Свалиха мъжете, заплашващи да скочат от 6 етаж заради неизплатени заплати (снимки)

Всички задължения за новостроящата се кооперация в центъра на Перник към строителите са изплатени, заяви възложителят Иван Анев

Обратно в новината

Коментари - Свалиха мъжете, заплашващи да скочат от 6 етаж заради неизплатени заплати (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ШУТ в гъзаа на турците обрато към Турция !!! Кой е ПУСНАЛ турците да ни КРАДАТ Работата и Парите, на нас българите ??? Да бягат с РАЗПРАНИ гъззове, обратно към Турция !!!

Мила родна картинка! Едни лачени простаци, в едни супер скъпи коли, охранители и замъци всъщност живеят на гърба на едни роби, които работят и едвам оцеляват. Няма справедливост да има никога, защото хората са гадни създания. Алчни и зловредни! Затова и българските работници в строителството предпочитат да работят на всякъде другаде освен в България.

ПАРИ ИЛИ СМЪРТ!Корупция,монопол,картел,сигурни обществени поръчки,партийни бизнес обръчи на нашите момчета от нашите партии!Така се става проспериращ и честит български мутробизнесмен!

Това е България всичко е възможно дето минал комунизъм трева не никме

Пичове вместо да скачат му строшете главата на този

Тези павета отгоре когато започнат да падат...

Чия е фирмата ? Гоце да каже ! Не приемали българи ?

поне така виждам на снимката , че и в Перник

При капитализма всички закони защитават гпсподстващата класа! Вие хем искате да не сте социалостическа държава и плюете онова време, хем искате права и свободи! Не, няма, работникът е роб, това е истината.

Да, ама ЕС си е чист социализъм с тия помощи за бизнеса, програми за земеделието и т.н. Да не говорим за трансграничното признаване на социалните привилегии. Капитализъм търси само в САЩ ...

Не знаех, че в трудовата характеристика на кметовете влиза задължение: - "Да е отлично запознат с Кодекса на труда на Р. България" - "Да преговаря с работници относно трудово-правни спорове" Всички политици се опитват да се изкарват спецове по всичко, шамани, топ спасители.

Българският строителен бизнес има утвърдена практика да не плаща.

В Бг е така - няма държава и всеки се спасява както може. Око за око, зъб за зъб.

Горите хора....какво да кажа

Какво им е горкото? Че не са учили? Ами да бяха учили. Ебават се с нискообразованите. Я кажи на някой програмист как няма да си получи заплатата на точното число и в точния час, а след 1 ден. Ще напусне на секундата и вече дори повече програмисти няма да си намереш, а да не кажа как може да ти фалира цялата фирма като ти инсталира вируси и прати всичките ти проекти на конкуренцията.

Абе, ти нормален ли си... може ли всички да учат за програмисти!?! Тогава какво ще ядеш, къде ще живееш, какви дрехи ще носиш, къде ще учат децата ти, кой ще ти събира боклук, кой ще те лекува... обществото има нужда от толкова много професии, някои по- високоплатени и изискващи силен интелект и високо образование, други по-трудоемки и изглеждащи по-прости... но всички хора, които работят и допринасят с труда си за обществото... заслужават уважение, достойно заплащане и нормален живот!

Професоре,кой ще строи и чисти на училите????????????.?.? Всеки труд е достоен за добро заплащане!!!!

Инженерче

Могат и да му счупят ръчичките и да забрави за клавиатура. Да не говорим, че икиномическия шпионаж е подсъден. Реално за такъв казус си има съд! Не може толупа собственик на фирма са кара последен модел мерцедес, а тия момчета да няма какво да ядат!

Въпросния програмист може ли да яде виртуална вечеря,да спи във виртуална стая и пр. , а? Тези хора, прости или сложни, българи или турци, са бачкали, имат семейства и са си изкарали заплатите с честен труд. При това доста побогоугоден от дивотиите на програмистите, с които ни усложняват живота

щях да ти отгоноря, щота аз съма аз..но си многооо жалко същество...другите ся го написали по добре от мен

Да се пръждосва, Наков ги произвежда на кило, университетите ги бълват, програмист е една професия, равносилна на хигиенист, програмисти под път и над път. Всяко лапе от елитните гимназии, преди математическите, днес и други, че и специализирани има, го младее този занаят. Аман от надути пуяци, крайно време е да си научите урок!

В България е практика,да ти плащат малко и да не ти ги дават навреме! Големия бизнес,който се бие в гърдите и разчита само на помощи от държавата и ниските заплати за да има шефа милионен авто парк не е нищо друго от едно сдружение на бивши дс-та,а те пара не дават...

И в чужбина е така, но като има минимум.. поне той се дава, и някак хората търпим. Но и тук е така, и без договори се работи, и извънреден труд не се заплаща, и нищо човешко не е чуждо, какво като е чужбина.. да не е Рая.

да се възтанови Кодекса на Труда от времето на Комунизма Хората са господари на държавата е не някави си крадиви търгаши наричащи себе си работодотели

плащат когато им е кеф, колкото им е кеф за тези изроди хората са просто работен добитък НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и НАРОДЕН СЪД - ТОВА ВИ ЧАКА !!!!!!!!

Не че нещо ама сме тук заради национализацията и народния съд.

Фирмата е на тиквата.

Като има евро проекти общински строежи . фирмите където взимат поръчки да могат 80процента сами да свършат работа . НЕ ДА има под изпълнителя на под изпълнителя наредени 3-4 фирми по веригата .

добре дошли в булгаристан

май се задава световна сеч

Браво на хората за туй, че си търсят правата!

след като редовно не му плащаха в строителството, първият работен ден крадеше една скъпа машина и я връщаше когато му изплатят заплатите докато достигнат стойността на машинатадокато достигнат стойността на машината

Кога са изплатени?? Преди протеста или по време на него??

Ето така се постигат цели - с действия. Ние само мрънкаме за новото въведение с тока, пишем и коментираме, няма да стане. Някой, който го бива в организирането на протести да организира един и да ходим, докато не е станала факт тази глупост.

едва ли е бил на пост и молитва, а и много не се е преработил като му гледам тлъстото шкембе, дееба и наглярите дето за няколко фуги и замазки искат заплати като на президента, да ги бяха оставили да скачат, а не да им правят реклама

щом прилича на шопар да не му се плаща за труда.. ти, на какво приличаш?

Що изобщо коментираш тази отрепка!

Все си мислех, че в Перник сметките се уреждат по друг начин...

Само пред дискотеката размахват винкели.

Хората си искат Заплатите , не искат Психолог . Кой измисли тази глупост с Психолога ???

Случката е неудобна. В европейска България да скачат от покриви заради неизплатени заплати е кофти.

мамка ви скапани инвеститори! трябва вас да ви хвърлят от покрива, не строителите да скачат Анев, ти си скапан лъжец бе

Алчността не дава и огризките на хората. Колко струва квадрат в тази сграда? Всичко е труд и материали, но като ги сумираш и като вземеш продажната цена и ти пада капата.

1050 евро на квадрат.

Те са изплатени, по договор, ама парите под масата не са дадени.

РЕШИЛИ ДА СКАЧАТ ЗА КЕФ ???

Все е мухъл и мърша

"Всички задължения за новостроящата се кооперация в центъра на Перник към строителите са изплатени, заяви възложителят Иван Анев." А, така ли било? Ми тогава защо скачат? Ей така, заради спорта може би???

Ама разбира се, че е за спорта. Уплътняват си свободното време, 'щото явно не им се прибира вкъщи. Вместо да си пият ракията са решили да поседят на висок перваз на сграда, да придобият тен с последните есенни лъчи.