Светослав Костов към СЕМ след прекратяването на мандата му: Ще се видим в съда!

"Решението не е с мисъл за радиото. Защо се взема преди изборите", попита вече бившият директор на БНР

Обратно в новината

Коментари - Светослав Костов към СЕМ след прекратяването на мандата му: Ще се видим в съда! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е човек на Пеевски, за който както знаем има доста силни позиции в съдебната власт. Това му дава кураж да плаши със съд, защото така му казват и се знае, че там ще е свирен мача.

тоз пък нерез за какво вдига врява. Два месеца минаха и не можа да обясни адекватно защо спря пустото радио. Опита да лъготи с няк'ва профилактика , ама бързо-бързо го разкриха , че шикалкави. Назначен от СЕМ , уволнен от СЕМ - толкоз. Като са го сложили директор , не може и да го махнат ли ? Да не е недосегаем. Просто некадърен явно......и на такива даже не им стига умственият капацитет да се защитят адекватно. Веднага почват - натискат ме,натискат ги , корупция,на кого съм неудобен ? Аууу жертва съм на кукловоди , аз светата вода ненапита !

абе тиквун каза, че си главанак.....край

Сега и този ще прибере 100-200 хил обезщетение! Само така! Държавата плаща!

Тиквата не управлява територияа.Той е зависим от дпс, които го държат на власт.Слабак,неграмотник, простак и страхливец с престъпно минало.Едновременно руска и американска курвичка.Измислен генерал и премиер.

Толкова нагли директори такъв е трябвало да го изгонят още преди време

Ей, ма ти си бил по-голям тъпунгел отколкото очаквах. Ако една организация реши да те изгони, тя ще те изгони, та ако щеш всички дела на света да спечелиш. Ако трябва ще се закрие, ще съкрати всичките си служители, веднага ще се открие под друго име и ще ги назначи обратно, само че без теб. Разбира се, до тям няма да се стига. Такова рядко лайно като теб ще го пуснат в канализацията много по-лесно и безшумно. Само дето вече си изяде хляба за каквато и да е що-годе свястна длъжност.

Охраненият вече изритан Светослав Костов е човек на Делян Пеевски. Затова започнаха да уволняват журналисти, да пенсионират директори. Затова други напълно отвратени си тръгнаха сами. Затова Костов чака прокуратурата да го спасява. Тя също е тяхна и оттам тръгва всичко...

Този зависим Пинокио явно е и много нагъл. И повдига въпроса кой е зад него, за да си позволява този така да изнаглява, да е толкова арогантен и нахален! Да си спомним какво ни казва една мъдра книга - Библията: “По НАГЛОСТТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!!”

Този е човек на Пеевски и ДПС, и на почетния им мошеник - ДС доносника Доган! Разбра се, че и Перуката, начело на БФС, както и управата там били от същата мафия (банда). Като гледам доброзорните оставки, които хвърчат напоследък май се потвърждават твърденията на назряваща война между двете крила на мафията в България! Да видим Цацаров, Гешев и шефът на ДАНС сега какви ще ги сътворят и приказват, след като ги привикаха да им набиват канчетата в една братска страна отвъд океана, където явно са им обяснили, че повече нд могат да се правят ме нд виждат безобразията и простотиите им в България!

Мислел съм си много пъти как главатарите на българската мафия и организирана престъпност съумяват непрекъснато да ангажират сравнително нормални дотогава, обикновени хора, и да ги превърнат в изпечени мошеници, крадци и наглеци, които са позор за семействата, децата си, приятели, колеги и съседи, за всички! Явно много добре са научили и усвоили целия отвратителен арсенал от методи на ОПГ ДС, вкл. корупция, компроментиране и преди всичко изнудване, заплахи и шантаж, рекет до побои, атентати и дори убийства, но преди всичко всяване на страх от такива!!!

съдът в хага е по-педераски от турчина, преследващ ме в името на гей-педерокрацията на евреите, поради вродената си верност към циганина костов, които продадоха христа си и си напълниха джобовете с "холокоста"- една добра история за пълнене на джобове...

Мафията в България е много силна! Това е факт!

В държавата Италия има мафия. В България - мафията има държава!

Този тип прилича удивително много на Митьо Очите, той горкия не знаел кой му се е изсрал в гащите, щял да съди, защото мястото му харесвало..

Много си нагъл бе аланколу, не знаел кой и защо е спрял подчиненото му радио, тюфлек с лайна...