Свиленски след срещата с Терзиев: Ако искат СОС да заработи, да подкрепят нашия кандидат

Депутатът от БСП заяви, че не знае да е имало предварителни разговори с Корнелия Нинова, каквато информация изнесе Георги Георгиев от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Свиленски след срещата с Терзиев: Ако искат СОС да заработи, да подкрепят нашия кандидат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stanko

Терзиев беше лош избор - нерешителен , не води до консенсус.Одврн това въпреки,че гейовете имат репутацията да са по умни той не изглежда да е по умен.Това и преди се видя ама на ГЕРБ го подкрепиха.

на този Свиленски жена му не беше ли една дето се беше ебала с цялото поделение?!

Ще го изберат как не. Точно тия лакоми за власт педали! А стига.

СОС ще готвите от тоя прокиснал тюрлю гювеч бе баджанак , та и главния готвач на това отгоре да е и ваш :))) Както гледам пак ще се отива на пазар , този път за по качествени продукти ::)))

Корнелия Нинова. Пада и се по право

Да се готви Георги Георгиев.Той поне знае какво прави.

Направи последните четири години Георгиев?

Футболно МЕЛЕ; СОС. На Терзията НЕ МУ ВЪРВИ.

Ще играе пръчката в подземията на ДС

Сериозно ли третата политическа сила в СОС с 8 / 61 съветници иска председателя да е неин?!? Тия пак почнаха да пият отрано.

не заработи пак изботи за общонски съветници и всички тарикати ще духате супата ...

А като ще бъдат избори,защо ще бъсат само за общински съветници,а не и за нов кмет? Всичко ще трябва да започне отначало,защото и изборът на Терзиев не е много чист.

наглият баджанак

Нека Ваня Григорова е Шеф на СОС !

Много интересно. Свиленски е с очертани вежди, а педито Мис Бони - не е

За гей паради говорихте ли си

бе ти да не си гей ,че толкова те вълнува ?

Председател на СОС трябва да е Ваня Григорова. Първо, защото има гласове, практически колкото и Терзиев. Второ -75% от гласовете и не са пропорционални, а мажоритарни. Хубава-лоша, поне е личност, а не някакъв партиен шебек.

Квачка ли бе ...ай стига ..новата Тиква е това е твоята Ваня... Толкова глупости е изговорила тая ,че...вече едва ли ги помни.. Да не говорим, че е отлявлена путинистка

Добро предложение.

Ето ги и тези наглеци с 8 представителя се натискат …

Безочлив, нагъл … БСП.

Абе баджанак , на какво иснование искате председателя на СОД да е от вашата партия , след като нямате и един кмет в София! И какъв модел ГЕРБ ще разграждате след лато нещата вървят?А колкото до детските градини решението е лесно , намалявате средствата на тия общини , откъдето идват хора да живеят в София! Аз не желая моите данъци да отиват за пришълци в София и за децата им в детски градини!

на което ДПС реално управлява държавата;)Какво пречи да си изберат председател на СОС без БСП?Не ми отговаряй,сетих се-никой няма необходимото мнозинство:)))))))))))))Затова сега,ако трябва,ще правят и свирки на БСП,както правиха на мухобойко и доганя,за да получат пълната власт в София....В противен случай-сбогом,Гергино,ебал съм ти панаира;)

вариант за нови избори за общински съветници...не е чак толкова невъзможно!

Какво лошо има в това , за председател на СОС да има млад и нахъсан педал ?!

Абе че е млад и нахъсан си личи, ама не по малко си личи, че е ляв диз.

Другарю свиленски, отиват ти оскубаните вежди….

Терзиев е абсолютен безпомощник и неадекватник. А Бонев е една гола амбиция без покритие, но няма да му се получи на тоя сопол. Въздухари под налягане. Много приказки и нула работа. Терзиев да си взима любовника от фитнеса и да ходят да се сексят най-добре. За друго не стават.