Записи опровергават студентката за ”срамния” обиск

Записи от камери и свидетелски показания опровергават 20-годишната студентка Борислава Латинова, която се оплака от унизителна полицейска проверка.

Обратно в новината

Коментари - Записи опровергават студентката за ”срамния” обиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано един ден жалката Нели Върбанова да преживее подобен ужас или унижение и да разбере как се е чуствала унижената Борислава Латинова . И дано някой ден нейна близка приятелка или роднина да преживее полицейско насилие да видим дали няма да се замисли тогава жалката Нели Върбанова че наистина си е превишила правата

Интересно-ЗАЩО когато се каже нещо срещу ГНУСНАТА ни ПОЛИЦИЯ и срещу ЛЕЗБО ПОЛИЦАЙКАТА която трябваше да е УВОЛНЕНА досега-не се показва като коментар ? :) И защо когато се напишат ГНУСНИ НЕЩА срещу БОРИСЛАВА ЛАТИНОВА-всичко се излага на показ ? :) Администраторите на заплата към полицията ли са ?

Лезбо полицайката не са ли я вкарали вече в затвора /където и е мястото/ заради превишаване на служебните си права. Надявам се и дай боже да бъде осъдена и вкарана в Сливенския затвор

Жалкото е само това че едно младо момиче ще бъде завинаги осакатено душевно морално и психически заради своеволията на една лезбо полицайка

А да се пишат пълни гнусотии ,помии и глупости срещу Борислава / които не са верни / не са ли обект на настроиването на обществото към едно напълно невинно момиче което е станало жертва на полицеиско своеволие ?

И не мога да разбера-ченгета ли контролират кои какво пише на форумите ? :) Защото виждам че когато се напише нещо срещу тях то бива скривано /най вече ако е вярно :)/ Ама когато се напише някаква долна и жалка помия срещу Борислава /дори да не е истина/ никога не бива скривана като коментар :)

Интересно защо когато се напишат коментари защитаващи лезбо полицаиката не се крият ? Както и когато се напишат коментари който целят да унижат Борислава Латинова и да я покажат като най долната крадла и наркоманка също никога не биват скривани ? :)

И относно въпросния видеозапис-ако всичко беше нормално този виде запис веднага щеше да бъде изкаран на показ само и само тъпите полицай да покажат че са невинни,но си е ясно че гъзовете им са осрани и затова записа не се изкарва на показ Гадно,нали?

И относно въпросния видеозапис-ако всичко беше нормално този виде запис веднага щеше да бъде изкаран на показ само и само тъпите полицай да покажат че са невинни,но си е ясно че гъзовете им са осрани и затова записа не се изкарва на показ Гадно,нали?

И все пак-госпожа Иванова-обяснете ми какво означава-вършат си работата ? Ок-ако си бяха вършели работата както трябва и ако беше нужен някакъв обиск и този обиск беше извършен в специална стая и всичко беше направена съобразно законните норми и правила-съгласен съм че тогава са си вършели работата. Но си е очевидно че доста са си превишили правата и не са си свършили работата по законния ред и начин А ти случаино присъства ли когато лезбо полицайката беше на полиграфа ? Или казваш-беше там и присъстваше ? :) Ок-знам че ти и други малоумници ще кажат че това не се прави пред други хора,но ако унизената Борислава беше седнала на полиграфа със сигуност щеше да присъстват и журналисти :)

Невероятно е как малката кифличка, която не само е била в компания, известна на полицията, но и тя самата е била проявена в регистрите, с помощта на отчаяно търсещите слава медии, успя да накара хората да й повярват. Май ще се окаже, че не полицията, а медиите ни са оср*ни отвсякъде.

Ххахахахаха ченгесаите излезнаха по-големите баровци в случая... Предвиждам още такива, като знам какви са повечето останали хора... А малката дрисла е била сигурно надрусана или е щяла да се надруса.. С криминално проявени и тя самата за кражба... Ясна е работата, дрогарче... от червената мафия, ама тате се оказа не толкова голям колкото сие мислел..... Много такив аслучаи ще има още.

И кой бръкна в гащите на тази недоръфана кифла? И въобще имала ли е такива???

Да правиш обобщени и безадресни квалификации във форуми като този, но се надявам, че не визираш конкретни лица. Иначе ще трябва да докажеш твърденията си. А нямаш факти. Затова съм съгласен с теб, че полицията е призвана да озаптява наркомани и грабители, гангстери и т.н. Въпросът е, дали прави именно това или просто упражнява рекет върху беззащитни хора? Как мислиш?

И твоето е едно обобщение - полицията рекетира?

А ти да не мислиш, че са на една заплата?

Драги милиционери,докато неотлъчно следите и спамите темата...идете на гуглето и напишете...mini IP police camera!!!Евтино и много полезно за нас като данъкоплатци решение!Има го въведено в Русия и в Англия(за там знам със сигурност). Интересното обаче е колко от вас ще останат на работа след това...НЕ ЛИ?

Виждал съм десетки пъти с очите си, как полицаи взимат рекет от проститутки, как пазят нарко-дилъри, как гонят бабички и ученици, но когато има опасност си ръфат баничките разсеяно. Знам какви хора станаха полицаи - всичките рецедивистчета дето на времето киснеха по РПУ-тата, сега са вътре в системата. Родната полиция пази единствено системата. Сега те крият улики, вадят кирливи ризи и се перят с някакви данни, които сами са продуцирали - характерно ченгеджийско поведение. Без видеозаписа няма как да повярвам на такива хора!

КОЙ скри записите? Отново въпроса е КОЙ??? Нещо познато а?

Давайте записите и да се види кой наркоман, кой полицай!

Наркоманите са ясни. Художника Халачев и компания.

Недей, че ако са без униформи ще е трудно да се разбере разликата...

Затова кифлата отказва да се подложи на детектора ...

Малоумен въпрос! Т.нар. "полиграф" се контролира от едната от страните в спора. Изключително ярък пример за т. нар. КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. А познай какъв резултат би имал подобен тест, за и без това, осъдената от теб девойка?

Ами не си прав. Има и частни фирми дето предлагат услуга с полиграф.

На тази,явно някой и е бъркал в интимните части на тялото и- и е вдигал блузата ,но замаяната и глава(от какво ли?)-не е разбрала КОЙ.

Мислиш ли, че са много жените, на които (изв), не им бъркат в интимните части от тялото? Значи ли това, че всички те са на разположение на всеки, който реши да го прави? Или, щом имат интимни части, който си поиска може да ги вади на показ по кръстовищата? Ти редовен ли си?

Тази Л....ня Борислава-трябва веднага да бъде подведена под съдебна отговорност!За това,че набеждава ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ,ЗАТОВА,ЧЕ НАСТРОЙВА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА,ЗАТОВА,ЧЕ ПЕТНИ ИМЕТО НА ЖЕНАТА(лично).

А истината отново остава за лично ползване в МВР. По -зле от татово време!

А смеете ли ченгенца? Че като опре до съд и омеквате като варен кренвирш. А заведете дело да ви видим.

Твърде много глупости се изприказваха - покажете записите за да се види истината!!!

Бегам с 300 от камери!

"Бащата Христо Латинов призова да се изкарат записите и обясни, че ако се докаже от тях, че "срамният обиск" е измислица, той и дъщеря му ще се извинят на Върбанова." Ааа....не извинение. Съд за уронване престижа на служител и престижа на МВР който така или иначе е в калта, но все пак. Както и плащане на детектора и разправията на прокуратурата.

Не че не смятам, че (твърде) многобройната ни полиция няма трески, пардон, греди за дялане. Но регистрираната крадла (таткото, за когото ми е жал, сам го потвърди пред медиите) и "бандитска булка", както и двамината "тежки криминални контингенти" с нея са за пред съда по дело за клевета!

права е полицайката, защото не работи във нейната си фирма и затова не може да дава угодни на публиката изявления и обяснения, има правила,които е длъжна и е спазила..браво на нея,че не се дала на интриги и глупости..

Таа реплика към КОЙ беше? Мъпет шоу! Жалко за момичето!

Покажете записите,униформени крадци и рекетьори.Цяла България ви хрантути,а вие се скъсвате да спите,крадете и лъжете.

ами малката интригантка какви ги върши, не знае кой е бъркал в гащите й, или е тревожна,че не е в бардака на спокойствие с компанията й

Ами на тебе кой ти ПОКАЗА истината, бе?

И като не е клевета защо не бъде показан видео материала от унизителната проверка ? Защото ако бъде показан ще бъде видяно ясно и точно че унизителната проверка е направена и ще стане ясно че не е клевета :)

sawo

Това не ти е биг брадър, та цяла България да гледа сеир... Момичето вече е отказало теста, доста ясно защо...

Ще повярвам на теста само ако АЗ лично контролирам функционирането му и показанията му! Естествено, че при тези условия, ченгесарката би отказала теста, а не аз.

Искам най напред лично да поздравя няколко доста мислещи гости от форума като например-f11, М7,Има Защо и се радвам че има все още мислещи граждани който разъждават логично върху всичко което се е случило и жалко че има много ЗАТЪПЕЛИ МАЛОУМНИ и ОГРАНИЧЕНИ ХОРА като Кире и Иванова който не могат да расъждават нормално и логично върху случката. На такива МАЛОУМНИ ХОРА бих искал да задам въпросите; 1-защо след като не е виновна въпросната Нели Върбанова не се появи веднага по телевизията за да опровергае казаното срещу нея. отг-защото и беше нужна седмица за да се научи да изиграе ролята си на невинна. 2-Защо никои от колегите и не застана до нея за да кажа че не е направила въпросната проверка ? Повече от ясно е че ПОЛИГРАФА може да се манипулира и на всеки средно интелегентен човек ще му е ясно че колегите и ще направят ввсичко възможно да я за изкарат невинна. И най сигурното доказателсво е не полиграфа,а видео записите Защо след като е толкова невиина и не е извършила унизителната проверка тези видеозаписи не бъдат показани за да види българския народ /и най вече доста ОГРАНИЧЕНИ и ЗАТЪПЕЛИ хора които смятат полицайката за невинна че наистина не е извършена такава унизтелна проверка ? В

Защото хората просто си вършат работата, Алпинист! И не е тяхна работа да се оправдават пред медиите и теб! Има си процедури, които предполагам са спазени - Обяснили са се пред шефовете си, отчели са действията си по време на акцията... Това, че девойката не е знаела кой къде и бърка и как да се оправдае пред тати, е друга тема. Те нямат право да дават интервюта, докато тече разследване. Гадно, нали? Ми стани полицай и бъди перфектен....

Призива стани полицай не върви, защото такъв не се става по желание, а трябват връзки и рушвети. За това може да видиш разни шишковци и наркоманчета да патрулират и обират гражданите. В РБ полицай=на ортак на айдука!

Е га и мислещият се извди, че и поздравяваш!

пич, що се мориш да обясняваш неща, които са очевадни за всеки мислещ човек, а старшинките, които са свикнали друг да мисли вместо тях и да им казва какво да говорят, няма да се замислят. те си знаят тяхното си, въпреки че единствените доказателства, които са представени - свидетел и изказване на прокурор - показват че плоицайката не прави разлика между проверка и обиск и е превишила правата си

ЗАЩО НЯКОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА ХВЪРЛИ ТАЗИ ИСТОРИЯ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО , КАКЪВ Е ПОДТЕКСТА , ЕТО ТОВА Е ИНТЕРЕСНО

не трябва ли срещу момичето да се повдигне обвинение за клевета на униформен служител ? Ха сега да видим къде е истината и на кого му стиска да си я потърси в съда ??

Не вярвам и на момичето.От години движи само с криминални типове, хващана веднъж да краде, и сега мрънка, оплаква се и се прави на девица. Много е съмнителна. Очите и показват че лъже. Неспокойна по време на интервюто, не говори правилно и има отенъци и те са от притеснение не от случката, а по точно от това, че лъже. Затова не иска и да се яви на детектора.

нема нушда от пребарване. тая само като те ногледне и се напикаваш. такива полицаи ни требат.

Поиграласи е малко с момичето .Неможе само колегите и по магистралките да кярат пък тя на сухо . И какво от това голяма работа биха казали някой .Все пак дори и министър да си , трябва човек да запази съвестаси и това ценно и възвишено качество доброта и човечност спрямо другите , иначе до каде ще я докараме .

според прокурора, блузата е била вдигната до раменете, което било нормално за обиск, обаче в същото време лесбото твърди че обиск не е имало, само рутинна проверка. ако прокурора е прав, значи освен че е превишила правата си, милиционерката не прави разлика между проверка и обиск, което показва че не е подготвена и няма място в полицията. ако пък е трябвало да извърши обиск, защо крие че го е направила и няма протокол от тоя обиск.

f11

Според въпросния прокурор няма сигурно вдигане на блузата! Единственото сигурно нещо е, че проверката е прекратена. Притеснения в изказването на този прокурор обаче будят две неща: 1. Той твърди, че има записи на видеокамери, покриващи местопроизшествието, на които ясно се вижда, че няма преминаващи пешеходци, нито автомобили, които да заглеждат голата жена. Същевременно твърди, че записите са далеч и не могат да покажат едни или други действия. Съгласете се, че това е доста малко вероятно, ако могат да различат пешеходец в тъмното и това дали го има или не. Да не говорим, че е несериозно да кажеш, че от покритието на камерата съдиш за липсата на пешеходци и коли в полето извън това покритие. Много несериозно е. Явно нямат за какво друго да се хванат? 2. По неясна за мен причина, прокурорът казва, че записи няма да се дадат, защото не могло да се дадат. И нататък реди приказки, несвързани със случая - след РПУ-то как изглеждала тъжителката, било я страх от баща и, баща и пък е много нервен на полицията, не на дъщеря си и т.н. Ние все пак говорим за това, което се е случило на Семинарията и за ненужното отвеждане в РПУ-то. Накрая отново имаме странно тълкувание на мотива за последвалите действия на Борислава Латинкова. Ем е закоравял престъпник, ем е дете, което се плаши от баща си, ем бащата пък никак не изглежда страшен за дъщеря си... Общо-взето днешното поведение на прокурора затвърждава убеждението ми, че "срамен обиск" е имало и той е направен умишлено от Нели Върбанова за да се окаже натиск върху протестиращите ден по-рано за запазване на социалните си привилегии полицай. Пак напомням, че полицай Върбанова не е ангажирана с този проблем, защото е в полицията от няколко месеца, но е на 40 години. Тя няма как да се пенсионира на 45! Нито по стария закон, нито по проектозакона, който предизвика протеста. Също така се кри от медиите близо седмица!

цитат: Въпреки това обаче блузата ѝ е била вдигната, призна Димов. Това обаче станало до раменете, а не през главата и е обичайна практика при обиск. така че според прокурора има сигурно вдигане на блузата. иначе за другото си напълно прав

"По думите му ( на зам. прокурора ) от показанията на тримата свидетели полицаи не е имало никакви данни за срамен обиск, както настоява 20-годишната Латинова." Представяте ли си да бяха казали нещо друго! Щяха да отидат при уволнения полицай, който изкара списъка на коли дето да не се спират от полицията. На полицейския пост на Околовръстното в София , ако си спомняте.

f11

Само да добавя, че уволненият полицай беше доста добре "обработен" и от медиите. Той успя да изкара немалко мръсотия от системата на светло, но това му костваше разправия с една телевизия около месец. Едва след това бе пуснат записът или журналистическото разследване да го кажем. По-късно шефове на МВР обясниха, че въпросният полицай бил разследван от инспектората им за нещо, което се наричало полицейско насилие и след това беше принуден да напусне системата. Нататък същите медии показаха как той си стои без работа, но нито една от тях не рече да му помогне. Защо? Между другото, познавам не един и два такива случаи. Който не слуша в МВР - гори. То и в политиката е така. Вижте как се реди кабинет днес - извиват се ръце. Извиват се вратове, та пукат. Достигна се до 119 депутата, а трябват още двама. ДРАМА :)

Не вярвайте на полицайте! Всеки втори българин се е сблъсквал с полицейски произвол, но от страх и срам си мълчи! Тая полицайка от снимката гледа толкова невинно, сякаш нея са я събличали и претърсвали усърдно телесните й кухини!

Съд за Борислава и ефективна присъда! Нека е за поука наказанието й, че лъжесвидетелстването и набеждавенето на невинен човек не е шега работа. Също оронването на престижа на цялата полиция! Това за мен не са леки престъпления и очаквам този случай да не се потули. Относно воят на наркоманите защитници на Борислава и "момчетата" ще кажа че и запис да им покажат, те ще кажат че е манипулиран, така че е абсолютно безсмислено!

f11

В този ред на мисли, ще настоявате ли полицай Нели Върбанова да съди възможно най-скоро Борислава Латинкова, като по време на този процес се допусне публично изслушване на свидетелите в съдебна зала? Без адвокатски шмекерии, без СРС-та, които да затворят съдебна зала. При един такъв процес неминуемо полицайката ще бъде разпитвана не от нейни колеги в Института по психология на МВР, назначили я преди няколко месеца в системата, но и от адвокатите на защитата (Марин Марковски или някой от кантората му). Същото важи и за Борислава Латинкова, но тъй като тя ще е ответник, няма право на решения дали да се съди или не - просто идва в съда или я довеждат принудително.

Иванова

И като се яви Марковски (имам предвид лично, ако не е зает да се прави на адвокат по медиите), какво? Ще докаже че девойчето е чисто и невинно? Може ли да сте толкова заблудени...

f11

Извинявайте, че пиша два пъти, но искам да обърна внимание и на още нещо. Според мен полицай Нели Върбанова изпълни политическа поръчка срещу колегите си, които в същото време протестираха за социални привилегии, като ранното пенсиониране и пълен размер на високата пенсия. Тя започва работа в полицията на 38 години и изобщо не е ангажирана с проблемите на този протест, но пък ангажира успешно медиите със събличането на Борислава Латинкова, докато протестът течеше... Но това е според мен, нали? Ако не съм прав, то тя е длъжна да направи всичко по силите си, за да се отърве от тази улика! Да се "реабилитира" и пред колегите си, след като е била реабилитирана от прокуратурата.

Блузата на Борислава все пак е била вдигана, макар и не така, както тя твърди. Това стана ясно от включване на зам.-районния прокурор на София Радослав Димов по БНТ. По думите му от показанията на тримата Въпреки това обаче блузата ѝ е била вдигната, призна Димов. Това обаче станало до раменете, а не през главата и е обичайна практика при обиск.

"Обиск" се прави след прокурорска заповед, а "проверка" не включва събличане. А сега?

Камерите в района не потвърждават или отхвърлят версията на Борислава, излезе още от думите на прокурора. Според него те били твърде далеч, за да се установи какво точно се е случило при полицейската проверка.

А защо "обискираната" отказва полиграф? Ако е права не би трябвало да се страхува, а иначе се казва, че полицайката го е издържала /това чудо може ли да се излъже/, а тя отказва. Остават съмнения.

кире не вервай на медиите или на когото и да е, полицайката била издържала пред кого? пред колеги си дето дават кисел млека на убиец на бебета, или пред тези дето бият народа на протестите ли?

f11

Ами хайде обяснете ми след като има свидетели (доста по-издържащо в съда нещо), се прави полиграф? Всъщност, след като има записи, опровергаващи тъжителката, защо се стига до свидетели, да не говорим за полиграф? Обяснението на Нели Върбанова по този случай е абсолютно несериозно - полиграфът бил най-бързият начин да се оневини. Не, записите от покриващите района на Семинарията камери са най-бързият начин, но той странно защо не бе използван както трябва, т.е. веднага. Нещо нещата са обърнати малко наопаки. Всъщност - немалко.

Щото полиграфа може да се манипулира. Всичко зависи от това как и какви въпроси се задават. А полицаите в случая ще направят всичко възможно, за да провокират момичето.

Тази така наречена новина няма ли да я махате вече. Пуснете видео запис, защото не вярваме нито на милиционерката , нито на МВР! Колкото и да не ви се вярва!

На 3 декември 2010 г. бившият вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов устрои четене на стенограми от приложено подслушване от парламентарна трибуна и дори обяви лекарите, които, според него не са реанимирали недоносено бебе, за "убийци", без да има влязла в сила присъда. По-късно лекарите бяха оневинени от медицинските експертизи, случаят стана известен като "бебето във фризера". Не си спомням, Цветанов извини ли се?

Аз пък си спомням друго. Полицай Нели Върбанова твърди, че Борислава Латинкова е криминално проявена, а в същото време ексминистърът Цветан Цветанов е осъден, но не е криминално проявен. Отказал да даде отпечатъци и го преброили административно нарушение. Наказва се с глоба от няколкостотин лева. Преди повече от десет години тогавашният главен секретар на МВР Бойко Борисов нареди на служители от Отряда за борба с тероризма да засипят с гранати (РПГ) къщата на един по прякор Чакъра. Убиха го. Казаха, че оказвал съпротива до смърт. Това не беше установено по никакъв начин, не бе посочен и мотив да оказва такава съпротива (нарушението за което е издирван от властите е дребно), не бе доказано, че е разполагал и с оръжие (с което да е оказал тази въоръжена съпротива). Въртяха се, точиха се дела... Завършиха в Европейски съд по правата на човека. България беше осъдена за причиняване на смърт без причина, близките получиха обезщетение от българския данъкоплатец. Борисов, дето днес продължава с опитите си да реди кабинет, извини ли се? На децата на Чакъра, на нас данъкоплатците извини ли се?

Да, извини се. Точно от трибуната на народното събрание се извини. Това обаче ти го няма в опорната точка.

f11

Ако се е извинил от трибуната на Народното събрание имало ли е оклеветяване? Вменяване на убийство на новородено дете! Това не е като да ти кажат че си "тъп". Това е доста по-сериозно оклеветяване. Доста по-сериозно и от това да те определят като "съдийка на мафията", в смисъл служеща на мафията, а не бореща се срещу нея.

Преди много години имаше една жена, която уби малкия си син Пепи и го захвърли насред Борсовата градина в София. Съпругът и беше таксиметров шофьор. За да се оправдае, жената беше казала на мъжа си, че бандити с черно БМВ са отвлекли детето им. Полицията започна проверка още преди обед, но таксиджиите обсадиха парламента. Никой не ги би, никой не ги разгони, това се прие за нормална гражданска реакция. Просто тогава полицията провери версията на жената, която към момента беше единственият свидетел освен уликата, тя определено не издържаше никакъв логически и психо тест и се заработи по версията за убийство от майката. В рамките на същия следобед тогавашният главен секретар на МВР обясни на таксиджиите цялата истина, подкрепен беше от депутати и политическо ръководство, към пет часа следобед вече имаше записи по всички новинарски агенции от охранителна камера в близост до дома на семейството. Тези записи за това кратко време бяха иззети, прегледани, оценени... На тези записи се виждаше по безспорен начин, че майката носи детето, а главата му е клюмнала неестествено надолу. Така се прави в нормалните държави. Така трябваше да се направи и сега с този скандал. Записи явно няма или не са удобни на полицията и затова се бавят. Разбира се, ако си говорим сериозно, то такива записи биха били доста по-неблагонадеждни и от полиграф :) Просто имаме трета седмица нощи, в които могат да се направят възстановки с актьори, да се заснемат и т.н. Това може да се направи, може и да е направено, и от двете страни в защита на тезите си. Но ако се върна на малкия Пепи, мир на праха му, полицията действа адекватно - даде записа в интервал от време, който не оставяше никакви съмнения за манипулация, разкри достатъчно подробности по случая, без да пречи на разследването и т.н. След това убийцата беше в затвора, в клиника за психично болни и се разведе със съпруга си.

По определение полицаите са врагове на народа, защото са репресивен апарат, чиято основна цел е да пази мутрополитиците и богаташите, които им плащат. Така че, по принцип не може да им се вярва...

Хубав ник сте си избрал :) Нека припомним тогава и случая с Родни Кинг. Един бандит (осъден и пуснат в отпуск) си организира автогонка с патрулните коли, след задържането си се държи провокативно с полицаите, те му слагат белезници и го добиват така. Дотук всичко нормално, ама по родните стандарти. Някой снимал и пуснал записа на медиите. И нататък няма обяснение - нервите ми не издържаха, тоя е абсолютен престъпник (какъвто действително е) и прочие. Вижда се човек с белезници, вижда се прекомерна и ненужна употреба на сила. Следва - освобождават се полицаите от длъжност, част от тях се задържат, делото се проточва маса време и завършва с кончината на същия Кинг, който се удавя надрусан в някакъв малък басейн, след като е излязъл от затвора. Защо се реагира толкова лошо към полицаите тогава? Те не бяха извършили кой знае какво по нашите стандарти, нали? Реагира се така, защото там е САЩ и там има правов ред. И полицаят няма право да го нарушава, щото иначе се губи границата... Затова в САЩ законодателството е много по-строго към публични служители, особено овластени, в сравнение със средностатистически престъпник. А от там има уважение към полицията!

Само че върховенството на закона идва от познаването на Бог и от познаването на Словото му! САЩ е най-голямата християнска държава! Е за това има върховенство на закона защото много хора имат страх от Бог! А в БГ всички се правят на богове кой от кой по-голям и ако ще полицайте с базуки да ходят пак щеще същата смехория!!!

Не виждам смисъл момичето да лъже...при толкова народ а и би била наясно с последствия. Дали проверката на патрула не е отключила подтиснат спомен от предишното и задържане или друга случка и да го е приела за настоящ момент....? Може би трябва да я прегледа лекар под хипноза...ако не лъже от някаква простотия, разбира се..не би трябвало да откаже и детектор, ако е убедена в думите си.

"... Дали проверката на патрула не е отключила подтиснат спомен от предишното и задържане или друга случка и да го е приела за настоящ момент ..." Да, имала е настройка по късно да се усамоти с гаджето си, но полицията арестува него, а тя пише показания с часове. Сексуалното неудовлетворение поражда ответен удар към полицията на същата сексуална вълна.

Недейте така с тази психоанализа, защото според същите теории най-често насилие се прилага към припознат конкурент. Това е още от детските години и дефинира Едипови комплекси, комплекси на Електра. На по-късен етап желание и манталитет да се свалят съпруги и съпрузи на приятели и приятелки, съученици, съседи и т.н. В този ред на мисли е съвсем естествено несемейна полицайка на 38 години, която е само от няколко месеца на работа в полицията, да иска подсъзнателно да навреди на момиче, което видимо се движи с приятел или двама посред нощите, а същевременно е на половината на годините и и максимум на една пета от житейския и опит ;) Разбира се, моята версия по случая е доста по-различна от това и съм я описал подробно по-назад в дискусията.