Студенти по медицина от Пакистан са участвали в сбиването на "Витошка"

Образувано е досъдебно производство, а от сдружението на заведенията настояват за спешни мерки по охрана на реда в района

Обратно в новината

Коментари - Студенти по медицина от Пакистан са участвали в сбиването на "Витошка" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските слабоумни чалгапарапитеци по стара традиция пак са сбъркали точния адрес къде точно да отидат да протестират. Както винаги пак не разбрали. То с протести и с избори не става, ама карай да върви - чалгапарапитеците са прекалено слабоумни, за да разберат това. Както и да е, българските чалгапарапитеци въобще не е трябвало да ходят да протестират пред сградата на МВР в София. Въобще не е нужно да се правят протести нито пред Народното събрание, нито пред (П)Резидентството, нито дори пред сградата на Министерския съвет. Най-подходящото място за протести и народно недоволство е пред американското посолство. Намира се в София, квартал "Лозенец', ул."Козяк" 16. Отлична дестинация е и британското посолство в София. Намира се на ул."Московска" 9. Друго много добро място за протести а и за хвърляне на яйца е сградата на Представителството на Еврокомисията в България. Намира се в центъра на София, ул." Георги Раковски" 124. За почти 35 години слабоумните български чалгапарапитеци така и не можаха да проумеят, че всички техни беди, страдания, мъки и несгоди идват точно от 3(три) места - това са Вашингтон, Лондон и Брюксел. Абе жалка работа. Хахахахаха. Може да е жалка, ама в същото време е и много смешна работа - да се смееш от сърце колко слабоумни и малоумни са поне едно 99% от българските чалгапарапитеци. Заедно с това, освен слабоумни са и безумно страхливи. Хахахахаха. За 35 години ги намалиха като бройка почти наполовина - от 9 милиона през 1989-1990г до малко над 5 милиона или някъде там през 2024г. До 2040-2045г ще са вече 0(нула) милиона. Хахахахаха. :-))))))))))))))))

Много странно.Онзи ден разказаха по телевизията,че студенти по медицина от Пакистан се разхождали в село Храбрино до Пловдив,но били взети за мигранти от жителите на селото.Сега пак студенти по медицина от Пакистан се бият на "Витошка".

Когато най-голямата търговска улица стане чалготека, благодарение на г-жа Сандъкова това се случва!

Раздайте фенерчета на расистчетата. Така в тъмното. Може да набият. Погрешка. И някой невинен. Бял.

да се спре незабавно финансирането на СДВР и да не се подновява докато не разкрият и задържат мигрантите нападетели на Български младежи на Витошка - на пъпа на адмионистративната столица на България

Действително има много студенти от Великобритания с пакистански корени, които учат медицина. Не създават никакви проблеми, но заради цвета на кожата ги бъркат с мигранти.

Е, още не сме пълномащабно усвоили американогейски, демократични и неолиберални ценности , но се работи активно по този въпрос ,според инструкциите от едно посолтво на ул."Козяк"

И те "студентите" са толкова възпитни милите, че нападат нашите деца по улиците. Айде спрете да пишете простотии.

Абе какви глупости пишете? Какви студенти? Нали знаете, че на вси§ки е ясно, че са мръсни мигранти? Нима никой не забелязва как ходят на тумби по центъра и се возят в метрото. София започва да става кенеф.

Е, стигнахме ги американците!

Студенти по медицина - глупости!

Наборните служители от Украйна ще им се зарадват.

невденкофф - Това не са криминални бежанци от Австрия, а чуждестранни студенти - бъдещи инженери, лекари и адвокати! боко-ентелигентът - Обикновена свада за парко място! киро-Лъжата - Нека не отвръщаме на агресията с агресия! Мирчефф плоският - подривни елементи изпратени от Путин всяват смут в столицата! лодкарят - мравояд - не е духа на европейските ценности да бием бежанците! гнома - това е още една операция на руските спецслужби!

А помните ли че по бай тошово време камионите разкарваха салами хляб алкохол и д-р в 4-5 часа сутринта и ги оставяха пред магазините . В каси и колички . И си стояха там до 8 часа сутринта когато отвореше магазина ……

Избирайте ПП ДБ и ГЕРБ и такива случаи ще се увеличават, пропорционално на приетите от тях мигранти.

Нали искахте демокрация и да има бананни по магазините ,нямаа го Тато да въведе ред ,сега АМУДЖИТЕ ще ни превземат в най скоро време,да вивее ДЕМОКРАЦИЯТА

Стига с тия банани! Като не обичаш банани, не си купувай. Дори да махнат бананите от магазина, ти пак ще си останеш прошляк. По комунистическо време, освен че нямаше банани, имаше доста повече убийства и кражби от сега. Само дето не ги казваха по телевизора и тъпите шматароци си мислеха, че животът е прекрасен.

и седяхме пред радиоточката и след 20 часа не смеехме да си покажем носа навън. Някои сме живели съзнателен живот тогава. Дори и да нямаше интернет и да не се пишеше за това в Работническо дело, имахме социални контакти. Ако имаше престъпност, нямаше да скитаме като деца по градинките, да ходим сами на море и да ни пускат на дискотека.

Прибирах се по нощите без капка страх и нищо не ми се е случило.Сега обаче се страхувам,като гледам тумби от младежи с бръснати глави, татуировки и черни дрехи.Да не говорим за изродите по пътищата.

_stankow

Най-сетне мулти-култи културата дойде в изостанала мирна България ! Крайно време беше ! И ние да станем като запада ! Благодарение на правителството на Денков - "дръпнахме" !

Кретен. И то регистриран.

Разбрахме, не са мигранти, а СТУДЕНТИ...

И лекари

Жените ще са длъжни да задоволяват сексуалните щения на арабеските. И те са хора все пак

На днешния ден може лесно да определите цвета на всяка българска медия. В розовоцветните водещо е “пребити пакистанци”. В бяло зелено червените е “бити българи от имигранти на витошка”. Четете и мислете с атрибутите над шията.

Цялата активност на продажните ни политици и полиция е защото чуждестранните келемета ся с британски паспорти. А после не били продажни политиците ни, ха ха ха

Издирват се камери... те като че ли се крият или няма кой да ги намери/потърси?

ОЧАКВА НИ СЪДБАТА НА ЗАПАДИТЕ СТРАНИ, СКОРО ИМИГРАНТИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ НАС, А ПОЛИЦИЯТА ИМА ИНСТРУКЦИИ ДА НЕ ГИ ПИПА, Т.Е. НИЕ ЩЕ ТЪРПИМ ОСОБЕНО ЖЕИТЕ.. ЛОШИ ВРЕМЕНА ИДВАТ, БЪЛГАРИЯ СЕ НАСЕЛВА ОТ ВРАЖДЕБНО НАСТРОЕНИ МЪЖЕ, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!!!!!! НА ПРОТЕСТ!!!!!!

Ех, дано ни сполети съдбата на западните страни! Че ако ни сполети съдбата на Русия, страшно става.

Значи когато бият чужденци има разследване, но когато бият българи - разследване няма? Коментар от сглобените управляващи също няма, сега им е по-важно как ще разделят парчетата при завъртането ("ротацията") на тавата с баницата.

За съжаление така излиза.

Така е представена новината. Но дали е точно така...

Еее, прав си, ама демокрацията поражда нЕкои видоизменения. Ползвайте със здраве!

Никой не е подал жалба в полицията и няма как да има разледване. Чудя се защо няма жалба...

Тия са пресно пристигнали явно от Австрия, въпреки твърденията на Молеца в оставка, че от там нищо не пристига. И са толкова "пакистански студенти по медицина с британско гражданство", колкото бяха преди години ония "български берачи на боровинки" в Швеция, ако си спомняте.

Да знаете българите ще излезем виновни, че сме притеснили мигрантите. С тази Съдебна реформа, полиция, съд, прокуратура и надупчените ни политици остава само Бог да ни пази! И бабите казват, че залае ли ни някой все е побеснявал, та си знаят европейските ни партньори Ч

Еничарското МВР на терориста Агмед Доган се задейства само и единствено когато са нападнати небългари. А когато тия орки нападат на витошка наще деца къде е МВР? Седи си в Рйонното на топло или в патрулките.Когато и да им се обадиш чакаш 30 минути да дойдат, да не би случайно да се наложи да се намесят, а не само да констатират.Виж ако отидеш с един плакат пред Турското Народно Събрание( нямаме българско от 1990 насам) веднага те посреща башибозук със палки и щитове.

неграмотнико, турците и циганите в България са по грамотни от теб, никога вместо Ахмед няма да напишат Агмед никога вместо нашите няма да напишат наще, никога пред палки няма да има със а ще има с. Ти трябва да си долнопробен български нещастен неграмотник за да срамиш европейската ни държава пред целия свят.

Хасане, връщай си се в Турция, манаф пробит.

Ония дето биха момичето и момчето, че и се хвалят ....... властта какво направи спрещу тях ? НИЩО !!!! След бездействието ще дойде другото "правосъдие", първо уличното, после някой нов Хитлер . А при това "правосъдие" покрай сухото ще гори и мокрото. Няма да има време (а и желание) да се правят проучвания кой е от добрите и кой от лошите, всички ще бъдат в кюпа. Не казвам, че това е добро, ама бездействието на властта ще доведе до това.

Май беше 1990 или 91 в София имаше виетнамци. Живееха в Красна поляна. Не си спомням каква направиха, но таксиметровите шофьори такъв пердах им спретнаха, че след това един не остана. Но тогава май все още бяхме нормални и нямаше евроджендъри.

ли някоя продажна медия,че днес е ГОДИШНИНА ОТ АТЕНТАТА на гара БУНОВО Загиват 7 невинни български граждани. Знаете кой е извършител на тази гнусотия.

Защото им е дигнат паметник и едени им се кланят там. И после медиите ми обясняват от колко години България е независима държава. СМЯХ!

сещате защо в Германия Алтернативата стават водеща политическа сила. Ако да ги наричат крайно десни и прочие. Когато властите са крайно либерални

"група чуждестранни младежи нападат две момчета и едно момиче" .. са всъщност банда кюрдски лайна. Сами са заснели престъплението си, отбелязали са се и се хавалят из мрежата а малоумние ни власти се подп..чкосват. А после що има бити "студенти"

Да идват сирийските инженери, че да почва патакламата

Ше дойдат, споко, нали такава беше договорката с Австрия за да ни пуснат в шенген.

Е тя медицината в Австрия е по-велика защо не учат там?

Това по времето на бай Тодор на секундата ги изключваха от университета а едни наши студенти в Ленинград вдига ли гладна стачка като в това време ядем луканки от български колекция да секундата ги изключиха и депортираха в България.

Не българска колекция Ами им праща ли колети от България родителите

Шило

Мдааа, разследване за това, че пакитата са яли бой има, ама за битите българчета- няма. Нямало било жалба...Ами самосезирайте се, бе! Има достатъчно материал. Лека телесна повреда, причинина по хулигански причини,е престъпление от общ характер

Шило

На някой либераст не му харесва това, полицията да защитава интересите и на българските граждани!

В Плевен е пълно с такива студенти по медицина и се държат много възпитано. Не ми се вярва тези да са студенти.

По медицина? За това ли със засилка ритаха децата ни само в бъбреците? Няма място в страната ни за такива! Да си събират багажа и да си заминават !

Може би и така се получават по-добри донори.

Значи , мигранти ни бият в собствената ни държава, но СДВР не прави дори разследване !? Баси случката !

обявиха ли вече, че сме в гражданска война? или чакат депеша от Правилното Посолство?

Нещата ще се влошават !!! Докато гейпрайдовете се насърчават , а Луков марш е забранен .

Тия бежанси всичките студенти кой медицина, кой богословие ....еваго

Кой хуманитарни науки.....

За бититр джагали полицията разследва усилено , а за инцидента от преди два дни на същото място с бити български деца от същите ....ПАС !!!! Докога

Хахахаа... Много студенти по медицина в София, ейййй ... Цялото медицинско съсловие от третия свят си е пратило децата да учат тука ... За идиоти ни смятат вече ... ама не сме, нали ;) Около Харманли се разходете (за предпочитане с кола) през лятото - ще видите тълпи от студенти да се шляят по пътищата. Голямо учене пада ...

Възраждане кво са се разподскачали и те - тия всите са авери на Путин, т.е. недосегаеми. Нема да ядосват шефа, я

овчи прост народ, оставил престъпници от всички политически партии да решават съдбата му... ами заслужава си я!

Още няколко самолета със студенти като кацнат и трябва да се събира ново българско опълчение.

Нито са студенти, нито са от Пакистан. От какви съмнителни източници черпите нивини?!?!?!!?

Абе, ей. Картинката е от клипче, където се вижда, че тия бандити НАПАДАТ българско момче. А в текста пише, че българи били нападнали "пакистански студенти с английско гражданство"...

Манипулация братче, не знаеш вече на ушите или на очите си да вярваш!

Случаите са два различни. При първия на 07.03. тумба арабели нападат 3 момчета и едно момиче на "Витошка". Вторият е от 08.03. пак на "Витошка", когато наши момчета теглят кютек на група "студенти" от "Велокобритания" ей така профилактично, а вероятно и за отмъщение за предния ден.

добър познат германец полицай в Германия. Напусна полицията защото са им забранявали да отразяват и съобшават за престъпления с участие на мигранти от Африка и Азия.

Така е, пичове - жените станаха кът, трябва вече да се бием за тях. Беше ми приятно да си лафим тука обаче отсега нататък изпречи ли ми се някой от вас между мен и някоя мацка, ще хвърчат зъби и кръв (дали мои дали нечии други, който честно си спечели мацката другия моля да не вади ножове и такива работи)

Ама чакайте, те тия щом ходят на групи по 20 човека, аз нямам никакъв шанс. Да вземем да си направим и тука 1 група 20на човека да сме по-равностойни? Не знам как ще делим мацката обаче, дали чеп ще хвърляме или ще се редуваме при всеки да живее по 1 ден....като се съберем някоя по-умна глава ще каже как да стане

Да, бе, кът сме, да не повярваш...не става въпрос за жени, тук си налагат волята супер прости и агресивни хора, неграмотни, млади, озлобени...свестните мъже са кът. Подмяна на население и налагане на ретроградни виждания, това е целта

Огнепръскачки няма ли за тия мангасари