Студени досиета: Зодиакалния убиец

Между декември 1968 г. и октомври 1969 г. са известни седем негови жертви, но самият той твърди, че е ликвидирал 37 души

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Зодиакалния убиец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"....необичаен символ в края на страницата, който остава необясним за изследователите. Зодиак завършва писмото си с кодирано съобщение, "Me = 37, SFPD = 0"." ---------- Аз = 37 Сан Франциско Полис Депт. = 0 К'во необичайно има в резултата.

Това на лявата рисунка е Методи Владимиров от Нова телевизия.

тоя направо е зеленчук в сравнение с масовите убийци, чрез масовата имунизация!!!

Ти кога ще умреш бе наркоман нещастен

Кодирано съобщение "Me = 37, SFPD = 0". И кое му е кодираното? „За мен 37, за полицията на Сан Франциско 0“. Тоест води им с 37 трупа.

Това, кое касае българина? Какви са тези глупости? Дира- защо? Още ли напрежение и страх у хората трябва да се наслагва? Махнете го това е ненужно на никого ... Не е нормално да четем /и не ги четем, разбира се/ подобни...

Много си е добре.Като не ти харесва отиди да четеш за Джей ло и дали се е разделила верно с нейния човек

КОЙ ТЕ КАРА ДА ГО ЧЕТЕш ЗАЩО ПО-ДЯВОЛИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ТОЛКОВА ПРОСТ... това е все едно да мразиш да те е*ат в гъза....ама всеки ден да се връщаш да те порят

този психопат, българският парламент се обитава от над 90% като него, избирани с конкурс за жестокост, бруталност и безмилостност да смачкат всеки, който им се изпречи на пътя.

Голяма мистерия е самоличността на този убиец. Възможно е все още да е жив, ако тогава е бил на 30 години.

защо е зодиакален убиец. някой разбра ли?

Не си ли гледал филма, а и в статията си пише. С това име той сам се представя в писмото към медийте.

но сигурно е посочил причина за такова име, а и уликите сигурно имат някаква зависимост със зодиака? на мен това ми е по - интересно от фактологията и техниката на извършване - психологическият му мотив.

Той не пита за филма, който е разкрасен. Според статията убиствата са случайни и няма как да са свързани със зодии, както е изопачено във филма.

Защото сам се нарича така в писмата до полицията и се разписва с емблемата на марката часовници Zodiac - която прилича (или направо е) прицел, кръг с кръстче по средата.

"Законите на невинността са неписани.Няма да я намерите в подвързани с кожа кодекси.Никой не я доказва в съдебна зала.Не може да бъде вкарана в закон от овластени с избори.Тя е абстрактно понятие и в същото време много близка до неотменимите закони на природата и науката.В природата всяко действие има равно по сила противодействие.В законите на невинността за всеки, неизвършил престъпление, има един виновен, някъде на свобода.И за да се докаже истинската невинност, виновният трябва да бъде намерен и изобличен пред света" .- МАЙКЪЛ КОНЪЛИ - ЗАКОНЪТ НА НЕВИННОСТТА

Не се впечатлявайте толкова... Не ме интересува! Господи, днес е ден на прошката, прости ми ГОСПОДИ! АМИН!

Никога няма да открият самоличноста на този човек, а е много вероятно вече и да е мъртъв по естествени причини.

По-релаксираща статия за отпускане в неделя сутринта не можеше и да се измисли! Сега денят ми ще е един такъв осмислен и спокоен...

а защо си влезнал да четеш статията тогава??? Ето това не разбирам на МАЛОУМНИЦИТЕ КАТО ТЕБЕ....не го интересува ама влизаш да се правиш на "интересен"

Защото ,убиецът с пистолет в ръка , го е накарал да прочете статията рано сутринта в неделя. Ако той не е доволен от нещо рано сутринта просто няма да той.

ДА СЕ ПРЕМАХНЕ!

ЩО?