Светослав Малинов: През лятото ще има правителство и при сходен изборен резултат

Провалили се на последните избори партии ще имат много рядък шанс за поправителна сесия само след три месеца, сигурно е, че ще има обединение на патриотичния вот, смята бившият евродепутат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има, ако Бойко и Корнелия се вземат, а Доган им кумува.

Пак искат да видят че ГЕРБ са първи :) мунчо вън!

Нито една от партиите не направи този компромис не защото не е могла, а защото така им е наредено от резидента, а на него от кукловодите му, още повече че 'сичките действия на резидентското протестърско котило са с едничката цел да отстранят ББ от управлението на страната и да си подсигурят депутатска лапачка, но не и добруването на народа. Според мен играта е в два рунда, като първият завърши с промяната на ИК и узаконяването на отхвърленото в цяла Европа измамническо машинно гласуване, за да може във втория рунд с хакнати машини да се подмени действтелния вот и за народни избраници да бъдат излъчени удобни за другаря Шорош антибългари. А дано греша, ама не виждам друго обяснение за това стремглаво въвеждане на отхвърленото в Европа измамническо машинно гласуване, а и протестите и злостната антигерб пропаганда си бяха чиста проба тип „Шорош“.

Хайде манипулациите започнаха веднага. Нали преди това ни манипулирахте, че Бойко ще взече еди колко си и Слави ще е трета или четвърта сила. Дори и с целите манипулации на изборите и с изпозлването на държавния ресурс за рекламни цели на ГЕРБ, резултатите бяха савсем други. Реалните резултати може да прочетете от процентите на вота в чужбина. Представете си какво ще стане, когато имаме свободни избори, на които не брои Бойко. Реалният му резултат е около 7-8 %. Хайде спрете да лъжете хората и да ги отвращавате от озборния процес!

През лятото ше има поне още една партия в парламента,а аз се надявам да влезе и Черепа, да притиснат Влади и той да изпее всичко и тогава да стане още по-голям театър.

Че за к‘во му е на Черепа да влиза с партия в парламента, след като вече си има пет партии, като започнем от ИТН та чак до фаворитката му Галева с мутрите?!

Кви патриоти, кви 5лв. На всички тях им хлопа дъската.

не забравяйте кой е този - който не отиде на работа/за която е определен/ не пиша избран, защото подреждането в листите си е определяне ,точно този НЕ беше там и пакта за мобилност мина на косъм в наша вреда , а от него зависи бизнеса и битието на много български семейства. И сега седнал мнения да дава. Престанете драги сънародници с тази къса памет и ПОМНЕТЕ, за да не се повтаря!!!

Обичаме да си играем на врачки.

Същите резултатие, ама в мокрите сънища на боко пътника и бай шкембе воевода каракачанов.

Да, същите,дори по-добри за ГЕРБ

По-скоро ще има нови избори ноември. Първо защото е отпускарски сезон и хората ще пътуват, второ защото няма да се промени много вота на хората и пак няма да се разберат. Здраве да е. Ще видим. Реално в Белгия две години нямаше парламент и не се случи кой знае какво страшно там.

да си мислим, че и унас може да е като в Белгия, ама надали.

разликата е в това, че в Белгия си имат крал, а ние си имаме мунчо

Два месеца, не три.

месеца мислиш, че има от 04.04.2021 (датата на последните избори) до 11.07.2021 (датата на следващите избори)?

Пепел ти на езика! Проектът на Фигуранта не е да се съставя правителство. Нашия иска цялата държава на абордаж. Само за него!