”Дисциплинарка” срещу прокурор Костов, пуснал Животното

Висшият съдебен съвет (ВСС) образува дисциплинарно производство срещу ръководителя на Специализираната прокуратура Светлозар Костов.

Обратно в новината

Коментари - ”Дисциплинарка” срещу прокурор Костов, пуснал Животното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"СъдЕбната"система в България не случайно носи това име и не случайно Темида се изобразява с превръзка на очи -защото не просто е сляпа,а кьорава ! Така е вече 25г.

Само толкова ли струва човешкия живот в България???Две години условно??? Които ще минат като бърз влак? При това е бил пиян !!!Затова не спират убииствата на хора по пътищата-заради присъди като тази,всички знаят че даже и глоба няма да платят даже!

Полицаите ни - корумпирани, прокурорите ни - корумпирани, съдиите ни - корумпирани! Добре поне че политиците са ни невинни през последните 10 години.... до един. :)))

Вероятно,някой е изпратил / на някого / кошница с портокали. Но преди това - риба, увита във вестник ...

Така както простака мрази интелигентния и възпитан човек защото се чувства малоценен пред него, така роба изпитва завист и омраза към свободният човек. И се опитва да се издигне над него и да храни егото си, не като полага усилия за личностото си развитиве в положителна поска, а като се опитва да принизява свободните хора чрез измама и насилие. Така той иска да наложи над тях своята суетна воля. Дяволът използва роби които не обичат свободните хора, за да разруши Божият порядък на Земята. В такива хора няма чувство на любов и хармония. Няма наблюдателност, естествена интелигентност и стремеж към истинско познание основано на факти. Има само омраза и ниски страсти. Такива хора не могат да бъдат творци а само рушители, защото основата на творчествот е любовтта.

Ти - свободен човек ли си, робе?!

сигурно искаше да кажеш нещо?

Пффф, бОли го г''за от тая дисциплинарка тъй като го гледам

Той има четири към момента. Очевидно не го бОли нито отзад, нито отпред фарът.

Той също така "върза кънките" на Стависки с условна присъда за убийство и тежка телесна повреда на Горсова.

Всъщност обективната истина е, че точно този Прокурор осъди Ставийски ефективно, но горната инстанция смени присъдата. Не защитавам Прокурора, просто казвам фактите.

Прокурорите не мога да осъждат.

Евалла на такива прокурори. Как да не серадваш на реформат в българското правосъдие. Браво!!!

За да не се прилага законът при такъв рецидив има само едно разумно обяснение - рушвети с много много нули. Тази система работи от 1991 до ден днешен безотказно и едва ли някаква сила е способна да я промени. Всички големи бандити плащат достатъчно на когото трябва и са винаги над закона.

Малоумни идиоти... всички в съдебната система са продажници... може би за една по-тлъста сумичка и е направил "невъзможното", за да го пусне на свобода. За да могат да бъдат мотивирани д аработят според мен не трябва да има дисциплинарно производство, при което извинявайте но човека си го мети от единия крачол в другия, а просто да носят наказателна отговорност за несвършена навреме работа, за нанесени щети на държавата и народа и за още поне десетина работи, за които в момента им се плаща скъпо и прескъпо, а те дори и рутинните неща не си вършат- безобразие, да влязат и те за малко в затвора- да ги превъзпитат.....

Три дела текът,а Костов спокойно продължава да изпълнява своята длъжност и да допуска нови нарушения.То докато се произнесе нещо от първото дело той ще има най-малко още 10 производства към него. Ако бяхме в нормална държава то при второ производство Костов би трябвало да бъде в неплатена отпуска без право да изпълнява задълженията си като ръководител.

и материалното положение да му видят, че то току така милостив прокурор...

какво точно трябва да направи престъпник за да го натикат в затвора???? Очевидно убийството и наркотиците отиват на "другарски" съд!

Този текст толкова ясно показва жалката картинка в България!

Ква е таз дисциплинарка - мъмрене пред строя ? Мамицата ви мръсна

Дисциплинарка срещу прокурор Костов, пуснал Животното Абе това си е нарушение на правата на другаря прокурор. Я вижте , че Меркел е готова да пусне в Германия 800 хил.такива Животни и всички и ръкопляскат.