Най-масовото убийство у нас - след прожекция на ”Кръстникът”

Коледният ден през 1974 година се оказва последен в живота на 8 младежи в блок 1 на Студентски град в София. Други 8 са тежко ранени.

Обратно в новината

Коментари - Най-масовото убийство у нас - след прожекция на ”Кръстникът” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е правил опит да бяга убит е

Не знам какво са прикрили, виновникът е бил застрелян от полицаи, бащата - осъден и излежал присъдата си, братът е бил затворен под наблюдение - кой прави така в днешно време? Сега престъпниците се разкарват сред хората и всички ги знаят, само дето никой не ги опандизва ефективно.

кога комунистите и децата им не са били касапи и убийци??

Ха ха ха!!! Коректна констатация бре!!! И коректния отговор е-ВИНАГИ дивите комунисти са били такива бре!!!пп-А некакъв нещастник с две точки вместо ник-нейм е просто беззъб и безпомощен и безсилен див комунист бре!!!Не се скива къф е жалкар и тръгнал диагнози да раздава бре!!!Ха ха ха!!!

80%ните да не пишат.

Ха ха ха!!! Альоу,късия ли си или си русия-късно живееш бре!!!Мина онова време дето само със забрани се живееше бре,късия!От 09 09 1944 година до към 10 11 1989 година беше бре,цензурен смешко бре!!!Ха ха ха!!!

Фюрера скопяваше лудите. Щото луд, луд ама му се ебе и лудостта се плоди. По - опасните директно получаваха попътен вятър. Лошите комунисти също разреждаха ненормалниците. Затова по онова време побърканяците се срещаха рядко. Демокрацията остави побърканяците да се плодят като плъхове. Демокрацията ги остави без лекарства и специализирана медицинска помощ. Демокрацията ги остави свободно да кръстосват улиците. Демокрацията остави лудите безнаказано да ни тероризират. Да еба и демокрацията! Да живее Фюрера!

Видите ли джебчии в действие, моментално сигнализирайте на водача на превозното средство да не отваря вратите. кажете на другите пътници да обкръжат джебчиите и да им блокират изхода към вратите. обадете се на органите на реда или кажете на водача да подаде сигнал на диспечера. не изпускайте джебчиите от очи, защото може да се опитат да изхвърлят или да скрият откраднатите от тях вещи. желателно е да им се направи и снимка, която да бъде предадена на полицията. а те, при доказване на вина, би трябвало да разпространят снимката на джебчиите и да я разлепят по спирки и превозни средства. така хората ще бъдат подготвени при евентуален нов опит на джебчиите

през мрачните времена на комунизма е било обичайна практика да се прикриват всякакъв вид престъпления. не само за да се създава впечатление на ужким ниска престъпност, но и за да се прикриват конфискациите, побоищата и убийствата, причинявани от самата милиция и държавна сигурност. най-вероятно милиционерите са застреляли в гръб затворника, по поръчение на началството. но всичко това се е прикривало, както са прикривали и собствените им престъпления срещу невинни хора.

Идиот!

По-точно е дебил от 80-те%.

През това време магазинът пред нас не е обиран, нито веднъж, в дните на новото време над 15 пъти. В това време нито един от роднините ми не е обиран нито веднъж - в новото време вилата на дядо ми е разбивана 4 пъти и един неуспешен опит у нас. През онова време ми откраднаха колелото - милиционер ми го върна на втория час! Преди родителите ми да се приберат от работа и да разберат, че кражба е имало.

Със сигурност престъпността е била по-ниска и е вярно, че голяма част от нея НЕ се е обявявала. Въпросът е защо да се обявява? Да стават медийни герои крадци, убийци и изнасилвачи? Те да бъдат примера? Да живеят хората в постянен стрес?

Ха ха ха!!! А бре лан ли си наивник ли си или обикновен глупак си бре??? Нали по-долу ти беха вече обяснени нещата бре??? Как му били върнали колелото бре-ха ха ха!!! Хората сега живеели в постоянен стрес-ха ха ха!!! Щото преди 10 ноември хората живееха в постоянен УНЕС бре-със зомбирано съзнание и алкохолна самозаблуда в комунистическия рай бре-един огромен КОНЦЛАГЕР бре!!!Ей тва стадото винаги ще си бъде СТАДО бре!!!Ха ха ха!!!

"майка му е циклофреничка, която се самоубива през 1971 г. " И до днес не разбирам, защо на умствено увредени им се позволява да се възпроизвеждат!? В училищата е пълно с такива отрочета, наречени ученици със СОП (специални образователни потребности). Вижда се до къде стигат!

Дойчвелето няма да пропусне да опръска с кръв и мозък нищо неподозиращата публика. Рожество Христово е все пак, какво по-подходящо да се сервира от масово убийство от психопат !? Антибългари, сър !

Възможно ли е човека наистина да е слязал само да пикае, без да има намерение да бяга? Естествено, че няма да пикае с лице към хората. И милиционерите са се възползвали - извън колата, куршума е влязъл в гърба ...

"...Иcмет (Адемов) е пpоcтpелян в деcния кpaк и наръган три пъти с нож в гърба и хълбоците. Тpи дни cтyдентът лежи в безcъзнoние в pеанимацията... Когато идва в съзнание лекарите го оперират 6 часа. Лично Тодор Живков се интересува от състоянвието на Адемов. Разбира, че в САЩ разработват нов антибиотик - кефлин. Една опаковка от него струла 15000 долара. Живков обаче нарежда на посланика ни във Вашингтон веднага да прати лекарството. То наистина върши чудо и състоянието на Исмет се подобрява. Едва тогава лекарите се заемат и с дестния му крак, чиято кост е надробена от куршум. По-късно Държавният съвет издава указ и награждава Исмет Адемов с орден "За гражданска доблест и заслуги"... ("24 часа"/25.01.2010 г.)

От този случай не може да се направи нито един лош извод за соца. Нито един. Напротив. Това шокиращо изключение от спокойния и мирен живот тогава, прави близкото ни минало огромен контра-пункт на днешния ад, наричан "живот" ("преход", "постпреход" и пр.). Това изключение (необяснимо как допуснато от тогавашната системата) е бледен вариант на сегашното ежедневие (при това - навсякъде по света). Днес психическите отклонения са всекидневие, по-лошо: допустими са като всекидневие, едва ли не - норма, заради многогодишното атакуване на човешкото съзнание през последните 28 години с всякаква пропаганда на насилието, с всякакви вещества (наркотични или под формата на "храни"), налагани съзнателно от шепа хора. Този случай май може само да пробуди носталгия като едно абсурдно изключение от спокойния, подреден и осигурен живот навремето, както и тръпки на ужас, че човешката психика е нещо страшно, независимо от всякакви други условия.

nick2OO6

Интересно тогава защо соц-а взе че се разпадна като строй, след като е бил толкова хубав, мирен, спокоен и т.н.? Чудя се на тези дето им е мъчно за онези години дали наистина имат реални спомени за онези времена или просто им плащат добре за да дращат глупости из нета?

ТОЧНО затова ,глупако...ТОЧНО ЗАТОВА!!!!!

Защото хората се манипулират лесно - всеки строй има недостътци. Точно по същата схема беше свален и Кадафи в Либия - уж за по-добро, да се махне тиранията и какво?! Да не би по-добре да стана. Вътрешният тиранин, който все пак е направил много за народа си, беше сменен с външни корпорации, които само смучат от ресурсите на страната...Та и тука така - хората са искали свобода на словото, свобода на собствеността и т.н. - недостатъците на социализма и получиха дивашки и античовешки капитализъм!

Защото някои искат и плащат за това. Ти да не си бавноразвиващ че да не се сещаш защо САЩ плащат и разбиват държави. Сега няма ти споменавам списъка - много е дълъг. Но че си прост, съмнение няма!

Бре,бре има един по луд от убиеца през 1974!! Не знам дали е доказан шизофреник, но е по луд бре само пише бре ,бре против социализма. Да вземат да го приберат бре бре. Да не вземе да изпозастреля някой, бре бре!!

Ха ха ха!!! Де бре-у бре!!! Е тва,че дивия мурзилаж се нерви ме кефи на макс,бре!!!Още повече ме кефи че истините за МРАКОБЕСНИЯ КОМУНИЗЪМ ги вбесяват бре!!!пп-Исторически сте обречени бре-комунисти диви бре-бре!!!Ха ха ха!!!

В тези години Коледа се празнуваще на 07 януари.

има живи очевидци...не желаят да ви информират,пишат. юристи са.

Тази история само доказва колко мирен и спокоен беше животът преди. Как правораздавателната система е работела. Как психическите отклонения у хората, които ги има по всяко време, са били достатъчно добре контролирани и единственото изключение на десетки години време е произвело огромно впечатление, при това - не е било скрито, а напротив - обявено е дори в официоза тогава напълно безпристрастно. Случаят доказва и колко правилна е била политиката на забрана на пропагандата на насилие под формата на "изкуство". Доказва се и политиката на пълна религиозна свобода по времето на соца - момчето, което е обезвредило убиеца е мюсюлманин със собственото си име, студент - поощряван да учи и с предоставена му свобода да го прави. Нямаше абсолютно никакво разделение (никога не е и имало по соца) заради етнос и религия. Престъпленията бяха изключения, които произвеждаха огромно впечатление на фона на уредения и спокоен живот, който дори не може да си представят ашеметените и зомбирани, залети над носа с помия - политическа, морална и всякаква, днешни връстници на този ученик.

Ха ха ха!!!Е тва само слабоумен може да го напише бре!!!Имало религиозна свобода-ха ха ха!!!А престъпления имаше непрекъснато-просто се криеха бре!!! Този случай на масово убийство просто нямаше кък да се скрие бре! А през 1 май 1966 година измряха над 500 души във Врачанско от скъсаната стена на язовира бре!Освен в областта-никой не научи бре!При комунизма всичко живо крадеше-що къщи и вили се построиха бре!Бармани и сервитьори и зарзаватчии и бачкатори по фабриките-всичко живо влачеше бре!А на правешкото чудовище синчето му ДВЕ убийства извърши бре!А на границата що народ изтрепаха бре!!!А стадото си съществуваше в комунистическия парник-концлагер и блееше бре!!!ха ха ха!!!

Много си болен бре, пий си лекарствата бре!!!

При положение че животът е бил спокоен за какво му е бил нужен на бащата пистолет?

Тъй като имаше много свидетели, затова го оповетиха, не можеше да се скрие. Точно в този момент бях до блок 1, тъй като и аз бях студентка и бъдещият ми съпруг живееше в този блок. Късмет! На комунистите това им беше коронният номер - щом някой направи престъпление и то не може да бъде скрито от населението , винаги престъпникът беше психично болен. Мирен и спокоен живот ли?! По това време два пъти са ме нападали разни извратеняци, но умеех да се отбранявам и пострадах само с разбит нос. И два пъти са обирали дома ми. Имаще престъпления, но се криеха. Пък вие си пишете разни глупости за мир и спокойствие ...

До АЗ,бре!!! Това което сте написала уважаема от мен госпожо е 24каратова истина бре!!!А когато на 1 май 1966 година се издавиха над 500 души във врачанско-никой,освен във врачанска област така и не разбра бре!!!То за ЧЕРНОБИЛ се разбра чак на седмия ден бре!!! Ха хаха!!!Мракобесни червени чудовища бре!!!

Само за сведение. Докато сегашния министър председател бе Гл. секретар на МВР имаше над 100 неразкрити поръчкови убийства.

Нито е била след " Кръстника",нито са го обезвредили онези двамата, нито е застрелян край Боневград..... абсолютни лъжи.Момчето,което го задържа при смяна на пълнителя беше....... от Севлиево.Филма беше съвецки, милицайките го застреляха между Пазарджик и Пловдив.Автора да си изяде мандалките!

nick2OO6

Както става ясно, имаме очевидец на събитията, който всичко е видял и всичко е запомнил през тези години.

малко сте се объркали за човека,който го свали на пода и му отне пищова.Плямпате си простотии!

По-лошо от социализма-комунизъм,който изживяхме НЯМА !!

Нито пистолетът е бил незаконен, нито младежът е бил психично болен (или поне не повече от повечето младежи на тази възраст...). Просто е бил синче на висша соц.-номенклатура. Това с психичното заболяване е било само за да отърве кожата. Историята с майката също е съмнителна - има слухове, че е изневерила на таткото и той собственоръчно я е гръмнал със същия пищов.

Обаче смъртта му в лудницата опровергава напълно измислицата ти, че е връзкар. Същото се отнася за затвора на баща му. Сега например дали е пострадал кмета, с чийто пистолет уж дете уби човек?

Тогава имаше ред, и всеки престъпник си получаваше заслуженото.

трябва освен да се пречи на подобни лица да извършват престъпления и да се лекуват причините за психиясванията в едно общество, иначе файда много НЯМА!..

Ники

Помня случая защото бях 10 годишен все пак. Още на другия ден се разчу. Знаеше се също така, че е синчето на виден татко-комунист. Пистолетът "Валтер" произведен във фашистка Германия го доказва. Такива трофейни оръжия се даваха само на богоизбрани и си е бил съвсем законен, но принципно без право на носене освен при специални събития и случаи. Веднаха свалиха от екран и после ги пуснаха в силно "орязана" версия 2 филма: "Кръстникът" и "Кукла на верига". И двата ги има в торент-сайтовете. Много добри, като кинотворби. Споделям мнението, че не трябваше да се пише точно сега на Коледа, но пък си спомних за тази ужасна трагедия и приканвам да си вземем поука от това.

Какво се случи с "видния татко, комунист"? А с брата близнак?

Виж-при такова масово убийство не е имало начин таткото комунист-и то началник да бъде отърван.

демокрацията.

много добра си беше правосъдната система едно време. дори бе отлична. какво има да се раздува случаят? ликвидация на психично-болното дружество и проблема е решен кардинално.

А бре дали е унищожен тоя законно/незаконно не е толкова важно бре!!! По-важното е че е ликвидирано едно комунистическо изчадие бре! Те всички такива са дегенерати парекселанс бре!!! Като например любимото внуче на ЧЕРВЕНОТО ЧУДОВИЩЕ от село Правец,бре!!!Дегенерати и деградати тотални бре!!!

КомунизЪма се е самоизтребил и си останал само ти, бре?

и днес така трябва да бягат ама няма кой да ги стреля

"Според официалната версия, Бранко се опитал да избяга и е застрелян от милиционерите." Атлантиците си приказвайте, но това се нарича справедливост и днес тя в България липсва.

Най-вероятно са го застреляли, за да не приказва. Обикновено е така.

Какво да приказва, бе глупак?! Ликвидирали са го както се застрелва побесняло животно. Какво значение има дали е луд или не - той е нанесъл неизмерими вреди и ще бъде опасен докато е жив! Ти би ли се грижил за такъв изрод - в лудницата или в затвора!

Добър пример, и вероятно за автора - весел, за раздадено справедливо правосъдие. Весела Коледа на нормалните българи!

Другите няма да го разберат или поне 80% от тях.

Да, не е редно точно на Рождество да ни поднасят кървави новини от 40 години назад. И без това има колкото щеш жертви на пътя. В Студентски град имаше сумати очевидци, веднага се разпространи новината. Тук някои тъгуват за повече подробности в такива събития - как точно е клал, колко страх са брали жертвите, да видят на живо кръв по пода и бинтовани глави в Пирогов. Споко, сега бол такива подробности. 3 дни ни информираха по 3 пъти на ден 3 телевизии, какво е състоянието на палеца на пишлемето с фойерверките.

Може ли по Коледните Празници да се говори за такива неща , ама НЕ трябва само НЕГАТИВИЗЪМ да залива и без това смачканият народ ! И добре за правили тогава ,лошия материал трабва да се отстранява !

В който и сайт да идеш все на кръв мирише.

Весели празници! И умната

... без Ктъстници,Валтери и финландски ножове....

що ми пишете -, сега е хубаво, защото и без образование можеш да станеш каквото си пожелаеш, навремето се държеше матура, навремето се приемаха във ВУ в регион само двама, а сега куцо и сакато учи висшУ, иначе да сте живи и здрави: червени и сини комунисти. Честито Рожденство Христово ! без партия , никога ,, а не пристрастени за пари и много пари, 2 лв-. на ден е достатъчно за хляб и кисело мляко- Весело посрещане на Новата 2018 година, всичко друго е излишно-да сме живи и здрави, а другото каквото дойде, в очакване сме-свикнали сме на лошото, калени сме, твърдоглави сме и никога не паднали пред партия и партийни секретари-бкп=бсп, дпс, сдс, ндсв, герб-Чнг

И сега се държи матура бе, ливадо буренясала, не една, а цели три - в четвърти, в седми и в дванайсти клас - понимаешь?!

По това време са завършвали , Право, в СУ, Маргарита Михнева, Надя Василева и сие, нека потвърдят те. Всичко е на 100% истина. Можеше и ние да бъдем тогава с черни забрадки, но е останал да изгледа филма, а и беше с две малки едно след друго родени дечица... аз прост човек, но Х , една майка ни е раждала, но нищо общо, стари истории, но трябва да се знаят от младите. имаше престъпност, но много по-малка. мисля, че едно от предимствата е затворените граници. до часове веднага биваха разкривани престъпленията, а и бяха спец ченгетата тогава. все пак сме работили в д.учр. съд, и си имаме на представа, па макар и секретар/машинописки. Тогава имаше ред, дисциплина, а сега не ми говорете, всичко е роднински връзки, а и всичко е корупция. Спокойно живяхме. Имаше работа за всички, а сега ..., но живи и здрави бъдете, Чнг

Още един "компетентен" създател на фалшиви новини. Надя Василева е поне двайсетина години по-млада от М.Михнева, която сега е на 65 години - няма как и двете да са завършвали право по едно време. Престъпници имаше не по-малко, но върху всичко, което се случваше освен "петилетката за три години" и "успехите по Стахановския метод" нищо не излизаше на бял свят. Кой да пише или говори за това - "Работническо дело" или казионната БНТ? Обществото се крепеше не на измислената "комунистическа" идеология, в която вярваха само партийните блюдолизците и челядта им - в основата на "спокойствието" беше СТРАХЪТ!

"Вечерта на Коледа, която по това време не се празнува особено, е спокойна в студентското общежитие. По телевизията дават епизод от култовия сериал "17 мига от пролетта" и в залата с телевизора са се събрали много студенти. Други пък купонясват по стаите. " Цитат. Малко уточнение. Формално сте прави. От 1967 или 1968 г Синодът променя датата на Рождество Христово, от януари на 25 декември. Обаче населението продължаваше да си празнува на православната дата: на 6 или 7 януари. Така че написаното в статията не е съвсем вярно. Никой не е празнувал Коледа на 25 декември и на практика убийствата не са извършени на Коледата. Защото хората тогава не празнуваха Коледа заедно с католиците.

Въртите, сучите и пак вартите а накрая, какво? Властта си свършила работата, убиеца скоропостижно е гушнал бокета и платил голяма кръвнина!!! Ако беше сега, щеше в момента да ЕБ ку?ви по студентски град...

Въртите, сучите и пак вартите а накрая, какво? Властта си свършила работата, убиеца скоропостижно е гушнал бокета и платил голяма кръвнина!!! Ако беше

Днес е време за радост, но тук ни напомнихте за времето, когато Х ми и сие бяха завършили висшето си образование в СУ "Св.Климент Охридски", очакваха да си получат дипломите за висше образование И били са в една стая събрани мнозина студенти, гледали са филм. Приятелят му, който е бил едър мъж е решил да излезе, но от наша страна е следвало отказ, останал е да изгледа филма и ... отваряйки вратата приятелят му е бил паднал на земята, ранен и по път за болницата умира, стрелял е младежа по това време по всички посоки по коридора на общежитието, на Дървеница. Другото е описано... филмът "Кръстникът" ...1974-1957=17 години е бил тогава, непълнолетен... всичко описано по-горе относно ранените и убитите е вярно, но не знаехме подробности с момчето/убиец, пълно затъмнение тогава.., прочетохме , за което ви благодарим. все още сме живи. . . Честито РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО !

Нещо не разбрах- от 1974 до 1957 е равно на 17 години- това по коя математика е смятано?

Бойко пак ли пишеш глупости или само се правиш на умен???

не знаехме подробности, но знаехме, че е имало стрелба при гледането на Кръстникът...и аз си мислех, че е по време на прожекцията...

По социализЪма нямаше престъпност и убийства

Нянаше и прошка за престъпниците и убийците

Спомням си, че една счетоводителка наблизо беше откраднала 20 000 лв. Осъдиха я на 20 години затвор. Сега толкова се лежи за убийство. А кредитните милионери, а също Боко и Цоко щяха да получат направо смъртни присъди при социализма.

Живеех в голям български град, в оживен квартал, на 1 етаж и цяло лято спяхме при отворена балконска врата. И още много други хора по същия начин. А терасата ниска. И тогава никой в града нямаше железни решетки на балкона и по прозорците си. Толкова безопасно и без страх се живееше. По цяла нощ свиреха щурци в тревата, дори понякога влизаха в стаята през отворената врата, Имаше пеперуди, светулки. А сега въздухът е толкова замърсен, че всички тези животинки изчезнаха сами в целия град.

Всичко е горе долу вярно освен ,че оръжието е било незаконно ,бащата го съдиха не защото има незаконно оръжие а защото ни го съхранявал правилно и келеша го е използвал ,повечето партийни функционери и директори имаха право на оръжие .

АМИ АТЕНТАТА В ОКЛАХОМА ПРЕЗ 1995 ИЛИ 1997 Г КАКВО БЕШЕ? Огромната правителствена сграда беше разрушена от камион натъпкан с експлозиви. Стотици хора загинаха. Атентаторът беше бял американец.

Има нещо неясно. Има някаква причинно следствена връзка, която сигурно е разкрита, но не е оповестена. Бранимир Дончев действа като джихадист, по днешните разбирания. Стреля с деветмилиметров Валтер и продължава с финския нож, докато е обезвреден. В крайна сметка масовият убиец получава заслуженото - разстрел. Не са пожалени и брат му и баща му. Но въпросите висят без отговори. Защо ???

Трябвало е публично да застрелят рода му до пето коляно назад. Да се изчисти гена на нацията от дегенерати.

Психотронното оръжие на нацистко-сатанинската мафия в действие.

Така е. Диагнозата шизофрения е много рядка. В повечето случаи зад нея се крие имитация, насилствено психическо увреждане и атака от мафията в службите и всякакви сатанински боклуци.

двойно или развоено съзнание...

И Чикатило е плод на същата обработка, както и повечето масови убийци по света. За съжаление няма истинско разследване и адекватна защита на населението, защото тази секта е много дълбока. Но е повече от необходимо. Тогава най-вероятно и световни войни няма да има.

Делят се на predators (хищници) и наблюдатели (като Big Brother). А атаките към сами и уязвими хора наричат 'лов на хора'. В днешно време даже жертвите им са повече. Зомбират хората, преследват ги, опитват се да им предизвикат шизофрения, тласкат ги към самоубийство и убийства. Дори влизат в къщите на хората (обикновено такива, които живеят сами) и ги убиват, така че да се приеме за естествена смърт. И понеже са свързани с мафията в службите и с военната прокуратура, се смятат и на практика са безнаказани.

Ако ,73, ти е годината на раждане едва ли си спомняш нещо съществено от комунизма особено от 70-те. В началото на 80-те си играл на войници в кварталната градинка, а през 1989-та освен да си гледал момичетата под полите, друго едва ли ще си спомниш, че и компетентно мнение да даваш герберски лизач.....

, И който се радва на бедствия, няма да остане ненаказан. Притчи 17:5 Които пишат такива статии , да се замислят.

В последствие излезе истината около "бягството". Също като с Чикатило, тогавашният строй идеологически не допускаше, ча е възможно наличието на масови или серийни убийци и този случай трябваше бързо да приключи. На конвоиращите негласно е било наредено да не стигне до крайното заведение и им е даден автомат. Доста са се чудили какво да направят и накрая на един завой спират, свалят го и му казват да върви към полето, след което единият милиционер го застрелва с автомата в гръб. Цялата работа е била доста неловка и неприятна за всички участници.

Kalin

Пак ги въртиш сучеш нещата ама да се плюе по.....Истината е простичка бяхме подписали мораториум да няма смъртни наказания и затова ги извъртаха нещата така същото беше и с Жоро павето.

Едно момче от МВР ми обясняваше за патрони, които минават само през меките части на тялото, стрелят в рамото, но минава през цялото тяло и излиза през черния дроб, примерно.

Що да плюя, бе? Казвам какво знам от хора по случая. Официални смъртни присъди се издаваха при извънредни случаи, като примерно с турските атентатори в ЖП-то. Сума други си ги трепеха без да се формализират. Знам по затворите колко народ избесиха и ги пишеха самоубийства, както и за поне един случай на тотално олял се служител на ПГУ. Те повечето така или иначе си бяха агенти, но този съвсем беше прекалил и нямаше как, та го бяха захарали на гробището и го гръмнали от немай къде. Това са си нормални неща за почти всички държави, особено от онова време. Какво е било навремето в Белене с политическите не знам, но за всички, за които съм чувал, че са "убити при бягство" или са били самоубити - все за разни криминилни или психарски истории са били прибрани.

Смъртното наказание в България е отменено през декември 1998 г., за какъв мораториум става дума 24 години преди това? Жоро Павето беше осъден на затвор, а не на смърт - и него го изкараха луд; излежа си там колкото преценят другарите и вероятно все още си е жив и здрав в някакво пернишко село. Форуми като този изобилстват с пикачи-изобретатели на фалшиви "новини".

Правилно са постъпили конвоиращите. Какво като има здравословни проблеми?Колко хора е оставил на място? При това, хора които не познава и не са виновни с нищо пред него! Няма такъв филм, че трябвало да го лекуват! За откачалките-убийци само куршум в главата! За да знаят и останалите като него какво ги чака, ако и те направят така! Сега имам питане. Ама много внимавайте. Норвежецът Брейвик застреля 67 души млади хора на възраст между 17 и 21 години. В Норвегия го осъдиха на 20 години затвор!!! При това при тях затворът е като хотел три звезди. Справедливо ли е това? СПОРЕД МЕН ТОЙ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СТИГА ДО СЪДЕБЕН ПРОЦЕС! ПРОСТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ПРИ ОПИТ ЗА БЯГСТВО! ТОВА Е НОРМАЛНО И СПРАВЕДЛИВО ЧОВЕШКО ДЕЙСТВИЕ! Всичко останало е извратеност! Като наказанието, което му е наложено!

Ха ха ха!!!Бай Иване,бай Иване-кой където теб те свари-там да ти го натовари бре!!!Щото си див сталинист бре!Тоя Брейвик е малък симпатяга спрямо МЕГАмасовите убийци с БЕЛИ престилки бре!!!Чудовищата с човешки имена-Кристияна Вълчева и Нася Ненова,които за близо година успяха да заразят с генномодифициран СПИН цели 459 деца и 21 майки бре,невежо сталинистче бре!!!А масовия убиец Бранко е направо симпатяга сравнен с тези същества,бре!!!

Бай Иване-от дисплея ми те виждам ,че това дето си го писал наистина го мислиш!Прави са хората да те изобличават като див сталинист!А това дето хората не виждат е че главата ти е плоска,байче Иване!

А сега серийните убийци управляват държавата.