Автотърговците продавали на загуба

Много от автомобилите втора ръка, които в момента се предлагат на пазара, се продават на загуба, оплакаха се автотърговци пред БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Автотърговците продавали на загуба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от една година усилено си търсим кола, но да ме извиняват търговците, ама това дето го пишат ,че предлагали на много ниски цени и сваляли с 1000лв....го няма....Това ,което предлагат са пълни боклуци...и лъжат.....на поразия...А този номер с превъртането на километражите...думи нямам...много са нагли.....

всички у нас работятна загуба очевидно - значи най на далавера са пенсионерите и безработните

Най-добрата кола е новата кола! Западнярите не случайно си продават старите трошки! Старата кола носи на собственика по голям разход от лизинговите вноски на новия автомобил! Другото е компромис със сигурността и живота!

Пълни глупости на търкалета. На кола, която продаваха за 6'600 лева почти на загуба, при мое предложение да им дам същия модел, със същите екстри срещу микробусче с доплащане, веднага ми казаха, че на тях им струва 3'000 лева. Разликата в офертите е само един ден. Кого лъжете, че работят на загуба.

само ще ви кажа че на кола обявена за на 7800 лв след като разбра продавача че имам 6000 лв ми я свали веднага на 6000лв и каза че си взимал парите,тоест ми я дава без печалбата си. пак не стана сделка,защото мен други неща по колата не ме устройваха де ама само забележете за какъв марш говорим!!??

А така! Ми да не сме длъжни да им купуваме моргите и напудрените боклуци?! Че кой ги е карал насила да ги внасят?....Айде, моля ви се, че ще взема да се разплача от мъка по тях.....

Дано всичките се провалят вдън земя, дано! Като няма читава институция, която да ги озапти.....

ха ха ха 50%,дайте да си купя и аз опел астра дето струва 28 000-за 14 000 да ми я дадат....бу ха ха е не пишете глупости моля ви се ,балъците понамаляха

Приятелю,и аз мога да ти намеря фактура,даже няма да е никакъв проблем,пък и едва ли някои някога ще я провери! А иначе за 1500 ще е от 2000 г.нагоре

Така им се пада на автоджамбазите. Измамници са до един. Бих се радвал да фалират всичките и да влязат нормални търговци. Ама няма да стане докато ни обясняват, че продавали на загуба и сега бил момента да се купува. Като са на загуба защо не фалират?

Внесохме тук автоморгите на Европа, и се чудим защо загиват толкова хора всеки ден при катастрофи-

Сега е момента да намерите търсения от вас автомобил на изгодна цена, съветват специалисти в бранша. Ха, същотот говорят и за имотите...

ще видиш фактурата ама нема да е тия дни.видел си касова бележка от некой жабарски супермаркет.евала правя на тия дето са те метнали.ама като нема балъци какво ще правят тарикатите.

Прадавали на загауба?! Да бе, да!!! Ха-ха-ха... Смех на парцали

sme6ki,te vzimat koli s problemi na bezcenica,svaliat im kasetofoni,janti,gaz i kakvo li ne,miat gi,luskat gi i tuk gi prodavat na zavidna cena-niama kak da sa na zaguba no sigurno niamat 300-500% pe4alba kakto predi..:)

По време на автосалона в столица много производители предлагаха отстъпки от цената на колите до 50 %. ......колко ли струват действително,щом могат да продават с такова намаление и да не са на загуба ???

Днес ходих до СЗ да си търся кола. Страшни боклуци, за мнооого пари. Блъскани удряни чукани измити намазани като за продажба взимаш я и като почнат проблемите край няма. Изобщо една кола е направена да се кара 15 години. ние ги купуваме на 15 за да ги караме още 15

всеки келепир си има начало и край! Не могат обаче да почнат да продават зарзават, защото и неговите цени паднаха! Аууу ами сега? Няма страшно има още толкова много хайляшки далавери, които да не са секнали. Важното е да си верен продукт на времето си и за нищо и за никого да не ти пука!!

Е преди продаваха на дубъл,че и отгоре не може все да са на далавера сега е ред на потребителите.Като се има в предвид и от къде ги купуваха.

айй сиромашките, всяка кола в бг е купена на безценица даже ако може да е подарък.и тук вече се иска максимума.малко съм бил в германията там хубава кола евтина няма независимо стара или нова.само карабаталите по моргите дето ги докарват в българия са тънка лайсна.абе джамбазите направо ми се плаче за тях.

Преди една година всеки един от автомобилите, които в момента се предлагат би бил поне с 1000-2000 лв. по-скъп, обясняват търговците. Хахах така е ,маме, толкова е средногодишното обезценяване на вехтия таралясник. Ти купувай бракувани бараки от Италия, слагай им по 2-3000 лева отгоре и ги дръж по една година да чакаш балами, па после плачи, че времето ти изяло печалбата.

Пьлна заблуда.

Според мен не са на загуба, но не са и на голяма печалба. И все пак е факт, че ако човек реши да си направи 1 екскурзия до Германия и има при кой да остане, докато си купи колата - е по-добре така, отколкото от търговци. 1 - Спестяват се някви пари (не много, но не и за пренебрегване) 2 - правиш си една екскурзия (г.. път да види) и 3 - най-важното имаш възможността сам да си избереш колата, а не да ти внесат квото те искат и толкова..

Миналия месец ходих до Швейцария и на връщане минахме през Словения. Спряхме за почивка на 1 бензиностанция. Имаше и доста тирове и автовози. 1 ми направи впечатление-нови модели коли, но всичките блъснати в различни степени. Нарочно отидох да видя номера на автовоза - беше с кюстендилска регистрация. Е, какво да си говорим повече. Внасят се най-големите боклуци, кит, боя и надуваме цената като за нов модел. Пък тя колата търкаляна. И после били на загуба, мошеници такива :-(((

ЛЪЖАТ - не може преди 10 г. една кола с първа регистрация 92-93 г. да струва3-4 хил. лева и сега да е толкова. Просто се жалват че не могат да реализират печалби от 300 - 400 % а само от 200-300% - не ге жалете - мошеници са до един.

на загуба? е крайно време е да се захванат с нещо по-доходно като гледането на краставици и домати например!

тук почти всички дето са се изказали говорят пълни глупости - скоро купих опел астра за 4000 хил перфектна - човека видях от фактурата я е купил за 1500 евро в Италия - нормално е да я продаде с хиляда лева печалба отгоре. А тия дето разправят че всички коли са ударени - ударени са главите ви, има и такива но не са повечето такива. Истината е че в момента има коли в перфектно състояние на цени каквито са в европа - ако вносителя я е купил преди месеци значи е на загуба или без печалба, ако е купил наскоро може и да има печабва

Тезата, че продават на загуба е много стара и изтъркана. Вярва ли им някой?

Докато българина търси предимно далавера ще има пазар за боклуците от Европа . Защо ли си мислим че другите европейци са по балъми от нас и се минават когато се отървават от трошките си?

Това е абсолютна лъжа. На Горубляне няма кола с под 1000лв горница, дори и най-големите бараки за по 2000лв! Да не говорим, че над 50% от колите са с челни, странични и задни удари и дори не са си направили труда да ги поправят като хората. Тези публикации са платени, те от време на време си пускат, но ефект няма и няма да има. Собствената им алчност и глупост ще ги затрие.

ами да продават, нямам вина че внасяха по 100 автовоза на ден боклуци от Италия и Германия. Сега да си духат таратора сами, аз си карам нова кола.

Не ги слушайте.Реализират по 300% печалби.Бил съм в Европа за кола и знам как се харчат там.Лъжат като цигани и са много алчни.

Търговец на коли в БГ на загуба? Еййй, виждам бялата лястовица, вярвате ли ми :) ? Айде сега нека всички масово да погледнем в интернет сайтовете колко се търгуват колите по Европа втора ръка с проблеми: яко блъснати или двигатели и трансмисии леш? Или някой ще ми каже, че в България не се внасят основно такива коли и се поправят тука колкото да се продадат? Нека да направим сметка и за отстъпка, която се получава при покупка на над 10 автомобила примерно. И айде нека да не сравняваме единична цена от европа на кола със сервизна книжка за пълно обслужване със кола, закупена на кило с още поне 9, която се продава в БГ и не се знае нищо за произхода и нито какви ремонти е имала, нито как, къде и кога е ставала на хармоника! За справка при един стар модел мерцедес, който наскоро гледах без сервизна книжка цената беше около 1000-1500 евро без сервизна книжка, а с такава започват от 3000!

Да бе да, купувайте им старите дрошки с намаление, сега се готвят яки повишения на такси за стари автомобили, та печалбата за клиента ще е голяма, няма що. Нек си гният бараките и гепените от Европа по-луксозни автомобили. Това е добре за България.

Да свърши далаверата с колите от моргите.

В последния месец си търся усилено кола, защото искам да сменя своята, но за съжаление не съм установил подобно нещо. Не знам за отстъпки при новите коли, но на старо няма такова нещо. Само ни повтарят - сега е момента, сега е момента :):):)

Скоро ще купувам кола ,но не бързам ,едва ли ще станат по скъпи .... Засега работа ми върши и старата :) Иначе съм си предвидил за догодина пролетта около 7000 лева за кола ,да видим какво ще си зема...

Под 10000 са евтини автомобили 2-ра ръка?Че то за 12-30 хил.мисля,че може да се купи нова кола.Не се наядоха тия.Купуват бракувани коли за по 500 евро,а тук ги продават за 2000 евро

Не мърдат от цените си ! Обяви 25-30 % по-висока цена от нормалната,и се прави че прави голяма отстъпка впоследствие...Това не е търговец !

АХАхХахАХхХАХ Кого лъжат?Имам приятел в бизнеса и знам как стоят нещата.Сега за пред хората като кажат ,че са на загуба и да ги съжалят ли искат.

Еми крайно време беше да свърши и тази еуфория и келепир. В началото на прехода купиш Голфче за сто марки, продадеш го за 2 000, ама беше. Сега или предлагаш качествена стока на изгодна цена или ще си дремеш по Горубляне с години.......!

аха добре.и хотелите по мутроморието са пълни.....и мармотът ги увива.....хахахахаха

А така! Ми да не сме длъжни да им купуваме моргите и напудрените боклуци?! Че кой ги е карал насила да ги внасят?....Айде, моля ви се, че ще взема да се разплача от мъка по тях.....

Дано всичките се провалят вдън земя, дано! Като няма читава институция, която да ги озапти.....

Да бе, га ядохте кифтетата не ривахти, ся ривети !

Да бе...на загуба, тези пинизи ги знаем!

Преди една година всеки един от автомобилите, които в момента се предлагат би бил поне с 1000-2000 лв. по-скъп, обясняват търговците. Хахах така е ,маме, толкова е средногодишното обезценяване на вехтия таралясник. Ти купувай бракувани бараки от Италия, слагай им по 2-3000 лева отгоре и ги дръж по една година да чакаш балами, па после плачи, че времето ти изяло печалбата.

Поредната платена статия - точно сега бил моментът, това го слушаме и с жилищата и с колите - абе ясно е, черпиш журналистчетата и ти пишат глупости, на които да вярват балъците ! А останаха ли балъци да дават големи пари за коли втора ръка, като знаят, че ако си хванат самолетчето и скокнат до Германия или Италия си я взимат на половин цена ? Български търговец на загуба - ха ха, и автотърговците на загуба и строителните предприемачи на загуба - ех тази евтина любима журналистическа думичка загуба - в повечето случай д(става въпрос за пропуснати ползи, а не за загуб - купил е колата за 1000 евро, искал да я продаде за 2000, но я продал за 1500 евро и брои загуба 500 евро - хе хе, не става така. На загуба означава да си я купил за 1000 евро и да я продадеш за 500 евро- някой да познава такъв автотърговец ? Алчни търговци и неграмотни журналисти ...