Студент, учещ в Шумен, откри нов астероид

Четвъртокурсникът по астрономия в Шуменския университет „Еп. Константин Преславски" Сунай Ибрямов откри нов астероид, съобщават от висшето учебно заведение.

Обратно в новината

Коментари - Студент, учещ в Шумен, откри нов астероид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

турският прогрес взе да се усеща и по нашите земи....хайде честито ....хайирлия да е....

Абе в хастероида има ли железо? И ако има в колко часа ще мине покрай земята?

скоро може да го видим да работи за наса с 10.000$ заплата

Първата добра новина след онази шега от 2-ри Април, че имаме най-голяма раждаемост! Браво на студента!

По тая програма миналата година варненски ученици също са открили астероиди.

Дано да падне в сащ !

...хахахахахааааааааа

А ти ще поумнееш ли ако това стане?

браво

Браво на момчето, дано образованието и интелекта в България да се развиват възходящо, а не чалгаджийско низходящо ! Има много талантливи хора като него, които чакат своят шанс, за развитие, но в скапаната ни държава управлявана от неграмотни чалга-милиционери шансът им е минимален. Единственият начин да се развиеш интелектуално е да напуснеш България ! Ще доживеем ли времето, когато да ни управляват грамотни хора, които да подвигнат образоваността на населението ни ... едва ли...

Ето че и за студент от ШУ може да се напише нещо хубаво. Браво. Винаги съм твърдял, че не е толкова важно къде учиш, а какви са амбициите и целите ти.

Честито, най-после някаква позитивна новина, браво на всички, които организират подобни събития !

Браво на момчето! Явно е талантливо и е намерило своето призвание! Жалко само, че у нас за астрономия се отделятмалко средства.

Браво на пича. Можеше все пак да обясните какво е астрономическа единица и ние сами да се досетим, че 2,8 такива са почти 3 пъти разстоянието между Земята и Слънцето...

Foo Fighter, ти си много зле бе. Открий и ти астероид тогава или някое друго небесно тяло. Браво на момчето. Такива млади научни изследователи трябва да се подкрепят!

абсолютно! браво!

...за младия астроном. Желая му среща с извънземен разум.

Ебаси, "открил астероид". So what?

А представяш ли си утре да реши да го кръсти Бойко? Е, тогава ще си хвана кораба и ще ходя да се издрайфам в завлива Божидар!

Аве, т'пчо.да не мислиш.че е просто кат теб? Ако успееш да си повишиш някога интелектуалното равнище тогава коментирай по научни теми! Ама надали някога ще си извисиш сивото вещество!

Браво на момчето! С труд и талант се постига всичко в живота. Дано откритието се оцени по достойнство!

Със здраве да си го носи!

Кой каза, че сме лош матреал?

Ами лош материал си. Самият факт, че олицетворяваш себе си с чужди успехи, заслуги и изобщо възможности, говори за това! Евалата на пича!Браво!