Студени досиета: След 65 г. разкриха кое е момченцето в кутията

Телцето на малкото дете бе открито на 25 февруари 1957 г. в североизточното предградие на Филаделфия - "Фокс Чейс"

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: След 65 г. разкриха кое е момченцето в кутията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снимката внушава, че чернокожите полицаи разкриват престъпления от много отдавна, даже срещу бели.... Слава на НОВАТА полиция на Байдън

"Кога ще ги стигнем Американците ..?!" - Ние Румънците и Монголците НЕ можем да стигнем ......!

Какво по-точно да им стигаме? Средно 40 000 убийства/годишно, от тях ок. 800 деца.

40 000? Преди време гледах, че убийствата са им към 13-14 000 на година, искаш ли да си резвизираш тая цифра? п.п. И ей, така, разади заяждането, да кажа, че и на руснаците убийствата са им към 13-14 000 на година. При два пъти по-малко население.

Светла му памет на милото детенце! Дано се разкрие убиецът и какво се е случило! Дори да е умрял, пак е важно да се знае! Да си знаят изродите, че ако не приживе, посмъртно ще ги разкриват и ще се знае кои са и ще им е вечно наследство.

ха-ха... е как може началник на полицията да се казва така????? :D Това убива сериозността на новината.

Какво лошо има в име като Даниел Престъпников?

Да сте чували, че имената и фамилиите не се превеждат!

Все едно на Бабочкин му се преведе името Пеперудкин!

Това е полиция. А политизирани те форумци да коментират каквото си искат.

Мне, просто са назначили някой млад и нахъсан стажант или като алтернатива някой набеден за некадърник е тръгнал да се доказва ....

Може и така да е колега, но те си имат отдели за такива стари случаи и забравени досиета. По-вероятно , някой роднина е ползвал една от многобройните фирмички за събиране на ДНК от населението под предлог проследяване на родословно дърво , произход, или установяване на генетични състояния. И народът понеже масово е изтрещял и масово доброволно си праща ДНК -то на въпросните, които па от своя страна въртят бизнес като го продават на изследователски лаборатории и фарма компании, а полицията па има пълен достъп до базата им данни, когато си поиска, те не могат да откажат да предоставят достъп.

Да попитам нашите полицаи дали си мърдат и пръста за случаи отпреди 10 години

Те не реагират при престъплемие, извършено пред очите им, ти искаш да се занимават със стари случаи!

а за уважение! 65 години и продължават разследване.... Така се прави империя..

Кой в България го интересува тоя случай и какво му е обществено значимото за нас ?!?

в едно място дето си избиват децата и ги заравят в кутии неми го хвалете.

Русия е кенеф

Забрави и Чекатило.. Също известен руснак. Иначе, да не би оня норвежки нацист - Брейвик дето изби 63 деца да го е направил в РаZия бе тулуп нещастен? Я отвори статистика, колко убити има на годишна база върху 100 000 жители от престъпления, полиция, радикализиран или нерменяеми (застреляни в училища и не само) в Русия , Франция, Швеция...и други спрямо Щатите? Някога ходил ли си в тия щати та си се разпенил какво е било там.. Виж сега какво е в Минеаполис, Мичиган , Детройт, Сиатъл, Чикаго.. И да, бил съм в поне 15 руски града и около 40 американски..

Чикотило е украинец, само да те светна!

В Русия син на олигарх беше пребил момиче до смърт, после я беше увил с килим и изхвърлил в шахта, след което я запалил. Само че момичето се оказало живо, успя да свидетелства, кой е е извършителя и след това почина от раните си. Това място ли ми хвалиш, глупако!

Колкото по-голяма е една държава и с по просто население толкова цифрите растат.. Да не би у нас да е много по-добре ве търмък залупен? Що млади момичета и жени ги убиха и им покриха задниците на извършителите? Нали оня убавия австриец дето 20г държал дъщеря си да я шиба в мазето и даже дете му родила не е нито руснак нито го е направил в Русия? Знаеш ли кой е Тед Бънди? Да не би и той да е руснак? Ама когато си тъп, все руснаците, американците и луната са ти виновни! Виж нашата кочина първо и тогава плюй глобално.

Детето е родено от доведената дъщеря на Фил Зарели - нейният пастрок, който е и баща на детето. Заради скандалната им връзка известно време те са отглеждали момченцето като момиче - с дълги коси. Има теория, че са го убили, за да не излезе грехът на бял свят. Но има и теория, че е дадено в приемен дом - в съседство до мястото, където е намерено детето е имало приемен дом, в който са използвали същите бебешки кутии за легла и същите одеялца, в които е било увито тялото. Както и да е - един човек, не се знае кой е убил дете и е продължил безнаказано живота си, все едно нищо не е станало.

Убиеца след , толкова години , най-вероятно вече се пържи в Ада !

Хубаво е да вярваш на евреите които са си съчинили "ада" някъде в 3 век п.н.е за да повярват ,че ще има наказание за тия неща ама да те разочаровам. Не седят така нещата за съжаление..

Глупости, това как си го измисли? Бащата на детето по всяка вероятност се казва Аугустъс Зарели. Той няма осиновени дъщери, а се омъжва две години след убийството на детето.

bravo, ma, bashtata vikash se omyjva, evala.

Всъщност новината тук е, че 65г по-късно в една държава някой се интересува от престъпление, в което убитият дори не се знае как се казва. Тук в територията, дори 100% всичко да е ясно на полиция, прокуратура, съд, журналисти, потърпевши и извършители - след година всичко е забравено.

В България всичко се забравя, защото тук не останаха истински мъже. Един истински мъж, ако му убият детето знае какво да направи. Нашите се спотайват като мишки. Поне повечето дори да познават извършителя и да могат да го намерят. Страхлива нация сме ние българите с наведени глави и робско мислене.

На бас, че извършителят е мъж.

Добре, на теб ти убият детето но не е ясно кой е точно. Ти в яростта си и по слухове убиваш друг. После неговите роднини заличават твоите роднини, после твоите роднини отмъщават на тях.. Ходиш с пистолет в джоба и не те кефи някой бум. Ти пък се сопнеш на някой друг и оня бум и те застреля.. Ех ,че в хубав свят ще заживеем нали? Чакай малко!? Че.. то така е в Щатите! Значи там е пълно с мъже по твоята логика!?!

Студени случаи????

досиета

Cold cases.

Америслямски варвари.

Не разбрах коментарът. Тук и "топлите" случаи не ги разкриват, а там 65 години се борят, за да установят извършителя .... Кое им е варварското? Или си предпочитате всичко да е скрито покрито и престъпността да расте, както у нас?

Варварското е да убиеш дете с удари по главата и да го захвърлиш в кутия, глупако.

тва го кажи на Чикатило хахах

Я ве мъжки, посочи колко са най-известните американски масови убийци и колко руски заедно с Чекатило? Нещо за Брейвик? Или да не питаме...важното е, че руснаците са виновни за всичко :))) За последните няколко години за колко стрелби в американски и руски училища стана дума? Гей барове, или Black live matter престъпления става дума?

Какво за украинеца Чикатило?

Руснакът Костин в България уби дете и го напъха в куфар, уби и майка му. С цел кражба на мн пари.

Катя

Ние можем да си пишем всичко, но в крайна сметка жалко за детето. Да почива в мир.

Недейте да демонизиране САЩ като страна с най-много убийства. Това е страна,която първа създаде обща ДНК база данни за цялото си население. Още в родилното се взима ДНК материал. Във вашата Русия има повече и по-жестоки убийства. Там криминалистиката е на светлинни години след тази в САЩ. Чикатило е символ на безсилието на руското криминално разследване с години да на разкрие този звяр.

Я отвори да четеш за горките targeted individuals в краварника, как реват....

Никой не може да се доближи до броя серийни убийци, които са се подвизавали в САЩ

Дали? А дали за американските просто не се говори повече, отколкото за другите?

Понеже Самюел Литъл го разкриха за 5 минути, а пък Зодиакалния убиец избощо не…

Нещо за Тед Бънди.. Или и той просто е кривнал лекинко...

Америка символ на тежките престъпления и деградация на обществото.

ние 13 години не разбрахме кой окраде МИЛИАРДИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ... и се кланяме на физкултурниците като овце

Там на ден разказват за по 200 "телца" откривани в онова задокеанско свърталище на масови убийци...

А как е положението във Санкт Петербург, където редовно се разчленяват и дори се похапват?

Катя

Нямам спомен Чикатило да е от Санкт Петербург. Украинец е.

Там щеше да се води зона без убийства...

Отишли са там да убиват. Пирати прокудени от кралицата, каторжници... Местното население избиха, доведоха още хора, оковани във вериги, от друг континент, за да властват над тях. Какво странно има ?

Май бъркаш Австралия със САЩ. Нищо, те във вестник Дума не правят много разлика между държавите, различни от СССР.

Няма ли някакви новини днес? Нищо ли не е станало, няма ли пак корида и единоборство между джип и трамвай? Нещо така побоища, трошене, смърт....? Абе вкарайте малко живот в тия новини бе!

Боже дил това за добро утро ли? Ще психирате българина

Едва ли. Българинът обожава такива статии.

това е замазване на проблемите които България има? Знам че кавалите от редакцията ще ме изтрият, ама ще кажа нас кво ни ебе, американците и така си знаем,бче са убийци по природа. Англосакси са все пак!

За един преател да питам: а с разследването на смъртта на сестричките Белнейски какво стана? Защо измряха хора, участвали в разследването, защо набързо се намери "виновник" и всичко беше заметено? Синът на чий дебел политик или мафиот е замесен в смъртта на момиченцата, та така скоростно замазахте всичко?

Като катастрофата с Радев

Само катастрофата с Местан не можаха да потулят

На пресконференция началничката на силите на реда в американския град Даниел Аутлоу съобщи, че момчето, чието телце било открито на 25 февруари 1957 г. в североизточното предградие на Филаделфия - "Фокс Чейс", е идентифицирано като Джоузеф Огъстъс Зарели...........................................................................

какво значи "нокти, изрязани до дъно"? Не знаете нито английски, нито български!