Проверяват оплакване на студентка от полицейски тормоз

В СДВР вече е започнала проверка по случай с 20-годишна студентка, която се оплака, че е била подложена на унизителна полицейска проверка в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват оплакване на студентка от полицейски тормоз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хора замислете се първо колко от вас пътуват в една кола с криминално проявени, и после не по дупките ами къде ли няма да ви бъркат.... тъпата държава е пълна с престъпници по строго трябва с тях....

Често явление в полицията е , когато някой връзкар с пари иска да назначат свой човек, злепоставят някого вече назначен, с опделена цел - да бъде уволнен, именно за да бъде поставен на негово място друго лице - чрез подкуп. Да, аз също се съмнявам във всичко. Възможно е какво ли не. Знам случай навремето, кагато една жена /кучка/ в комбина с адвокатката и съдиите, симулираше изнасилвания, за да печелят пари. Информацията е от първа ръка.

Често явление и в полицията и навсякъде също пък е и именно връзкарите да не спазват правила и закони,защото чувстват гръб.В тоя случай е късно за реакция и изкупителни жертви ще има.Сбогом на ранното пенсиониране-сега-обратно на село,мотиката,подпетените гуменяци от дома до кочината и др.благини на пасторалната романтика. Sorry ,Майкъл,нищо лично!

Роди се поредната звезда в следващото издание на ВИП Брадър.

Проверката да установи дали полицайката е ползвала стерилни ръкавици, а ако не е ползвала, дали си е ублизала пръста след проверката.

Какво значи да ти бръкнат с пръст отпред и отзад?. В тая държава поставям всичко под съмнение. Това момиченце, ако свястно, няма да даде чак такава гласност, а ще се оплаче, там където му е мястото, без много-много да вдига врява. Факта, че се раздухва това, ми говори, че най-вероятно многото телевизионни канали, както и много назначените "журналя" си търсят работа. Ами като си търсят работа, защо не отидат да снимат гранд-хотелите на обирджиите на българският народ. Да отидат да снимат и огромните цигански замъци, намиращи се в гр. Левси, Златна Панега, Бохот, Плевенско. и т.п. места. Пък да ги попитат, откъде съм им парите?. Може да има и такива, спечелени по честен път? Защо ни показват само беднотията и мръсотията. В България се направиха толкова прекрасни неща. Хайде, стига с тия манипулации.

кое е по-вредно и опасно - лесбийка-ченге (на което БХК може да му издейства индулгенция) или да се 'движиш' с наркодилъри?

всъщност, може да се окаже, че тази полицайка е направила (БЕЗ ДА ИСКА) най-голямото добро, ако момиченцето спре да се занимава с дрога, и секс с дилъри.

у нас за една трева и си криминално проявен.

Някой е подучил да подаде жалба да изкара някой лев. А какво си правила с 2-ма криминално проявени, като сега се правиш на такава детственица, та чак сълзи пророни.

Има ли ги снимките и некъде в мрежата?

каква мъка!! и то момичето било ....почти девствено:)))

А мене ме съблече митничарка. Беше преди време, но още потръпвам при спомена. Не мога да ви опиша израза на тази жена - имах чувството, че не някаква полова извратеност я кара да прави това, а възможността, че може да се гаври с човека, да го унижи, да прави каквото си поиска пред други хора и всичко това да и се размине безнаказано.

Тази е оръдие на ГЕРБ станала такова, може би, без да знае. Това е технологията на Цветан Цветанов! Използва се някакъв тривиален случай, като този, вдига се шум в медиите агитиращи за ГЕРБ, прави се комисия, става виновно МВР и го отнася някой началник, които не е удобен на ГЕРБ! На негово място, се назначава Гербаджия, без да се счита това за политическа метла!

Има един ясновидец Деси,който навремето беше полицай,и тогава и сега кара млади жени да се събличат и да ги опипва.Та и тези полицаи са постъпвали по този начин и едва ли това момиче е единствената им жертва.

Айде стига глупости, сама каза че е била с Жоро Халачев - известен столичен дилър..... Кво прави 20 годишната кифла с такива кримки в 2 през нощта?

Изнася представления свирейки на флейта, кавал и други духови инструменти.

Интересно. Аз не съм чувал даже за този "известен" дилър а ти явно го знаеш. Това значи ли, че като те спре полиция могат да те почват и теб а? Ама да знаеш, че едва ли ще е жена тази дето бърка.

като не знаеш, мълчи си.

ако сформираната комисия по случая започне да бърка на полицайката в пи.ката за да проверява тя какви данни крие там по случая. Не им се сърдете , просто ги заобикаляйте, средата ги прави генно модифицирани мутанти.

вярно ли е, че в гащите и се криел убиеца на ИТ специалиста и когато полицайката бръкнала той изскочил.Но ченгетата били толкова сащисани, че не успели да реагират и той избягал в мрака?

До простаците. които пишат идиотщини и се "ет с драмата на момичето: историята й е напълно възможна. Има една поговрка: "Дай на шопа сопа сопа и гледай сеир." Закономерно е, някаква куха лейка като е облякла униформа да е решила, че има власт да коли, беси и да реализира болните си сексуални фантазии върху невинни граждани- жертви. Но ме учудва позицията на безгръбначни на нейните шефове! Или по-добре да не се учудвам. вероятно мацката се чука с някой от тях и няма как - трябва да я крият сега. До момичето: бори се до край! Направи ги на 2 стотинки. Никое ченге няма право да се гаври с хората. Тяхната роля е да пазят реда и да ни защитават. Ако не го правят, ако са криминално проявени- да вървят в затвора!

Полицайката може да се чука,може и да не се чука с шефовете си,ама като се знае някои полицаи как вземат данък в натура и от долнопробни грозни проститутки,близко е до акъла-мръшлякчии. И в полицията има свестни,но и изроди си има.

дя-до

Нье разбрах - тъз студьентка социология ли учи или психология?

аз не разбрах в България полиция ли има или милиция??

ПОЛИЦИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ....

Е как така не разбра? Не знаеш ли, че България "премина" в демокрацията и вече няма милиция? Деменция ли имаш, та не знаеш в кой свят живееш?

Забрави, и да ти се обяснява и да не ти се обяснява - няма да вденеш. Мисловният процес е сложно упражнение и изисква малко повече от 2 сиви клетки.

Мацката не е за вярване ...

Най гадното е че шефовете я знаят коя е и никой нищо не прави по случая.Мила не отказвай да ги преследваш тези престъпници,че утре някой мъж полицай ще те опипа,като види,че тук може безнаказано да се прави всичко.То не че сега не си правят каквото си поискат,но не трябва да им се плашим.БЪДИ СМЕЛА.

дя-до

Ма как тъй полицай ша я опипва. Тя да не е нам ква! Аааа! Само добре облечени бизнесмени ша я пипат. Мммтъй де!

Момичето да не се страхува и да подаде официално оплакване за полицейския произвол и ако не помогне,може чак до Брюксел да стигне за тези извращения от полицията,а най вече от развратната полицайка.Това не са полицаи,а престъпници,на които им е дадена власт и оръжие.

дя-до

Ма то, кат го гледам, живо умряло от страх. Затуй вместо тихо и кротко да се оплаче където трябва, разтръби на цяла България. Очаквам и клипче да пусне.

1.Травмата от насилие се преодолява със споделяне.2.Раздухването на случая би отказало полицаите от отмъщение.3.Както и да го въртите,милиционерката я чека мотиката на село.

Бива ли такива работи.Поискали момичето да се съблече.Ама поне да и беха платили.Виж що не се оплаква от криминалните типове които са били с нея.Плащат си хората.

И това са ПОЛИЦАИ които трябва да ни ПАЗЯТ.Знаят само да протестират и да искат,а си спомнете:МОМИЧЕ ЗАСТРЕЛЯНО ОТ ПОЛИЦАЙ,ДЕТЕ ПРЕГАЗЕНО ОТ ПОЛИЦАЙ(И доколкото писаха -пиян)ПОЛИЦАИ ЗАМЕСЕНИ С -НАРКОТИЦИ- е има и някой свестен,но...Който смята,че не е за там-да лови мотиката и да започва да копае(друга работа едва ли ще могат)-земя дал БОГ.

Тази полицайка ще да е някоя лезбийка, а тези полицаи явно са педали, щом могат да седят отстрани и да се хилят.

За повечето момченца и мъже.....искам да ги попитам, когато един ден станете бащи на такова хубаво момиче, как ще реагирате ако се случи на вашата дъщеря? Много глупости се изписаха, нека всеки да си зададе въпроса, ако това е неговото дете........

да, имам дъщеря, и ще ми е много неприятно, меко казано, да се шматка с дилъри.

Ще са интересни заключенията на Инспектората на МВР, защото сме 21 век и не се знае кой и откъде е снимал.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА НИ Е СКАПАНАТА ЧЕНГЕДЖИЙСКА ДЪРЖАВА!!!!ТУК В БУЛГАРИСТАН ВСЕКИ МИЛИЦИОНЕР/КА, МОЖЕ ДА ТИ БЪРКА ОТ ПРЕД ИЛИ ОТ ЗАД ,СПОКОЙНО И БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ !!!ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ СПИ СПОКОЙНО,ЗАЩОТО ЗНАЕ ,ЧЕ НА НАС НИ ХАРЕСВА ТОВА БЪРКАНЕ!!! А СЕГА, НАЙ МНОГО ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА СИ БРЪКНЕ ПО ДУПКИТЕ..ЕТ ТАКА ЗА КЕФ!!!!

МАЛКО СЪМ ПРОЗТ И НЕГРАМОТЕН. АМА НА СЕЛО ДО 3 КЛАС СЕ УЧИ. МОЛЯ ВИ "ОТ ПРЕД" И "ОТ ЗАД" ДА СЕ ЧЕТЕ "ОТПРЕД" И "ОТЗАД". ЩЕ САМ БЛАГОДАРЕН АКО НЕ ОБРЪ ЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ПРАВО ПИСА МИ.

Шилo

Помните ли какъв вой нададоха ченгетат, когато Бойко обяви, че ще им слага камери в колите, за да няма подобни случаи??? Реваха като заклани - правата им се нарушавали, в личното пространство им се бъркало... Сякаш колегите им в белите държави нямат ни права, ни лично пространство. Търтеи!!!

Sm3hurk0

Лично пространство по време на работа... ми да си вземе отпуска и личното пространство и да си почиват търтеите.

Ми при обиск требе да се обследват всички тайници където може да се скрие улика.....ко толкоз нередно има в случая? ....ми ако девойчето е напъхало оръжието от убийството междъ краката си как иначе ще бъде открито?! Питам аз... и отговор не изкам..

Задължително е обискът да се извърши освен от лице от същия пол, но и в присъствие на поне още един свидетел. А когато основанието за това е, защото съм задържан или укривам предмети от значение за съдебно дело, тогава свидетелите трябва да са поне двама (поемни лица) и отново от същия пол. Първо и задължително условие, за да протече един обиск законосъобразно, е служителите на МВР да ми се представят, като се идентифицират с име и звание, а при съмнение от моя страна са длъжни да покажат и полицейските знаци по себе си и служебната си карта. Второ: Полицаите следва да снемат самоличността ми, като представя документи за самоличност (лична карта, шофьорска книжка, паспорт). Ако не нося такива в себе си, е достатъчно, лицата, които имат документи за самоличност и ме познават да потвърдят, че аз съм човекът, за когото се представям. Ако откажа без основание да представя документите си за самоличност на полицейските органи или не ги нося със себе си може да ми бъде наложена глоба в размер между 50 и 300 лева. Възможно е да последва и отвеждането ми за справка в близкото районно поделение на МВР и даже да ми бъдат взети отпечатъци, за да се разкрие самоличността ми. Трето: Всеки път при извършване на обиск полицаите са длъжни да съставят протокол. Той се подписва от полицейския орган, от един свидетел и от мен. Полага ми се един екземпляр от него.

!

за полицаите е криминалнопроявен. Недей да плачеш момиче и не се занимавай, защото с тая напаст не можеш се пребори, на теб са ти бръкнали веднъж в гъза , ама на тях им е вечно вътре.

Скоро една такава дрисла пусна жалба срещу мой приятел, защото и направил забележка, че си пуснала боклука на улицата. Дръпнал я за рамото да и покаже къде е боклука, че се направила на разсеяна, а тя след това си извадила медицинско и подала жалба.

Горкото момиче,тръгнало с няколко здрави криминално проявени членове , а накрая женски пръстчета от пред и от зад , а бе пълна трагедия

20 -годишна мацка с криминално проявени мъже в една кола, след дискотека, в полунощ ... Полицията издирва убиец. Бръкнали и отпред и отзад ... Според мен някой трябва да ,,бръкне" в главата на мацката

Абе където и с който и да е тръгнала, в една кола, две или десет... Тази..."служителка на реда" щото много се отличава от някой от тези в колата... Същата сган, нагла, самоуверена, невъзпитана и кошмарна, но - от другата страна "на барикадата", по случайност. И разсъждава точно като някои тук. Първо нека спазва ТЯ правата на всички хора и задълженията си, прави разпити и проверки както трябва, пък после да разсъждава. Егати... Ненормалница пълна, в полицейска униформа - най-страшно!

Добре, че не се беше случило това на мъж. Никой нямаше да даде 5 стотинки за полицейският тормоз. Да не говорим за обширното отразяване в медиите. Забравете. Законите важат в по-голяма сила, само ако си купувате дамски превръзки всеки месец.

Задкулисие - това тормози хората. Всичко се скрива-покрива. Какво стана с полицая, който сам си късаше пагоните за да натопи пак една жена. За мен е голямо престъпление. А полицаите които прикриваха полицая-убиец. Още по-голямо престъпление. Нямат чест.Сигурен съм, че ако намерят десетки хиляди лв.като бабата от село, ще си ги вземат без да се замислятХората търсят справедливост и най-малко я намират в полицаите, а тя трябва да е там на първо място..

Не вярвам на момичето.Какво прави в компанията на двама криминално проявени мъже посред нощ?

Това неграмотност ли е или скодоумщина, само не мога да си отговоря?! Ако ще тя самата да е криминално проявена, пак подобно третиране е абсолютно недопустимо!!! Има Конвенция за правата на Човека, има Конституция, макар че, съдейки по изказванията едва ли сте ги виждали и на картинка! Как е възможно да проявявате и капка толерантност към полицейски произвол!!! Безкомпромисност към подобно поведение! Какво ми се държат като мутри тия! Вместо да ти вдъхват доверие и сигурност, да се чудиш каква гавра ще направят с теб! Я стига!!!

Знаеш ли какво значи "Криминално проявени", според нашата поличия? Това не са осъждани хора, това е оправдание за некадърната ни полиция и прокуратура, например някой който е хващан 10 пъти да краде коли, но никога не е осъден е криминално проявен, също криминално проявен е някой, когото например са натопили за нещо, разледвали са го и не са намерили нищо ...

никого не съдя. Казват - имало свидетели, но аз не съм видял и не съдя. Но защо началниците мълчат. Защо след като са спрели колата за проверка, сигурно са претърсвали и колата и пътниците. Опипала я е яко.Защо са викнали полицайка- жена да я претърси? Но такава проверка не се прави на открито, пред минаващи коли и хора. Самозабравиха се.

Бащата не каза това по телевизията. Тези го преиначават. Даже и контекста не беше в тази насока.

Chefo77

Правилно! Бащата каза при Цветков, че ще разреши на полицайката да бръкне в неговите гащи, стига да е хубава (или стига да не е грозна, не помня точно).

vasil

"Свиквайте,тука е така!" Ако се затрием като държава и нация,под тоя девиз ще е.

но не загряваш. Верно медиите подхванаха здраво шекотливата тема, защото знаят, че хората не обичат полицията. Не е преднамерено.Биха искали да имат свестни, честни, грижливи, готови да помогнат полицаи - но такива няма, щото просто са български полицаи.

Свестни,честни,грижовни и готови да помогнат биха се увеличили в такава пропорция,в каквато би намаляла шуробаджанащината.Не само в полицията.

80 % от пишещите тук намират за нормално да им бъркат по дупките. Освен това редовните писачи тук пишат през работно време. Радвам се , че не съм сред вас. Дегенерати.

полицайката да търси обещетение само за намерението на бащага /ако е вярно/, пък тя извършила действието - нищо. Ами може и да го осъди - те полицаи, катаджии и всички до един ако не те изнудят да им платиш, гранични полицаи - толкова пари имат,че ги хвърлят през прозореца като видят зор, а и искат и 20 заплати. Тук пишащите защитнизци или са полицаи или техни роднини.

И на мен казусът "нящо не ми се връзва" . Не защото полицаите/полицайките не могат да спретнат "нящо" такова, а защото шумът е невероятен и ни атакува по всички възможни "канали" и с все повече подробности. И никой не ни казва фактите за "нящото"? Защо някой иска да вкара някого в обяснителен режим?

Ако на тебе ти бъркат у задника друго ще разправяш. Ама па може и да ти хареса....

Ти, простако, беше ли там та видя кой на кого къде е бръкнал? На тебе са ти бръкнали в тиквата - личи си от "ника", който си си избрал. Анализатор е професия. Простакът е явление.

Аз ако съм на мястото на полицайката ще ги осъдя за закани че и на нея ще и бъркат и за клевета....до дупка.Татето-черковен синдик има доста църковни парички и ще плаща като поп обезщетение.

На времето Иван Славков шеф на БОК отиде в Америка , когато се върна каза: никога няма да стъпя САЩ , понеже на митницата му опипали сливиците - не знам от къде са бръкнали , ама Батето беше бесен , така че стават такива работи и по света

помисли малко. Ако е казал това бащата, ако е казал - това уневинява ли полицайката. Тя не е знаела,за репликата на бащата, та да я ядоса и да се държи недопустимо. Но за жалост нищо не може да се направи. Обидени се чувстват само от думите му, а от същите действия - няма значение - нали е полицайка.Утре ще протестира,ще иска ранно пенсиониране, 20 заплати. Недосегаеми търтей.

Не знаех, че си съдия и вече си осъдил полицайката въз основа на доказателства, пич. А ако не си съдия, тогава разпространяваш клевети ;-)

"Разпространява" точно написаното в статията. А ти какво разпространяваш? Да не си свидетел? Ако написаното в статията е вярно (достатъчно условие), действието на полицайката, дори и под заповед, трябва да бъде осъдено. Когато институция не спазва собствените си, изключително подробно изписани правила, това не е нарушение, а престъпление. Срещу какво е престъпление, достатъчно добре са го описали в другите постове.

Ако това наистина са думи на бащата: "Бръкнала й е с пръст отпред и отзад. Ще направя същото с нея, дано не е много грозна", то тогава какъв коментар повече може да се направи?! Интелигентен и възпитан човек не би казал подобни думи, каквато и да е ситуацията! Кой знае в действителност какво е ставало, а сега тая нагла пикла реве (или за да прикрие нещо, или за облаги).

и предишната пикла от 1-во рпу според вас ревеше ЛЪЖЛИВО НО КАКВО СЕ ОКАЗА ОТ ЗАПИСИТЕ, А УРОДИ БУЛГАРИСТАНСКИ навсякъде некадърност и повсеместна уродливост в държава, в институции, в политици, в избиратели и в население

Аз гледах интервюто по телевизията. Бащата не каза така. Тези от дир-а или не са дочули или нарочно го преиначават.

боклук е. Нали ги видяхме как се защитават при доказано убийство от пиян полицай на бебе. Това не са хора Нямат милост и към деца. Защитават се, защото всички вършат беззакония, както в случая. А за позорното дело има свидетели. .

Оня не беше ли митничар?

граничен полицай е. Разликата е като Ямбол и Истанбул, ама ти отде да знаеш. Нямат нито общи шефове, нито министерства.

БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАЙ СА УТАЙКАТА И ГЕНЕТИЧНИЯ БОКЛУК НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ЦЕЛОКУПНО ОТ РАБОТА, КАКТО НАПРАВИ ГРУЗИЯ! А ШЕФОВЕТЕ ИМ СЪДЕНИ ПУБЛИЧНО!

Защо не е уволнена полицайката досега и защо не ѝ се потърси съдебна отговорност за престъплението, което е извършила?

Може би защото първо трябва да се докаже, че има извършено престъпление?

Но все пак докато трае разследването трябва да я пратят вкъщи да си почине малко

Това не е извращение - така се претърсва за наркотици. За полицаите това е рутинна проверка, те не влагат никаква емоция, няма нищо лично.