Със 110 гласа Жаблянов беше свален от зам.-шефския пост в НС

Мнозинството в парламента прие искането на ГЕРБ Валери Жаблянов от БСП да бъде отстранен от поста зам.-председател.

Обратно в новината

Коментари - Със 110 гласа Жаблянов беше свален от зам.-шефския пост в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който нож вади, от нож умира!

Жаблянов е твърде интелигентен за критериите на ГЕРБ за да бъде оставен за зам.председател! Смях предизвиква дори сравнението на начина на изразяване на Жаблянов с квакането на Караянчева! Кой ще остави човек подчертаващ елементаризма и посредствеността на управляващите!

Червени боклуци, още не е късно да виж спретнем един народен съд, мама ви дайба нагла

"Цветанов пък съзря интрига - според него Жаблянов правел заявка за лидерския пост в БСП.", но според мен че има заявка има, но тя е от друго по важно за сега лице...

Жаблянов като Жабокрек. Там дори не е имало Народен съд. Заедно с невъоръжените немци са избити и българи от " нашите партизани". Нали така, "другарки и другари"!

Договора не е наш а на държавният департамент.Жертвите на комунизма!!!Съвсем наскоро намериха повод да ревнат за истанбулската конвенция с пребитите деца от майка им...Обаче се оказа че те УМИРАТ ОТ ГЛАД,което изведнъж помрачи акцията с домашно насилие...Но понеже явно ДА УМИРАШ ОТ ГЛАД Е НОРМАЛНО е достижение на капитализма,комунистите са виновни ,че им потърсили отговорност....Народният съд..Обявиха го за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,както и комунизма...От това следва,че фашизмът е реабилитиран и оневинен...И тъй като той обяви война на САЩ ,Англия,значи ГЕРБ е обявил война на САЩ,Англия!!!!И даже обявяването на Русия за ВРАГ,това е за ПРЪВ ПЪТ В НАШАТА ИСТОРИЯ,на поправи намръщеният поглед на посланика......

Така или иначе, Жаблянов каза истината. А че и сегашното народно събрание е пълно с идиоти и затова махнаха Жаблянов, изобщо няма спор.

Нито си горд, нито си европеец. Ти си обикновена чугунена глава, в която още кънки залпа на Аврора!

КънТи залпа на Аврора

Га-га-га-га! Гуй за Др Жабаров!!

Браво на ГЕРБ

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Нали сме Европредседател? Хайде да предложат, Народните съдилища в Европа да бъдат обявени за незаконни и престъпни. И там са осъдени хиляди.

Прав е Жаблянов. А ГЕРБ нещо много подскачат, като се заговори за Народен съд. Защо ли ? :D

Отмъщение и злоба на Герб.

Уважаема другарко, отмъщение щеше да бъде, ако Главчев беше свален с гласовете на БСП. Ама във вашите глави още кънти залпът на Аврора и ви пречи да мислите логично...

Този ако го оставиш извън парламента сигурно и 2 лева не може да изкара сам, същия като янков, старозагорския продавач на бира; добре че беше петър димитров да го направи човек

на наглеца...

важно е да мислим за жертвите на "демокрацията", май ще са повече от всички предишни режими и народния съд ще има бая работа да накаже всички престъпници.

Този наглец,ако му дадеш шмайзер в ръцете-ще избие всички,които не мислят като него.Вижте физиономиите и на Курнела и шавливото Ленче!Приличат ми на едновремешните партийни секретарки!

вземете махнете и жельо боичев че много се излага това червендалесто момче ......

може да се роди такъв нагъл тип. Вчера се роди, не знае нищо за света и още по малко е направил, но с уста голяма като празна конюшня.

Значи още71 души в Парламента смятат геноцида за нормално и необходимо явление. Срам

Можеш да провериш кой е поискал да се създаде Народния съд, каква структора да има и кои ( какви ) хора са били в състава му. След това можеш да идеш пред посолствата на съответните страни и да оспориш победата им. Стиска ли ти?

Народният съд е направен по подобие на този в Нюрнберг, само дето има някои разлики в мащаба... докато германците, които пращат милиони войници по 3 фронта са осъдени дузина човека, у нас въпреки, че се скатаваме осъждат хиляди.... Наглостта в случая е, че съществена част от тях са осъдени след като бойните бандитски бригади са ги обрали, изнасилили и екзекутирали. Иначе да - Народният съд е създаден по настояване на победителките от войната... Но бандите от вършеещи престъпници бяха създадени от шепа отговорни другари на дистанционно управление от Москва. същите, които създадоха "мутрите" 90-те години.

каква ли,структОра има,а?!

Трябва да има народен съд да вкара всички комунисти в затвора.Комунист и коза наяждане нямат

те ся комунистите в герб бе, к'во чакаш че не си ги пратил още там.

Тези, които твърдяха, че 80% от българите са дебили, доказаха сега, че всъщност те са 100% такива. Те на българския народ сега не се извиняват, та да чакаме да се извинят на жертвите на комунистическия режим е абсурд. Те са толкова тъпи, че не осъзнават, че те са всъщност най-големите жертви на комунизма, който ги е превърнат в пълни дебили. Ама дебилът знае ли, че е дебил?! Както е казал народът: ти го плюеш, той си мисли, че дъжд вали.

ПАРТИЯ ГЕРБ Е ИСТИНСКИЯ НАСЛЕДНИК НА ТОТАЛИТАРНАТА БКП ББ И ЦЦ ИЗГРАДИХА ПАРТИЯ ЛЕНИНСКИ БОЛШЕВИШКИ ТИП КОЯТО ЗНАЕ ГЛАВНО ДА МАЧКА И КРАДЕ КАТО СИСТЕМНО ОБОГАТЯВА СВОИТЕ НЕГОДНИЦИ ДИКТАТОРИТЕ ВИНАГИ СА СТРОИЛИ ГЛАВНАТА ГОРДОСТ НА ББ ДОВЕЛ ГРАБЕЖА ДО МИЛЯРДНИ РАЗМЕРИ ЗАТОВА НЕ ДАВАТ ДРУГИ МНЕНИЯ НИТО ЗА МИНАЛО НИТО ЗА БЪДЕЩЕ ТЕЗИ ХОРА СА МНОГО ВРЕДНИ И ОПАСНИ НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ

конкретно с изказването Валери Жаблянов ги сложи в джоба си а антипатичните изказвания на погребалното дружество гробарски и наи вече натегача мръшснишки се виждаше много ясно ,,,,,,Валери Жаблянов изказа лично менние това не е повод за оставката му ?????

ЛИЧИТЕ СИ МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ!ДОБРЕ,ЧЕ ВЛАСТТА НЕ Е ВЪВ ВАС!

Малко хора знаят, че спасителят на еврейте Димитър Пешев- тогава зам.председател на народното събрание е осъден от народния съд за.."антисемитизъм". Впрочем абсурдите в този т.нар. "народен" са смайващи. Всички присъди са в името на "Негово Величество Симеон Втори", което обаче не прави този съд легитимен, а още по-малко-народен. Смешното, аможе би и жалкото е, че са осъдени и убити вече хора. Тоест, съдени са и умрели лица, което е не само правен абсурд, но и в противоречие на всякаква формална логика. Най-смешното и жалкото е, че правителството на Кимон Георгиев апелира да се сложи край на злоупотребите с властта, а Георги Димитров му дава разпореждане, че "никой не трябва да бъде оправдан". Самият Кимон Георгиев е обявен за фашист като ръководител на "фашисткия преврат" на 19 май, но това не му пречи да стане министър-председател след "победното" въстание на 9 септемвтри 1944 год. Дали някой си Жаблянов знае тези факти? Едва ли някой се съмнява в това. Но защо е този "патос"? Играе се вътрешна борба в БСП и се имитира "заявка за властта" от този човек. Сега кака Корнелия ще бъде принудена да го защитава, колкото и да не и се иска. Но утре той ще и посочи вратата като приватизаторка, а той ще бъде кандидата за лидер, като "истиниския" ляв политик. Пълна смехория!

в тази уж социалистическа партия бяха и са жалки безродни отрепки, лишени от морал и жадни за власт.. Моля за извинение от нормалните, заблудени хора в редиците им, но това е зловещата истина.

Нека стане партиен лидер, ако изгони Нинова ще ни облекчи всекидневието защото няма да ни я показват непрекъснато а и редиците на БКП ще оредеят още - само ортодоксалните комунисти са възхваляващите престъплението "Народен" съд

Братя българи, комунистическата змия е недоубита и отново надига глава, ако не я отрежете сега ще роните кървави сълзи в недалечно бъдеще.

Пуснете водата след социалиста!

Няма как, след Главчев водата свърши.

Крайно време е комунистическата партия БСП да се забрани със закон, все едно е в Германия нацистката партия да се преименува он национал социалистическа в социалистическа и да заклеймява Нюрнбергския процес и да прави нацистки сборища.

Не си първият, който дава такива съвети - фашистите в България го бяха направили преди 1944 година. Дори от САЩ и Европа се възмутиха от тази възхвала на фашизма, която се вихри из България. Времената около 1990 година, когато фашизмът беше издигнат във възхвала и се размятаха едни измислени карти с черепи, упрекващи комунизма, се промениха на световната сцена. Само вие не сте го разбрали още.

От цялата дандания има и ползи. Първата полза е, че Жаблянов стана изразител на мнението на българския народ, за което спечели уважения! Второ, лъсна в цял свят фашисткото управление тук . Трето, изявите на тримата глупаци - Гърневски, Биков и Манов, влачат неудържимо ГЕРП към катастрофата на костовисткото СДС, което радва всяко честно българско сърце. Четвърто, обединените патриотари и марешките утвърдиха статута си на декласирани дудуци на ГЕРП и полетяха главоломно в политическата пропаст. Пето, ДПС изигра пиесата Хитрецът игнорант със затихващи функции. Шесто,онези от БСП, които се скъсаха да се извиняват без причина станаха разпознаваеми за отхвърляне в бъдещи избори.

Моите поздравления за този кратък, но много обективен анализ на ситуацията.

вярно сте много тъпи в тази партия! БСП трябва да измисли нова думичка, която да скрие зад буквичката "Б", защото е всичко друго, но не и българска. Най-близко ми се вижда Банда за Съботаж и Простотии))))))

че ти не си разпознат, много грешиш.

въобще не си мисля за нищо, свързано с теб. Имам щастието да не те познавам и подозирам, че си се филмирал много яко. Намали алкохола и емоциите!!!

Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака. Ами то какво ли може да се очаква от една жаба?! Да ама не е една, те са там цяла група жабляни, те са цяло блато. Крякат и вдигат вой до небесата! Ама все ще се намери някой щъркел да им види сметката.

изказване в друга страна Жаблянов щеше да лъска наровете в панделата. Той има щастието, че го прави в Бантустана.

ти да не лъскаш наровете, дебил. За Жаблянов не бери грижа, ще го опазим.

Референдум за Лустрация? ДА ВЕДНАГА!!!!

щом си рекло ще тичаме. А да ти наритат задника искаш ли?

ти едва креташ от подаграта, деди :)

След дъжд - качулка :)))

,,Комунист само насила "подава оставка".

Ако се организира референдум с въпрос "Искате ли народен съд днес" какъв ще бъде резултата?

Референдум за Лустрация на Руско-Комунистическите предатели? - ДА!

Too late. Ще ти разкажа един стар виц: " - Господин Костов, какво е положението общо взето? - Амиии, каквото е общо, вече е взето. "

Всеки Жаблянов да си знае гьола. Ако беше казал тази глупост иди...дойди, на комунист какво да му предиряш....или е глупав или интересажия. Но жабата взе, че написа идиотията, в резултат на което й смениха гьола и сега ще квака от локва.

Народния съд "необходимо и неизбежно правосъдие". Необходимо за кого? С този измислен съд Кремъл със своите български марионетки осъществиха най-съкровената си мечта, да покорят гордият български народ,да го превърнат в стадо без водачи. за да могат по-лесно да го манипулират.През 1925г чрез атентата в църквата света Неделя не можаха да постигнат целта сиЗащо тогава след 9.09.44г. бяха избивани и осъждани царски офицери от първата световна война,които вече са били на преклонна възраст?Синовете на Райна Княгиня и те ли бяха фашисти?Капитан Георги Радков, защитникът на Балчик и той ли беше фашист?Примерите са стотици.А главната марионетка когато изпълни всички повели на господаря си, беше вече непотребна и върната балсамирана.Отвратително е но това са фактите

щом са избити, значи така е трябвало. Революция без да падат глави няма как да стане.

Абе Дир до кога ще налагате такава избирателна Цензура?! Ще ви дам под Съд за заблуда на Потребителя! 2 часа от времето си отделих да напиша коментар и накрая нищо. Нямате право да спекулирате с времето на хората! Ако няма да публикувате ок, но не да Лъжете - "коментарът ще бъде публикуван до няколко минути" и после нищо!

Да изядем Богатите Руски Олигарси! Сталин Ленин проповядваха Комунизъм, Равенство, Смърт на Богатите. Именно Сталин и Върхушката Олигарси винаги са били Богатите за които и чиято "Чест" Бедните защитават и жертват Живота си! Това стана и в Деир Еззор! Заради Готвач - 200 Руски Мъже Погибли! Без Гроб и без Кръст! Православнъих? Сатани!

Да изядем Богатите Руски Олигарси! Сталин Ленин проповядваха Комунизъм, Равенство, Смърт на Богатите. Именно Сталин и Върхушката Олигарси винаги са били Богатите за които и чиято "Чест" Бедните защитават и жертват Живота си! Това стана и в Деир Еззор! Заради Готвач - 200 Руски Мъже Погибли! Без Гроб и без Кръст! Православнъих? Сатани!

Слава на Сталин и методите му! Избил най много руснаци и Българи от всеки друг! Това проповядвате О Неразимний Юуруди в слава на БсПутя и кът Русия друга няма тъй Безбожна на Света!

Джеблянката заслужава катран и пера! Както правят у САЩ! Иначе Българският аналог е прекалено жесток!

А защо цар Борис Трети и Богдан Филов обявиха война на САЩ през декември 41, без те да ни обявили война? Защо те ни обявяват война шест месеца по-късно? Защото са се чудили на тези ДЕБИЛИ за наглостта и защото са ни търсили шест месеца на картата. Е затова са ги разстреляли в яма от съюзническа бомба, защото посегнаха на демокрация като САЩ! И не пишете минуси, без да се замислите!

Джендър Добрева - малкия Суджук гласували, защото тогава е нелигитимно СЪДЪТ се произнесе,че няма работа там.

Съдът не фела в Народното Събрание!

Е то за тва сме на това дередже! Щото никой не е.ава съда и не спазва законите! Затова ще има нов справедлив Нюрнбергски процес. Пък ако искате може да му викате и народен съд. Все ми е тая. Но бесене ще има. Видов ден иде и за всяка свиня ще има Коледа!