В Австралия е задържана синтетична дрога за $900 000 000

Австралийската полиция е открила 720 литра течен метиламфетамин в пратка с подплънки от гел за сутиени и в материали за рисуване, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Австралия е задържана синтетична дрога за $900 000 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, виновен е Бойко Борисов! Може и Цветан Цветанов или Росен Плевнелиев! Вервайте ми!

тиквата пак се издъни,пресякоха му канала за дрога до Австралия,честито мутра.

"Пазарната" цена на дрогата е изкуствено надута от законите, които забраняват притежаването и търговията с тази дрога. Ако премахнат забраните цената ще падне до нивата на витамин C. И мафията ще изгуби много пари - ще се наложи да се пренасочи към други забранени дейности, дрогата няма да е печеливша.

И Боко крие яко - в червената книжка от бесепето, дето си я пази като скъпоценност!

австрайците удариха канала на боко но него бълха го е ухапала . той толкова пари дава на ден само за фастъци и уиски докат лети на фалкона с бистришките бастуни... ОСТАФКА!

В едно изречение 2 правописни грешки! Текст под втората снимка:"Големи количества синтетична дрУга била укрита в материали зО рисуване в склад в Сидни"

В доста азиатски страни наказанието за трафик на наркотици е смърт. ДА ги връщат в Азия, там ще им намерят цаката.

Да натъпчат в гърлата на 4-те жълтурковци поне по 10 кила на всеки-докъто пукне!!!Смърт на такива дето сеят смърт!!!

Боко боко и австрийците ви нагънаха зер вече никаква вяра нямат на приказките ви как ''пазите'' контрабандата,

Австрийци ли? Австралийци ли?

Виждам коректори тук дето се вглеждат в техническата грешка ама ъсдържанието им убягва:((Саде да попитам дали е в Австалия или в Австрия дали се променя смисъла на новината че на някой наркодебил му взели парите и така се спасили хиляди живота,

Австралия и австрийци? близо си, ама не баш

Между "Крият наркотици за милиони" и "Крият наркотици за 900 милиона" има разлика. Първото се използва когато са няколко милиона, а не почти 1 милиард долара.

Браво, преборихте наркотрафика. Вече няма да може никой да си купи екстази. Жалки подобия на световни лидери, маларията не се побеждава, като убиваме комарите един по един!

точно. но част от илюзорният щастлив живот в австралия е благодарение точно на дрогата... доста е тъжно как всички млади хора там друсат.