3-ма студенти обикалят 100 града в България, за да покажат надеждата

Младежкия проект "Околобългарско" цели да потърси положителните примери в България.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяко мнение което прочетох в коментарите е лично и правилно от страна на коментатора. А защо има толкова малко хора за експерименти в двете посоки, живот на село паралелно с живот в града.Това е активно само през лянто есенният период разбираемо. През зимата ще почиват. Ако някой се осмели да за заживее така повярвайте, малко по-малко мисленето ще се промени, защото ще са в реалната среда откъдето идва хубавата и чиста домашна храна която няма база за сравнение с тази от фабриките. Млади хора опитвайте! Само така ще намерите истината за себе си и за природата. Личното ми мнение е че телевизията и нета(но и те имат тяхното положително влияние в живота и то трябва да се използва разумно) отнемат много време за физическо бездействие. Думите летят, делата остават. А полезно за човека може да се изработи от самият човек.

и ние така на времето с миленчо велчев и едно очилато момченце си дадохме надежда за постове в БГ и се уредихме перфектно

Като чета предишните коментари, оставам с впечатление, че като цяло манталитета ни е такъв - ограничен. Когато някой се опита да направи нещо различно бива оплюван. Бездействието по - добро ли е?? Някои поне се опитват да вдъхнат някаква надежда и положителна нагласа. По - добре така, отколкото да не правиш нищо и да плюваш по сайтове и гледайки телевизия вкъщи!

Абе пич кво ще направиш в България сичко е опоскано и разграбено там кадето може да препечелиш някой свеж лев е в рацете на мафиоти ибандити пробвай се и ще видиш нищо законно не можеш да развиваш без депутат зад гърба ти вие не виждатели че не се дава шанс на малкия и среден бизнес мутрооправлението няма полза от тва ако не са хора такива като нас които работиме по чужбина и пращаме на месец минимум по 1000 евро не виждам кво ще прави мутро управлението и откаде ще краде

Ами спрете да пращате на това управление !

Аз не мисля така! Имаш ли желание за развитие, можеш да го постигнеш и тук. Може наистина да е по - трудно, но не невъзможно! Младите хора са бъдещето на тази държава и смятам, че има надежда... :) Не губете вярата си, просто трябва да сме по - единни и ще успеем! Ние сме велик народ, преминал през какво ли не! Един Бойко ли ще ни бутне???

На първо място тази инициатива е доброволна и спонсори има, но са доброволци ,които не са обвързани с партии или евросубсидии !От всички прочетени коментари един положителен няма.Другото което тези млади хора учат в чужбина не , за да избягат от държавата, а за да видят нещо ново, да научат нещо ново(конкретно тези хора ще се върнат).Радвайте се, че някой е предприел нещо на своя глава с лични средства и го прави с голямо желание.Просто черногледството на голяма част от българите не оценява нищо макар и толкова дребно.

Да кажат първо кой е спонсора. Но като гледам широката медийна разгласа, смятам, че няма да ми е трудно да се сетя. Нещо пак ще се опитват да баламосват 80-те%, най- най-вероятно.

Безкрайните безсмислици! Трима души си правят кефа, че и още не знам си колко около тях и всичко за сметка на гърба на обикновенния българин... Порнография, но с големи претенции!

един приятел. от 20 г в Америка, като се срещахме даваше и той акъл как да се оправи България, къде са ни пороците и т.н. и след 20 дена си хваща самолета и чао до догодина, даже скоро не е идвал...

сса кефя някой да ми обяснява колко ми е добре!

Бойко Борисов - българоубиец!

с тия номера от селски вечеринки ли бе, гати калпавата пропаганда , дето тръгна напоследък - " Връщайте се!" Не става така бе, доходите , глупаци!Тва е ала бала! Тия пишлемета още днес да дойдат да ги назначат в нашата фирма, да им засека колко бързо ще хванат самолетите откъдетос а дошли!

Чудесен начин за харчене на европари.

Тъпотии.Какво ще доказвате и на кого?Ще дойдете за ден-два в някое градче или село в северозапада и ще покажете нещо ново на хора които са прекарали там целия си живот?Глупава детска самонадеяност!Ще ми дойде някакво пишлеме от англия да ми разправя как имало надежда.Айде бягай оттука.Имало било честни хора.Да, има.И какво от това?Нещо зависи ли от тия хора?Деца, не си губете времето с глупости.

тогава да останат да живеят и да работят в дълбокия прованс и после да ни кажат с колко надежда са останали!

Тези ГЕРБ или Делян ги спонсорира

тройка...

Като не е толкова лошо местото, ква работа имат в Англия и САЩ?