Третата линия на метрото ще е готова през 2018 г.

Третата линия на метрото в София ще тръгва от колелото на трамваите по бул.“Ботевградско шосе“, през бул. “Владимир Вазов“, театър “Зад канала“, “Попа“, бул. “България“, квартал “Красно село“, до квартал “Овча купел“.

Обратно в новината

Коментари - Третата линия на метрото ще е готова през 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До 2018 вече ще е време панелките в Овча-та да се бутат. Дотогава ВСИЧКИ нормални хора ще са се изнесли оттам. После линията ще се закрие поради неперспективност на направлението. После ще се построи наново спален комплекс, но няма да има метро и т.н.

Нито първа, нито втора, нито трета линия ме интересуват. Нито го ползвам нито имам намерение да го правя.

Правилно другарю, за нас е най важно да имаме директен трамвай,,Позитано Бузлуджа,всичкото друго е ала бала.. За какво ти е метро, кат си имаш от Съюза колело .

Ти си се друскай на тармвай или колело щом ти харесва може и директно до орландовци. А най-добре се хвани на работа и си купи кола като другите.

Третата линия... А втората линия кога ще се довърши?

ха, и за кого ще е това метро?! До 2018 2/3 от населението ще е измряло благодарание на управлението на ГЕРБ(и предишните, разбира се) останалата 1/3 ще е емигрирала..

rado_7_6@

Значи изключително ми е драго, че конструктивните ми забележки дават реален резултат и имаме много по-добро представяне - регистрирани никове, сърцераздирателни житейски драми - но за да има ефект това трябва да сме като комплексни числа - Гласували сме доверие на крадливите гербери а пък те технично са ни поизлъгалиии - по-лошо от наще - КРАДЛИВИТЕ БЕСЕАПАШИ С НЕМСКИ АВТОМОБИЛИ :)

ИМа голям шанс трамвай номер 5 да бъде спрян въобще.

По-голям е шанса да спечелиш 6тица от тотото.

rado_7_6@

Лошо :( Ще ни ушият милиционерите яко май. Ама така е като народа е прост и иска око да види и ръка да пипне, вместо да вярва с 'челичена вера' на нашите светли социалистически обещания и нерушимата дружба с Матушка Русь. Ще се наложи май на последната ни надежда да разчитаме - друарката с камъните и наще молодци с квадратните немски машини с еднакви цифри в номерата, но заради тъпия ЕС и това ще е трудно. Докъде ни докараха неуките милиционери - аз опитният комсомолски секретар - друаря Попдимитров с интереси в астрофизиката и квантовата механика, притеснен за бъдещето си да си закупувам йоника тип синтезатор корг (не, че е лоша свирката принципно) и да разучавам пошли маанета!

Ех, Евлампи, Евлампи... Партията майка навремето се погрижи за всичките си секретари, ама на теб кой ти е виновен, че си си изгубил куфарчето с парите? Но нищо, съдбата си знае работата и добре те е насочила към маанетата, че да си поживееш и да разбереш и ти нещо от живота, защото с това секретарстване и тази физика си бил за оплакване жив. На квантовите физици им се носи славата, че имат сериозни проблеми в секса, защото когато намерят позицията не могат да улучат момента, а когто уцелят момента не могат да намерят позицията... Сега хем ще криейтваш звездни маанета, което цял нов стил, хем нава да имаш проблеми с позите и моментите;)

rado_7_6@

За истинските учени не знам, но аз действително го имам този проблем! Обаче не губя надежда, че все някога ще срещна скромна и тиха другарка, с която да си правим романтични разходки, любувайки се на шарените есенни листа и красивото пастелно сиво небе, фрашкано догоре с преобладаващо дъждовни купести облаци. А после - късно вечер, обгърнати от приглушената мистична светлина на айпадите - ще вадим дебелите сборници и ще решаваме увлекателни задачи от тези по-трудните - със звездичката отпред, които са за напредналите в материята:)