Коментари - Откриха убита изчезналата българска студентка в Украйна | Днес.dir.bg

Откриха убита изчезналата българска студентка в Украйна

Украинската полиция откри тялото на изчезналата българска студентка Еля Зия Дишли. Момичето е било убито, а трупът й е бил скрит в куфар и изхвърлен в гора.

Обратно в новината

Коментари - Откриха убита изчезналата българска студентка в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Мюсюлманите са терористи и убийци !

Мир и светлина на душата на това момиче, много жалко и съчуствам на родителите за тази трагедия. (Изглежда ми с черти на Българка. Интересно ми е ДНК на т. нар. Български Турци до каква степен са от истинските селджукски турци. Май повечето от тях са потурчени Българи.) Бог да помогне на близките й да се съвсемат от тази огромна загуба.

Мюсюлманска история вероятно. Това Исляма за нищо няма жената. Доказателството- Мохамед на 54г. се жени за 9г. Айше, жени се за жената на доведения си син, (не знае да чете и пише, нарежда убийства) и т.н. и т.н. Да се забрани Исляма в България като учение анти-Христко!

да не би в япония да е забранен исляма като религия?

има навсякъде. Няма значение раса, религия, народност и т.н. Жалко за младото момиче и нейните родители.

Търсело си е момичето приятел от нейната религия...Да почива в мир, душицата наивна! Надявам се убийците да си получат наказанието, макар да не вярвам, защото по правосъдие Украйна е горе-долу като България.

Царство и небесно на момичето.Много жалко за това младо момиче но честно в българия е по трудно да станеш заболекър там нямъш проблем будаш ппари в джоба на професора и си готов с дипломата та затова са я пратили там .Знам украина много добре страшна корупция .Не знам какво ги е накарало родителите и да учи там след като имаме и у нас за заболекари

Точно в този град и точно в този университет има страшно много българи. Ходят да учат там, защото ги записват срещу пари без да искат знания - плащаш и учиш, докато в България не са успели да издържат изпитите да прием в Медицински университет, в Украйна може и с двойките, та доста богаташки деца от България учат медицина и стоматология точно в това градче.

Прав си напълно но не е градче а си е доста голям то си е облпстен град а в украйна областните градове са с над 200 000 души население

На времето се шегуваха, че Сталин така и не е могъл да цивилизова туркменската пасмина. Укротяваха ги само напили се яко български строители след полунощ. Български мюсюлманки разбират с горчива практика колко струват единоверците им от Туркменистан. Процентът на диванетата изповядащи въпросната религия е неприемливо голям и несъмнено ще се наложи неизбежна регулация на популацията им...

норвежкия урод изби 86 младежи. Онзи ден пък комплексиран швед преби Сани Алекса, друг шведски изрод за малко не уби камериерката тук и т.н.

Шведът нали се оказа арабин?

Мацето си е направено и си го бива. ЖАЛКО!

С разпадане на СССР бедите се струпаха на главата на Източния блок,..ама и не само там!

Маани ! ..Маани!

Явно убийците украинци и/или руснаци имат навика да крият труповете в куфар. Визирам куфарът с труп на дете - русначе, който беше открит в България преди време.

Какви куфари у мужишка Русия, ба?

вносни, от Китай.

да се молим и надяваме ,че дъщерите на истинските убийци ще бъдат намерени скоро в такива изхвърлени куфари !Амин!

Дал Господ! AМИН!

Не го съдете момчето!!!Такива са изконните традиции на вярата му!!! В тяхната религия една жена не значи нищо ако нещо му е накривила шапката - смърт и следващата на нейното място!!! Така си живеят хората и при тях това си е нормално!!! Баща й точно за тази вяра и традиции се бори!!!

Така ли? .. брях. .

Как пък го свързвате с религията?? При студентите религията е някъде встрани от живота. Познавам я и скърбя за нея. Почивай в мир Еля! ;((

Как пък го свързвате с религията?? При студентите религията е някъде встрани от живота. Познавам я и скърбя за нея. Почивай в мир Еля! ;(( Пък баща и от сутрин до вечер работи, ръководейки кооперация. Дава хляб на няколко души и произвежда зърното за хляба на хиляди. И точно сега е близо до жътва... За религия никога не е имал време... Не пишете за неща, които не разбирате...

Детето ми е..в Нова Зеландия... майната му за драскачите тука. Плача за това дете - турчин, българче, цигле. .. Трагедията е неописуема. Бог да прости! ..но не и на убийците!

......подкрепям!.. Здраве, пич, ...

по партиина линия ли е в нз? или му пращате препрани пари от тук?маината им на партиините синчета

Ба, кой Ви е казал , че мразим турците? Спогаждаме се, комшийството, алъш-вери ът, .?душата човешка , Айде ,де! Ще ни скарвате ? Няма да стане поне сеги!

Фашагите в Украйна вършат убийства всеки ден

Убиеца е от Евроазиатския съюз. естествено в дъното на всичко е Русия

Бе, леля ти птука има ли? Като те чета - май ,,няма,, ?

дядка пак си пропуснал хаповете.

Е, даа, ама разчитаме те първи да мрът ..срещу ръшите!?

На тия бих им вързал мъдете като вратовръзка заради кадънчето! И на Шипка ще кажа -Това е!

Изключително скромно, умно и интелигентно момиче. Тези които я познаваха втора седмица се надяваха да е жива. Много, много жалко за момичето. Както казват руснаците: "Куда катится этот мир!?"

Ние сме си под крилцето на ...Падишаха! Нищо, че и Бащицата се грижи за нас. Амин!

Дългата ръка на Путин достига навсякъде!

В гащите ли си я усещаш?

Педерас лесбийки. ..

..непоръбена с..розово. ..

И защо трябваше да се унищожи младото момиче? Въпросът ми е към убийците! Свидетели и виновни, няма да има, това го знаем.

А стоматологът иска да им вади кътните зъби през задника. .за по-направо!

Мамицата им безродническа! Да ми тепат те убавите кадънки? Мъданят им ще го вържа ,,на фльонга,, !

Убийците на руския пилот в Сирия бяха тюркмени, те говорят турски език.

Тюркмените в Сирия са друга народност.

Ми, ще говорят , като Кирил и Методия са отишли в Рим, а са пренебрегали ..Анталия!?

Е, как няма да я убият ония ,,десни семки,, - безродниците, като знаят ,че ниe сме дали и азбуката и вярата на ръшите?..! Нищо ,че Путин завоалира и ,,ги насочи към македонските земи,, . Ей го , утрепаха българче , а не македонка ..!?

Фашистка Украйна вече е опасно място за българите

А бе хора, какво значение има българка ли е или туркиня? Тя е човек! И тя има близки и родители, я помислете малко как ли им е сега на тези хора. Никой не е застрахован, че утре това няма да се случи на неговото дете. Жалко за момичето, жалко и за България с такива граждани!

познавам бащата много летеше от високо като чели друг няма като него, дано след този случай да се е приземил

Ти нормален ли си. Какво е виновно момичето и чии грехове е изкупило

Познаваш ми ,,оная кожа,,, дето ходи насам- натам!

Туркмени, азербайджанци и турци - един дол дренки. Колят без да им мигне окото. В развитието си са 400г назад.

Бог да прости горкото момиче! Озовала се е на грешното място в грешния момент. А най-ужасното е, че сигурно и бащата е помогнал да попадне там, след като не е успяла да се класира в български ВУЗ. Бог да помага на съсипания баща! Родители, чужбината стана ОПАСНА! Не прогонвайте децата си от България, за да учат навън в "престижни" вузове.

И тук няма никаква гаранция, Бог да пази децата ни от подобни, а и от други трагедии, за съжаление престъпността е спътник на човешките общества. Искрено съчувствам на родителите. Бог да прости девойката!

До голяма степен сте прав. Но тук поне родителите могат да упражнят някакъв контрол върху децата, да преценят на базата на опита си кои приятели са подходящи, кои носят ... скрити бесове. А там това момиче се е почувствало свободно и може и да е крило връзката си от родителите... Да не говорим, че в Украйна цари хаос, а в Зап. Европа - ислямски тероризъм.

Еееххх Мери ...Мери...Ти пък намери каква догатка да изтипосаш... В български ВУЗ в момента се влиза дори и с невзета матура и една сюрия тройки отдолу нагоре... БЕЗ ПРИЕМЕН ИЗПИТ ...

Българските туркини са европейки по възпитание, но упорито правят една и съща грешка като търсят мъже с подобен произход на техния от ислямските страни, забравяйки, че ония са прости и комплексирани ислямисти и режат глави, особено ако видят че са разкрепостени и не могат да ги контролират.

Напълно прав сте.

Много често го правят за да угодят на родителите си.

след като един има няколко жени а други - по-бедни нямат никога жена и си остават девствени да му мръдне чивията е лесно допустимо. ТОВА Е И ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗА ТЕРОРИЗМА - ЗА КАКВО МУ Е ТОЗИ ЖИВОТ БЕЗ ЖЕНА..

Ирак, Либия, Украйна все демокрация от сащ. Убийства, наркотици педеращина.

Форумната олигофрения се характеризира с това да се изказваш неуместно и глуповато. Когато иде реч за религия, тогава я намесвай. Съболезнования за хубавото момиче! Язък!

Каква българска студентка, то си е типично резняшка история - туркиня с резняк от савецките републики.

хубаво туркинче, ама няма да се хване с някой българин да кажем-той е нечист- а с турчолясал съветски гражданин, който поради това че е красива си е въобразил че алах му я харизал

украина е в топ на наи опасните страни в света след ирак , сирия и либия , все хубави места на които хамерите занесоха демокрация .

Тръгнала е да му играе българско-курвенски номера но на турчина тея не му минават.

Лелеле, що за изказване?! Абе хора, в кой век живеете, кой ви е възпитавал, ако има такъв?! Без думи!

Нашите мусюлманки имат легхковато поведение--разгулно-почти християнско И като се срещнат с истински мусюлмани от Туркменистан--където властва страшен морал--курвенско европейско поведение не върви Ако момчето е било влюбено--не е издържало и --така Джамии трябва да се строят в Бг --а не чалга клубове В Туркменистан ако те еизбрал мъж за жена--- тогава лягаш с него--- не говориш с други мъже --а това похристиянчено дете---си е мислило че ев кулоарите на парламента --или баровете на Разград

Що не вземеш да седнеш на острото на джамията ? И газ към Туркменистан, терорист скапан. Писна ми от мнението ви и от скапаните ви желания. Вън от европа твойта резана майчица мръсна.

=

одавна казвам аз че мосюлманстовото е долна религия ама никои не чуе бил съм в арабслия свят и какво да ви кажа....нещо страшно е тази религиа

Най-големият проблем на исляма е, че не е религия, а ние си затваряме очите пред този факт. Ислямът е преди всичко учение, идеология за завладяване на света.

Нашите мюсюлмани и мюсюлманки са цивилизовани хора с малки изключения. Има и такива , като теб. Не си глупав, относително грамотен, но за какви джамии дрънкаш в 21век.

Какъв историк си пък ти???? Какви джамии, какви пет лева ??? Ти си в Християнска, Демократична, Ервопейска държава бе простако!!!! Айде беж в халифата и да не сме чули повече за теб. Като си историк дали знаеш, че в Папуа Нова Гвинея хапват човешко? Ти защо също не пробваш, явно поддържаш средновековните практики, нещастник. Между другото като жена ти казвам, че на такива като теб оправията им е да им резнат отличителния полов знак, само това. Терорист мръсен....

"....българска студентка Еля Зия Дишли" ?!?! Сигурни ли сте че е Българка?!?!?! Нещо на турко-кюрдско ми мяза!

Нещо по-тъпо да напишете путлерасите?

Българска гражданка убита в Украйна. Какво общо има с Путин и Русия бе идиот соросолизашки?

ДПС

хубаво стана в Украйна, откакто там взеха да изповядват евроатлантическите ценности, ей! Някакъв тюркмен изглежда не е понесъл раздялата с нашето момиче и хоп ... По мусюлмански.

Няма значение студентка по какво е! Обикновено истината е по средата - не се знае какво се е случило / може да се е забъркала в нещо /така че ....?

какво толкова да е забъркала? най много да е харесала някой друг. а ако е пребита с камъни(традиция дет се вика) определено ще да е това

що не е учила стоматология в Турция или сигурно е гюленистка

По-лесно се влиза там и за по- малко пари.

да са ни честити украинците без визи, производна на късогледата плиткоумна еврогейска политика

Ти май не четеш! Убиеца е от Тюркменистан!!! Чукча писател, не читател!!!

Евразийски студент от Евразийския сОюз!

Нашите турци умират да стават медици.Явно за България не и е стигнал бала. Защо отиват в тая Украйна, че и в някакъв си Ивано-Франковск от най-западналата и фашистка Западна Украйна?

В случая, май не е пострадала от бендеро-фашисти, а от сродна ислямска душа. Макар че, нищо не се знае. Иначе си прав - ако се учи медицина, трябва да се ходи в Киев, Харков, Одеса.

Толкова е могъл баща й /вероятно от "бедните" депутати / !

То и преди там беше страшно, ама сега направо им се чудя как си пращат децата да учат там.. Бог да го прости момичето!

Но "С любовта шега не бива" ... Особено с любовта на тюрк ...

Украински народни приказки.

papion

Съболезнования на семейството й, но защо е отишла да учи в Украйна, а не тук? Не че у нас не стават страшни неща, но поне нямаме такива мюсюлмани-фанатици. Ако е отрязала Елдар, той пък и е отрязал... живота.

Още като излезе статията, че тази девойка е изчезнала и я търсят /пак тука в дира/, обявих, че най-вероятно е убита от ревниво бивше или настояще гадже. И като гледам, прав съм бил. Лошото е, че всички бащи на момичета може това да им се случи.

Много тъжно за хубавото младо момиче!

Чак па хубава....

Май плагиатствам ама наистина - Чак пък хубава ?!

Е па ся. Не може всички да харесваме ромки като вас!

Коментари - Откриха убита изчезналата българска студентка в Украйна | Днес.dir.bg

Откриха убита изчезналата българска студентка в Украйна

Украинската полиция откри тялото на изчезналата българска студентка Еля Зия Дишли. Момичето е било убито, а трупът й е бил скрит в куфар и изхвърлен в гора.

Обратно в новината

Коментари - Откриха убита изчезналата българска студентка в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Мюсюлманите са терористи и убийци !

Мир и светлина на душата на това момиче, много жалко и съчуствам на родителите за тази трагедия. (Изглежда ми с черти на Българка. Интересно ми е ДНК на т. нар. Български Турци до каква степен са от истинските селджукски турци. Май повечето от тях са потурчени Българи.) Бог да помогне на близките й да се съвсемат от тази огромна загуба.

Мюсюлманска история вероятно. Това Исляма за нищо няма жената. Доказателството- Мохамед на 54г. се жени за 9г. Айше, жени се за жената на доведения си син, (не знае да чете и пише, нарежда убийства) и т.н. и т.н. Да се забрани Исляма в България като учение анти-Христко!

да не би в япония да е забранен исляма като религия?

има навсякъде. Няма значение раса, религия, народност и т.н. Жалко за младото момиче и нейните родители.

Търсело си е момичето приятел от нейната религия...Да почива в мир, душицата наивна! Надявам се убийците да си получат наказанието, макар да не вярвам, защото по правосъдие Украйна е горе-долу като България.

Царство и небесно на момичето.Много жалко за това младо момиче но честно в българия е по трудно да станеш заболекър там нямъш проблем будаш ппари в джоба на професора и си готов с дипломата та затова са я пратили там .Знам украина много добре страшна корупция .Не знам какво ги е накарало родителите и да учи там след като имаме и у нас за заболекари

Точно в този град и точно в този университет има страшно много българи. Ходят да учат там, защото ги записват срещу пари без да искат знания - плащаш и учиш, докато в България не са успели да издържат изпитите да прием в Медицински университет, в Украйна може и с двойките, та доста богаташки деца от България учат медицина и стоматология точно в това градче.

Прав си напълно но не е градче а си е доста голям то си е облпстен град а в украйна областните градове са с над 200 000 души население

На времето се шегуваха, че Сталин така и не е могъл да цивилизова туркменската пасмина. Укротяваха ги само напили се яко български строители след полунощ. Български мюсюлманки разбират с горчива практика колко струват единоверците им от Туркменистан. Процентът на диванетата изповядащи въпросната религия е неприемливо голям и несъмнено ще се наложи неизбежна регулация на популацията им...

норвежкия урод изби 86 младежи. Онзи ден пък комплексиран швед преби Сани Алекса, друг шведски изрод за малко не уби камериерката тук и т.н.

Шведът нали се оказа арабин?

Мацето си е направено и си го бива. ЖАЛКО!

С разпадане на СССР бедите се струпаха на главата на Източния блок,..ама и не само там!

Маани ! ..Маани!

Явно убийците украинци и/или руснаци имат навика да крият труповете в куфар. Визирам куфарът с труп на дете - русначе, който беше открит в България преди време.

Какви куфари у мужишка Русия, ба?

вносни, от Китай.

да се молим и надяваме ,че дъщерите на истинските убийци ще бъдат намерени скоро в такива изхвърлени куфари !Амин!

Дал Господ! AМИН!

Не го съдете момчето!!!Такива са изконните традиции на вярата му!!! В тяхната религия една жена не значи нищо ако нещо му е накривила шапката - смърт и следващата на нейното място!!! Така си живеят хората и при тях това си е нормално!!! Баща й точно за тази вяра и традиции се бори!!!

Така ли? .. брях. .

Как пък го свързвате с религията?? При студентите религията е някъде встрани от живота. Познавам я и скърбя за нея. Почивай в мир Еля! ;((

Как пък го свързвате с религията?? При студентите религията е някъде встрани от живота. Познавам я и скърбя за нея. Почивай в мир Еля! ;(( Пък баща и от сутрин до вечер работи, ръководейки кооперация. Дава хляб на няколко души и произвежда зърното за хляба на хиляди. И точно сега е близо до жътва... За религия никога не е имал време... Не пишете за неща, които не разбирате...

Детето ми е..в Нова Зеландия... майната му за драскачите тука. Плача за това дете - турчин, българче, цигле. .. Трагедията е неописуема. Бог да прости! ..но не и на убийците!

......подкрепям!.. Здраве, пич, ...

по партиина линия ли е в нз? или му пращате препрани пари от тук?маината им на партиините синчета

Ба, кой Ви е казал , че мразим турците? Спогаждаме се, комшийството, алъш-вери ът, .?душата човешка , Айде ,де! Ще ни скарвате ? Няма да стане поне сеги!

Фашагите в Украйна вършат убийства всеки ден

Убиеца е от Евроазиатския съюз. естествено в дъното на всичко е Русия

Бе, леля ти птука има ли? Като те чета - май ,,няма,, ?

дядка пак си пропуснал хаповете.

Е, даа, ама разчитаме те първи да мрът ..срещу ръшите!?

На тия бих им вързал мъдете като вратовръзка заради кадънчето! И на Шипка ще кажа -Това е!

Изключително скромно, умно и интелигентно момиче. Тези които я познаваха втора седмица се надяваха да е жива. Много, много жалко за момичето. Както казват руснаците: "Куда катится этот мир!?"

Ние сме си под крилцето на ...Падишаха! Нищо, че и Бащицата се грижи за нас. Амин!

Дългата ръка на Путин достига навсякъде!

В гащите ли си я усещаш?

Педерас лесбийки. ..

..непоръбена с..розово. ..

И защо трябваше да се унищожи младото момиче? Въпросът ми е към убийците! Свидетели и виновни, няма да има, това го знаем.

А стоматологът иска да им вади кътните зъби през задника. .за по-направо!

Мамицата им безродническа! Да ми тепат те убавите кадънки? Мъданят им ще го вържа ,,на фльонга,, !

Убийците на руския пилот в Сирия бяха тюркмени, те говорят турски език.

Тюркмените в Сирия са друга народност.

Ми, ще говорят , като Кирил и Методия са отишли в Рим, а са пренебрегали ..Анталия!?

Е, как няма да я убият ония ,,десни семки,, - безродниците, като знаят ,че ниe сме дали и азбуката и вярата на ръшите?..! Нищо ,че Путин завоалира и ,,ги насочи към македонските земи,, . Ей го , утрепаха българче , а не македонка ..!?

Фашистка Украйна вече е опасно място за българите

А бе хора, какво значение има българка ли е или туркиня? Тя е човек! И тя има близки и родители, я помислете малко как ли им е сега на тези хора. Никой не е застрахован, че утре това няма да се случи на неговото дете. Жалко за момичето, жалко и за България с такива граждани!

познавам бащата много летеше от високо като чели друг няма като него, дано след този случай да се е приземил

Ти нормален ли си. Какво е виновно момичето и чии грехове е изкупило

Познаваш ми ,,оная кожа,,, дето ходи насам- натам!

Туркмени, азербайджанци и турци - един дол дренки. Колят без да им мигне окото. В развитието си са 400г назад.

Бог да прости горкото момиче! Озовала се е на грешното място в грешния момент. А най-ужасното е, че сигурно и бащата е помогнал да попадне там, след като не е успяла да се класира в български ВУЗ. Бог да помага на съсипания баща! Родители, чужбината стана ОПАСНА! Не прогонвайте децата си от България, за да учат навън в "престижни" вузове.

И тук няма никаква гаранция, Бог да пази децата ни от подобни, а и от други трагедии, за съжаление престъпността е спътник на човешките общества. Искрено съчувствам на родителите. Бог да прости девойката!

До голяма степен сте прав. Но тук поне родителите могат да упражнят някакъв контрол върху децата, да преценят на базата на опита си кои приятели са подходящи, кои носят ... скрити бесове. А там това момиче се е почувствало свободно и може и да е крило връзката си от родителите... Да не говорим, че в Украйна цари хаос, а в Зап. Европа - ислямски тероризъм.

Еееххх Мери ...Мери...Ти пък намери каква догатка да изтипосаш... В български ВУЗ в момента се влиза дори и с невзета матура и една сюрия тройки отдолу нагоре... БЕЗ ПРИЕМЕН ИЗПИТ ...

Българските туркини са европейки по възпитание, но упорито правят една и съща грешка като търсят мъже с подобен произход на техния от ислямските страни, забравяйки, че ония са прости и комплексирани ислямисти и режат глави, особено ако видят че са разкрепостени и не могат да ги контролират.

Напълно прав сте.

Много често го правят за да угодят на родителите си.

след като един има няколко жени а други - по-бедни нямат никога жена и си остават девствени да му мръдне чивията е лесно допустимо. ТОВА Е И ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗА ТЕРОРИЗМА - ЗА КАКВО МУ Е ТОЗИ ЖИВОТ БЕЗ ЖЕНА..

Ирак, Либия, Украйна все демокрация от сащ. Убийства, наркотици педеращина.

Форумната олигофрения се характеризира с това да се изказваш неуместно и глуповато. Когато иде реч за религия, тогава я намесвай. Съболезнования за хубавото момиче! Язък!

Каква българска студентка, то си е типично резняшка история - туркиня с резняк от савецките републики.

хубаво туркинче, ама няма да се хване с някой българин да кажем-той е нечист- а с турчолясал съветски гражданин, който поради това че е красива си е въобразил че алах му я харизал

украина е в топ на наи опасните страни в света след ирак , сирия и либия , все хубави места на които хамерите занесоха демокрация .

Тръгнала е да му играе българско-курвенски номера но на турчина тея не му минават.

Лелеле, що за изказване?! Абе хора, в кой век живеете, кой ви е възпитавал, ако има такъв?! Без думи!

Нашите мусюлманки имат легхковато поведение--разгулно-почти християнско И като се срещнат с истински мусюлмани от Туркменистан--където властва страшен морал--курвенско европейско поведение не върви Ако момчето е било влюбено--не е издържало и --така Джамии трябва да се строят в Бг --а не чалга клубове В Туркменистан ако те еизбрал мъж за жена--- тогава лягаш с него--- не говориш с други мъже --а това похристиянчено дете---си е мислило че ев кулоарите на парламента --или баровете на Разград

Що не вземеш да седнеш на острото на джамията ? И газ към Туркменистан, терорист скапан. Писна ми от мнението ви и от скапаните ви желания. Вън от европа твойта резана майчица мръсна.

=

одавна казвам аз че мосюлманстовото е долна религия ама никои не чуе бил съм в арабслия свят и какво да ви кажа....нещо страшно е тази религиа

Най-големият проблем на исляма е, че не е религия, а ние си затваряме очите пред този факт. Ислямът е преди всичко учение, идеология за завладяване на света.

Нашите мюсюлмани и мюсюлманки са цивилизовани хора с малки изключения. Има и такива , като теб. Не си глупав, относително грамотен, но за какви джамии дрънкаш в 21век.

Какъв историк си пък ти???? Какви джамии, какви пет лева ??? Ти си в Християнска, Демократична, Ервопейска държава бе простако!!!! Айде беж в халифата и да не сме чули повече за теб. Като си историк дали знаеш, че в Папуа Нова Гвинея хапват човешко? Ти защо също не пробваш, явно поддържаш средновековните практики, нещастник. Между другото като жена ти казвам, че на такива като теб оправията им е да им резнат отличителния полов знак, само това. Терорист мръсен....

"....българска студентка Еля Зия Дишли" ?!?! Сигурни ли сте че е Българка?!?!?! Нещо на турко-кюрдско ми мяза!

Нещо по-тъпо да напишете путлерасите?

Българска гражданка убита в Украйна. Какво общо има с Путин и Русия бе идиот соросолизашки?

ДПС

хубаво стана в Украйна, откакто там взеха да изповядват евроатлантическите ценности, ей! Някакъв тюркмен изглежда не е понесъл раздялата с нашето момиче и хоп ... По мусюлмански.

Няма значение студентка по какво е! Обикновено истината е по средата - не се знае какво се е случило / може да се е забъркала в нещо /така че ....?

какво толкова да е забъркала? най много да е харесала някой друг. а ако е пребита с камъни(традиция дет се вика) определено ще да е това

що не е учила стоматология в Турция или сигурно е гюленистка

По-лесно се влиза там и за по- малко пари.

да са ни честити украинците без визи, производна на късогледата плиткоумна еврогейска политика

Ти май не четеш! Убиеца е от Тюркменистан!!! Чукча писател, не читател!!!

Евразийски студент от Евразийския сОюз!

Нашите турци умират да стават медици.Явно за България не и е стигнал бала. Защо отиват в тая Украйна, че и в някакъв си Ивано-Франковск от най-западналата и фашистка Западна Украйна?

В случая, май не е пострадала от бендеро-фашисти, а от сродна ислямска душа. Макар че, нищо не се знае. Иначе си прав - ако се учи медицина, трябва да се ходи в Киев, Харков, Одеса.

Толкова е могъл баща й /вероятно от "бедните" депутати / !

То и преди там беше страшно, ама сега направо им се чудя как си пращат децата да учат там.. Бог да го прости момичето!

Но "С любовта шега не бива" ... Особено с любовта на тюрк ...

Украински народни приказки.

papion

Съболезнования на семейството й, но защо е отишла да учи в Украйна, а не тук? Не че у нас не стават страшни неща, но поне нямаме такива мюсюлмани-фанатици. Ако е отрязала Елдар, той пък и е отрязал... живота.

Още като излезе статията, че тази девойка е изчезнала и я търсят /пак тука в дира/, обявих, че най-вероятно е убита от ревниво бивше или настояще гадже. И като гледам, прав съм бил. Лошото е, че всички бащи на момичета може това да им се случи.

Много тъжно за хубавото младо момиче!

Чак па хубава....

Май плагиатствам ама наистина - Чак пък хубава ?!

Е па ся. Не може всички да харесваме ромки като вас!