Тръмп: Хилъри Клинтън ще ни докара Трета световна война

Републиканският кандидат за президент на САЩ от републиканците Доналд Тръмп заяви, че планът на Хилъри Клинтън за Сирия ще "доведе до Третата световна война".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Хилъри Клинтън ще ни докара Трета световна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си е човека! Акъла на Килъри Клинтън, е колкото грахово зърно!! Тя питае неестествена омраза, към целия свят! За всичко са и виновни другите! Дори за изневярата на Били Лекето с Моника Пурата:)

Единствената причина поради която,се вълнувам кой ще стане Президент на САЩ е ДА НЯМА ВОЙНА! ЗА МЕН ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО. Като гледам обаче,Хилари Клинтън едва ли ще успее да се договори с Путин. Просто тя ще продължи политиката на Обама,а видяхме до къде достигнаха нещата. До точката на замръзването. Затова считам, че за света по-добрия вариант е Тръмп.Дано да го разберат и американците.Иначе,лошо.

Ти сигурно живееш на Меркурий. Кога за последен път някой попита народа в САЩ или ЕС за важни за нас неща? Някой пита ли ни за СЕТА или за ТТИП? Някой попита ли те за "бежанците" и искаш ли да си им компания? Та, къде видя демокрация? Или може би си платен? . "Меркурий ( нерегистриран ) 26.10.2016 09:43 . Ами това е разликата между демокрацията и онова което в момента е в Русия! Едните обсъждат в конгреса всякакви въпроси, докато оттатък просто щяха да го убият без обсъждане- примери колкото щеш- Литвиненко,Политковская, Б. Березовский и тн. "

Тръмп е абсолютно прав ! Външната политика на САЩ през последните 70 години наистина е една и съща и може да се изрази само с една дума агресия, агресия и пак агресия. Американският историк и писател Гор Видал в своята книга "Вечна война за вечен мир" посочва списък със 198 военни операции на САЩ в различни райони на света между края на Втората световна война и атентата от 11 септември 2001г. Според доклад на American Journal of Public Health , изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес , САЩ са предизвикали и участвали в 201 / тук са включени и участията след 2001 г./от всички 248 военни конфликта избухнали на Земята. Единствената причина досега да не е избухнала 3 СВ е, че САЩ не са влизали в пряк военен конфлик с някоя от останалите големи ядрени държави Русия, Китай и Индия. За сравнение през периода след ВСВ СССР/Русия/ са участвали и участват в 6 бр. военни операции : Унгария -1956, Чехия - 1968, Полша 1968 , Афганистан 1978-1988 , Грузия , Южна Осетия и Абхазия 2008 и Сирия 2015 г. Има ли нужда да се посочва коя е империята на злото ?

Коя е килърито, че да определя какви зони да съществуват в Сирия. Това трябва да определи само и единствено правителството на Сирия. Аман от тия кравари. Югославия бомбардираха с обеднен уран, Милошивич го изкараха военнопрестъпник, а наскоро го реабилитираха. Тия идиоти ги гони малоумие, а килъри страда от деменция вече и когато произнася речи се унася и забравя за какво е започнала да говори. Гледал съм няколко такива видео клипове. На краварите са им необходими такива малоумни пионки. Тогава е по-добре да сложат една парцалена кукла и да обявят, че е президент ще спестят и разходи и средства, а изборът ще бъде само еднократен.

"докато вечеряше пържени яйца и наденица в голф комплекса си" Типичен американски реднек, но с присадена евтина слама на главата. Язък му за парите.

Go Trump, go!

Не е трудно да се обединят, но оръжейното лоби в САЩ е много силно..и на практика то диктува външната политика на САЩ. Това, което Тръмп казва за Хилъри,(тя ще ни вкара в трета световна война) е абсолютно вярно. Хилъри е кукла на конци, на която кукла, конците се дърпат от ОРЪЖЕЙНОТО ЛОБИ В САЩ. Ако няма военни конфликти, в които да се бъркат американците, ще се сринат като държава...защото не може държава с много милиардни задължения, които на практика са НЕВЪЗВРАЩАЕМИ, да оцелява в мирно време. Това е същото като у нас с хората с лошите кредити. За да се отърват от плащания или за да стопят задълженията си, трябва да има някакъв сериозен трус, било във финансовата сфера или в политически план. Така е и със САЩ....ама като има глупаци които да им пригласят, така ще да е!

това в стар вестник Работническото дело ли го прочете.

ОТТОГАВА НЕ СИ ЧЕЛ НИ ВЕСТНИК,НИ,ОПАЗИ БОЖЕ,КНИГА! СТРАХ ТЕ Е ДА НЕ НАУЧИШ НЕЩО,КОЕТО ДА РАЗКЛАТИ ЖАЛКАТА ТИ ЗОНА НА КОМФОРТ ЛИ?!ДА,В СВЕТА ТЕКАТ ТАЙНИ ПРОЦЕСИ ОТКАК ГО ИМА ПОЧТИ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ НА НЯКОЙ МУ УВИРА ТИКВАТА ИЛИ НЕ!!!

искам да попитам привържениците на Клинтън и противниците на Тръмп: НАИСТИНА ЛИ Е ЛОШО ДА СЕ ПОДОБРЯТ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ. КОМУ ПРЕЧИ ТОВА? нима някой слабоумен мисли че Тръмп ще тръгне да ги подобрява на всяка цена, като напр. признаване на Крим за Руски? Или ще застане с-у интересите на Европа? Има много други области където Русия и САЩ могат да си сътрудничат и обстановката да се успокои и на и на руските империалисти да се покаже, че нямат място в света.

ти знаеш ли с колко души тръмп е в добри отношения. отговор - 0. Той и със себе си не е в добри отношения защото постоянно си противоречи

Много преди пучът на Ленин преди 99 години, руския цар е взел заем от американските банки, който е обезпечил-гарантирал с КРИМ. След като вече взема властта, Ленин отказва да погасява този заем и банките си искат Крим. След Ленин и Сталин е замотал въпроса със заема. Хрушчов прехвърля Крим на Украйна и така отбива атаките на банките. Докато не дойде "МЕГДАНА". Така, банкерите за назидание, си търсят своите пари, ако ще и "гореща война" да разпалят. Ситуацията е патова, но за руснаците това не е прецедент. ВСВ не ги събори и сега ротшилдовците няма да успеят. Когато започнат да се поставят "минуси", нека се знае че съм българофил.

"По-добре ужасен край, от колкото ужас без край." По тази логика, президент на САЩ ще е жена. А нейното име, от времето на убийството на Муамар Кадафи, стана кИЛАРИ-убийца.

плачеш за масовия убиец Кадафи. А доскоро сигурно си носил лентичка за сестрите. И в друго си се клел.

Хохохо още един промит мозък. В Либия за последните 5 години след намесата на "миротворците" и "демократи" САЩ са загинали повече хора от колкото през предишните 50. Не си гражданка, а дамаджанка с куха главица!

Не бъркай нещата. Нашите мед сестри бяха заложници на политиката водена между Запада и Либия. След като Кадафито реши да се търгува либийския петрол в друга валута различна от петро-долар и намерението му да създаде африкански съюз със собствена валута започнаха бедите за него. Изводите си ги прави сама.

Ако следваме тази логика, за съжаление вървим директно към сбъдването на апокалиптичните предсказания за трагичния край на САЩ. Явно съдбата не може да се променя.

Аз знам каква е логиката. Когато започнат да "стартират" термоядрените ракети, това ще е и краят на РОБОВЛАДЕЛСТВОТО. Съдбата може да се променя, защото Господ българина казва:"Втора катастрофа, като тази с Фаетон в Слънчевата система", НЯМА ДА ДОПУСНА!"

И тъй като, предполагам, че никой не иска и не желае ядрени конфликти, особено в близост до регион в който живее, все пак да задам риторичния въпрос - толкова ли е трудно ребуликанците да се обединят около своята кандидатура за президент на САЩ, Доналд Трумп?

Колин Пауъл, бивш Държавен секретар и 4-звезден генерал обяви че ще гласува за Клинтън.

Колин Пауъл е този, който размахваше фалшификатите от трибуната пред цял свят и които бяха използвани от Буш като фалшив предтекст за войната в Ирак! Повръща ми се от такива долнопробни идиоти! Явно си имат притегляне и общи интереси с Клинтън.

Не е трудно да се обединят, но оръжейното лоби в САЩ е много силно..и на практика то диктува външната политика на САЩ. Това, което Тръмп казва за Хилъри,(тя ще ни вкара в трета световна война) е абсолютно вярно. Хилъри е кукла на конци, на която кукла, конците се дърпат от ОРЪЖЕЙНОТО ЛОБИ В САЩ. Ако няма военни конфликти, в които да се бъркат американците, ще се сринат като държава...защото не може държава с много милиардни задължения, които на практика са НЕВЪЗВРАЩАЕМИ, да оцелява в мирно време. Това е същото като у нас с хората с лошите кредити. За да се отърват от плащания или за да стопят задълженията си, трябва да има някакъв сериозен трус, било във финансовата сфера или в политически план. Така е и със САЩ....ама като има глупаци които да им пригласят, така ще да е!

Прав е човекът ...

ДОЖИВЯХМЕ И ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДА РАЗБЕРАТ КАКВИ ГИ ТВОРЯТ!

реалистичен анализ - това е новият м-р президент

Американската политика не се е променяла близо 70 години- тя винаги е била една и съща. Напрежение между двете големи сили е имало и винаги ще има. Клинтън с нищо няма да промени тази политика. Това, което се промени през това време е политиката на Русия - стана рязко агресивна и настъпателна - Украйна, Грузия, Сирия, претенции да казва какво ще става в тази част на света която според тях е сфера на руски интереси, без да се интересува какво мисли по въпроса местното население - Норвегия, Финландия, Латвия, Литва, Естония. Интересно как Тръмп стигна до заключението, че именно Клинтън ще доведе света до Трета световна война, след като тя няма да промени американската външна политика. Не е ли по-логично да се мисли, че този който рязко е променил външната си политика ще предизвика ТСВ?

нали, особено настъпателна, и баш към Грузия. Цял свят разбра какво се случи 2008г., само ти явно не си разбрал. То и големия брат ги изостави защото нищо не постигнаха. А за Украина и Сирия, нещата се повтарят като в Грузия. Това е.

Цял свят разбра какво съобщи ТАСС. А какво точно се е случило са разбрали хората, които са били там. Като гледам как се развиха събитията в Криям, позицията на ТАСС няма да е тази, най-пълно отговаряща на истината (изразявам се възможно най-меко).

алооо, Земята до Меркурий, изпържил ти се е мозгеца толко близко до Слънцето..

по този въпрос е много прав. Заплахата Килъри е реална

Гледам тези двама смешници, една побъркана бабичка и един полуумен клоун се питам това ли най-качествено измъкна от ръкава си най- богатата страна в света ? За демокрация не говоря !

той е прав, една незадоволена жена бясна на мъжете е готова на всичко даже да започне ядрена война, която ще нанесе непоправими вреди на целия свят, тя е като разбесняла се кучка която нищо не приема

Ако майка ти е, или когато стане на 68, били я нарекъл 'незадоволена' ? Само това отговори.

е родила умствен вундеркинд...

като Путин какво ги прави...сменя ги като носни кърпички.

Тръмп : " ......Русия е ядрена държава, но държава, където ядреното оръжие действа за разлика от други страни, които само говорят." Всеки действащ или бъдещ президент на САЩ трябва да помни това, ако не иска да е последният американски президент.

Всичко това е вярно относно Хилари,но засега много малко хора му вярват,но бъдещето ще покаже,че тази жена е много опасна.

Taka e глупава бабичка, издаде една от най големите тайни на САЩ. Описа съвсем подробно как и а колко минути се изстрелва Ядрена ракета по Русия или Китай.

Ядрена Физика за 4 мин? Хоаа :)) Къде веднага да ти изпратим Нобеловата награда? В Столипиново ?

ТРЪМП Е НАДЕЖДАТА НА АМЕРИКА И НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКОТО ИГО И УСПЕШНО ДА ПОСТРОИ НАЙ-ПРОГРЕСИВНИЯ ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ - ХРИСТИЯН-КОМУНИЗМА! ХРИСТОС - ПЪРВИЯТ ХРИСТИЯТ КОМУНИСТ, А ЛЕНИН Е НАЙ-ДОБРИЯТ МУ УЧЕНИК.

Не богохулствай и не поставяй до Христос един сифилистик. Ти, като комунист, от кога заобича Христос ?

КОГАТО С ТРЪМП НАЧЕЛО ЗАПОЧНЕ ПОБЕДНИЯТ МАРШ НА ХРИСТИЯН-КОМУНИЗМА ПО СВЕТА, ЛИЧНО АЗ, ЗАЕДНО С ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ИВАН ОТ МОСКВА И АК-47 ЩЕ СТАНЕМ ВОДАЧИ НА ХРИСТИЯН-КОМУНИСТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ.

потърси помощ. И не се бой - в клиниката ще е пълно с 'комунисти' и тебеподобни.

всичките му фенове са като теб, няма да построи нищо повече от идиотокрация

ш не гледай към Москва..нещата там се смарангясват.

Кой е този Тръмп?

...много скоро, ще разбереш...

Отдавна е ясно кой е. Важното само е да бъде не просто победен, а тотално разгромен, за да може политическото пространство бързо да се изчисти колкото може по-бързо от вонята му. Кой знае - може дори Путин да му намери работа, да пошляпва и обарва тъпи руски кифли - oh yeaah.

щом толкова му се радвате..

Този е циркаджия, но тук е абсолютно прав. Килъри е представител на най-гадната и войнолюбива част от американската олигархия.

Колхозниците трябва да бъдат навряни в на Мурджо задната дупка.

Съгласен, ама някой трябва да го направи. Отивай пък като свършиш работата, ще те посрещна с цветя.

Щатите от пример, за демокрация се превърнаха в заплаха, за нея и света в който живеем. Те са роби на труда в буквалният смисъл, има един американски филм в който се показва как е в Америка и как е в Различни страни в Европа. Например в САЩ няма платена годишна отпуска и така десетина факта в полза на Европа. И нито едно в полза на САЩ.

Ама ти сериозно ли мислиш, че чичо сам е бил пример за демократ ?

Абе, то има не един, а много филми, на различни теми, важното е КОИ точно филми гледаш... Освен това, проблемът при такива лековерни хорица, които не правят разлика между истина и лъжа е, че сте много лесно манипулируеми... Иначе, че САЩ не са цвете за мирисане е ясно, НО трябва да знаеш точно ЗАЩО, а не просто да си гледал ЕДИН филм и вече да си мислиш, че всичко ти е ясно! Монетата ВИНАГИ има ДВЕ страни...

Намери 1 американска компания където не плащат заплати по 3 даже и 6 месеца. И то заплати от по $200-300.. А походите с плакати 'Путин ПОМОГИ'?

NADIA

А знате ли че в Конгреса е бил обсъждан въпросът за физическото отстраняване на Асад? И отхвърлен по простата причина, че дори да го убият, това няма да промени с нищо политиката на Русия и Иран?

ще промени с нещо политиката на САЩ ли. Едва ли. Най много да стане още по нагла.

да я промени с нищо. Физическото отстраняване на непослушни държавници е тяхна политика от повече от половин век, така че!!!

Ами това е разликата между демокрацията и онова което в момента е в Русия! Едните обсъждат в конгреса всякакви въпроси, докато оттатък просто щяха да го убият без обсъждане- примери колкото щеш- Литвиненко,Политковская, Б. Березовский и тн.

Да, да, САЩ съвсем демократично си бутат кулите, съвсем демократично сриват цели държави, съвсем демократично избиват милиони, но този път публично съвсем демократично решили първо да обсъдят дали да убият Асад... Да, the greatest. the only, etc. министерство на истината.

А нещо да кажеш за Ейбрахам Линкълн или за Джон Кенеди демократе?!?

ама до момента няма нито едно доказателство за тяхна намеса, а само отново "обосновани предположения". Я помисли дали пък някой друг, а не Русия ги е бутнала, за да пришие престъплението на тях. А за Березовски, Березовски е доказан престъпник, обещаващ на чеченските бандити огромна сума пари, само да продължават войната. Записите от разговорите са в нета.

"Ще се окажем в Трета световна война, ако слушаме Хилъри Клинтън". Ако слушкат теб Щатите ще станат подгъзник на рашата а ти ще правиш по две "шпакли" дневно на Жужо.

Тръмп като осветлен човек на Кремъл естесствено лъже както и каквото са му заповядали. Защо лъже ли? Неотдавна Путин разясни принципите на руската военна доктрина. По думите му, Москва си запазва правото на използване на ядрено оръжие в случай на заплаха за съществуването на Русия. Това може да бъде тълкувано като признание за това, че руските неядрени войски не биха могли да устоят в пряк сблъсък с американските, а също така предупреждение, че Русия може да нанесе ядрен удар още в начален етап на един конфликт.

Ей, ама наистина си мнооого тъп бе, човече! Малоумието ти е направо безгранично, особено когато се опитваш да обясняваш неща за които нямаш, ама наистина никаква представа!

Когато фактите говорят срещу вас, когато сте изчерпани откъм аргументи, тогава започват обидите! Аз знам какъв ми е умствения потенциал! Знам и за вашите платени напъни да изкарвате нормалните хора откачени! Знам и кой наистина е откачения лумпен, който е готов да затрие цялото човечество! Кремълското Дуче - Путин!

НАТО е създадено поради простата причина, че на Западна Европа не може да устои на евентуална сухопътна конвенционална атака от СССР. Т.е. още навремето се е знаело, че СССР превъзхожда конвенционалните сили на НАТО и единствения фактор, който спира руснаците да не стигнат до Атлантическия океан е ядреното оръжие на САЩ. Сега нещата не са се променили особено много. Балансът на силите е леко изместен, но много подобен. Проблемът е, че САЩ непрекъснато провокират Русия, а всички знаят, че при конвенционален конфликт губещата страна рано или късно ще посегне към копчето. Руснаците имат достатъчно конвенционални сили да изтласкат НАТО и/или САЩ от Азия или Европа, не могат да преплуват океаните, но знаят, че един конфликт неиминуемо ще доведе до ескалация. Накратко - американците блъфират и спекулират с принцип, който ако в един момент поддаде вече няма значение на кой трол кой му плаща. Никой не знае кога ще бъде премината границата и къде точно е тя, но явно американците твърдо са решили да я намерят. Проблемът е, ако докато я търсят в един момент се окаже, че са я преминали.

Зад Хилари стоят ционистите, 32 милиарда държавна помощ за Израел тази година!. Всички войни големите регионални и световните 1 и 2 са тяхно дело. Те подготвят и Третата, което вече е безумно. При днешните технологии. Израел, Мека, Медина, ще станат на прах в купом. Големите градове, като Ню Йорк, и Истанбул са отдавна минирани с атомни заряди. Всичко това, ще доведе до ядрена зима и край на цивилизацията ни. Дано изберат Тръмп.

Гений, $30 милиарда е само рекетът който Русия плаща на Кадиров. Който пък строй небостъргач за 1млрд насред Грозни, и на въпроса 'откъде пари?' отговаря: от АЛЛАХ :)) А в Крим-наш още чакат за много неща- явно не знаят на кого да се кланят..

Повечето анализатори рисуват Хилари като мечка стръвница, а Тръмо като овца. Забавно е. Лично на мен Тръмп ми прилича на Бай Х. , който вечерта казва едно, на другата сутрин друго.

Бай Уй звучи по добре от Бай г.з. Във всеки случай за него говорят като, за бял гълъб .

вярваме напълно,че Хилари ще запали световна война,вече го е доказала,че работи за световното правителство,тайното

Конфликта на Русия с останалите развити страни (НАТО+ЕС) е в това, че Русия е колос в ядреното въоръжение и джудже в икономическо отношение, в сравнение с опонентите си. При това ядрено въоръжение, наследено то бившият СССР, което е в състояние да причини невъзвратими загуби за целият свят, Русия иска да играе водеща роля в света. Естествено, няма как да бъде приета за световен лидер при такова положение! Отношението към Русия е като отношение към изостанал дивак, сдобил се с ядрено оръжие, с когото трябва да се съобразяваш от страх, че той е в състояние да унищожи всичко, което си сътворил и построил! Не може ЕС и САЩ да вървят по пътя на непрекъснатите отстъпки, защото претенциите на дивака с ядрена бомба непрекъснато нарастват с всяко следващо удовлетворено искане. Ще бъде поставен край на тази ситуация, но как и по какъв начин, в това е проблемът! Ами вижте дори тук, в коментарите, как подръжниците на този дивак с ядрена бомба в джоба си, са единствените, които непрекъснато пишат за война и заплашват, дори и в репликите към опонента!? Вярно, болшинството от тези "писатели" са хора, живеещи в миналото с някакви спомени за нещо, което дори не е било, но все пак е показателно! Отстъпките на исканията на държавата-бандит с ядрена бомба в джоба, не могат да доведат до нищо друго, освен до все повече и повече нови искания! Тръмп си въобразява, че може да стигне до някакво споразумение с този бандит, но до ден днешен историята не познава случай, при който ситият да се е споразумял с гладния!

Шорошите съвсем изтрещяха.

Ей, задръстено духовно джудже, чета ти коментариите, плод на душевното ти разстройство, а най-вероятно и не само душевно, и все повече се убеждавам, че или си на щат в краварското посолство, или ни пишеш от Карлуково!!Само един факт ще посоча, глупако, какво значение има, че Русия е джудже в друго отношение, ти го казваш, а колос в ядреното?!Нали ако ненормалната, болна еврейка предизвика третата световна война, без значение кой какво джудже и колос е в икономиката, света си отива!! И махни тези мустаци, дебил, дори и Хитлер е бил по-умен от теб, недей да го дискредитираш, задръстен, миризлив цървул!!!

Ти си типичен пример, потвърждение на написаното от мен - човек с липсващи първите не 7, а може би 27 години на възпитание, неграмотен, с примитивно мислене, но... стиснал в джоба си ядрена бомба! Няма разлика между героя и феновете му! Както е казано в една хубава френска поговорка "Които си приличат, те се привличат!", а в българският вариант е по-разбираема за хора с подобен на твоя интелект - "Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак!" и "Краставите магарета през девет баира се сбират!". Не се ласкай, не съм ти обърнал някакво специално внимание, а просто те използвам за онагледяване на написаното от мен :)

Боже, колко мъка има по този свят, колко душевно страдащи ненормалници като тоя китаец ли, кореец ли, руснак ли, германец ли е, само като му видиш снимката, наименованието и простотиите, които е натворил рано сутринта, ти идва да откриеш сметка и да му помогнем да се снабди с по-качаествени медикаменти!!!

Сноудън мисли различн от теб и повярвай той е по-запознат от теб, във всяко отношение.

Сноудън отдавна е намалил мисленето. Вече предимно чувства и страда.

драги ми господине. Пишеш, пишеш непрекъснато за ядрения потенциал на Русия, явно много те е страх, това добре. Ама я да те попитам, защо не споменаваш нищо за ядрения потенциал на САЩ, или той е по "хуманитарен", той е твой, приятелски. Малко реалности ако можеш, не само празни приказки.

Считам себе си за умен човек, поради което се страхувам да стоя в близост до горила, стиснала граната. Само глупак не би се страхувал.

Ухаааа...Каква мозъчна полюция имаме тук:)Русия ежедневно е притискана от САЩ.Причината е ресурсите с които разполага....При Елцин, Русия беше много добричка - даваше каквото и се поиска , крадяха я яко и всичко си беше ОК:)Сега при Путин палачинката се обърна -вкара шефчето на Юкос в панделата, щото беше продал бизнеса на чужденците, а и няма как да да и се спретне една войничка като в Либия например:)Как така сега в Либия добивът на петрол е същият като преди 10 години ,а печалбите - 10% от тогавашните?При условие,че петрола се вдигна?Ето това правят САЩ - ама с Русия няма да им мине номера....

е, че Русия няма конфликт с НАТО и ЕС, а НАТО и ЕС имат конфликт с Русия.

е вампир, нали ? Малей, че анализатор.

Ето, точно за това става дума в горният ми коментар - примитивизма на държавата Русия и хората, които й симпатизират. В техните глави освен войни и кървища друго няма! Същите неща са и в руските форуми. Аз вече не влизам в руски сайтове, защото оставам с усещането, че по мен е полепнала някаква мърсотия. Те живеят в някакъв примитивен свят.

Смяташ ли, че в Арабските сайтове не я оприличават на вампир? От тази кървава пролет пострада и Европа драги смехурко.

Обвиняваш Русия затова, че била примитивна. Сравняваш хората подкрепящи я с любители на кървищата и войната, а не погледнеш любимците си от САЩ. Колко войни предизвикаха тези "миротворци" за последните 30 години? Колко убити има заради тях и желанието им за мир? Италия заплашва да спре вноската си за Европа тъй като САЩ решиха, че Кадафи е някакъв и потопиха Либия в кръв. Знаеш ли колко деца са загинали за тези 5 години? А мирни жители? "Миротворците" от САЩ и НАТО са в пъти по-опасни от Русия. САЩ са държава която е доказано, че се издържа от водените от нея войни. Дори техните икономисти потвърждават, че ако се спрат войните и финансирането на военни действия икономиката им ще изпадне в колапс. Какво ти говори това? И не не съм русофил просто мога поне малко да мисля и да свържа 2 и 2. Да Русия е опасна, но "великите" сили срещу нея са по-опасни. И да Х. Клинтън е много опасен човек зад който седят едни от най-богатите в света, а те искат войни, за да станат още по-богати!

седесари=бесепари=гербари=депесари=ендесевари=мутрари=висари=сикари=....да продължавам ли ?

Е, такава е целта!

егати колко си прост цървуле осран

Има една приказка: "За пилците, есента и броенето" Тогава който остане ще брои.

Изборът на Килъри за президент на САЩ със сигурност означава война. Или по-скоро ескалация на сегашните конфликти и разпалването на нови такива. Неизбежно е, т.к. зад нея стои Уолстрийт, който всячески се стреми да запази статута на долара като световна валута, а оттам да поддържа съществуващия световен иконом. модел и мощни енергийни компании, заинтересовани от провала на конкурентните енергийни проекти в света. Единственото средство, което би помогнало да се постигнат тези цели е войната. Всички други средства вече са неефективни/изчерпани или се неутрализират успешно от глобалните конкурентите на САЩ - РФ и КНР.

Война ? Е, тя няма да бъде с лъкове и прашки, така , че едва ли бизнеса е толкова невеж, особено американския.

Прав си, че тази война няма да е с лъкове и прашки, но следващата (след тази) ще е!

ЗАЧИТАМ ПОНЯКОГА БРЪЩОЛЕВИЦИТЕ НА ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК, И УСТАНОВЯВАМ, ЧЕ ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВ ОТ НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ !! САМО КОМПРОМАТИ И ТЪПОТИИ !!

За сведение червените кхмери са създадени от САЩ. Те бяха ликвидирани ок комунистически Виетнам.

всичко са ти обяснили.. и дупката в главата почти не я усещаш.

За сведение червените кхмери са създадени и финансирани само и единствено от СССР. Факт! Неоспорим!

Дали ще е заради Сирия или заради нещо друго, дали ще е между САЩ и Русия или нещата ще започнат между Китай и САЩ - Световната война е на прага. Човечеството разполага с много повече и по-смъртоносни оръжия, отколкото с разум и отговорност .

А к'во викат клакьорите на Клинтън - тиквата и плевнята?

Да си спомним за предсказанието на Ванга, че сблъсъка ще започне от Сирия.Ще надделее ли разума това да не се случи...

Днес слушах Майкъл Мур, такава хубава реч дръпна в полза на Тръмп, че и на мен ми се искаше да го избера, обаче за света ще е по добре Хилари.

Ако не знаеш добре английски, по-добре гледай само руска телевизия за да не се объркваш.

Да допуснем за момент, че Тръмп и Килъри не са като Фанта и Кока Кола, т.е имаш избор какво да пиеш, но накрая едни и същи хора получават парите, ако ме разбирате;-). Третата Световна е в ход от около 4 години-поне аз от толкова осъзнах, че няма да се размине, вероятно според Пентагона се води поне от 24;-). Няма вътрешна сила, която да спре оръжейното лоби на САЩ, разните тайни общества на политическия елит на фашистката държава с Бялата къща и пр! Ако трябва на Тръмп ще му разрошат прическата както направиха с JFK и пак ще си постигнат целите. В тях е ножа, в тях е хляба, маслото, мармалада и салама- държавата САЩ с всичките им институции е под контрола им по начин, за който герберастите могат само да мечтаят;-). Още след като се спомина споменатия Кенеди, последния американски патриот, добрал се до президентския пост, а след това и брат му, американския народ е заложник на шепа луди маниаци с мегаломански комплекси; нямат реална икономика, но са въоръжени до зъби и плащат на предатели по цялото земно кълбо. Носете си новите дрехи, отдавна го говоря. Щом сте решили да гледате риалити формата "Президентски избори" в САЩ/ пък и в България/, това е ваше право. Не забравяйте обаче, че "това е само телевизия";-).

ПУТИН ГО КАЗА ПРЕДИ 3-4 СЕДМИЦИ ... КОНФЛИКТА ЗАПОЧНА В ЮГОСЛАВИЯ .. ПРИ КЛИНТЪНЕЦА ...

Доколкото си спомням, според руски анализатори Клинтър е по-удобния за тях Президент, защото е по-прогнозируема. Това, което се говори в през изборните кампании, няма и 50% общо с политиката след изборите. Колкото до американската икономиката за сега са водеща сила в много направления.

Тръмп говори като бизнесмен, не като политик и от тази си позиция е абсолютно прав. Едно лоби в САЩ реши да се изживее на велико и да промени действащия двуполярен модел за управление на света. Загърби икономическите основи на модела и се опитва всячески да го превърне в еднополярен, доминиран не от икономиката, а от политиката. През вековете много са се пробвали, ама никой не е успял да установи действащ еднополярен модел и затова хората с парите са наложили двуполярния. Сега тия напъни за световен хегемон няма да доведат до нищо добро, защото с тая си политика САЩ дискредитираха долара като своя властови ресурс, той няма стоково покритие или такова с ресурси от стратегически характер в самите САЩ /има по света, но не в щатите/ и може да бъде крепен само изкуствено - с локални конфликти с висока интензивност, както те ги класифицират. Докато другите богати държави не заменят долара като световно платежно средство с някоя друга валута, ни чакат лоши дни.

Представяш ли си братле,като разберат китайците,че милиардите доларес дето ги имат в банките,стават само за ...бърсане,дали ще откачат?

Китайците нищо не разбират. Чакат някой гений като тебе да им обясни..

Технологиите имат стратегически характер ОЩЕ ПО-ВАЖЕН от ресурсите. Познай къде са и защо реално болят санкциите..

РЕЙГЪН И БЕЛЯЗАНИЯ СЕ ДОГОВОРИХА ДА НЯМА НАТО В ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ВОЙСКИ НА НАТО В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО РОСИЯ , ОБАЧЕ ЛИБЕРАСТКИТЕ ДЖИХАДИ ОТ ДЕМОКРАТИЧНАТА ПАРТИЯ СИ ПОМИСЛИХА ЧЕ РУСИЯ Е СЛАБА , И НЕ СИ УДЪРЖАХА НА ДУМАТА .... ... А СЕГА ИМ Е ДОШЛА ИДЕЯТА ЧЕ МГАТ ДА ПОБЕДЯТ В ЯДРЕНА ВОЙНА И РУСИЯ И КИТАЙ :)))

А ПРИ ВОЙНА , ВСЕКИ ГЕНЕРАЛ ЩЕ УДАРИ ПЪРВО ПВО-ТО , ЛЕТИЩАТА НА ПРОТИВНИКА И БАЗИТЕ С РАКЕТИ .... И НОРМАЛНО Е ДА ГО НАПРАВИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ... ЗА ДА НЕ ПРОПУСНАТ НЯКОЙ САМОЛЕТ С АТОМНИ БОМБИ НА ПРОТИВНИКА ДА ОЦЕЛЕЕ :)))

Договорката беше със СССР. Такава държава вече не съществува. Следователно и такава договорка не съществува. Ясно ли ти е сега? не...еми тъп си ..затова

Ей, ама ти си много остър бил... Според твойта логика сега Русия не трябва да спазва нито един договор Старт??? Може би и Аляска да си вземе, щото я е продала друга държава навремето, а не сегашна Русия???

Мизернико, така и ще се изпариш когато започнат да падат атомните бомби - в блажено неведение!

Поредните преговори в норманския формат не извадиха Русия и Европа от задънената улица, в която се намират двустранните им отношения вече две половина години, пише Коммерсант. Според американския политолог Джон Миршаймър, това е невъзможно, а причината се крие в неправилната оценка от страна на западните държави на законите, според които се развива международната политика.Корените на проблема трябва да се търсят в Украйна. Предполагам, че конфликтът между Русия и САЩ в Сирия до голяма степен е продължение на конфликта в Украйна. По-важният въпрос тук е кой е виновен за започването на украинския конфликт? И моят отговор е, че основно са виновни западните държави, отбеляза Миршаймър.Западът от края на Студената война беше привързан към политиката на разширение на НАТО и ЕС на изток.И в крайна сметка тази вълна на разширения достигна Украйна и Грузия: на срещата на върха на НАТО в Букурещ беше обявено, че те ще бъдат приети.От гледна точка на Москва това е напълно неприемливо. През април 2008 г. Русия ясно заяви на НАТО, че това няма да се случи- през август тя потвърди своите намерения при конфликта в Грузия.

Ситуацията е напълно идентична с тази от тридесетте години на миналия век, до1939, а знаете какво започна тогава. Хитлер тръгна на изток ( Полша , , чехия, Унгария, ), сега НАТО тръгна на изток ( отново първа бе Полша). След това 1941, Хитлер взе Литва, Латвия, а сега НАТО ги взе БЪЛГАРИЯ Румъния бяха сателити на Германия, с разположени военни бази на тяхна територия, сега отново двете държавици са на предната линия срещу Русия ( тогава СССР). Не искам да продължавам в този план как бяхме прегазени от руския ботуш и ингилизите и каубоите ни посипаха с " бомбички" и бяхме оставени на произвола на Чърчил и Сталин. И интересното е ,че Турция отново е същата позиция, като по време на постановката. Съпоставяйки аналогията следва, СЛЕДВА , ЧЕ ПАКЛАМАТА ПРЕДСТОИ И ЧЕ ОТНОВО СМЕ СЕ КАЧИЛИ НА КУЦИЯ КОН!

КЛИНТЪНКАТА ИСКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТКА ПОНЕЖЕ И ДАВАТ БЕЗПЛАТЕН БУНКЕР :)))

Прав е Тръмп. Последната глупост на САЩ - морски пехотинци в Норвегия. Който ги взима тези решения в САЩ сигурно си има добър противоатомен бункер с автономност от 50 години.

Тръмп за съжаление е абсолютно прав. Ако Хилъри спечели Европа я чака колапс