Христо Стоичков готов да поведе студентите, ако не му ”цапат името”

Футболната легенда Христо Стоичков беше избран от протестиращите студенти за лице на гражданското им движение. 40 дни след началото на протестите срещу монополите, във Варна пък опънаха палатки пред общината.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО НА СТУДЕНТИТЕ ДОСТОЕН Е СТОИЧКОВ МНОГО ОТ СТУДЕНТИТЕ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ДО СЕГА НО НЕКА СЕГА БЪДАТ БЪДЕЩЕТО НА НАЦИЯТА И ДА СЕ ОБЕДИНЯТ И ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ УСПЕХ НА МЛАДИТЕ КОИТО ОЩЕ НЕ СА КОРОМПИРАНИ

Камата е новият Васил Левски

трябва да поведе студентите, днес на България и трябват точно такива хора-неопетнени, честни, достойни, обичащи народа и родината си!

Д-р Стоичков (Мамата) безспорно е най-подходящият за тази работа. Само преди това му обяснете какво е студент, какво е университет и най-вече му напишете исканията си с големи печатни букви (и по-кратичко, ако може), че имам съмнения дали той може да чете.

аиде нема нужда ,само стоичков липсва в целият бардак

Нормално е цървул да харесва цървуля. Чалгата на мах, мьекай, пцувай и блокирВай! Егати студентите, ега ти "националната" организация! И как да им пуснеш водата като кенефът им е на двора?

Уважавам Стоичков, като футболист, но като политик нямам идея, как ще изглежда? До вчера се прегръщаше с Бойко Борисов!

Нека тоя студент дал първи идеята да бъде поканен Стойчков се спука от гордост.Нищо по добро от това не може да бъде измислено.Успех момчета и момичета.Бъдещето е ваше.Направете го такова че да се чувствате поне вие щасливи.

д-р Ангел Георгиев е пръв приятел на съдебния лобист Красимир Георгиев (Красьо Черния). Многократно опетнявано е името на този Председател на студентската организация. Не знам за какво чисто име говори СТоичков при този напълно "фалшив герой".

Чета и се убеждавам,че в тази страна е пълно ,ама много пълно със ШУШУМИГИ,ТЪПАЦИ,ИДИОТИ абе това не е ли този СТОИЧКОВ на който България нищо не му е дала,който ако му махнат от Барселона ще ви забрави всичките от това комично събрание и ще отиде пеша до Барселона а вие да ви бъде лице егати тъпаците,същият не искаше и данъците да си плаща ,егати и тъпаците.Няма къде да отиде по света затова се е свил в БГ,ако го искаха някъде за треньор ...... .

???? ама наистина ли това искат студентите на бг... безпартиини при това... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да не бъдем толкова черногледи...студентите най-вероятно са се пошегували... По простотия и тъпотия Мамата е съезмерим единствено с Боко Тиквата

...го бяха замесили в политиката, не знам дали е бил в листи. Става дума за "Новото време", май на Кошлука и Любо Дилов...Имаше го изтипосан на плакат.

Не смейте да оплювате Бате Ицо, той е по-готин от всички вас, взети заедно!!!! Форумци!!!

На пожарникар не случихме, а дано на футболист случим. Но защо студентите? Това заглавие е потресаващо! Дано е недоразумение някакво.

win, sometime ЛЮН ! 'Коит 'играй пиче ли!

Националисте, първо научи български!

Баси и студентите .....Верно са чалгирани тези. Грам политическа култура нямат. Стоичков не само че е първи приятел с депутата Емо Ротманса от ГЕРБ, не само че парадираше с ГЕРБ, Царя,Гаражната, бат му Петьо и въобще кой е на власт, караше със син буркан, но си е част от Статуквото. Скандални заменки в центъра на София ,да продължавам ли ..... Май дойде време да си внясяме и студенти отвън, ако искаме страната да мръдне напред. Ама, какво се учудвам - след 23 години зомбиране , такива и студентите . И тези ще ми обновяват България.....божке-е-е-е

Нима?!???? Аз го помня като като приятел мутрите.застрахователи през 90-те, после като МОДЕРНИЯТ ЛЯВ, после като приятел на Първанов, после на Бойко, сега на протестиращите против политическата мафия ли ще стане изразител, след като 20 години беше неин приятел и вземаше имоти от Столична община за строителство? ... Какво да го оплюваш!? Просто прочети фактите от нефутболната му биография!!!!

ТОЗИ ДА НЕ СЕ ГОТВИ ЗА ДЕПУТАТ ИЛИ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ - АБЕ ХРИСТО ГЛЕДАЙ СИ ФУТБОЛА КАКВО ПРАВИШ ПРИ СТУДЕНТИТЕ АМИ ТЕ ТИ СЕ СМЕЯТ "ДОБРИЯ" РЕЧНИК

Студентите ще му представят идеите и целите си, а той от своя страна ще ги учи да благославят и да дават интервюта на поне пет езика . Ако това не е достатъчно ще ги учи да броят на немски.

Щом опряха до Мамата,еи му мамата на положението.

"Онодисъ " държи да му казват"Онорзисъ", а всичко е до "Ичка ти майна ", нали!?

Как Ангел Георгиев, като пръв приятиел и поддръжник на Златомир Цаков, председател на МГЕРБ Свищов, изведнъж стана опозиция на ГЕРБ и дали наистина е опозиция или се подготвя разпиляване на гласове?!

Не четеш ли? Няма намерение да се занимава с политика. Просто на студентите (и студентките) им трябва популярно лице за снимката от плаката. Нищо не разбираш от рекламна кампания и първосигнални рефлекси.

То затова се направи всичко възможно да се съсипе образованието, та всеки цървул мечтаещ за виШе, да може да се нарича студент.

точно това исках да напиша и аз- олигархията здраво се е уплашила и се опитва да раздроби и канализира народното недоволство с безброи марионетни организации

Този - извън футболния терен - е абсолютен тюфлек. Студентите, ако имат малко акъл в главите си, никога не биха го взели за емблема на протестите си. За какво да протестира той? Че още му търпят фасоните и че му дават малко пари за треньорската му дейвост?

Ех, студентите на времето бяха най-ориентираната и прогресивна част от обществото. Сега студентите си търсят и се молят на лидер, който НЕ е студент и НИКОГА не е бил. На всичкото отгоре са късопаметни и неинформирани, защото Стоичков доста силно афишира подкрепата си за ГЕРБ. Студенти, студенти, коя кукувица ви изпи мозъците?

Майтап, голям майтап! Стоичков, боже боже !!!! Студентите?! Ма те и студентите са едни студенти?!

И приятел на всички нас, Бате Паисий Х, а ти си само ник:) Не го пипайте, мама му стара, нека да остане нещо в тази обрулена територия, наречена България!!!

На този цървул няма ли кой да обясни , че не се цапа вече нацапаното .

Итце е нерес, бес сигурна кочина !

rado_7_6@

Хонорил съм ви каузата бе балъци :) Навремето кът' бех модерен леф не се получи, после се отъркАх у Боко кът' онуй Ячкото дето е са у Бразиля и го не предупредиа друар'те, че Бразиля не верва на сълзи. Ше фана аз у политиката. Ено време ме обявиха за бесперспективен щот се бих с некви рогати на мача, ма после видеха за кой Мастър иде реч на въпрос!

Какви студенти са тези, дето искат да ги води човек, който не знае къде е входа на университета? Това май ми прилича на поредната акция на самия Стоичков, с която той се опитва да си подобри имиджа на неудачен треньор.

Ако той ще е изразител на студентите, то по-добре да се закрие изобщо България

Ало, Ицо, какво ще правим с твоя пръв приятел Б.Б. с когото до вчера се целувахте и прегръщахте пред камерите. Ще се изкефя как ще трябва да го оплюваш като почне предизборната кампания! Ти ще бъдеш огледалния образ на Лудото Яне! Нямаш ли поне малко срам!

Я па тия! Къде-къде по-интелектуални и светли личности можеха да привикат: Лечков, Митьо Пищова, Азис, Карбовски, Братя Галеви, черната Златка... Идиотско ръководство жаднее за идиотски наместници.

Драги ми футболисте, колкото и генеален си, като такъв не ставай чучуло! А тези студенти, глупавички...решили и те да се опитат в надпреварата за власт!

Накъде ще ме ВОДИ този ЦЪРВУЛ? Към Каталуния ли,неговата Родина?

сус бе келеш !!!!

ВИШО е най-правилно! Да не се излагаме като кифладжии

Академичен избор на студентите... те са толкожа и студенти :)

да го д....те

Следващите по реда са Здравко и Стойка от Брадърите, 2-3 образа от "Танцувай с мен " и "България търси таланти", може и някоя от "Отчаяни съпруги"

Тоя лизач,плати ли данъци или му ги опростиха.

Много прозст, бе... да не му цапали името, ма много прозст...

ХА-ХА-ХА боже опази !!!

Каквито студентите , такова и лицето , просто немам думи...

На кривите форумци Христо Стоичков им е крив:))))) ПС : И студентите.....