Сухопътните сили на САЩ след трагедията в Чешнегирово: Обучаваме се в реалистична среда

Прекратихме веднага скоковете, спазихме протокола за уведомяване на близките на загиналия военен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че не са скачали ококо плевенските села, че пак щеше да има случки с бити конандоси от селяните.

Cezarbg

И това са елита на НАТО????????? Още пушка не е гръмнала и Теа са изтрепаа!!! А в реален десант как ще е ????

Ще са по-добре от руснаците, които в Сирия загиваха всеки ден от рутинни полети.

То тъй става като правиш скокове само на симулатори за по-евтино. Натовски накичени сергии да плашат мисирките в бостана. Чеп за зеле нестават.

на краварите не им пука, защото жертвата не е тяхна. "местната болница"? Какво "многонационално учение" без логистика и обезпечение? Бабите от съседното село ли са хранили "учениците и даскалите им"?

Съгласяващ се да служиш, като те убеждават, че армията е технически изрядна и се навиваш да скачаш, за да отчита някоя фуражка учения. Онези, които са участвали в десанта в Нормандия повечето не са скачали никога, но едва ли е имало такива инциденти. а тук в мирно време някой говори за ехнически причини- скандално е! После вярвайте, че в армията всичко било подредено!

Едва ли е имало инциденти при десанта в Нормандия??? Как ви избират от съветското посолство?

Баси тъпите шапкари. Кой знае какъв преоценен парашут са му дали! Само да не са скачали с нашите от студения резерв от '52г.

За съжаление колко много руски войници и няколко български загинаха на учението ЩИТ 82 г. но за тях се мълчи в строга тайна !

Като е строга тайна, ти откъде си наясно колко "много" руски войници и "няколко български" са загинали?

Малоумието и незнанието не те прави мъдър а само по весел ХАХА !

Що се занимаваш с бай фройд - той горкия не си е пил хап4етата

Не видях да демонстрираш знание, като ми отговориш на въпроса? Или си толкова малоумен, че не го загря, а?

Пак им сменили военнио министър на щатите.

съболезнования

вижда да се , че опечалени във форума липсват . Добре , че няма пострадали Хора . Със здраве ;)))

Дрън, дрън, че пляс. Ми тя от България по реалистична среда здраве му кажи. И в тая "реалистична" среда демонстрирате тотална некадърност

Това не е "реалистична" среда! Реалистичната среда е в тайгата при баба меца. Преди 75 години едни други с промити мозъци пробваха и сега още ги вадят от блатата! България тогава също им даваше бази, летища, пристанища и всякакви продоволствия докато народа гладуваше и само попадането ни под Съветската зона на влияние ни спаси от това да загубим половин България! Нашата глупост е безгранична!?

Поне този път дали ли са им парашути? Че на горките Хамъри които падаха от небето..Не бяха дали!

Лъжеш! Бяха си им дали по няколко даже. Само че се оказаха не особено качествени напук на прехвалените натовски стандарти и стана ремикс на "Хъмърите падат", хаха!

амчи явно на земята не го е чакала линейка и се е размазал като кравешко на асфалт.ха.ха.ха

Браво аретлик! Така ми харесваш!

Нато проведе една строго секретна операция - скачане без парашути.

Най-бързия път Русия да си върне Аляска е този който НАТО е поел. Дерзайте.

Средата не е много реалистична, трябваше да ги псунете тези парашутисти над иния брата от Плевенско да ги добият с вилите. :)))) А така си игаете на скок-подскок.

Нещо много съмнително е всичко. Мъже готвещи се война и да се изпотрепят така. Ето един спомен от времето когато бях 17годишен - 1980г. военно летище Крумово до Пловдив. Самолет PZL - 4 местен. Едната седалка до пилота е махната също и вратата да не пречат. Височина около 1400 метра сядаш на прага и с левия крак стъпваш на степенката а с лявата ръка се държиш за кабината а с дясната се хващаш за една от тръбите под крилото. Следва излизане от кабината и увисване като "пране" под крилото чакаш пилота да ти посочи палец надолу и се пускаш. Ей това ако го правеха тези "смели" мъже щяха да дадат 100 % фира а ние бяхме още хлапетии.

Да ама тия дбендъре са шкембелии, нема как да стане, ще откъсне крилото!

Сега за тренировка и избягване на нещасни случаи ще карам рейнджърките да ми скачат наа ...

Няма да ги уплашиш. В НАТОвската армия транссексуалните офицери са официално позволени и се радват на особена почит, хаха!

А, наздраве!

Парашута български ли е бил?

бил е вносен, натовски

еФ-ките дето ги чакаме. Оборудвани със същите парашути.

Не ви виждам в реална обстановка!

Да им е за урок. Другия път да не напускат местата си до окончателното приземяване и спиране на самолета.

Ако искате да се обучавате в реални условия ,направете десант в някоя циганска махала. Те там на рейнджърите вече им хванаха цаката.

Краварите много усилено се готвят за война с Русия! Тука имало над 1500 парашутисти! Тези тъпанари докато не си строшат тиквите няма да престанат. Днеска краварите официално изпращат в Близкия Изток още 1000 войници за да "възпират" Иран във връзка с нападенията над петролни танкери в персийския залив! САЩ са били винаги върховни лицемери, но сега задминават с много дори и себе си. За кой ли път организират някаква провокация и я приписват на противниците си и след това "вземат мерки", като пращат още войски, но този път официално! ЯНКИ, ВЪРВЕТЕ СИ У ДОМА!!!

Те при такава подготовка, ако провеждат редовно учения, Русия може спокойно да почне да си съкращава армията. И да се наслаждава на сеира, разбира се.

някой руснаци "скачат" от високи сгради ,без парашути. Разследванита се правят от ФСБ/КГБ.

И някой е паднал право на главата ти, без парашут !!

Хахахаха, това ли измисли бе, дръвник!

Какво търсят САЩ в НАШТА държавица,готова да лиже задните части на по големия ни брат ? Мисля,че преди време имахме друг голям брат. Тия и имат огромни площи необработваема земя ,да си правят учения там и да измират там. Няма нужда да разбиват НАШТЕ пътища,та после кликата ГРОБ да ни убеждава,че асфалта се е продънил от тежката техника и братя американци ще ни дадат пари за възстановяване. А парите пак ги вземат от глупаците,защото сме им продали "Матица-изток" и те ви с купят с десет пъти по скъпо парно. Ама като си прост е така.

Какво търсят САЩ в НАШТА държавица,готова да лиже задните части на по големия ни брат ? Мисля,че преди време имахме друг голям брат. Тия и имат огромни площи необработваема земя ,да си правят учения там и да измират там. Няма нужда да разбиват НАШТЕ пътища,та после кликата ГРОБ да ни убеждава,че асфалта се е продънил от тежката техника и братя американци ще ни дадат пари за възстановяване. А парите пак ги вземат от глупаците,защото сме им продали "Матица-изток" и те ви с купят с десет пъти по скъпо парно. Ама като си прост е така.

Нещастнико, побратиме, остави тука кости. Прав, крив ли бе - не съдя те, - почивай, бог да прости. Безгробен леш прострял си се, над теб се вий орлица... Не за добро прекрачи ти през чуждата граница. Огън и меч , и бедствия в земя ни, братко, внесе. Нещастнико, прощавам ти, но с болка във сърце си. Там в Шумадия тихата вдовица майка стене, примира сърце трепетно от мъка и съмненье. "Убиха го детето ми! Де рожбата ми мила? Ах, господи, на краля аз какво му бях сторила!" Но стана тя, помоли се - олеква й на сърцето: "Пази го, майко божия, пази ми ти детето!" Давечера ще дойде влък юнаку кръв да лочи, орлицата - кат мина аз - ще клъвне мътви очи. А там оназ... нещастната, си шъпне към небето: "Закриляй, майко божия, закриляй ми детето!" Ех, скоро, като мълния, ще гръмне вест: заклан е! И тя ще чуе - майката, - проклет да си, Милане!

Даааа, даааа....Всички знаем за говедарския дъжд от Хамъри без парашути от небето! Голям ташак беше! Или оня жалък десант в Португалия, където всичките краварски бракми заседнаха в пясъка на плажа пред летуващите, та ги откопаваха с лопати една седмица после!

защо изтрихте предсказанията на бог Тангра

Това все пак е военно учение. Не е компютърна игра и боравенето с бойна техника е вид трудова злополука.

lu4ka

Това, като военна окупация ли да го разбираме?

Аз бих го разбирал като естествен подбор в действие!

lu4ka

Е само един ли?

Тоя какво иска да каже с това ''реалистична среда''??? сякаш и той признава че и там дето бомбандират е като нашето дередже....Натовците са само бездънна яма за пари, верен съдружник на военната промишленост и пет пари не дава за будалите дето служат а не командошат при тях..

Съжалявам ама към американец не мога да изпитвам съжаление. Толкова престъпления има тази държава че имат да плащат....

Тъпанари реалистична среда е когато покрай тебе свисти истинско джепане и долу те чакат не знайно колко цеви те това е реалистична среда.

Без участие на Българска армия САЩ под прикриъие на НАТОутилизират уранови снаряди в България.. Канадец загинал, двама американци леко ранени и един си счупил нокъта?!? А бе ... Янки вървете си у дома!

Айде бе, стига сополи за това канадско коп и ле! Не го ли изпратиха вече с консерва? Стига вече, омръзнахте ми.

Явно тоя път Путин е хакнал гравитацията.

Имаше едно учение, където хамърите капеха от небето без парашути. А В Португалия хапнаха песъко.

Лека поправка: хъмърите и танковете капеха от небето С парашути. Просто толкоз си можеха и толкоз бяха качествени. Така де, миналото време е неуместно като гледам, че и досега великите и могъщи натовци са си на същото равнище, предвид горкия техен войник, който им е повярвал и съответно станал на хамбургер, хаха!

Така е! Въпросното учение беше в Бавария! Парашути имаше, но имаше проблем в парашутната система и колите буквално се размазваха на земята.

Ученията на НАТО са по-готини от екшън-комедия. Чудя се руснаците какво са им хакнали тоя път.

Ядат много хамбургери , от тях им е.

Кратуните! Сипали са суроватка в тях и тя е вкиснала от високите температури тия дни.

Супер и дано не се разминат леко.

Сега добавете и вашия специалитет ''приятелски огън'' и забавата ще стане пълна.

Сухопътните сили на САЩ след трагедията в Чешнегирово: Обучаваме се в кочина, това е реалистичната им среда.ха.ха.ха

да наричаш родината си кочина - безценно и по право позволено само на родоотстъпници и подлоги като въпросния дегенерат щерев. Какво ли не бих дал да те срещна лично в малка и тясна уличка. Гаранция ще ти хареса! Кубинки ми са Doc Martens. Много ще ходят на мутрата ти.

... Какво ли не бих ДАЛ да те срещна лично... Мила е гаджето ми и споделя написаното. Ще се присъединиш ли да и правиш компания на "женската" мър льо?

Ма разбира се! Обожавам жените на лигльовци, на които гаджето им "споделя" всичко, което правят! Дай телефон да се присъединя! За предпочитане направо на Мила, щото и без това няма смисъл от теб там, само после по-добре си търси ново гадже. Нали знаеш - размерът има значение, хаха!

Пресдставям си как ти фунтят джоланите. Мизерна клошарка.ха.ха.ха

Я верно дай телефон, че и аз бих искал да се присъединя към Мила, щом така гостоприемно каниш!

Янки вървете си у дома!

Пиндоси такива!

Обърка държавата

Това с реалните добре , ама не ви требе противник да се изтепате.

И какво няма да ви кажат,днеска.....................На 18 юни 1923 година Жълтата гостенка отнася Смирненски на Острова на поетите.През онези хубавите царски времена,оставят Смирненски без храна и лекарства за цели два дни. .........

И ето ме: важен, блестящ, елегантен, богат като истински Крез! И знам аз: крадец съм, лъжец, спекулантин, безчестник; но... винаги с чест!"...

Странджата

Май писано за ББ?!

Сякаш е гледал в кристалната топка България 2019!

Точно тук ли намери да го изчвокаш това бе?

бог да прости загиналите!! това е поредния знак че българия трябва да напусне нато и да се присаедини към наи великата военна сила русия!!

Abe ne znam ako vi zapuka rusnaka v REALNI uslovia togava kakvo shte kajete ... predi vreme stotina ruski fenove izpotrepaha ot boi okolo hiliada takiva angliiski ...

БЪЛГАРИН и знае кой да накаже!

Днес българин беше убит от мълния както си разхожда кучето между блоковете. Само ганювците могат да живеят в "държава" като българия и да си мислят, че бог е българин.

Има общо с изказването на тоя галфон отгоре. А кво общо имат джендърите, освен твоите тайни желания, не знам.

повече такива скокове за джендърите:-)))))))))) и запасния парашут да не им се отвори!

Да се изпопребият до един , че уживеят ли ще ни вкарат и във война с Русията и последният ще ни разоре и така мижавата държава

Ха дано да ни доосвободят от тая Русия която яде хляба на пенсионерите и ни продава горива и газ на десеторни цени

Чудя се дали сега ще след тоя чутовен скок ще се повтори историята с "Доналд Кук" (също известна като "Голямото насиране"), при която славните американски матроси масово подадоха оставки след онова прочуто завойче на "Сушката", хаха!