54 сирийски имигранти задържани на ГПУ-Свиленград

Гранични полицаи са задържали група чужденци в района на ГПУ-Свиленград. При проверка на три автомобила са били открити 54 души, преминали нелегално у нас.

Обратно в новината

Коментари - 54 сирийски имигранти задържани на ГПУ-Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ama resa vleznaha girtciya.

Няма тука мигранти, емигранти или бежанци! Всичкото паплач се промъква НЕЛЕГАЛНО ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ И СРЕДСТВА! Това е инвазия, завладяване и край на стара и тотално оглупяла Европа!

скоро тия мъже ще ги въоръжат и тук ще стане мътна и кървава, престанете да ги пускате бе,простаци,войната ще се превхвърли и на наша територия скоро

И къде са бляли граничните полицаи? Или ги пускат през границата с цел да излязат през западната или ги спират и връщат на турска територия. Да останат в България е пълна малоумщина. А за трафикантите си трябват такива закони, че и през ум да не им минава да прекарват в страната имигранти. 20 г. в дранголника минимум!

Пълна конфискация на имуществото на трафикантите и отнемане на българското гражданство!!! Иначе спасение няма!!!

Китен е един от междинните пунктове за нощно претоварване на хора от тирове на бусове, ама явно полицията прикрива трафикантите ...

Е, и ква е ползата от българската гранична полиция за българите? Ако ги бяха спрели на границата /както трябва/ или поне ако се бяха направили на разсеяни, сега тези щяха да са в Румъния. А релно граничарите ни осигуриха още 54 човека за изхранване. Убаво, но после да не се чудят тези граничари, защо им повишават пенсионната възраст. Или вярват че африканците ще им работят за пенсиите..... :)

Връщайте ги в турция! В турция има мир. нямат право да са в България.

Имиграни...Мигранти...Бежанци... Коя е вярната дума,ДИР ?

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ. СКОРО ЩЕ НИ ПОДПАЛЯТ ДЪРЖАВАТА. ТАЗИ ИЗМЕТ ВЕЧЕ МЕ ВБЕСЯВА ДА СЕ СРЕЩА НАВСЯКЪДЕ!!!

Късно е вече Дими, духът отдавна е пуснат от бутилката. Вече няма оттърване от тези хлебарки, а и не виждам желание да се мисли по въпроса.

Тази напаст, маскирана като бежанска вълна цели завладяване на чужди територии. Това си е война, но Европа се прави на улава.