Студентите, обрали банков клон, отиват в затвора

Софийският градски съд осъди на по 5 г. затвор студентите Венимир Стоянов и Михаил Гюров, обрали банков клон. Помагачът им получи условна присъда от 3 г.

Обратно в новината

Коментари - Студентите, обрали банков клон, отиват в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Ставри обича студенти....

Що бе-къф е тоя бай Ставри?

Да всъщност в случая престъплението е че са пребили безащитен човек , което е гнусно престъпление за което трябва да се лежи много...

не само че са пребили човек, но са малтретирали, унижавали и принуждавали с цел грабеж. къде е съдът да вземе под внимание тези фактори и да им наложи кръвнина за пребития охранител?

Sm3hurk0

За 100 хил. - 5 години... А за КТБ ?... не ми се мисли.... Кога ще ги хванете крадците на КТБ ?

Да обереш банка не е укоримо без значение каква е сумата. Умните крадат цели банки, по-малко умните точат от банки, а примитивите правят обири на кеша. Да пребиеш човек е долно и за грабеж присъдата трябва да е сериозна. Материалните щети не са важни, но насилието трябва да се наказва жестоко!

От кога е престъпление да крадеш от крадци!

Бългериън Гъзе Стайл ! Без Ауди на къде. Не може да си студент от Свищов и да си без Ауди, не върви някак си. Свищов ей, голяма работа там студентския живот. Там пее певицата ДесиСлава, голяма работа, ей. Га у Кембридж пее ДесиСлава ела ми се обадете. Па Аудита там не са и виждали.

А Студентите, обрали банков клон, ще отиват ли в затвора??

А Хайдуккостовата чета,за обира на държавицата ни - кога?

А Милен Велчев КОГА?

Студентска работа! Много лошо ги учат в Свищов, щом не могат да ги научат какво да инвестират такъв наличен ресурс, че са тръгнали да го прахосват. Даже си мисля, че най напред заради лошата инвестиция да ги осъдят.

Спокойно! Нищо не е станало! Навсякъде по другите държави стават такива работи. Във всички държави обират банки. Обстановката е спокойна и нормална... Благодарение на нас!

Hello from the other side :)

малко им е. но тъи-тъи сме си на дума та да попитам : а банкерите обрали банки - за тях сжте имали затвор, връщане на парите и тем пдобни незначителни подробности?

Защо да уча, като мога да стана мутра!

Удивителното не е риторичния ти въпрос, а това че се споделя и от други.

Как така ще гепите пари и ще биете охраната бе нещастници а?? Студенти сте,не сте депутати бе еййййй!!! В затвора веднага!!:):)))))

loyola

ако бяха записали в библиотекарския, нямаше да ги хванат... даже и да гепнат цялата банка (както стана с ктб)

Идиоти!!!

Обираш 10 хил. лева и готово си в затвора - обираш цял народ 5-6 милиарда и цялата банка и се разхождаш в чужбина и си пръскаш парите...Каква е тази система...в коя държава сме познайте..."от един път"...

АБСУРДИСТАН!

Тогава студентите от Стопанската академия в Свищов Венимир Стоянов и Михаил Гюров влезли с газови пистолети в клона, облечени като мотористи. Взели за заложници две от касиерките и заплашили охранителя Сокол Димитров. После се нахвърлили върху него и го пребили. Явно са имали добри "преподаватели" в Сопанска Академия Свищов.Направо си е "Академия".

Това се казва достойни възпитаници на Величко Адамов. Нали този "симпатичен" човек е вечният ректор на СА"Димитър Ценов".

будали щом ги хванали.... не разбирам какво са деградирали .....трябвали им пари, обрали банка ....това е типичен случай на демократична проява, но въпроса е било да не ги хванат, за да има свобода и световен мир....

За обир-затвор,за убийство-домашен арест.

ТОТАЛНА МОРАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО НИ , ЕГА ТИ И ДЪРЖАВАТА ....!!!!!!!!!!Щом учителите и студентите не са в състояние да са стожери на някакви морални ценности ,това вече е трагедия ......!!!!!!!!!!!

човече , как студентите да са стожери на .... та нали глупостта е присъща на младостта ?! стожери трябва да са други

Е на са ли кретени....да живееш 5 дни като цар и после 5 години в затвора като клошар :)))) ..... света е пълен с идиоти

Крадеца не го съдят за това, че е откраднал, а за това, че не е успял да скрие себе си и откраднатото.