенчи правителството"?!

Напълно си прав! Добавям само и как заемът от 200 млн. някак умишлено остава на заден план ...

прочетеш имената, какво се вижда!?Едни от най-проклетите продажници, помияри и мършояди, писали хвалебствен "анализ"!?Белким, позахлебят за пореден път от власт/и пари/ имащите!?

Ужасно ми е писнала темата"Борисов",от 1 до 3.Сякаш Земното кълбо се върти,а Слънцето изгрява единствено заради Борисов.ТОЙ каза,ТОЙ отбеляза,ТОЙ заповяда...."и нека бъде живот!" Не е нормално. Медиите прекаляват. Все пак,времената на Сталин и Хитлер отдавна би трябвало да са история

Замириса ми на партенка. Упс, некви дирници са се изпуснали в нет пространството. Смърди.

Сега "мини скандали", по време на председателството- "макси скандали"! Само чакайте и гледайте сеир!

За Протокола : - Е СвръхЯсно че Ни предстои СвръхПроблем ако Допуснем 'наште' да шавнат/гъкнатДори отн. Нашето ЕС Председателство.

А уж щяхме да се борим срещу лъже-новините...!? Хахаахахааха

всички българи знаем, че ни управлява неграмотен премиер, а сега и целия свят вече ако не знае, го е разбрал.

Несамо премиерът у Нас е 'наш' 'премиер', Колега ! - ами И държавата Е 'държава' ! .., и бизнесът Е 'Бизнес' ! ...и банките СА 'Банки' ! => НямаКак ! - иде Ллом.

СтриктноЛично&Аргументирано : - 'наште' Яко търтят през Пясъка-на-Времето --> който СамитеТе Си нажежиха до любимия-Им цвят.

С Бацето сме съмишленици по някои въпроси - той е спокоен докато Сретен Йосич е в затвора , аз ще съм когато той влезе.

Бойко управлява с патриоти и е политик. Курнелия е в комбина с Евророма/ДПС(ДС) КАК ДРУГАРИ ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ АВТОРИТЕТ С ТЕЗИ КРАДЦИ и ПРЕСТЪПНИЦИ?????

Хиперактивен, вреден идиот и момче за поръчки на "началниците"! Това е бай ви Тикван!

От всичко казано и видно досега, ярка е само простотията МУ!

Така изглежда на повърхността,но отдолу всичко клокочи. Долуподписаните не са доброжелатели на Борисов,а щом го хвалят значи не вървим на добре.

Абсолютно ! ...пък И банкянскио си Е тяхно 'изделие'.

Като приемат и у нас закон за ФЕЙК ПЛЯМПАНИЦИ, повече нема да четем такива смръдни

Тия в края на статията след звездичката, явно са платени гъзоблизци на Боко Тъпото. Нещата в държавата не вървят на добре, затъваме бавно, сигурно и безнадеждно, а герп впрегна пропагандната машина за розови приказки. Само, че розовите филми Рапона да си ги гледа насаме с Цецо Бавноразвиващия в къщата си в Банкя, а на държавата ни е нужен умен премиер, работещ за интересите на страната си -проблемът е, че засега такъв не се задава на политическия небосклон.

Абсолютно ! ....но СамоЕдин Можещ-и-Знаещ НЕ мож се справи с Целевата Воня, Колега ! ..т.е. : - Всичко - на Скрапа ! - докъм 10тина Хора Знаещи-и-Можещи за Възлова/Координационна Работна Група ...чрез което Да имаме Захват по всички Основни насоки ! И ! - Нататъка просто Тотално Мрежиране !, от ДолноНанагорнище та до СБ+ЕП+ООН ...и то Само виа Хора Знаещи-и-Можещи.

За нас безплатна, а за авторите й - високоплатена промивка на мозъци. Авторите са избрали стила на последователно надиплените коментари във форума на ДИР и СЕГА като по-лесно усвояеми от публиката, за която по-информативната част от новината са коментарите под нея. Върху тази статия, през целия екран, трябва да бъде "монтиран" яркочервен печат с надпис "Fake news"...

И тази статия е написана от "екип от анал изатори"......само са забравили да допълнят от "библиотекарския ДС институт но за всички е пределно ясно .....ами и ченгетата имат план за брой статии и анал изи и трябва да ги спазват иначе др. решетников ще дърпа ушичките им и копейки ЙОК

Ха-ха! Под този скоклив псевдоним (7/8) да не би да се крие някой от авторите, изброени след звездичката? Тези от "библиотекарския" са само посредници при предаването на парите между Б.Х. и авторите на подобни статии. Библиотекарите по-често пишат неща, озаглавени Доклад, Сводка, Донесение и тем подобни.

Кое му е яркото? Вярно, че похарчи доста пари за ходене насам-натам, но какво е правил по време на срещите не се разбра. Чухме само, че след посещението тук македонците обвинили премиера си в измяна, макар, че нашата външна министърка даже им призна македонския език. За другите посещения не се спомена нищо, та да не излезе само преливане от пусто в празно.

Толкова прекали с всичко,че трябва да му спасяват г..за. Него ще го погубят три неща: чудовищната му алчност,чудовищното му его и чудовищната му простотия.

И да припомня какво казват класиците: - Има две неща на света, които са безкрайни: - Вселената, и БОКовата глупост... (за първото все още няма доказателства)... :::))) Дааа...!!!

че " справедливостта е класово понятие и е недостижима"..... Човек вече може да чуе всичко в тази държава.

Всичко е така прекрасно! Описанието толкова ми напомня на тежка руска драма с фатален край ....

Прекрасно, прекрасно, ама "гърненцето ври, бяла пяна пуска", както се пееше в една детска песничка;))

Така е... Сега БОКо "консумира" (осъществява) ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, а скоро ще дойде и НАКАЗАНИЕТО...!!! Дааа...!!!

След като вкара държавата във всички класации по корупция , престъпност , мизерия , опростачване , нормално е Боцката да се поразсее с международни прояви , за да го поразведе този или онзи негов колета както циганин води мечка - с халка за носа.

Група лизачи, удрят език по гъза на тиквоча!!!

Точно вие сте тук група дърти лизачи на руски задници но това не е новина......цял живот само това сте правили и за това от лизането езикът ви е такъв

С тая международна "активност". тиквата ще си счупи краката да защитава чужди интереси. А ние? Защо трябва ние да плащаме чужди сметки!?

Чета състава на "екипа анализатори" и се питам - абе, за колко обърнахте плочата, еле пък някои от екипа?;)) И се сещам за една реклама - "За пари ли? За много лииии?";)

Когато сваляха Жан Виденов, Райчев нагло заяви, че 10% ще са богатите, а останалите бедни, народът трябва да приеме това.

Нощем свети по-силно от Луната, денем зеленее повече от тревата. А от устата му, бусер, след бисер мъдрости капят. Сигурно освен двата тома на "Винету" е намерил време да прочете също "Оцеола" и "Конника без глава".

А представяте ли си да е захванал Тримата мускетари? Нееее, това не може да стане, ще му прегрее тиквата и ще експлоадира! :)

страници с илюстрациите бе. Три мандата не могат му стигнат да я прочете.

Пропускате "Белият вожд" - изключително важна книга за вожда :)

чели на глас преди лягане, още кога беше кмет.

ти за руската бащица ли говориш за кой не минава и ден да не му оближете обилно задните части???