ДНСК провери сигнал за незаконен строеж край Кранево

Служители на регионалния отдел за националния строителен контрол в Добрич са извършили проверка на място на строеж в община Балчик.

Обратно в новината

Коментари - ДНСК провери сигнал за незаконен строеж край Кранево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обекта попада в Натура 2000 в зана Балтата и се нуждае от оценка от РИОСВ Варна. Интерсон фекалните води къде ще ходят - явно в рекичката за да развиват размножението на птиците!

Мръсници. Презастроиха Южното Черноморие и полазиха Северното. Всякао лято обикалям поне по 5-6 различни плажа и виждам как с всяка година става все по-зле, все по-мръсно и све по-трудно достъпно. За това започнах да се изтеглям към Северното Черноморие и не съжалявам. Остава ми да посетя всичко от Каварна нагоре и май приключвам с родното море, защото просто не си струва да се върна на местата, на които съм била. Ще ми слагат Сини зони, платени паркинги пред плажовете и всички лайна в морето. Как пък не. Нека да фалират всички пишман бизнесмени.

от този бетон покрай морето някои ще направят големи пари, а с тези пари свещи да си купят

КАКВО ВИ КАЗАХ ? ---СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА , СЛЕД КАТО СИ ПЛАТИХА ,ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА ,.......НАРУШЕНИЯ НЯМААААА..... ВЕЧЕ 26Г.,.......... ЕДИН И СЪЩ СЦЕНАРИЙ !

Лили, като видя, че нищо не помага, а се усилва смутнята, взе вода, та уми ръце пред народа и рече: невинна съм; вие му мислете.

На метри от плажа-та нали имаше забрана за строителство до 200 м

деер

Пари, пари, много пари...

Алоооооооооо, кога ще дойдете в Столипиново?Или и там са голяма част от избирателите на Герб, "лош материал", но послушен избератул!

уж проверки,но нали точно ДНСК връзки вършат злоупотребите и който не им хареса-разрушават,т.е. не е платил як рушвет,може и в злато-такива са тези в Панчарево от незаконното......и поземлена комисия-мафиотки от класа

А незаконните каравани по плажовете ще се осмели ли някой да ги изгони?

И какво им е ''незаконното''? От БЕТОН ЛИ СА ?

Ако питаш за тези на Градина... Съсипаха дюните и растителността по тях. Не, че не знаеш де..

,...СЛЕД КАТО СИ ПЛАТИХА ,ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА ,В ПАРТИЙНАТА КАСА , ТО : ---СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ''ПРОВЕРКА'' , НАРУШЕНИЯ НЯМА.... ---УРА, УРА, УРА,...ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ ...