Еколози: Пресушават защитената зона Алепу до Созопол, за да строят

Правят опити за незаконно пресушаване на защитена зона Алепу до Созопол, за да бъде застроен районът, алармираха еколози. Мястото дори е оградено с незаконни мантинели и бариери.

Обратно в новината

Коментари - Еколози: Пресушават защитената зона Алепу до Созопол, за да строят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме мисли мен! Преди обед ям от жълтите хапчета, а следобед - от червените, сините и оранжевите!

В тази държава законите са само за простосмъртните. А това правителство усеща , че краят е близо и краде като за последно! Каква работа, какви заплати, нещастни заблудени хорица, утре няма да имате бряг и море, ще трябва да си плащате за да преминете покрай частното на баровците море!

Има предостатъчно бетон по нашето море вече... аз казвам стига!!! Това не е добре за никой не само за животинките!

какво искате с този турчин? взема парите, а и осигурява туристи за братска Турция...

Не ги е срам. На тези които ги защитават ще ги попитам утре когато децата Ви искат да им покажете определен вид птици къде ще ги водите?Гърция?Румъния?

Браво спрете и без това умрялото строителство....Какво да кажем за работниците и семействата им ?на персонала?Не всички заети в сектора/един ат малкото от който се печели е се плащат данъци/.еколозите трябва да разберат какво е глад ,мизерия,безработица,криза и тогава да защитават разни пиленца....

Браво! Подкрепям! Да не спираме да строим! Нито квадрат, неполят с бетон в България - това ще докара тълпи от туристи да видят кои са тези идиоти, съсипала така природата си!

Извинете, аз -- все ми се струва, че е крайно време у Нас да се `завърне` умът и разумът .

Остенът от Рая е излязъл. Остенът в Рая вкарва /за някой това е пандизът, за други гробът/. За сегашните лапачи, това е ПП"ГЕРБ", с бухалките.

Това ли била дилемата в статията? Пилета срещу строители. А аз мислех че в нея се говори за нарушаване на правилата, съсипване на природата и незаконно строителство в защитени местности.

Дилемата е, че търпението на Господ в почивка и стихиите на алчността се развихриха безконтролно и нагло.

Абе какво блато, кви фтички?! Стройте и се не бойте! Хората блато не могат да ядат!

Частни мантинели и бариери в Защитена Зона ?! Че и такси за преминаване ! ... Бате Бобчо, я се стегнете-там с твойте черноморски апапи, че ще стане коджа патаклама ! И никакви шменти капели по лисугерски, ей !

Какъв Бобчо сънуваш да те оправя, бе байно, нали той ги върши тия пладнешки грабежи и подставените му "бизнесмени"!

Именно затова ! ... Защото иначе (т.е. ако не се вразумят най-накрая сами) -- вразумяването ще стане знаете как и откъде . Колкото до чакането ( Камо-ли оправянето ! ) -- знаете че хич ме няма ;-)

Щом няма държавен контрол...Явно държават я интересуват само Щастливите кокошки