Светът е разделен след "най-кървавия" ден в ивицата Газа

58 убити палестинци и 2770 ранени при сблъсъците в ивицата Газа

Обратно в новината

Коментари - Светът е разделен след "най-кървавия" ден в ивицата Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дезинтегрирането на 50 000 000 евреи ще направи този свят по-добро място за живеене.

Аз

Решението на Тръмп е 100% правилно. Виновни за конфликта са единствено арабите. Евреите три пъти им отстъпват земи за държава все с един и същ резултат - арабите започват войни, интифади, тероризъм... Столица на Израел е Йерусалим и точка по въпроса. Толкоз. Да се примиряват! Да си строят Палестината на източия бряг на р. Йордан!

58 човека ! За един ден ! Невъоръжени ! Непълнолетни ! Просто затова, че са минали на 2 метра зад границата ! Ужасяващ разстрел ! Военно престъпление е.

Аз

Не е престъпление, а защита на границата. Вината на евреите за еврейско-арабския конфликт е, че са много меки спрямо арабските терористи. Щото за всяка взривена в дискотека граната трябва цял арабски квартал да бъде изпепеляван.

Тук, на някакъв неграмотен простак са платили като на юда искариотски, да сипе "мълнии и жупел", за да защитава незащитимото. За този неврастеник масовите убийства на хора са обикновенна работа. Пълен бойкот на подлеците и на мръсниците.

Израел трябва да защити позициите си на международното поле! Малко са тези, които ги е еня кой как ще се изявява във форума!

Евреите са били преследвани хилядолетия.Не са имали държава,гонени и избивани.Сега имат.Ще си я пазят и ще умират за нея,но няма да се върнат отново в предишното положение.За мене те са в правото си.САЩ ги разбират и подкрепят и мисля,че те са прави.

Защо са нямали ХИЛЯДОЛЕТИЯ! еврейска държава ? Защо всички гонят евреите? Защо не гонят и преследват будистите, хиндуистите...? Защо реформаторите в църквата са отявлени антисимити?

morskivalk73

Защото са по-умни от другите.

Аз

Тотални глупости. Европейците са живяли дълго време с евреи и затова ги мразят. Европейците, също така, са живели дълго време с цигани и ги мразят. Сега тъдява идват да живеят араби. И европейците вече ги мразят и в червата. Омразата си ти е вродена от господа бога чифутски.

Правото е на по силните. Точка! Дали ви харесва или не, е от без значение. Така работи света.

От друга страна израелците показаха какво се прави като се появи тълпа на границата ти, която иска да влезе в страната ти. Всъщност май така трябва да се защитава държавна граница, а не както тук. Продължавам да не разбирам какво точно са искали палестинците от Газа? Да влязат в Израел и да извървят пеша 100тина километра до Йерусалим ли?

Егати "разделението". От едната страна САЩ и Израел, от другата - Светът.

Ако палестинците са протестирали мирно и не са нарушавали обществения ред, израелските войници не би трябвало да стрелят. Ако обаче са нарушени законите и реда, силовите структури на страната са длъжни да вземат съответни мерки за възстановяването им. Те работят това, както примерно лекарити лекуват хора.

Ти глупак ли си? Какъв ред "нарушават" палестинците в страната си, която е окупирана в нарушение на всички международни закони и резолюции?

коя е страната на палетата и кога по тончо са имали страна?!?

Да попитам само,на времето в раб фак история като предмет имало ли е???Иначе ще си помисля,че тук храчат неграмотни цигани

Аз

Кои резолюции, бе, глупак?!

Тръмп е кръгъл идиот, а в руската Дума посрещнаха избирането му с бурни аплодисменти...Още по-кръгли идиоти

Stan Stan

Стават грешки. И то фатални !

Евреите имат същите изконни права над Светите земи, каквито сърбите имат над святото за тях Косово.

те дори не са евреи .хазари,ционисти -да !истинските евреи са против политиката на Нетаняху и протестират за оставката му вече месеци наред .

Дали израелската армия е отговорила пропорционално на атаката на палестинските сили, които са целели разрушването на преградните съоръжения в ивицата Газа. Това е големият въпрос, на който трябва да се даде отговор. Че армията не може да допусне разрушаването на съоръженията е ясно и е безспорно. Въпросът е, можело ли е това да се предотврати с по-умерена употреба на сила!

половината свят е неосъзнат ,а останалите се правят на разсеяни .а арабите не търпят несправедливостта и дяволиите .хамас и хизбула са съпротивита към този хаос, налаган силово и незаконно от сатанистите .те са логичното следствие от погазването на палестинските човешки права и всички резолюции на оон в този интерес .

Доналд Тръмп е призват от веремето да направи Америка отново велика. Той е последователят на Роналд Рейгън. Световната демократична общност не случайно беше толкова ентусиазирана от избора му. Който не е съгласет с това, нека си отговори на въпроса: Обама имаше ли куража да премести столицата и да изпълни закона, каквото му е задължението!

Обама беше един послушко, който не знаеше на кой свят живее! И благодарение на неговото малодушие и вероизповеданието му, светът сега е в това състояние!

Сега дъщеричката на Тръмп, що не ръфа косата си от отчаяние за около 60 загинали и други в критично състояние по вината на тяхното престъпно семейство? При това станалото по вината на САЩ. А какво беше след фалшифицираната хим.атака в Сирия и последвалата бомбардировка както, впрочем, и втората атака за няма нищо от 3 западни държави? Агресивна пропаганда и лицемерен плач против лошата Русия и Сирия. Що да питам? Те правят каквото си искат, но се страхуват от силните. Закон на джунглата. За каква демокрация говорят?

"Дъщеричката" на Доналд Тръмп откри посолството на САЩ в Йерусалим!

Си ръфай мустаците руска подлого и още много има да ги ръфаш.

Някой пишел историята, а дали ще има кой да я чете ? Едва ли жертвите могат.

Реших да се запозная с еврейската Талмуда и стигнах до Закон 15... Повярвайте, ужасно е ако тези хора се ръководят от това писание! И Корана ще прегледам, но не вярвам да открия толкова омраза. Талмуда дава много отговори...

Похвално!!! И си прав - свещените писания на евреите са ужас. Обаче като гледаш как живеят евреите, явно не ги спазват. А като прочетеш корана, ще ти настръхнат косите, защото фанатизираните орки от 7ми век и до днес избиват неверниците точно по свещените си книги. Пробвай да прочетеш и част от хадисите. Прочети какви ги е вършил педофилът Мохамед. Коранът и хадисите са наръчници по приложен садизъм, педофилия, масови кланета, изнасилвания и робство. Турското робство изобщо не е било турско. Било е ислям по свещения закон на орките.

това ,което пишеш са клишетата на талмуда ,прехвърлящи техните зверства на чужд гръб .или не познаваш евр. манталитет или умишлено ги прикриваш !

талмуда обяснява това,което хората не искат да проумеят . ако попаднеш на кипаджия ще видиш и какво се крие под кипата ! чети Йоан ,глава 8 ,шапитър 44 !

Светът не е разделен! Светът е застанал срещу масовите убийства от страна на ционистите, с подкрепата на Империята на Злото.

Трябва да има и Израел и независима палестинска държава, само тогава ще има мир. ООН за съжаление е пред разпад и няма никаква власт и авторитет, а не виждам кой друг би спомогнал за установяването на две всепризнати съседни държави. Нещата отиват към поредната война в региона.

то това е предложението още от едно време ,но само евреите си направиха държава... палестинските кърлежи предпочитат д апаразитират върху силна държава защото те немогат да се грижат за държава.

Тази държава на злото, наречена израел трябва да се унищожи!!!

Ако римляните бяха избили евреите, нямаше да се налага германците да ги доизбиват, ние да ги спасяваме, а те сега да избиват арабите...

sawo

Какво сближаване, Израел притежава САЩ. Самият факт, че в момента САЩ толерират смъртта на невинни хора само защото Израел са им съюзници, показва, че те нямат принципи, а само интереси.

Точно обратното! Американските президенти досега от страх и нерешителност не изпълняваха закона, приет още през 1995 година. САЩ са президенска република и отказът за изпълнение на който и да е закон е крайно опасен прецедент. Независимо дали един закон се харесва на даден президент, дали се смята за справедлив или несправедлив, президнетът няма право на избор за изпълнението му според собствената си гледна точка!

sawo

Дори и това да е така, не виждам как точно твоят пост доказва, че е точно обратното? САЩ бяха съюзници и със Саддам Хюсеин, а след това го убиха. В момента са съюзници с други агресори и си затварят очите точно по същият начин. Историческите карти ясно показват геноцида на Израел над Палестина последните 70 години, но САЩ не правят нищо по въпроса, дори обратното - насърчават Израел. Лобито им е толкова силно, че на практика САЩ правят каквото каже Израел.

Сам си противоречиш! Обама не направи не само това, което иска Израел, а дори и това, което е казал сенатът на САЩ! Или не знаеш, че Израел още от 1995 година искаше преместването на посолството на САЩ в Йерусалим!

sawo

Израел бавно, но последователно прокара това, което иска чрез сената. Обама с половин уста забави още малко, но реално не се противопостави пряко на решението, защото не може. Колко други държави могат да влияят на сената в САЩ? Отговори си на въпроса и ще видиш, че няма нищо противоречиво в написаното.

Въпрос: Защо сащ блокира искане на Съвета за Сигурност към ООН за независимо разследване на кръвопролитията в ивицата Газа? Друг въпрос: Кога най-после НЯКОЙ американски главатар(президент) ще бъде съден в Хага за престъпленията на сащ срещу човечеството?? Благодаря.

информация за Закона, приет по време на единия Буш, оносно съденето на американци в Хага. С една дума ще го опиша: война!

zamine li Izrael zaminavame i niq.Togava mojem da slojim po edin fes i broim broenicata po cql den

Фашистите които вярват на руската пропаганда подкрепят арабите срещу израел. Ама ако арабите успеят да сбъднат мечтата си да унищожат юдеите ще тръгнат срещу следващия враг на исляма - християнството. Така че мислете кой е съюзсник и кой враг

Подкрепата за арабите от страна на християните е фиктивна. Видя се, че даже и Русия не би ги подкрепила, когато сигурността на Израел е заплашена.

Противоречиш на факите. Русия подкрепя Израел. Нетаняху е в Москва всеки месец. Лавров е в Тел Авив два пъти в месеца. И не набърквай религията! Всичко е въпрос на контрол върху ресурсите.

А руските тролове подкрепят арабите. За да привлекат фашистки настроеното население към русофилството.

arabin li e,e ciganin.Bravo na Trumpaka samo toi zashtitava hristiqnite

Територията на израел е 20 000 кв км демек колкото Македония Араби владеят 13,132,327 кв км. Демек доста по-голяма площ от Китай Според мен е справедливо да се разширят малко израелците за да са по-устойчиви на арабското море.

Докато човечеството, и най-вече бялата раса, вярва в Холокоста, никой няма да смее нищо да им каже на евреите, колкото и да безчинстват.

Когато фактите говорут и боговете мълчат!. Доналд Тръмп направи повече за сближаването на САЩ с Израел за краткото си управление от всички америскански президенти, взети заедно, в продължение на 70 години!

Светът не е разделен. НАПРОТИВ, ТОЙ Е ОБЕДИНЕН ПРОТИВ РЕПРЕСИИТЕ, ПРОТИВ УБИЙСТВАТА НА МИРНИ ГРАЖДАНИ, НА МАЙКИ, НА ДЕЦА. СВЕТЪТ И В БЪДЕЩЕ ЩЕ БЪДЕ НЕИМОВЕРНО ПО-ОБЕДИНЕН И ЩЕ ПОБЕДИ ЗЛОТО.

светът все повече се обединява срещу ислямисткия терор.Всеки ден се говори за атентати на арабски терористи над мирни граждани по света и това трябва да спре със силата на оръжието!

Ne si "kan Krum" moshe..

Новината трябва да е следната. Една от най-демократичните страни в света Израел изби няколко десетки мирни и невъоръжени жители на съседна държава ,в това число и няколко невръстни дечица за десерт.Но всичко е точно,защото международната демократична общност подкрепя Израел и ще я подкрепя дори и да избие всичките деца на Палестина.Демокрацията иска жертви.

Светът може да е разделен, но аз съм погнусена. Странно, защо сега никой не бомби Израел... или "демократичните ценности" не се отнасят за тях? Отговарям си: Да, не се отнасят - защото не са никакви ценности!

си погнусен бе манипулатор долен! от това, че една държава все още има смелостта да пази границите си ли? И защо катро ти дадох мину автоматично се вдигна и един плюс?!?

От убийствата ,фашист мръсен

За съжаление у нас все още има червени отрепки които са готови да се съюзят и с терористи и с атентатори само да са против САЩ-това е петата колона в България!

Това е истината,но за съжаление у нас е пълно с пасита с промити мозъци и извратено съзнание.За тях убийството е нормално.

Палестина, като държава и палестинци, като народ не е имало, Никога, допреди създаването на държавата Израел. Арабите по ония територии в близкото минало, са били част от Османската империя, след това под крилото на Йорданския крал и след Първата световна война са Британско владение. Именно Британците дават териториите там за дом на евреите. Йорданския крал дава територия за живеене на всички араби, които не искат да съжителстват тогава със започващите да пристигат евреи. След това пристигналите в Йордания араби, започват да правят проблеми там и под давление на зародени крайни арабски и ислямистки течения, започват да се наричат палестинци и да претендират за съществуването на такава държава. Истината е, че арабите, не могат да се примирят, владението на един от свещените им градове - Йерусалим, да не в ръцете на мюсюлмани. Затова е и всичко, а развяването на картата Палестина е само претекст. За немалко мюсюлмани и мюсюлмански автори (за това си мнение тези хора, биват гонени, заплашвани и убивани), придаването на свещен град на Йерусалим за тяхната религия е меко казано лицемерно, понеже се базира само на един сън на техния пророк, който бил видял град, който по-късно, негови последователи припознават като Йерусалим. Разбираемо е, понеже Йерусалим се явява свещен за християни и евреи, а религиозната доктрина на мюсюлманите, не може да позволи съществуването на такъв, след като по някое време е бил завладян от араби. Този регион, винаги е бил разкъсван от стремежите на Турция, Саудитска Арабия, Иран и групировки като Хамас, за тотално мюсюлманско владение, от една страна. И от друга евреите с новосъздадената държава, и интересите на САЩ в региона. Не заставам на страната на Израел и не приветствам убийствата и насилието над невинни хора! Четете и не позволявайте да бъдете манипулирани.

Абе, цитирането на библията, като нотариален акт за недвижима собственост, също е меко казано лицемерно. Ама цялата световна история е пълна с подобни лицемерни действия.

Къде видя да съм цитирал Библията и съм казал, че одобрявам създаването на държавата Израел? Написах неща, които са факти и откъде тръгва проблема Палестина, поради който загиват невинни, оказали се, за съжаление пионки в играта на други. Нали, в случая ти е ясно, че всички тези жени и деца там, не са присъствали много доброволно? При все всички конфликти през годините и сблъсъци, е ясно, че при такова напрежение ще има грозни действия. Виновни са както мъжете и Хамас, които са набутали жените и децата отпред, така и евреите, които са стреляли по тях и за погубили невинни животи. Само си припомни историите с "бежанците", минаващи оттук, 100 мъже и 5 жени и 3 деца, които са тикани най-отпред по граници и телевизионни камери.

Допълвам мнението ти, не те обвинявам, че цитираш библията. Евреите се позовават на нея, все едно е нотариален акт.

и ми става ясно,че в България вече българите и христипните са малцинство и всичко е превзето от мюслита, радикални ислямисти като палестинските терористи.

че арабелите и ислямите са хпотивни - няма ъмнение, но чифутите са 10 по-големи расисти, противни и престъпни!

Американските управляващи и журналисти наистина май смятат хората за които пишат за малоумници. "Доналд Тръмп е направил за една година повече от всеки свой предшественик през последните 70 години, за да сближи САЩ и Израел". За какво сближаване говорят, та те им отпускат милиарди за въоръжаване, наричайки това "отбрана". Колко по-близки смятат, че могат да станат!? Освен взаимно да се "уважават" друго не се сещам. "Австралийският премиер Малкълм Търнбул обаче обвини ислямисткото движение Хамас, което контролира ивицата Газа, за убийството на десетки палестинци от израелската армия в анклава вчера." Скоро имаше предаване по ТВ за мъже насилници над жени. Там една от жертвите казваше, че мъжът ѝ казвал "не ме карай пак да те пребивам". И ето, че австралийския премиер подкрепя Израел, че се държи като насилник - т.е. жертвите карали Израел да ги убива. Демек те не искали, но жертвите ги заставяли да ги убият!? По-малоумно нещо не бях чувал и то казано от устата на премиер.

Палестинците не протестират мирно, както се твърди в статията. Това се вижда и от телевизионните репортажи. Опитват се да преминат границата, а ако го направят ще тероризират израелското насление. Израелската армия защитава границата си.

Признавам, че не съм наясно със ситуацията. Ще говоря хипотетично. Ако Хамса използват сила срещу израел и използват мирното население за жив щит, то донякъде е ясно, че Израел между невинни израелски жертви и невинни палестински жертви, ще избере невинни палестински жертви. Все още считам, че Израел са агресори в Ерусалим, но от коментара за това как са се озовали "палистинците" там ... сложен казус. Жалко е да си загубищ живота по такъв насилствен начин.

Дедите ви са запазили евреите, а сега вие ревете за палестинските терористични организации!

Те, ДЕДИТЕ НИ, ако знаеш, колко ДРУГИ ГРЕШКИ СА НАПРАВИЛИ

Значи е грешка да запазиш живота на невинни? Това са направили дедите ти и това прави сега израелската армия ,пазейки населението от Хамас!

те някои деди са направили много грешки(едната си ти) и предателското отношение спрямо страната си пред руския окупатор

Абе, ама много Еврейски цървулчета са се разписали днес тука.

Ръцете на Тръмп и Нетаняху са кървави. Преместването на американското посолотво в Ерусалим обаче не е последно. Ще има бързо завръщане в Тел Авив... И то ще бъде спасителен вариант за евреите

Ха-ха-ха

Когато в измислените химически атаки уж гинеха хора от "тирана" Асад,англосаксите надигнаха такъв вой,че ореваха цял свят. А сега когато наистина се избиват палестинци - всичко е обичайно и наред. Ама те палестинците май не се броят за хора, или що?

кой пръв напада всеки път? Казано е : лкойто нож вади от нож умира! Стига сте плакали за най-големите боклуци в света! нали точно тези изроди от палестина измислиха тероризма в съвремения му вид !

Светът е разделен заради малоумието на сегашният главен кравар! В желанието си да угоди на съюзника си Израел! То и за това еврейската кокошка спечели евровизията, която вече нито е евро , нито пък е визия! Мръсната игра на краваря и неговите лакеи от ЕС нищо добро не вещаят за Европа и за целия свят!

светът е разделенмного преди теб и преди Тръмп. какво лошо е направил той в случая?!? Или ти плащат да пискаш просто така?

Е какво иска света... Какво да направи Израел в случая,да остави палестинците да влязат на тяхна територия и да избият израелците ли?!?!? Израел се защитава в момента,както трябва да се защитава и Европа от навлизащите бежанци и престъпна измет от цял свят! И на европейските граници трябва да се стреля,но уви,не,никой не спира милионите прииждащи скакалци,които ще съсипят Европа и целия християнски свят!! Израел много точно ни показва,как трябва да защитаваме границите си от скакалците....

Светът иска Израел да спази резолюцията на ООН. Биби отказва.

да питам защитниците на палетата: Съгласни ли сте например косово да определи българската столица и къде да са посолатвата на страните в България?

САЩ да си прибере всичките евреи от Израел на своята си територия, да се прекръсти на СЕЩ. И без това евреи управляват Щатите, за тях ще бъде фасулска работа да наложат в Конгреса си такова решение. Палестинците да бъдат оставени на мира и ето решение на проблема.

които с амнозинство кво да правят?!? палестинците отдавна с аоставенина мира,но те не оставиха Израел дори за миг на мира!

Ако САЩ си прибере всички евреи по света руснаците ще останат без елит но нали си малоумен жетвар как да ги знаеш тия неща

Голяма Война няма да стане. Но напрежението остава и сблъсъци ще има. Това е изгодно и за САЩ и за Русия. Брюксел е без значение, държавите в ЕС са разделени. Същото е и в ООН. Русия играе сложна дипломатическа и военна игра. България я няма никъде. Пак сме се снишили и чакаме да ни се размине. Борисов има по-важни задачи. Пак щял да строи АЕЦ Белене и ще приобщава Западните Балкани ....

Не мога да повярвам ме бг защитава ислямизацията... когато е имало евреи опълченци, а сега искате да све първи дружки с турция която повече от всякога говори с умиление за османската империя - вие сте промити мозъци честно!

Имало е евреи опълченци, които са воювали срещу евреите турски генерали. Защо си траеш за тях?

И кои са тези евреи, турски генерали?!

Като почнеш със султан Абдул Хамид втори, продължиш през Хобарт паша, Мехмед Али паша, Рошид паша, Мехмед паша, Нихид паша и още поне десетина.

Става дума за спазване на международния ред и приетите от ООН документи, а не на който му харесат евреи или мюсюлмани. Всички имат право на съществуване в установени граници. Една разпасала се и самозабравила се държава – САЩ няма право еднолично да определя правилата, които на тях им са изгодни и, които те наричат демократични и справедливи и да установяват диктаторския ред по свое усмотрение. Поведението на САЩ е агресивно и смъртоносно.

И къде да прочета, че посочените от Вас са евреи? Според Уикипедия, никой от изброените не е евреин! Изглежда Вие искате да ми кажете, че сме били под еврейско, а не под турско робство! Е, не! Лъжете! Не знам защо лъжете, ама лъжете!

Интернет не започва и не свършва с Уикипедия, Фейсбук и Гугъл. Карл Дитрих, Кемпбъл Куксън, Белински, Блум, Грюнвалд, Соломон Леви Явиш, Жозеф Лафаит. Търси и ще намериш. Изобщо руско-турската война е първата петролна война, водена от прокситата Русия и Османската империя, защитаващи интересите съответно на Ротшилд и Нобел.

то и от български произход е имало, но преди да им дадат позиции са били сигурни, че са се конвертирали в мюсулмани... да не говорим за еничарите и подобни формирувания. докато евреите-опълченци са си останали евреи, но са възстанали за България.

Що не кажеш и за евреите комунисти преди и след 44г. които бяха недосегаеми от комуноидната власт....нещо за адвокат фридман да си чувал????

PEYTSCH

Колко са убитите или ранените ... българи? Лично на мен нищо ми няма, но се питам, ако тръгнат 100 хиляди българи да си търсят имотите и правата в Одринска и Беломорска Тракия...? Какво можем да очакваме ?

след...друг път Още преди си е разделен..докато има глуапци, които мислят палетата за жертви и ги подкрепят там ще загиват хора. Израел ,като малкото останали нормални държави си пази границата и народа. Жалкоот е , че българската държава не си пзаи гражданите като тях.

PEYTSCH

Ами да...Ако на македонската граница бяха и израелски граничари през 2016 ? Щяха ли циганьорите ислямчета да припарят в Европа или щяха да преплуват бясно обратно в Турско...

тези фанатизирани евреи водят света към война, ще се позволи ли това от целия свят, дано не се сбъднат пророчествата и дано ние българите останем неутрални за да ни има и след тази нова война

Без израел в региона до сега хамас щяха да са в кърджали и да искат да се "освободят" както в косово или босна

Chi ba, chifut.

Абе, пич! Израел през две български фирми продава оръжие на Хамас и Хизбула. Аман от геополитически експерти, дето не знаят кой живее в съседната им къща! Я виж кои живеят в центъра на София в еврейския квартал, бе, умник! Я виж през чии банки Саудитска Арабия финансира ислямизацията на циганите и радикализацията на родопсиките мюсюлмани!

ЧИФУТ е и др. Шаломов и компанията му но те са руски чифути и вас това не ви засяга...….селските идиоти тук никой не може да ги надмине по простотия

Без израел в региона до сега хамас щяха да са в кърджали и да искат да се "освободят" както в косово или босна

Аз не съм виждал арабите особено хамас да правят "мирни" протести. Нито да отиват невъоражени на такива. Обикновените хора са били насилствено накарани да застанат пред армията на хамас, при което армията открива огън към израелската и това е причината за цивилни жертви. Както обикновено.

Ti si edin jalak chifut. Nedei da izkrivjavash neshtata - zashtoto nikoi ne ti vjarva i stavash smeshen.

Обясни ни нещата моля те. Идете и се разходете по мария луиза и вижте тази цивилизованост...

И е между другото си един жалък фанатизиран ислямист. Бг направи добре че ви изрита, но почнахте да се връщате.

Chifute - siguren li si che sam "един жалък фанатизиран ислямист" - ili hei taka tipichno po-chifutski preinachavash neshtata na "islamofobia" za da prikriesh i zamajesh zverstvata na izrael i zionistite nad mirnite jeni, maiki i detza!!! Jalak chifut - homofob - varkolak - vampir... v ada da gorite i ti i terorista natanjahu i vsite podli izraelski polititzi alchni za choveshka krav.