Българин e сред създателите на сърце от стволови клетки

Български учен е в основата на създаването на човешко сърце от стволови клетки.

Обратно в новината

Коментари - Българин e сред създателите на сърце от стволови клетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

господина на снимката да се лекува

" Диаметърът на човешкото сърце е само 1 милиметър .."

който разбита да чете написаното на сайта на университета - https://link

лретоплена маджичка от 2014 и достаътчно да прочетете биотехнологии и да хвурлите статиката в кошчето https://link

познанията в областта на така наречената медицина се свеждат до стрктурно морфология и толкова Най големи поражения има от така наречена генетика и молекулярна биология не забравайки биологична физика

Иди да твориш у Рашата, професоре, там са най-великите татаро-монголски учени. Къв е тоя "Абъртей"...

Всичко може да се възпроизведе, само глава и акъл - не! Пък и в Индокитай възпроизвеждат отдавна всичко което ти душа сака, само да чуят, че нещо се търси.

Тези открития ни ги представят като нещо хубаво... но истината е че ще превърнат земята във ад!

Помните ли като се подигравахме на простите и неграмотните, че не могат да си пуснат интернета? Сега като го превзеха, май не е толкова смешно...

Очевидно изследванията са само в начален етап, така се разбира от тази статия. Ако е вярно, откритието ще се засекрети за да може да бъде ползвано от т.нар. "елит".

няма какво да се засекрети тъй като няма никакво откритие има шум от жирналисти да се очитат и да се искат пари

Като се сетя за двойния стандарт при храните....какво остава за такива постижения.....очаквайте след 100 години в България....

чакай бе, звезда..! чел ли си инвестиционната програма на фармаконцерните!? те си пишат хората, че до 2050 числото на труповете от прецакани карантии е "Х", а твоето правителство е гарант за инвестицията. ГАРАНТ! гласувал си за да пукнеш без да ти пука, а да се направи възможно е измислено преди да се пръкнеш...

Натрупването на знания е голямо и би трябвало скоро да доведе до качествен скок в медицина и подобни - ако успеем да си опазим и продължим цивилизацията, че мераклии да млатят с чука а после да му мислят колкото щеш.

познанията в областта на така наречената медицина се свеждат до стрктурно морфология и толкова Най големи поражения има от така наречена генетика и молекулярна биология не забравайки биологична физика

а по отношение за отшелниците от рожен точно тези начело с николчо петров са чисти мошеници и не отшелници а социопати смучещи пари със лъжливи проекти като това заглавие за стволови клетки

стволови клетки НЯМА и не може да има, опитайте се да не пишете глупости както беше за овцата Доли

Кво им разбира главата на тия, кажи им го кажи.

ЩЕ МИ СЕ ДА ЧЕТА ПОВЕЧЕ ТАКИВА НОВИНИ ЗА ЖАЛОСТ КОМЕНТАРИТЕ ПОД КРИМИНАЛНИТЕ СВОДКИ СА ПОВЕЧЕ, САМИТЕ НИЕ СМЕ ЕДНО МОРАЛНО НЕДЪГАВО ОБЩЕСТВО, еТО ЗАТОВА ОТКРИТИЯТА НА ПРОГРЕСА СЕ СЛУЧВАТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ , НА НАС НИ ОСАВА ДА СЕ БОРИМ С ПРОСТОТИЯТА И ЦИГАНИТЕ

хубаво е да се четат позитивни новини, но трибва да са истински а не да търсят сензации

скоро бут врат и плешка без прасе и офца доли с интелект и хора по-тъпи от телефоните си

Е хора по-тъпи от днешните телефони има от хилядолетия насам де, няма нужда да го чакаме :-).

БРАВО НА РУСНАЦИТЕ!

да предвидим нашето бъдеще и да разберем нашата същност... масонски небивалици)))))))

Българите правят, когато са навън. За голямо съжаление! Тук не можем да направим среда, в която да се раждат постижения. Много учени напуснаха и част от тях успяха.

ЗАВИСТТА пречи, колегиалната завист и всезнайковщината на българина! "Кой е тоя, бе, къв е тоя, че ша ни са прай на повече от нас, а?".Българите са ВСИЧКОЛОЗИ, а европейците и американците са ТЕСНИ СПЕЦИАЛИСТИ. Сега можете да сравните успехите и постиженията на тези нации и моделите им на мислене и устройство. Щом като футболен съдия е станал шеф на Агенция по безопасност на храните, където трябва да си специалист по биохимия, повече НЯМА какво да говорим. ДА, този човек има пипе и е материал на българския геном, но тук няма условия за открития, нито за признание на откритията, освен отричане, даже и наказание за открития и постижения, даже още от времето на СОЦ-а. ТОВА Е. ФАКТ.

Нищо подобно. Немците са пъти по-завистливи от българите а там може да се работи (доказал съм се и там на най-високо ниво в high-tech фирма преди доста години, много повече неща съм направил и в БГ след това). Това, което пречи в БГ всички го знаят - страната си е затвор какъвто беше по съветско време макар с отворени врати. Все същите мафии и надзиратели държат пушките и тук вътре човек си знае, че няма шанс да бъде оставен да расте от някакво доста дребно ниво нагоре. Докато не успеем да изземем властта от съветската агентура ще е все така - или по-скоро ще я изземаме все така агонизиращо бавно както последните 30-ина години.

Тук явно коментират предимно имбецили. Човекът явно е българин, но български учен не е. Ако беше останал у нас, най-много да беше открил гумена обувалка нещо...

Кьор мюсюн табелата, я прочети още веднъж заглавието.

Не става дума за заглавието, а за коментиращите, както съм написал, тикво зелена!

Прекрасно постижение на български учен! Но нобеловия комитет пак ще се хайнажи и връчи награди на англосаксонци за маясъл например.

Проф. ЖЕЛЕВ!!!! Нека е благодарен на страната и институцията, осигурила му това научно поприще и поле на изява, но нека не забравя, че за да се потопи в дълбините на науката имат значение не просто трудът и институтите, но и ГЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ! Благословен да е за делото, обогатяващо човечеството, живота и здравето! Не трябва да има скрупули морални, етични и религиозни, защото полетът на мисълта, проникновението на човешкият мозък в дълбините на науката и разбирането на същността на живота е с Божията благоволия. Ако хората и екипът, открили тази възможност за спасителна здравна помощ нямаха тази мисловна проницателност - Дар Божий, нямаше сега да да се питат дали е морално да удължават, видоизменяйки Живота! Бог да благослови делото им! Проблемът не е в удължаването на живота, а в промяната на морала, на човешките ценности към Доброто, които са не на здравната, а на духовната плоскост. Да е жив и здрав този достоен Българин, прославил човешкия род, ум и собствен народ, чрез гените и труда си!

де да можехме да се похвалим и с такива политици...

пак е гадно, ама е по-добре, отколкото да режат от полуживи хора за целта...

Браво на проф. Желев, да е жив и здрав и още много успехи. А някой наричаше българските учени "феодални старчета"...

те наистина са феодални старчета!

за тези в БАН иде реч и си е точно така :))) , а този не е от там :))) . и феодални старчета по принцип се отнася за всичкото академик дето лапат като пеликани :)))

Дянков, отхвърленият от Борисов финансов министър, довел с политиката си първата му оставка. Дянков - човекът-г-з, търсещ заплати из света, удовлетворяващи не просто изисквания за богат живот, а за да влязат много, много пари и придобивки в неговия алчен, ненаситен, антибългарски г-з! БЕЗ ДА ОТЧИТА ЖИТЕЙСКАТА И БОЖИЯ ПРИСЪДА ЗА КРАЯ - 2/2М. ТАМ завършва всичко.

Феодалните старчета бяха по адрес на нищоправещите в БАН.

Ама не може да закриеш БАН и НАУКАТА! Що Дянков не смени системата там, персонала, начина на заплащане, структурата на йерархията? Не може заради копчето да изгориш балтона или заради нокътя да убиеш човека, нали????!!!!! А да те попитам: Космическата обсерватория на България, където работят няколко учени, даже млади, изоставили живота си и стоят там като отшелници в гнусна обстановка и легла, и те ли са старчета ненужни, та всяка година са пред фалит и Държавата на пожар им отпуска средства? Ддаже посред зима, когато не могат от сняг да слязат дори на 1 км надолу от върха????

това е за мат'рялните учени

Хубавото уиски води до качествени резултати, ай наздраве :))

защитавайки науката и научните постижения и статистики, това ли имаш да кажеш?????????????? Много си пестелив, когато БЪЛГАРИН направи световна кариера! ЩО НЕ ГО ПОЗДРАВИШ така напоително, както блестиш в собствените си очи по теми, недостъпни за коментиращите тук, илитака напоително пюещо, когато критикуваш???? Нали си ЗА прогреса! Ето този човек заслужава страшно много! Умен, красив, достоен БЪЛГАРИН - ГОРДОСТ ЗА НАС!

След такава новина да прочетеш тези редове е все едно си сред чалга-сътрапезници! Ето това са българите от векове - завистници, омаловажаващи успехът за общото благо. Не могат да понесат успеха на ближния - в случая на сънародника. А даже и ще го сведат до НЕуспех и предателство. ГНУСССС!!!!!!!!!!!!!!!! ПИЯНЛИ СИ БЕ, ИЛИ БОЛЕЗНЕНО ЗАВИСТЛИВ??? Що отвращаваш от народа и гените си всеки успял човек???? Това твоето е чисто предателство! И антибългарщина! До Левски не можете се докоснете такива гниди, колкото и да знаете и постигнете в кариерата...Е, затова способните българи напуснаха страната... Ще отговаряш пред поколенията и на оня свят! Кажи едно "БРАВО" - ИМАШ ЛИ СИЛА И ТОПКИ?

Ами да те светна - не са само българите. Всички са така. Не е до националност, а до човек. Западняците също са изроди в това отношение - само дебне да чуе нещо оригинално от теб и търчи при шефа да се измазни. Гледам ги и тука същите лекета.