Джърмануингс ще лети вместо Луфтханза

Германската авиокомпания "Джърмануингс" (Germanwings), дружество на "Луфтханза" (Lufthansa), ще осъществява някои полети до България, Великобритания, Гърция, Испания, Италия и Хърватия.

Обратно в новината

Коментари - Джърмануингс ще лети вместо Луфтханза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво толкова се пеняват да ги заместят с китайци

Тези само Волен ще ги оправи!!!

Учиш за пилот, трудиш се като пилот, след това ти казват Chiao и ставаш водопроводчик. Или зарязваш хубавата Гретхен и отиваш да разнасяш замразени пилета по алжирските авиолинии.

Току-що съобщиха, че част от пътниците ще бъдат поети от Луфтвафе. Единственият проблем бил, че пътниците ще използват парашути, които след това трябва да върнат лично или по пощата обратно на Луфтвафе в Германия!

да, ама на Germanwings цените са като на Луфтханза...

Познайте кои полети са отменени първи, веднага след като се разбра за стачката на пилотите - до София разбира се. Нашата дестинация им е точно последна грижа на Lufthansa, редовно им закъсняват полетите до София, защото ги изпълняват само ако им се намира свободен самолет в момента.

За актуално разписание на полетите, моля изпратете sms с текст TXT LUFT на кратък номер 1915

смешниците от Луфтхансата май са решили да си добавят до и без това безбожно големите отпуски. Като не им харесва да идат да карат аероплани в суданските аеролинии.

Тук някой нещо не е разбрал или е грешка на клавитурата:ако са отменени 800 полета,а това засяга 10 000 пътника,значи на полет има резервирани по 12-тина пътника.Ако повечето са се отказали,защото са разбрали за стачката - бива.Но при 12 пътника на полет никоя авиокомпания в света няма нужда от стачка,за да го отмени,защото изпълнението у си е жива разсипия. Така ли е или някой е натиснал друг клавиш?

Кой ви пише статиите?! Джърмануингс филиал на Луфтханза?! ДЪЩЕРНА ФИРМА, бе аланкоолу! Друго си е да пишете за Ники Лозанова и Златките, там сте компетентни. Жалко!