Освободиха суданката християнка, осъдена на смърт

Освободена е суданката, която беше осъдена на смърт за вероотстъпничество, след като приела християнството.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха суданката християнка, осъдена на смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСЛЯМ ЗНАЧИ В ПРЕВОД'ПОДЧИНЕНИЕ'И НЯМА НИЩО ОБЩО С'ДОБРОТО ИМЕ'.'МИРА'И 'ЛЮБОВТА! ХОРА,КОИТО ТРИЯТ КОМЕНТАРИ,СЪДЪРЖАЩИ САМАТА ИСТИНА СА НЕ ПО-МАЛКО ВРЕДНИ ОТ ТЕЗИ,КОИТО ПРОПОВЯДВАТ ФАНАТИЗЪМ!!!

ЗАЩО Е ИЗТРИТ КОМЕНТАРА ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СМЪРТТА НА БЪЛГАРКАТА СИЛВИЯ???СИЛВИЯ НАИСТИНА Е СРЕЩНАЛА СЪПРУГА СИ В БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА СЛЕДВАНЕТО МУ В МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ И ДОКАТО Е В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ХРИСИМ,А КОГАТО ОТИВАТ ДА ЖИВЕЯТ В СТРАНАТА МУ ТОЙ ЛИЧНО НАСТОЯВА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ТЪЙ КАТО Я ОБВИНЯВА В'ПРЕЛЮБОДЕЯНИЕ' И НЕ Е ЛИ ИСТИНА,ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ И ПАРТИЙНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ ДОКАРАХА АРАБИТЕ В БЪЛГАРИЯ НА ОБУЧЕНИЕ В НАШИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ И КОЛКО 'БЪЛГАРКИ'ИЗГОРЯХА???ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ? АКО МИЛЕЕТЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ЩЕ ИСКАТЕ ДА ЗНАЯТ ИСТИНАТА,А НЕ ДА Я КРИЕТЕ,ЗАЩОТО УТРЕ ДРУГО ДЕТЕ МОЖЕ ДА ИЗГОРИ ,ПОДЛЪГАНО ОТ НЯКОЙ ЗОМБИРАН ФАНАТИК!!!

Мюфтията в България нещо мълчи. Защо не се произнесе , примерно по БНТ, какви са тези ислямски закони, шериати и т.н. Това надминава всякаква варварщина. Тези си мислят, че са пригодни за 21. век. Подкрепя ли, или не подкрепя. Е гати простотията. Това не е само в Судан. Демократичната опозиция в Сирия се слави със същите мераци.

слава на Господа! Господ със здраве да я дарява.

Мириъм е родила момиченце в затвора на име Мая(Maya).Докато е раждала,краката й са били оковани във вериги,както цитира британската преса.ТАКАВА РЕЛИГИЯ НЯМА-ИСЛЯМ Е РАВНО НА ВАРВАРЩИНА!

Преди около 2 години българка на име Силвия беше осъдена на смърт и убита с камъни в Арабска Държава.Майка й бе ше научила за съдбата на дъщеря си от от новините!Тази варварщина трябва да бъде спряна и Политическите лидери в световен мащаб да я забранят!В 21 век сме,за БОГА,а сме длъжни да се съобразяваме с допотопни варвари,а отгоре на това пък и да'уважаваме'простотията им!Ислямът е фалшива 'религия'-няма религия,която да оправдава отнемането на невинен живот!Това са зомбирани същества с промити мозъци,а не хора!!!

Младите българки не виждат ли каква гадост е в ислямските държави и се набутват там.Голяма любов, големи 5 лева и после - бой с камъни до смърт. Лъжат ги за брак и после - ислям , како, ама от най-гадния

Не е точно по темата, ама е близо: Какво стана с жената, която беше осъдена на пребиване с камъни и само чакаха да отбие детето си? Беше пак в някоя от тези дивашки ислямистки страни, но не мога да си спомня в коя.....

Ето това е "хуманността" на ислямската религия.........

Господ си знае работата!!!

Куш и Мерое са една от люлките на човешката цивилизация предхождаща даже Горен Египет .... А днес - каква античовешка диващина.....

Хубава новина, но защо да не е някоя инсценировка, та някой известни политици да си направят пиар и леко да си освежат позавехналият напоследък имидж. Помага в борбата за следващите избори. Да ни подсетят колко са човеколюбиви. Защото едва ли е прецедент в такива държави, но едва сега излиза такава новина.

Спасен е невинен човешки живот и се дава все повече международна гласност на варварската мюсюлманска религие,което не е без значение-много хора не са запознати с тази анти-човешка простотия и доста западни девойки се лъжат да встъпват в бракове с мюсюлмани!По този начин в света се получава широк отзвук,а това е от голямо значение!!!

Определено на Дейвид Камерън му е през оная работа за някаква жена в Судан. Не бих се очудил историята да е кореммно по-различна от представената тук. Ама разни изперкали хорица живеещи из интернет сайтовете се просълзяват от написаната-за-тях-самите статия.

Великобритания е пълна с Ислямисти и съвсем не му е през оная работа на Дейвид Камерън...Дадоха им гражданство,много от тях са родени във великобритания и британското правителство реши,че тези хора ще се интегрират в обществото и ще мислят като нормални хора,но това са непоправими зомбирани фанатици!Камерън и колегите му осъзнават каква грешка е допусната да ги приобщават диваци,които са 'бомба'със закъснител за Великобритания и Европа!

Междувременно младата жена роди момиченце в женския затвор, след като бе осъдена докато бе бременна в осмия месец. Зад решетките с нея бе и 20-месечният й син, тъй като властите не разрешават децата да бъдат отглеждани от християни Сега моля пак да си прочетете глупостта дето сте я написали и аман от лъжливи сензации. Как да почнем да вярваме и на думичка от това което пишете, след като имате толкова елементарни смислови грешки?

След официалната намеса на Дейвид Камерън,Джон Кери,Хилъри Клинтън и други световни политически лидери на жената и децата й е дадено официално Американско гражданство-тя няма да остане в Судан!Тони Блеър е осъдил възмутителното отношение като го е нарекъл'Брутално и болестно искривяване на вярата!'

не са я освободили ! погубили са я . в момента в който излезе тези изроди ще я убият с камъни ! родният и брпат ще хвърли пръв !

Тази жена прилича на Уитни Хюстън! Хубава и одухотворена/на снимката/. Господ да й помага и да я пази!

Ислямът е продукт на Сатаната! Религия на Злото!

Браво!!! Не знам дали е чудо, но прилича на такова. Фактът че милосърдието, загрижеността, протестите срещу безчовечността на толкова хора, стоящи навън и далеч от тази страна са били чути е чудесен и носи вяра, надежда и поне малко оптимизъм в тъжното ни, изстрадано и бездуховно ежедневие!

В България е обратното.Ако станеш мюсюлманин те осъждат.Ето на 13-е мъченици имами в Пазарджик ги осъдиха по доноси на християнски фанатици.

Ама какви сте ми агънца невинни и хрисими!

Ти сигурен ли си, че си Шабан? На мен ми се струва, че не си Шабан, ами си Шибан! ;-)

и как точно станаха мъченици ? та вие не сте дори мюсолмани хапвате домуз , напивате се като читаци и се имате за правоверни?

Викаш тях завалийките ги осъдили, а другите хиляди мюсюлмани какво? Май нямат проблеми - живеят си добре по комшийски с християните, защо така питам аз? Може би нещо не е наред с тези "горките",а?

Вървите срещу света и прогреса и всявате смут и проблеми!Никой не е повдигнал на въпрос,че са приели Ислямя в България,а въпросът е с какво се занимават въпросните ислямисти....Така че не изкривявайте нещата,както Ви е удобно!От векове исляма върви срещу света и прогреса!

Фанатици сте Вие и педофила Мохамед!Исус никога не е бил фанатик!

Уважаеми Шабан, В България не те съдят, ако приемеш исляма. Съдят те за крайна ислямистка пропаганда. А би трябвало ислямът да бъде забранен, защото практически е тоталитарна политическа идеология, а не религия. Формално е религия, която налага омраза към друговерците. Коя друга религия изисква убийство на неверника и мрази християните и евреите по подразбиране? Това е идеология на омраза и насилие. Коя друга религия възнаграждава убийците с място в рая? Ислямът е вид фашизъм. Трябва да се срамувате от него.

langlima

Да допълня. При възникването на мюсюлманската религия (най-младата), са ползвали за основа християнската. Оттам нататък са я дописвали кръвожадни изроди.

Всички не-християни в България,или да приемат до 1 месец православието,или да напускат под страх от българо-църковния репресивен апарат.

БЦРП-това му е абривиатурата.И аз пострадах от него.Бях католик,но под натиск приех православието.

Рекох, че само си израснал с песните на Веселин Маринов...

Мен пък, патриарха и владиците-ченгета, извартеняци и развратници ме направиха неправославен христианин. Така аз не съм от една вяра с лицемерните разваратни попове и не на последно място с гнусния московски патриарх!

Католическата е християнска религия,която официално признава Исус Христос,Майка Богородица и имаме много общи светци...Празнуваме Великден,Коледа,имаме много идентични религиозни празници.Това е ХРИСТИЯНСТВО!

Цар Борис без съд е убил сумати нещастни българи за да приемат насила християнството .След първия възродителен процес няма татарин ,тракиец или славянин ...всичко е станало българи.

алоо цензурата.и ти ли си от ислямистите? защо триеш?не е обидно хората като не одобряват и ги наричат варвари.помисли добре това човечно и нормално ли е.

Да ги ударим с руски балистични ракети с ядрен заряд,изстреляни от самолетоносач в близост.

на двете снимки една и съша жена ли е?

Jeni

Да, просто в судански затвор с две бебета и смъртна присъда....то как ли е оживяла?

В кой век живеят тези ислямски варвари?! Исляма е варварска религия!!!!

мдам, а Християнството каква е? Знаеш ли колко хора са избити в името на Ицо? Само кръстоносците и инквизицията като споменеш, повече не е нужно.

Жертвите на исляма са несравними с жертвите на християнството. Всички държави, които в момента са ислямски, са били подложени на мохамедански меч. Затова сега са ислямски. От Мохамед до днес са избити над 200 милиона души, за да господства ислямът. Така че проверявайте преди да сравнявате исляма с християнството. Християнските духовници проповядват "обичай ближния като себе си". Имамите проповядват "Убивай неверниците където ги намериш". Ислямът е единствената религия, която проповядва омраза и смърт. Ислямът е най-големият враг дори на самите мюсюлмани. Вижте как се избиват помежду си - "добрият мюсюлманин" убива "лошия мюсюлманин" и вярва, че ще отиде в рая. Ислямът е варварска, мракобесна идеология, а не религия!

Исляма е варварска религия.

Егаси и страните ненормални! Тея трябва да изчезнат от Земята. Браво на жената!

В кой век живят тези ислямски варвари?! Дивата им религия няма начин да се промени, щото е назадничава.

Victoria

А то чунким някоя друга е напредничава ?

Исляма е варварска религия. Колкото и да ми триете коментара, това не променя този факт.

Какво се учудвате, ислямът е най-толерантната религия, ислям значи мир и т.н.

Ами точно това виждаме от статията. От информацията лъха на мир и любов.

Циганска 'религия'

До колкото знам значи "подчинение"

щом ще я дадат на брат си..който реално я е предал на полицията..ясно какво ще стане с жената

Не е била предадена на брат си, а е била предадена от него за да я вкарат в затвора. Сега са я освободили.

Имайки предвид културните и религиозни особености на страната, да видим колко дни ще оцелее навън.

този акт на властите в Судан е меко казано нечовешки, върварски и недопустим, добре би било да й се предложи гражданство в някоя нормална държава, далеч от разни управляващи лумпени......