Коментари - Свидетел на атаката в Истанбул: Българинът размахваше мачетето, без да каже нищо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Криминално проявен, психически неуравносен" и пътува, с международен паспорт в чужбина?? Добрата новина е, че вече няма да пътува!

Турската полиция не мяза на бг полиция теси спазват законите и не проштават на такива психично болни които не знаят какви ги виршат

В онзи момент турската полиция откъде знае какъв е този човек? Без да чуе и дума от него, стреля. Само защото размахва нож. Те на какъв език са опитвали да говорят с него, след като не знаят кой стои насреща им? Може да е всякакъв. Те за криминални психолози не са ли чували някога? И към своите ли се отнасят така?

Къде е сега тази жена, която е виновна, че този е луд и наркоман, че и заразен?

Много добродушно дете, винаги поздравяваше и ми помагаше при нужда. Сигурно е помолил да му сменят ножа за овнешкото, а те са го затрили.

показанията противоречат на видеото. Той е на първия етаж с нож, когато полицията стреля - той пак е на първия етаж.

човек с нож може да блъде обгазен, упоен, застрелян в крака .... А ТЕ ГО УБИВАТ НА МЯСТО. На видеото се чуват поне 4 изстрела!

А сега,къде са полтиците да потърсят отговорност за такова показно убииство. Турчолята колко ножа са вадили и са клали Българите.Не е нападнал никой реално и спокойно е могъл да бъде обезвреден ,а не убит.

Всички български отрепки на среща с турската полиция.

Браво на комшиите, отърваха ни от един психясал олигофрен. хе-хе

Ама това е тяхната версия... Знае ли се?

...че както го представят е така. Извършили са хладнокръвно убийство срещу човек,който буквално не нападнал никой.

Турската полиция не е ли способна да неутрализира психично болен мъж с несмъртоносни средства, а се налага да го застрелва?! Нашето МнВР трябва сериозно да се заинтересува от случая! Никой не бива да бъде разстрелян , без нужда! Дори и наркоман и престъпник!

Да благодарим на турците, че са ни отървали от един сбърканяк.

Как ли пък не ще им и благодарим на тия мангали.. Хайде,по-леко!

В светото писание е написано:който нож вади от нож умира.Това не важи за България,тук щяха да го галят с перце.Нито един турчин не заслужава да пострада от нашия буклук.

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар

няма нищо , ама мислиш , че го има , ти вярваеш в това и това се нарича Вяра . Когато обаче има нещо , ти знаеш , че го има и не вярваш , а просто знаеш , че го има . Пример : Вие не вярвате , че има автомобили , защото ги виждате и знаете , че ги има . Вие вярвате в Аллах , защото такъв няма , но на вас Ви се иска да има и просто си вярвате , че има .Ако го има Аллах Вие няма да вярвате , че го има , а ще знаете , че го има .

Католиците са създали исляма,а самите юдеи и католици са пълен фарс също.Това са сатанински твотрения.

Скрий се фес миризлив!

Не е сигурно кой е велик, но турците са все по-бедни зради фанатизма на управлението. Религията не бива да се бърка в светския живот.

Исляма е измислен от католиците Ислям,юдаизъм,католицизъм са сатанински измишлъотини за промити мозъци

Мачете убива мачетиста.

жо Димитрова- седнете си на мястото, слаб 2

Шантава работа

Бати Бойко е пич,но заради него си патим ние българите.:((Всеки турчин който е видял Бойко(нашият Бойко) си мисли,че може да въртим мачете:(((

не споря с новината,само споря с името-Милен Бахчеванов???Дали това име не е останало от преименуиването и сега да го ползват вижте какви са българите!!!дали не се е казвал Мехмед Бахчи???

интересно как това е мачете? де видяха острие над половин метър? това най много да е ловджийски нож...

Нашата съдебна система като е безсилна, намерил си го е другаде... https://www.flagman.bg/article/58592

E този как се еозовал от едното място на другото.

След като собствените ни психично болни направиха достатъчно бели в нашата мила България, сега започнахме да ги изнасяме за трети страни. Нещеш ли там, обаче системата е не толкова либерал- европейска и подобни изблици не търпят. Уникална здравна система имаме честно.

ти от къде разбра,че това е пациент от наша система???

Сайта да не е ислямски, понеже ми изтриха коментар, в който бях написал, че се прави опит да се изкарат християните любители на мачете, и че това ми е обидно, понеже е гнусна лъжа. Никаква политкоректност, иначе запазена марка на сайта.

Според тебе, нищо християнско, просто обикновен български тероризъм? Всички сте за сапун.

Точно тези внушения се целят по отношение на християните. И ще го постигнат, да знаете!

Просто има страхливци! Мирише на скалъпена от лъжливите фесове история.

ами не е бил добре човекът .. И комшиите го гръмнали. А, аз мачете не видях между другото

Па и без мачете е ослепил една бабка тоя хероинов друсалник. Почети за него и ще се радваш, че са ни отървали.

Ми вика - ни ма занимаайти.

Посланик Надка кво каза по въпроса?

Такива като нея 'оправиха' България! Дано по скоро да се измитат всички недоносчета лкомунисти на Герб,СДС и прочие фалшиви позъори!

Голямо търпение проявили - след 1 час им писнало и го разтреляли. Също голяма кандърма да се предаде мирно и кротко е паднала - "навсякъде има следи от куршуми". Ако трябва да гадая по непълното и нелогично инфо по-горе: Човека или е изперкал или е решил да са самоубие по модерния начин или е бягал баш от заптиетата и е имал добър повод да се барикадира.

Да беше отишıл ти да го кандърдисваш

А той дали е разбрал как точно са го кандардисвали да се успокои? Май такива действия не се забелязват.

Целия свят разбря че тоз е българин ,ама като е талибан мълчат една седмица

Да, и най вече, се подчертава, че е християнин с мачете, и били му намерили Библията и 2 икони, незнайно къде...ма ей така да внушат, че и християните нападат с мачете и че са склонни към тероризъм, че християнството е радикална религия, за разлика от най-миролюбивата...

Аз съм христянин и съм убеден, че има радикални елементи в христянството. Като почнеш от това как сърби православни се клаха с хървати католици. После всичките попове се оказаха педофили и обратни и т.н. Какво може да кажем срещу фактите?

Прочетох новината, та нека първо да е инфото от служител в заведението: 1. "...той се паникьоса, започна да хвърля срещу полицаите каквото намереше под ръка, рани в ръката един наш пазач. Не казваше обаче нищо, не говореше." 2. "На много места имало следи от куршуми." И (от друга медиа): 1. "Посетителите заедно със служители на ресторанта, успяват да го локализират в ъгъла на заведението, той даже се барикадира. Незабавно са извикани полиция и пожарна. Започват преговори“ , обясни Ангел Ангелов - генерален консул на България в Истанбул." 2. "Пристигналите полицейски екипи се наложило да използват водна струя и сълзотворен газ, но не успели да го задържат. След многократни предупреждения последвала стрелба, при която мъжът бил прострелян в крака." Това което разбрах със сигурност от дописката е, че инцидентът станал в кафе-ресторант "Шехит Камил Балкан" в кв. Байрамхаша в Истанбул малко преди полунощ, и че служител в заведението е разказал нещо. Ако искате, прочетете го в "Доган хабер ажансъ" (хм, найс?), на мен ми е трудно! А кръвозагубата от прострелване в крака, причинила смъртта му,кърти мивки)!. Не защитавам, и не обвинявам, но разбрахте ли какво точно е станало?

Ами ако куршумът е засегнал артерия може и да си умре като едното нищо. То не е като по филмите, някои ги правят на решето и оцеляват да се хвалят, за други може и един куршум да е достатъчен, дори не в тялото или в главата.

Прочети ВНИМАТЕЛНО всичко! И се запитай, например: - Имал ли е огнестрелно оръжие, - Как посетителите заедно със служители на ресторанта, успяват да го локализират в ъгъла на заведението; - Защо пристигналите полицейски екипи се наложило да използват водна струя и сълзотворен газ; - защо след многократни предупреждения е последвала стрелба и; - как се вързва с следите от куршуми на много места След всичко това смъртоносната рана в крака е "Черешката на тортата"

Разбрах те, извинявай, мислех, че имаш предвид как така е умрял от рана в крака. Ако ще и да са го убили хладнокръвно, с това досие отдавна е трпбвало да бъде приспан. Не се ли жалвахме допреди дни защо Аксел е оставен да безчинства с такива предишни провинения? Какво да го жалиш такъв, кражби, грабежи, хулиганство... Ако беше у нас щяха да го закопчеят, да го регистрират, да го пуснат под домашен арест и пак щеше да зулумства.

Se taia

Всъщност черешката на тортата е, че намерили в него Библия, икони и т.н., което абсолютно не се връзва с нищо от гореизброеното, освен ако комшиите не са направили постановка за да кажат - "Вижте, и християните колчт с ножове..."

Чухме. Имаше стрелба като престрелка между банди, след 30 тия изстрел им загубих бройката, че много бързо ги редяха. Така че е бил на решето не само кракът му. А че може да умре от рана в крака, може. Попадение в артерия и е чао. Но такива не ги жаля, наш не наш по рождение, уродите не са от човешката раса. Посегнеш ли на човек не заслужаваш милост

Гледах видеото, ножа е от тия дето се сервират за храна. Сигурно го е взел от заведението. Кво мачете бълнувате?

И правилно са го думнали след като е мятал неща по полицията. Някакъв идиот тръгнал да се прави на велик... И унас така трябва с престъпниците, а не да си мислят че ще им се размине.

Е, могли са да го свитнат и с електошок, защо е трябвало да го убиват? Очевидно не става въпрос за атентат, а за психическо разстройство. Турска му работа

Отоманска провокация. Тия свини готвят нещо на Балканите. В Сирия им таковаха мамата руснаци и араби. За Либия нямат пукнат лев да издържат повече от месец. Много се набляга на библията и кръста, а е видно, че само името му е българско на тоя пико наркоман.

Абсолютни лъжи ! И една дума не вярвам на турските власти ! Не ходете в Турция !

Каквото е търсил, накрая го е намерил.

Много ми е чудно от къде го е извадил това "мачете" след като е с размер на къса сабя, а този не имал нищо друго освен дрехите на гърбът си!? А и мачете,сериозно ли? Това малко нещо което прилича на ножъм за мазане е било сравнено с мачете?!? Пък и толкова ли не можеше да го шибнат с един куршум в кракът и да го заловят вместо да се плашат все едно е тежко въоръжен с брониран костюм, че да стрелят няколко пъти?

Ами в крака са го гръмнали, но при огнестрелна рана е така - може да оцелееш от уж смъртоносна (като оня 50 цента рапъра примерно, нашит с 9 куршума), а може и от рана в крайник да си умреш. В предната статия си пише, че е гръмнат в крака, но в тази са го спестили.

Носил Библия и кръст в чантата си. Има религиозни фанатици и християни, както и мюсюлмани, но това са болни хора, които нямат нищо общо с вярата.

Е, точно това им беше и целта. Гледам, че е постигната. И нашенският шаран с либерастки идеи, клъвна...Имало християнски фанатици...И къде са, бе ? И колко мюсюлмански примати са взривили, сгазили, изнасилили, наръгали по техните байрями и други религиозни празници...? Колко? Нула. Зеро. А сега млъкни в памет на стотиците европейци, отишли курбан на малоумната либерастка политика, млъкни заради хилядите изнасилени европейски жени и деца... Няма по- гнусно нещо от предателите !

Виждам някаква чекийка, с която и хляб не можеш си нарежеш.

Как бе? Крещял е Бойкомаз Филия с Мас.

Това не е мачете, малоумници! Ятаган е! Муахахаха

Само така ще се прочисти малко боклук.

Това на видеото не е мачете, душата. Не знам откъде си го измислила.

Как е от тругата страна на ножа, "правоверни"?

За да и заразен хич не ще да е правоверен християнин.Каквото повикало това се обадило.

Ти тъп ли си бе? Аз визирам резаците с това "правоверни".

Повече подробности от свидетели тука www.genesisgaragedoor.com

Абе случайно да сте виждели нещо повече от джобна ножка? Знаете ли какво е мачете????

Доган хабер ажансъ Ко речи? Слагат се кавички, душа, това е съставно сложно име, още повече чуждо. Учете повече.