"Сунак е събитие в развитието на Великобритания"

Той ще е първият министър-председател на Острова от повече от 100 години, който не пие алкохол, пише "Гардиън"

Обратно в новината

Коментари - "Сунак е събитие в развитието на Великобритания" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е поредния урок по ДЕМОКРАЦИЯ и ТОЛЕРАНТНОСТ! Проруските подлоги, комунистите и простаците няма как да го разберат!

Хак да им е на великата англия Мангал за премиер Хахахаха

Както имаше черен президент на Америка, така ще има и черен (по-скоро кафяв) премиер на UK. Какво толкова се промени в Щатите след Обама? Та и Острова едва ли ще потъне от това, че Ришката е станал шефче. Бъдещето ще покаже.

значи дядо Джо си сложи негов човек, да разбирам, че ще е подлога на демокрастите в сащ, мнооого е зле, че го придърпаха демократите на сащ. Това има отражение за света и за нас в частност.

Само Черен Крал трябва ;)

И това ще стане.

Боже,какво доживях да видят очите ми.

У Столипиново и Факултето дали няма някой коняр брат близнак, за вземе да го подменим тоя Сунак с некой Сали . Да превземем Британия от вътре ..

каквата и да кажете за UK..Канада Сащ Австралия Сингапур все е Великабритяния

Пак научих нещо ново... До сега мислех, че Кения и Танзания са в Африка, а се оказва че са в Индия

Британски колонии са, ама чети пич, "мисленето" не ти се получава

Кения и Танзания са били английски колонии. Фреди Меркюри, който е от индийско семейство, също е роден на остров Занзибар, Танзания. Англичаните рядко са се унижавали да служат в африканските колонии и затова са пращали култивирани индийци да им вършат черната работа. После за награда са ги изтегляли в Метрополията.

По-точно родителите му са персийци(зороастрийци) живеещи в Индия. Той няма на практика нищо индийско, защото е роден в Занзибар

Не. Индийци са, изповядващи зороастризма.

Ква е тази "демокрация", в която при 1% милиардери и 99% не-милиардери всички управляващи (100%) са милиардери или подкрепяни от милиардери?! Дори онзи получерен "индиец" в САЩ Обама беше милиардер/милионер! Как не можа един обикновен бачкатор (строител или фермер) да стане президент или премиер някъде на Запад бе?!! Да им пикам на измислената "демокрация". Кого лъжат, като ние не вярваме! ?!

Явно си малоумен. "Обикновеният бачкатор" ли искаш да те управлява? Той ако можеше да управлява собственият си бюджет, нямаше да бъде "обикновен" в твоите очи май?

ИСТИНАТА

тъп си ти, че не знаеш кой прави бюджетите в една държава! Просвети се първо, бе. Прочети какво власти има в държавата. Изпълнителна, законодателни и т.н. и какви са им функциите!

Истината, малко си тъпичък и поради тази причина не ти е верен ника. Консерваторите спечелиха изборите в края на 2019 г., но там не е като тука. Спечелилата избори партия си изкарва мандата до край, тъй като са двупартийна система и се счита, че народът е гласувал доверие на партията, а не на лидера им и то за определения срок на мандата. Рейтингът, висок или нисък, не ги касае много. След като първият министър подаде оставката си, правителството пада автоматично, но партията не губи изборите. Избират някой измежду кандидатите от партита за премиер и кралят го назначава, тъй като той е суверена. По-скоро е формалност това назначаване, но след назначаването прайм министъра вече е с делегирани правомощия и може да ги упражнява.

ИСТИНАТА

има "двупартийна система" - ВЕРНО ЛИ? Ти знаеш ли колко партии има в Англия? МАЙ НЕ! Прочети първо и тогава пиши тъпотии.

ИСТИНАТА

Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия НЕ МИ СЕ ПРЕВЕЖДА, ЗАТОВА ПУСКАМ НА РУСКИ! Политические партии Левые Зелёная партия Англии и Уэльса — левая экологистская партия Шотландская партия зелёных Respect — левосоциалистическая антивоенная коалиция, затем партия Социалистическая рабочая партия — троцкистская организация Левоцентристы Лейбористская партия — социал-демократическая партия, провозгласившая идеологию «Третьего пути» Шотландская национальная партия — левоцентристская политическая партия Шотландии, выступающая за выход страны из Соединённого королевства Центристы «Либеральные демократы» — социал-либеральная партия Правоцентристы Консервативная партия — консервативная, евроскептическая партия Правые Партия независимости Соединённого Королевства — евроскептическая партия Британская национальная партия — неофашистская партия

ИСТИНАТА

в момента в ПАРЛАМЕНТА ИМА СЛЕДНИТЕ ПАРТИИ. Консервативная партия (365) Лейбористская партия (202) Шотландская национальная партия (47) Либеральные демократы (11) Демократы-юнионисты (8) Шинн Фейн (7, не голосуют) Plaid Cymru (4) Социал демократическая и рабочая партия (2) Зелёная партия (1) Партия "Альянс" (1)

НашУ момче от Койнаре, от Горния край е кмет на Англия.......Доживех!!!

вие у ваше село всички ли сте милиардери като него?

Ъхъ..... Некои на пари а некои на блъи....... Теб специално кво те сърби та се интересуваш от парите на ората А не си айдук? А сега на литературен български: На втори юни стоиш мирно копеле за тоя дето е написал това ""Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи." Къде ви правят бе уроди търговско-пярялийски .......В портфейл ли??

Въпреки че се наблюдава значително увеличение на броя на цветнокожите политици, назначавани на висши правителствени постове ... МНОГО ТОЧНО. Никой не ги избира, а ги назначават. И не само "цветнокожите". .. Реално Риши Сунак не го избирал никой. Назначиха го 100 депутата в парламента. Предишната патка (Лууз Трус!) поне я избраха 200 000 членове на партията на вътрешни избори. При население на Англия от 67 милиона!!!! И ТОВА НА ЗАПАД НАРИЧАТ "ДЕМОКРАЦИЯ". ... СМЕХ!

Прайм министъра на Негово Величество, е назначен от краля!? Не знаеше ли? По предложение от партията спечелила най много гласове на последните избори... Ама четете бе хора

ИСТИНАТА

и кога бяха последните избори на Острова? Сега Консерваторите имат рейтинг 17%. Четете бе хора!

Мда, страхотно събитие, невиждано. Заменят едно протеже на WEF с друго такова. Не знам какъв е британският еквивалент на “От трън, та на глог”.

Out of the frying pan and into the fire.

Ба си, ами котарака Лари, главният мишеловец на "Даунинг стрийт 10", сега ще го сменят с кралска кобра. А вместо Ролсройс, премиера ще язди Слон.

Всъщност, до сега премиера се возеше в Jaguar XJ или Land Rover. И двете са собственост на индийската Tata Motors. Така че, индианецът премиер ще се вози на баш индийска машина. Или пък на Mercedes, той май ги предпочита

На всички вас, присмиващи се на "цветнокоживт" нов прай министър, да ви напомня - българите не сте "бели". Вижте си рунтавите рамене, и "очи черни маслини", възпяти в песните... Дам... Отрезвете се, балканци мили, по-скромничко го давайте...

Къв цветнокож, тоя има и опашка ..

Бе дебил ,бели високи но не акселерати, наследници на древните траки и дали началото на арийската раса.

Пропусна кавичките, във "бели", високи ;) А за "белите" държави какво ще кажеш? Те са , както знаем за сравнение...

Абе не сме бели.Ама чак пък толкоз черни..А аз искам да ти напомня че островчето е клоаката на Европа.Медицина на ниво 18век благодарение на такива като родителите на тоя.Нема да говорим за двете кранчета липсата на асансьори и плъхове.А що се отнася до расизма по големи расисти от индийците няма.Работил съм години с доктори и сестри индийци.Докторите говорят със сестрите само по работа с команди.Като говоря с сестрите ,братята те умират от кеф ,ама как така.Та ти дето си се забил в ами да на света се скрий с коментарите си

"..2032...премиерът Фики Стораро прие в Банкя колегата си и роднина Руши Сунак на частно посещение...БТА припомня,че Англия отдавна лобира за членство във "Велика България"...

Не си прав, премиер ще е Кубрат Пулев... Младото копие на баце

Кмета е пакистанец , премиера индиец. Тия ще вземе да се сбият. Само за кла трябва да си изберат някое черно американче, примерно Арчи. Арчи плод на Черното Меги, и Рижият син на кралският коняр !

С "азиатски произход"? Демек пакистанец, индиец, японец, кореец.... Едно също! Да, ама не! Разбира се звучи по-добре от рижав, малooумен Бритиш хомоcекшуъл!

Богатите индийци се бъзикат с UK, като си говорят помежду си: "Утре пътувам за Колонията, че трябва да си нагледам бизнесите в Лондон".

Горе-фолу е така. "Робите " ще ги превземат не със сила ,а с ума си.

Горе-Долу :)

Съветско - руско ти е мисленето... "Превземане" ти е в главата... А хората мислят за бизнес и трупане на пари! За тях и за хората които представляват. "Превземател' хаха

Днес хинду, утре паки! Да са живи и здрави! Това се случва, когато тъпчеш векове наред народ, по-голям от твоя! Чакат си реда, търпеливо, влизат при теб, и накрая ти казват забрави за пинтата бира, ще пиеш сок от ананас, ще ядеш телешко виндалу с наан хлебче! Тоя Ганди се оказа много прозорлив човек. Нищо чудно с такова чучело за крал да им писне на всичките островитяни и да станат република, или да го пратят при бившата му жена! Не ми се иска, но нещата следват естествения си ход!

В други ден от Гоа.

Сунак е събитие, ама не в развитието, а в умирането на Великобритания, а заедно с нея и на Гейропа.

Да бъде независима Шотландия и автономност за Ирландия!

Краля им абдикира по волята на народа и си издигат махараджа.

А манго Брекзитиянин ли е?

Казаха ....твърд привърженик на Брекзит !

Помислих си го.

Ех, само кралицата и кралят са все още бели

Ааа....ти недей.....има време ....я виж тъщата на Харито !))))

Обама също беше събитие, но им разказа играта на американците. Особено на по-мургавите. Губеха къщите и имотите си като сапунени мехури. Накрая остави рекорден брой бедни и безработни.

"Риши Сунак стана първият ЦВЕТНОКОЖ премиер на Обединеното кралство" :-)) Цветнокож ?! Господи, пази България от българските медии!

Не знаеш че индийците не ги броят за бели ли ?

Не знаех, че ти си безцветнокож!

русските лайненца са в потрес под тая статия докато мислено лапат рязаната карабина на Кадиров хахааахха

У твоите представи има само два вида хора - самомразещи се лакеи и руснаци?

Бившите колонии си взеха Велика Британия!!! Белите брити могат само да пият и да се бият на стадиона...

макар че Европа трябва да остане християнска да подчертая:)

Хиндуизма е много близка до фашизма идеология с карстово разделение на хората. Ще го видите.

умрех си от смех мое ли да сте толко плоски бре ако беше статия в щатите добре , това е България ....все още не може толкова презь нивата

и не е мюслем да подчертая както се казва

Изглежда интелигентен човек, жена му също п.и толкова много пари да подчертая, здравостъпила на земята така че колониите са дали достатъчно за да имат този момент

Ко са ти дали колониите, че да имат "мпоменти", каквото и да значи това? Повече са взели - образовение, електричество, транспорт, институции, земеделие, човешки права.... всичко това и още много неще нямаше да ги има ако не бяха европейците. А другите континенти щяха да са като резервати на бушмени. Начина ти на мислене е дебилен. Имаш ли си предствава в каква потресающа мизерия са живели милите колонии превди да станат колонии и каква им е била представтаа за право и криво? ВНушили са ти чувтсво на вина без повод.

ти в UK ли живееш?:) дали не знам по -добре от теб. а това че години са ги цоцали..:)..а робството а пиратството инече да the UK е донесла развитие въпреки всичко така е

И...... като дойдоха Англичаните ....та като започна един просперитет,едно благополучие,бившите колонии са толкова благодарни......те даже се натискат пак да са колонии,кой бяга от хубавото ?

Рано или късно мангалите щяха да дойдат на власт в Европа.

Абаут абаут както би казал Тиквун.

Развитие??? На Великобритания??? Муахахахахахахахахахахахахахахаха....... Сорете се бе...ше ме уморите от смях....

Шегаджии, сър!!!

Този определено е по-интелигентен от предходните трима. Но как британският народ ще понесе факта че премиерът не пие, това не знам. Тези са от най- големите алкохолици, отстъпват навярно само на шведите.

Освен това Сунак е много богат (850 млн. евро), по-богат дори от краля на Англия.

Бъркаш.Краля на UK има активи за над 6 000 000 000£ което не е много от полза.Всички са подвластни на USA.

няма да прави балконинг на Съни

Е сега братлетата му от БГ ще се скъсат да берат ягоди в УК с голям кеф...

Британските индийски цигани мразят източноевропейските, смятат ги за трета категория. Харесват само циганите от родината-майка.

Ново проучване на YouGov показа ,че лейбъристите са с огромна преднина. Според британските анализатори ще има предсрочни избори през декември.

Има нема 30 - 35 дни. Ще изкара по-малко от предишната буля. Шисах го това, ама ме дленаха дирниците. Явно не дават дума да се издума по темата.

През Втората световна, Хителер се подигравал на британците , че краля им е пелтек. И ако не беше атакувал Сталин и СССР, щеше да ги опапа британците за три седмици подобно на Франция. А сега ако беше жив, щеше да им се подиграва, че премиера им е мангал.

Е нашия беше селянин от Банкя. Голям прогрес…

Всеки си има съдба.

Всяка една империя има начин за интегрирането на различни етнически групи. Няма как иначе да бъде империя! Англия е империя! Тя има начини за интеграция на различни етнически и религиозни групи. Този начин може да не ви харесва и със сигурност да не е перфектен (то пък какво е перфектно в живота?) но определя успеха на империята. Този симитлийски циганин - както мило се изказа един познат - е точно резултата от способността на Британската империя да интегрира хора. Съветският Съюз го правеше и Русия го прави и ден днешен (Сталин, Хрушчов. Лавров, Шойгу и много други) които не са етнически руснаци, САЩ го прави същото макар с повече бунтове и Римската Империя е действала по подобен начин. Дори турците са вкарвали разни етнически групи на власт но грешката им беше да настояват на конкретна религия. Британия ще я има защото няма значение кой е на власт той ще носи духа на империята защото точно този дух го е издигнала и го направила част от него. Виж, разни други като България (но не само) са в изтичащ вече срок на годност.

Разсъжденията ти биха били относително правилни, ако беше сложил едно "бивша" пред империя за британците. САЩ са били до преди окло 150 г. британска колония, сега така ли е или е обратното?

Това не са разсъждения а наблюдения. Англия е империя! Финансова и политическа. Но толкова военно (като САЩ) но и там имат нещичко. Влиянието на Англия е огромно на различни места по света...на определени места като части от арабският и азиатски свят, имат повече влияние от колкото САЩ!

Наблюдаваш, но лошо. Езика, езика гледай! На който езика е в анала на другия, значи оня чийто е анала - той е империята.

втасаха я островитяните до къде я докараха кой да ги управлява

Нали ги видяхме дърварите Найджъл Фараж и Ню Йоркското кюфте Борис Джонсън до къде ги докара. Този сега и нищо да не направи ще е пак по-добре от тях.

Призовавам Рухката да ми помогне с една хилядна от кинтите си. Например аз ако взема зпалата харизвам на просяците поне 5% от нея. Колко му е Рушката да се раздели с 50 пъти по-нмалко пари в относитлено изражение?

Ганди е герой, защото се е борил неговите хора да урпавляват собствената си страна.ю Представете си го Ганди да се беше изтипосал и да бепе казал: "Колонизаторите са събитие в Индийската история. Най-после дораснахме дотам да имаме чужденци за упралвеници" Герой на галактиката!

Ако имате бегла представа от Индия..... Колкото е вредата толкова е и файдата от британското присъсствие

Камила за кралица, циганин за премиер и остава бай Ганьо за крал. Върхът е UK.

ВОЙНАТА МЕЖДУ ИНДИЙЦИ. И ПАКИСТАНЦИ ЗА КОНТРОЛ НА КОРАБА БРИТАНИК - БРАТА НА ТИТАНИК .. Е В РАЗГАРА СИ .. ....:))

Потъващия кораб...

Сълзливи сюжети, като от холивудска боза. Бил кафяв, каква невероятна драма, трогнах се дълбоко!

А в българското нс, за шеф избраха пиян турчин. Нима това е маловажно

Маоважно и несравнимо. Ама ти я написа таз опорка 100 пъти, докато модерата изтри 75% от коматарите. Де ги научихте тез модерации?

Ха, ха циганин ще командва поданиците на великата империя. Най-големият срам на Европа от Неозоя.

За премиера на Великобритания,но че председателят на българското НС е турчин е много хубаво.

Ко му има на Веждито - роден в България склуптор, който не се отличава от местното население ни на вид, ни като характер? Не сме го внасяли от Танганайка, всеки случай. Тук се е родил и той и дедите му до 10-о коляно.

Гореизложеното не го прави по подходящ за поста а напротив и това че е турчин е още един негатив в Българските очи.

СМС от Д-р Иван Димитров. Акушер-гинеколог: "Вълнуват се, я, ако Вежди Рашидов ти беше баща, човек щеше да станеш, а не пърцуца!!!"