Европейски стипендии за над 10 000 студенти

Над 10 000 студенти от всички висши училища ще получат европейски стипендии през зимния семестър на академичната 2016/2017 г., съобщава МОН.

Обратно в новината

Коментари - Европейски стипендии за над 10 000 студенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този вид стипендии не отпаднаха ли за студентите от специалности Медицина, Стоматология и Фармация? Нали ги обявиха за неприоритетни!

Аха. Отпаднаха и ги няма. Ааа, и нещо повече срокът също изтече. Даже обявяването е днес. Изобщо тия от МОН са пълни нещастници!

Тези специалности се смятат за много доходни и затова не се стипендират.

НАЙ ПРЕДИ УЧИ ЗА ДА НЕ РАБОТИШ ПОСЛЕ УЧИ ЗА ДА РАБОТИШ СЕГА УЧИ И НЯМА КАКВО ДА РАБОТИШ

някой може ли да ми каже в какви точно специални постижения от участие в научни, изследователски или практически разработки могат да имат студентите юристи? да не би те да разрбаботват законовата база на РБ или пък на ЕС? а може би я прилагат докато са студенти и се обучават какво трябва да правят?

Да подпишат договор за 5 години работа за България след като завършат, защото целият български народ ще плати тези стипендии!

отличниците със стипендии???Пращайте ги да чистят кенефи с тия дипломи друго няма да намерятДиплломите са обезценени и трябва да го знаят за отрано за да няма олеле какво стана нали бях отличник ???

- не се заяждам - дали с европейска стипендия е учил синът на Корнелия в Бъркли? Не вярвам - майка му си има достатъчно пари и да фантазирате не ще се сетите. Първо при Костов се налапа яко при приватизацията, второ защо я уволни Станишев като зам.министър - за подозрение за корупция! Но тя за отмъщение му го завря яко - ха-ха. Някои нещо да каже - това са фактите. Пропуснах да кажа, че съпругът й е бил шеф на митница - те са кристални - иначе защо ще бъдат там?

5 месеца по 120 лева... ба си гаврата.

Аааа, оправете си заглавието - зимния семестър приключи, вече е сесия (към края), вашето "ще" е малко закъсняло ;)