Сунак засили критиката си към Мицотакис

Според гръцкия премиер отмяната на срещата с британския му колега няма да засегне дългосрочно гръцко-британските отношения

Обратно в новината

Коментари - Сунак засили критиката си към Мицотакис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нали се борим с остатъците от колониалното минало?? Или кражбите са си ок.... Или ако англичаните почнат да връщат.... ще трябва да върнат и премиера си на Индия :)

тапир има видео как държи и използва малко чукче.... Англия със сигурност се управлява от надеждни ръце :)))))

Kalin

Ако англичаните върнат всичко което са откраднали по света трябва да затворят музеите си напълно.Те и затова така се дърпат за всяко нещо но все някога ще ги принудят да ги върнат.И тогава кво ще правят сградите на бившите си музеи?;-)

данайците какво правихте крадохте на културното наследство на други народи най-вече траки етиопски циганета недни:)

Мръсни крадци, вече и с шеф циганин

2023-11-29 21:16:24 Абе тъпак (нерегистриран) Загрижил се той за някакъв архив ! Как пък не се загрижи за това че ежедневно ни огеабват нашите евро-атлантически "приятели". Ако не беше Русия , сега да сме на нивото на Сомалия. ---------- МАКЕДОНИЯ ЩЕШЕ ДА СИ ОСТАНЕ В БЪЛГРИЯ, КАКТО И ЧАСТ ОТ СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ ! . И ДВЕТЕ НИ ГИ БЕШЕ ДАЛ ХИТЛЕР ! . БЪЛГАРИЯ САМО ЗАГУБИ ОТ ЗАГУБАТА НА ГЕРМАНИЯ ! ЩЕШЕ ДА Е ТОП НА БАЛКАНИТЕ ...А ИМАХМЕ И НЕМСКИ ЦАР !

Германия спечели ли Втората световна война? Хитлер се оказа един глупак. Рано сутринта на 22 юни 1944 година последните вагони натоварени с жито и петрол преминават съвевтско-германската граница. За лккакво му беше тази война с Русия? Цяла европа беше под немска окупация и управление. А бедната на ресурси германия получаваше изгодно всякакви най-ценни природни ресурси, така нужни на немската индустрия и на вермахта. И какво стана после? Германия окупирана от Америка, не смее да гъкне. Все едно не е била никога велика сила! ГЛУПОСТИТЕ НА ХИТЛЕР! Плюс, че Македония ни е дадена само за временно администриране и управление, поради заетостта на немците на Изьточния фронт. Тя не ни е подарена от немците. Тя формално си остава немска територия. Ние само им помагаме да я управляват.

А всъщност ние имаме немски цар. Този Симеон който в момента притежава половин България е с немско потекло.

Тези клоуни разиграват абсолютно безсмислен театър. Заьда имитират пред избирателите си някаква дейност. И британският/индийският, и гръцкият клоун.

Циганина да връща всичко , което е откраднал.

Ще се разберат. И едните и другите са вековни крадци.

В името на кралицата няколко века кражбите и убийствата не спираха от тази вече индийска колония.

Великобритания политчески застана на погрешната страна през двадесетия век на два пъти, загуби всичко и сега си тегли последиците

Мицотакис яко пидхлъзна индиеца. Направо го направи да говори с фалцет от яд. Показа му откъде изгрява слънцето. Много ясно е, че тоеа няма да се отрази на отношенията между двете държави, защото Мижотакос знаеше какво ще последва. Даже точно този ефект е търсел. Да се даде гласност на тези преговори и на пиратството на англичаните. :-)

2023-11-29 20:12:45 Когато Чич Сам (нерегистриран) Ти даде обещаните и два пъти платени фръчолети, Канадците ти върнат златото и безценната шлака от процеса на добив. ---------- С ОТКРАДНИЯТ ДЪРЖАВЕН АРХИВ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ! . БЛЯДОВЕТЕ СА МАРОДЕРИ ! ДЪРЖАВНИЯТ АРХ ИВ "ТОВА Е ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА" ! ТЕ КРАДАН ИСТОРИЯТА - НАША, НА КИЕВ , НА ГЪРЦИЯ ...И ПОСЛЕ СИ Я ПРИПИСВАТ ЧЕ ИМ БИЛА "РОДНА" ! - БЛЯДОВЕТЕ ДА ВРЪЩАТ ДЪРЖАВНИЯТ АРХИВ ! А ДС-МАФИЯТА ИЗВЪРШВА ПРЕСПЛЕНИЕ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ, СЛЕД КАТО НЕ СИ ГО ИСКА ! . ЗАТОВА НЕ ВИ ГЛАСУВАМЕ - ЗАЩОТО НЕ ЗАЩИТАВАТА ЧЕСТТА И И ДОСТОЙНТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ ....САМО ТРЕПЕРИТЕ ДА НЕ ВИ ШИБАТ БЛЯДАВЕТЕ, ЩОТО СТЕ СЕ НАБЪЛБУКАЛИ С КЪРВАВИ ПАРИ И СТЕ ЗАВИСИМИ ! ЗАТОВА 70% ОТ БЪЛГАРИТЕ ВИ МРАЗЯТ И НИКОГА НЯМА ДА ВИ "ГЛАСУВАТ" ! . ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, ПРОДАЖНИЦИ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ !

Загрижил се той за някакъв архив ! Как пък не се загрижи за това че ежедневно ни огеабват нашите евро-атлантически "приятели". Ако не беше Русия , сега да сме на нивото на Сомалия.

Не харесвам гърците, но са пример, как се защитава националния интерес и пред големите!

КОЧИНАТА НЕ ЗАЩИТАВА НИКАКЪВ ИНТЕРЕС И НЕ СИ ИСКА ОТКРЪДНАНИЯТ ДЪРЖАВЕН АРХИВ!

А златния резерв няма ли да си поискаме от Лондон?

Нито е Британ. Менте държава създадена от поредните хазарски чифути.

Те Русия изкаха да разпилеят, ма май имаме глобален бумеранг ефект. Едно обединено НАТО и един мощен Европейски съюз. Направо перемога. Цирка тепърва започва.

Който сварил , той натоварил. Кога не е било така? Правото винаги е били на страната на силния.

КОГА ЩЕ ВЪРНЕ ДЪРЖАВНИЯТ АРХИВ , КОЙТО БЕШЕ ОТКРАДНАТ, ПЛЯЧКОСАН НА 9 СЕПТЕМВРИ ?????

Ще го върнат, ама друг път...

Ти даде обещаните и два пъти платени фръчолети, Канадците ти върнат златото и безценната шлака от процеса на добив.

Мамин сладък дебил , друга опорка няма ли ?

Само така - карайте се! Няма да ви се разсърдя ако вземете и да се сбиете ;)

Какво му е казал? You bloody, bloody you, bloody"?

Ма не бе, наглосаксите не са откраднали прекрасните статуи от Партенона! Те просто са ги взели за съхранение, безсрочно! Както впрочем са направили и правят от векове със света! А индийското циганче Риши, милионерче що не каже нещо за диаманта Кох-и-Нор (Камилката не посмя да го сложи на коронацийката), за милиардите кражби от Индия, за геноцида над индийския народ поне два века - над 100 милиона загинали от глад и насилие, за Опиомните войни с Китай, който не е давал достъп на англетата за опиума от Индия (само преди век и нещо)...Отдавна се чудя кой повече е навредил и вреди на света - ционистите или наглосаксите!

Извинете - Опиумните...

Е то предварително беше ясно, че този циганин няма да свърши работа.

Хе-хе, двама цигани се дърлят :)

Този няма нищо индийско, типичен нагъл саксонец. Може да не е крал, но държи краденото като истински паразитиращ капиталист

Крало кралството крало, кралят и той крал, кралицата също крала. Всички крале крали, крали като недокрали.

Наглосаксонците са непоколебими. Нищо че премиерът им е индиец. Той следва писаните и неписаните закони на кралството, в интерес на държавата. Няма свободни съчинения като анарична България и всеки да говори без да мисли.

*анархична България

ПРЕДИ ГОДИНИ-ПРИЯТЕЛ МЕ ЗАВЕДЕ В АРХЕОЛОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ В АТИНА(ПОЧТИ НАСИЛА..”СТИГА С ТИЯ КРЪЧМИ,БАРОВЕ”)! КОГАТО ВИДИШ,КАКВО Е СЪЗДАВАНО ПРЕЗ-ХИЛЯДИ ГОДИНИ НАЗАД,КАКВИ ТЕХНИКИ,ПОЗНАНИЯ,КУЛТУРА…ОСЪЗНАВАШ,КОЛКО СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ДНЕШНИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ ДИВАЦИ(АНГЛОСАКСОНЦИ,НЕМЦИ)! ТАКА,ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА НЕ ИСКАТ ДА ВЪРНАТ-ОТКРАДНАТОТО! ТЕ СИ НЯМАТ СОБСТВЕИ КУЛТУРНИ,АРХЕОЛОГИЧЕСКИ РЕЛИКВИ! ИСТИНСКИ ДИВАЦИ! АЛЧНИ,АГРЕСИВНИ,НЕЧИСТОПЛЪТНИ,НЕВЪЗПИТАНИ! БЕЗ ДА СЪМ-КОМУНИСТ,РЕЧТА НА-ГЕОРГИ ДИМИТРОВ В-ЛАЙПЦИГ Е МНОГО ТОЧНА!

Руши, и майка си ли продаде? Кога ще наредиш Великобритания да върне прочутия диамант Кох-и-ноор на Индия? Впрочем, той е само една стомилионна част от онова, което новата ти родина е откраднала от прародинста ти. Апропо, новата ви кралица я досрамя да излезе с краден диамант, не го използва при коронацията на съпруга си.

манго реши че може всичко....

Тоя манго не можеш да го стигнеш нито по интелект и образование, нито по пари, така че малко по-кротко Ганьоооо

Интелект? По крадене само не може да го настигне. Ти по интелект се бориш с амеба и тя те води убедително

Само по пари надали ще го стигне тоз противен циганин понеже циганката му е дъщеря на друг богат циганин.

индийчето е свикнало на такива отношения. господар-слуга. господаря казва какво трябва, а слугата изпълнява. ако ня изпълняава бой с пръчки... е понеже не става така сега... малко фасони

Щото Ганьо като не може да изпълнява дори елементарни инструкции, е много напееднал

крадци....... после излизат и ни обясняват че живеели добре. ами добре живеят. като са крали и продължават да крадат ресурси, икономически роби......нормално е да живеят добре.

Нагледно - връщане няма. Ако някой очаква 'помощ' от атлантическите ни приятели - ето я. Нашето злато? Забравете. Каквото е пратено там потъва в дън земя. Както редовните гостувания на короната по разни бивши колонии - похапнат, позабавляват се и после когато местните кажат - "ще ни върнете ли ... ", сътоветният 'крал' казва "да, ще помислим..." и после ЧАО! Докато се появи наследникът му за наследството и пак наново...

Ами то... ако всички държави си вземат експонатите... ще трябва да закрият британските музеи

Прав си, затова англичаните нищо на никого няма да върнат. Да не са българи случайно?!?

помислих, че най-сетне някой критикува Мицкоски. После се сетих, че Англия вече дори не е част от ЕС. И ми стана все тая.

Британия даде на Гърция Западна Тракия, Източна Тракия, половината Мала Азия, островите и какво ли не! Само Турция успя да спаси едно друго! Таа британците си го заслужават! Едно време даже евреите плачели като се роди грък!

Англосаксонските крадци са крали от цял свят. Време е да връщат откраднатото!

Кръв повръщат, пари не връщат! Въпреки че този лаф не се отнася точно до ситуацията, който има асоциативно мислене - ще се досети какво е искал да каже автора на този пост! Ай наздраве (в смисъл "Бъдете здрави")!

Баси и нахалните англи, крали по цял свят и с задниците а критикуват.